EFTERMIDDAGEN!

Redan eftermiddag. Dagen har gått relativt fort. Lite tråkigt men vissa dagar är sånna!
Har fikat med Matilda på Biggans. Nedrans goda bakelser har dem där. Lite farligt att fika där ;) Fått lite lite pluggat och sen har jag solat lite. Tyckte faktiskt att jag förtjänade det. Har precis duschat vovvsingen och nu ska jag slänga i mig ett par knäckebröd innan det är dags att cykla till jobbet.
Hörs kanske ikväll. Ha en bra dag. Puss

GOD FÖRMIDDAG/LUNCH...

Ja, det är en mycket god förmiddag idag. Solen skiner som den aldig har skinit förr. Så jävla skönt. Varit ute med hunden över en halvtimme imorse och solen stekte både i ansiktet och på resten av kroppen. Just nu sitter jag ute på vår baksideveranda och glassar. Lite halvkyligt, så fick ta en lite tjockare tröja på mig, men ack så skönt det är. Gjort klart situationsbekrivningarna i Medicinsk grundkurs och ack, det va också skönt. Ska plugga enda fram till 15, då det är dags att sätta på sig lite jobbkläder och cykla till jobbet. Jobbar kvällen ikväll och efter det är det hem och prata med älskling och sen sova som gäller. Upp vid halv 6 imorgon för att jobba 7-15.30. Sen ska jag hem och mysa med min fina fina älskling.
Får se vad som händer imorgon kväll. Kanske lite grillning? :)

Fick en leveransbekräftelse om att mina skor från Nelly.com är på väg. Fan va snabba de är. Oh, kan knappt bärga mig. Ska använda mina fina nya skor i helgen också, de vita ni vet. Vilka skönheter!

Nähe, dags att fortsätta. Förlåt för att jag är så dålig med outfit bilder. Men "klär upp" mig så sällan så det blir aldrig av. Ska skärpa mig :) Puss

LITE BILDER.

Funkade inte att lägga upp de tidigare, men här har ni lite bilder från ett par tillställningar och mina söta kläder från H&M...

Nisses 25-årsfest "rocktema" (En del bilder är på fel håll, men datorn vill inte som jag vill)

min outfit för kvällen

mimmie och frida

söta sara henriksson

söta matilda va självklart där

Födelsedagsbarnet Nisspisse som stod för en underbar fest!

Min älskling och Päron

SötMatilda och jag

David, Pierre och Sara

En otroligt snygg Pär ;)

En bra band som spelade. Kommer inte ihåg va de hette, men bra va de!

Ica fixar en pose!

Min fina fina älskling.

Sara, Malin, Sofie och Marina.

Massa folk som var med på Nisses fest. Här är det dags för paketöppning!

Nisses paket får avsluta bildmaratonet! En kul kväll, men trevligt folk.

Namngivelse/"dop"

Jenny och hennes söta son Jacob

Jacob

Jacob får massa paket men han var inte så intresserad

Leon fick också massa paket

Massa, massa, massa presenter till Leon

Mina beställda kläder från H&M (Som förhoppningsvis kommer snart)

Lila snygga shorts för 149kr

Lite-olika-färger-shorts som va skitläckra. 149kr

Favoriten som jag kollat på länge, länge. Inte funnits i min storlek innan, men nuså!

Bikiniunderdel
Köpte också två t.shirtar. En lila och en vit. Kommer bli kalas till sommaren! Nu ska jag sluta mina ögon. Sov gott. Puss

VÄXJÖ-SHOPPING!

Blev inte så mycket shoppande idag. Dels var jag för trött och dels va vi inne för sent för att gå så länge på stan. Men så är det ibland. Hittade i alla fall mina underbart älskvärda skor som också kommer bli riktigt mycket anvädna i sommar. Helt underbara.



DNA i Tegnerhuset 399kr.
(jag köpte mina för 199kr eftersom det är en reva i sidan på ena skon. Lätt att fixa, så va värt 200kr billigare :))

Imorgon blir det promenad med Frasse innan det är dags att sätta igång och plugga. Kan dock bara plugga tills 15 för 15.45 nalkas det jobb. Skönt med kvällen imorgon. Enda dagen jag får sova ut på en vecka. Kommer bli riktigt hårt. Men det är sånt man får ta! Nu är det Andra avenyn som gäller. Hörs imorgon. Puss puss

SAKNAR...

Ja, det gör jag verkligen. Satt och kikade på lite kort igårkväll från när jag var liten. Fy in i helvete vad jag saknar mtit underbara hår jag hade. Inte hårfärgen eller så, visst den kan jag sakna ibland, men just det långa fina håret. Va verkligen skitdum som klippte av det. Ångrar mig idag att jag gjorde det. Kan inte göra det ogjort, men man kan ånga sig, visst?
Nu ska jag jävla spara. Ska inte klippa mig ett dugg till. Möjligtvis topparna, men alla vet ju hur det brukar sluta när frisören ska klippa topparna? Topparna för mig är MAX 2cm, men att klippa topparna för frisören är verkligen 20cm. En jävla skillnad. Aja, jag ska börja gå till Sara. Hon gör exakt som man vill att man ska göra...

Jobbet gick bra idag. LIte segt när jag upptäckte att jag endast behövde vara där till 12, men samordnarna sa att jag ändå va tvungen att stanna. På grund av löner osv. Svårt att förklara.
Så nu sitter jag här, tar en cigg i det sköna vädret och ska alldeles strax gå in och fräscha till mig lite. Tvätta av mig lite och byta kläder. Blir en tripp till Ingelstad först. Måste träffa Therese när hon är nere på besök ju och så ska jag lämna Twilightböckerna. Kommer ändå, tyvärr, inte ha tid att läsa ut dem, så jag får påbörja dem en annan gång när jag vet att jag har mer tid. Om ett år eller så! :/

Drar senare till Växjö med morfar, Kjell och Jonathan. De ska på game, som sagt, och jag ska lulla runt lite och kolla om jag hittar något fint som faller mig i smaken! Ha en bra dag. Puss på er

APPLÅDER!

För jag är klar med Etiken, för jag är klar med Etiken, för jag är klar med Etiiiken. Fy fan va jag är bra!

Melodin till " för jag har tagit studenten" passade utmärkt till min fina sång jag sjunger lite tyst för mig själv för att inte väcka de andra. Fy faaan va jag är bra. Äntligen färdig med Etik och Moral-kursen vilket gör att jag bara kan koncentrera mig på den svåra kursen. Lite hårt, men jag ska plugga som en idiot i veckan, trots mitt jobb. Jag orkar inte känna pressen av att ligga efter hela, hela tiden.
Näe, nu är det skärpning. Huvudet på skaft unga dam! Nu kör vi så det ryker!

Yippie, fy vilken härlig kväll. Nu är det nattablosset som gäller innan jag ska sluta mina vackra små ögon och sova gott. Sova gott lär jag göra inatt med tanke på att jag är så jävla färdig med kursen. Gud va jag tjatar, men jag är så superlycklig.
Kanske är hög tid att sova nu på tal om att sluta ögonen. Upp om 6 timmar ungefär. Det bär emot, men man piggnar till efter en stund.
Sov gott, det ska jag göra. KYSS

Oooups, råkade visst bli lite beställning ändå ;) 
- 2 bastoppar
- 2 par skitcoola shorts
- Bikini i leopardmönster
Allt från H&M. Kommer lite hittan och dittan eftersom inte allt fanns på lager. Men det är smällar man får ta. 
NU ska jag sova. Gonatt...
                                                           

KÖPSTOPP!?

Tjaaae, blev väl inte så mycket med mitt köpstopp. Men beställde faktiskt inte kläder, vilket förvånade mig. Hittade nog på tok för mycket snyggt och bestämde mig då för att inte köpa några kläder alls. Däremot hittade jag ett par snygga gladiatorskor. Behöver jag skor? Nej, men jävligt snygga va dem. Kommer användas väl i sommar!

nelly.com 299kr

Har pluggat som tusan hela jävla dagen idag, men ändå känns det inte som jag har kommit någon vart. Sånt suger verkligen! Har säkert kommit millångt, men när man vet att man har miljoner saker och frågor kvar att göra och att det dessutom väntar en tenta på skiten, känns det som man ligger efter ännu mer. Måste verkligen göra klart Etik och Moral-kursen så jag kan börja plugga på Medicinsk grundkurs, och bara den kursen! Där väntar självklart tre, treeee, stora tentor och jag fasar för dessa tre. Gud vare med mig!

Nu ska jag faktiskt plugga lite till. Ingen rast och ingen ro. När ögonen börjar glida ner lite lätt, vet jag att det är dags att sova. Imorgon blir det jobb 7.30-15.30 därefter hem och duscha, slänga på sig lite anständiga kläder och ta bilen till Växjö. Jag, morfar, morfars kontaktperson Kjell och Jonathan ska in och kikade lite. Kjell och Jonte ska in på Game och jag och morfar ska lulla runt lite. Får se om jag hittar något fint. Ska se om jag kan övertala morfar att köpa ett par skor till mig som jag har tittat på läääänge! Får se hur det går med det ;)

Jaja, sluttjatat. Nu pratar jag med älskling också. Dags att avsluta mitt inlägg och prata lite skit med min älskling.
Gonatt och sov gott allesammans. Kyss


JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA...



Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.
Javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år!


Grattis till min andra halva som fyller 19 år idag. Hon är helt klart bäst och jag älskar henne mer än någon annan!

Fått lite gjort idag, men inte alls mycket. Ska sätta igång nu igen.
Fick i alla fall glädjebesked av enhetschefen på Kvargården. Trodde helt allvarligt att hon skulle säga:
"Nej tack, vi behöver inte fler vikarier!"
Men istället blev hon superglad och nyfiken på mig. Möte med henne den 9/6 klockan 10.30. För er som inte har en susning om vart Kvarngården ligger kan jag tala om att det är placerat i Ingelstad. Ska bli superkul att få komma på möte och prata lite om hur jag är, se hur Kvarngården ser ut osv. Kanske till och med lägger min praktik där. Skulle vara kanonkul. Ska ta mig ett snack med Helen om saken. Hade varit super eftersom vi flyttar dit sen. Nära och bra till jobbet och att få se någonting annat. Dessutom få utöka sin krets kring kollegor och träffa nya underbara pensionärer. Åh, kan knappt bärga mig!

Nu är det dags för mig att fortsätta innan jag ska sätta igång med maten och ta en snabbisrunda med Frasse. Va ute i lite mer än en halvtimme imorse och det va superskönt. Vilket väder! Inte fullt så soligt och skönt som det har varit i helgen, men vädret är toppen ändå. Haha, jaa, allt är toppen just nu! Fy fan vilken underbar dag.
PUSS PÅ ER

BESVIKEN!

Ja det är vad jag är. Besviken på mig själv. Ställde mig på vågen tidigare idag och upptäckte att jag endast hade gått ner 0,2 kg. Va fan är det? Visst har jag gått ner, men sen februari? Inte alls kul. Måste verkligen ta tag i min träning nu. Det här går inte :/

Sitter hemma just nu, pluggar och laddar upp för en jääääkla lång jobbvecka. Jobbar tisdag-söndag. Vet inte när jag gjorde det sist. Visst tjänar man pengar och jag gör ju det jag tycker om, men tisdag-söndag!? Pjuuuh. Snacka om att jag kommer vara slut på söndag kväll! Har kvällen på onsdag i och för sig, så man hinner ju både sova och plugga, men resten av dagarna är tidiga mornar. Nästan bara 7-dagar hela veckan. Skjut mig nu!?

Hittade massa söta kläder på Ellos.se. De har himla fina sommarkläder. Har dock satt köpstopp för mig själv, men regler är väl till för att brytas? ;) Får helt enkelt se hur jag gör ;D

Lagade mig precis lite mat som ska avnjutas undertiden jag pluggar. Pyttipanna är väl bara för gott!? Dessutom den gräddstuvade. Hujedamig vilken jävla måltid det är. Skulle jag kunna leva på ;)
Dags att sätta igång. Återkommer senare med resultatet av kläderna. Ha en bra dag so long! Puss

LONG TIME AGO...

Va ett tag sen jag uppdaterade. Som vanligt. Shame on me ;)

Först och främst vill jag dela den här länken med er. En otroligt bra låt sjungen av en underbar artist!
http://www.youtube.com/watch?v=y9_j35L5bHM&translated=1

För det andra var jag och älskling och kikade på lägenhet i fredags kväll. I Ingelstad, vilket kan ses som världens ände, men mysig lägenhet, 3 rum och kök på 66 km2, som vi ska flytta in i :) Inflyttning får ske den 3 maj, men det är mycket grovarbete. Lite bortplockning osv som ska göras, men när det är klart kommer den vara så jävla fräsch! Åh, jag läääängtar! Välkomna till vårt lilla boende i Ingelstad sen ;)

Har varit ute i solen hela helgen. Eller nästan i alla fall. Igår förmiddags/eftermiddags va jag och älskling på namngivningskalas för två små söta pojkar hos Ingela och Kjell. Störtmysigt. Bilder kommer senare.
Hängt lite tvätt, myst lite i solen och bara tagit det lugnt. Grillat lite också. Igårkväll efter grillningen åkte vi till Konga för att vara lite sociala med Matilda och Pär. Alltid lika mysigt :)
Idag är älskling i garaget och jag sitter här och kollar på lite saker till lägenheten. Ska börja plugga nu hade jag tänkt. Etik och Moral står fortfarande högst upp på listan men ska snart fortsätta med Medicinsk grundkurs. Va i skolan i torsdags och pratade om det. Lite ändringar måst göras i det arbetet men utöver det såg det bra ut! Kanon!

Nu ska jag sätta igång. Ha en bra dag i solskenet! Puss på er

SMART ERIKAAA!

Ja otroligt smart har jag varit idag. Skrivit på Etik och Moral-kursen, studiearbete 4. Dock har jag TRYCKT PÅ FEL KNAPPJÄVEL två gånger så HELA SKITEN HAR FÖRSVUNNIT TVÅ GÅNGER, så nuska jag börja med fyran igen, och skriva den igen... Fy fan!

Kläderna från ellos kom igår. Satt som smäckar båda två, vet dock inte om jag ska behålla "linnet" med spetsen på. Va inte så snygg när jag väl fick hem den. Men, den kommer säkert till användning någon gång. Som allt annat jag köper och bara är sådär nöjd med ;)
Har dessutom funderat på en sak. Att när man som rökare, jag och mamma i alla fall, får ett samtal så MÅSTE vi av någon konstig anledning gå ut och ta en cigg!? Varför gör man det? Haha, en fråga jag aldrig kommer få svar på!

Idag blir det plugg hela dagen. Har redan suttit och varit duktig. Va också i skolan, eftersom jag ligger efter lite, behövde jag lite nya tag genom att jag och Helen pratade om det jag redan hade skrivit. Hon tyckte det såg bra ut, men jag ska tillägga och dona lite med mitt diabetesfall jag har skrivit om. Annars har det gått kanonbra framåt.
Efter Etik och Moral-kursen och Medicinsk Grundkurs.kursen har jag endast Psykologi kvar. Sen är jag halvvägs till undersköterska :) YIPPIE!
Efter sommaren kommer de olika inriktningar att spela roll. De olika inriktningarna är:
1. Psykiatri
Socialt arbete
Socialpsykiatri
2. Sjukvård
Geriatrik
Lindrande vård
3. Utvecklingsstörning/Funktionshinder
Rehabilitering och habilitering
Handledning
Vad tycker ni jag ska välja? Är lite inne på andra inriktningen, men vet inte. Kom igen, hjälp mig nu!

Nu ska jag fortsätta. Ha en bra kväll! Puss på er


ETIK OCH LIVSFRÅGOR

Yeiij. Det är den nya kursen. Ligger ju som sagt efter i medicinsk grundkurs, så tänkte sätta igång med en ny kurs som jag vet är lätt. Då kanske man kommer in i med. grundkurs lättare också. Hm, får se. Såhär ser boken ut och avsnitten är helt okej. Äntligen en "lätt" kurs!



Dagen har spenderats på följande sätt:
vaknade och gick en promenad med hunden, stack till börjes och käkade med mamma och Ellinor, träffade Ida och stack dit och snackade massa skit (länge sen jag träffade den bruden), åkte till skolan och pratade med lärarna, kom hem och satte igång. Sen på eftermiddagen har jag och mamma gått en liten sväng med hunden och sen har familjen ätit. Nu sitter jag här och ska fortsätta med mitt plugg.
Klockan 21 blir det andra avenyn som jag har lääängtat efter ända sen förra tisdagen. Mycket viktigt att följa det programmet :) Får se vad som händer efter det. Sova antar jag! Och självklart prata med älsklingen min.
Saknar honom otroligt mycket. ♥

Nu blir det en liten ciggiluring innan det är dags att sätta igång. Ha en bra kväll :) Hörs imorgon! Puss på er


DÅLIG UPPDATERING - JAG VEEEET!

Jag är medveten om det, men haft massa saker att göra och inte haft något att skriva om här, så därför har det inte blivit av. I fredags blev det lugn kväll. Åkte till ICA och köpte lite gott, va i Konga och lånade Pärs hårtrimmer och bara slappade. Först överraskade vi Jonte med en ny TV - gissa om han blev glad ;) Sen rakade vi av honom håret. Först trodde jag att han skulle börja gråta, men när det va klart va han så jävla stolt! Yippie. Slipper vi slänga ut massa pengar på fler klippningar ;) Hans hår växer ju som ogräs också.

I lördags tog vi det lugnt hela förmiddaen och eftermiddagen innan det va dags att sminka sig, dona med kläder och dricka lite. Mysförfest med Matilda, Pär, älskling och mig själv i Skarmansmåla innan partajet. Va jättetrevligt och det va sjukt kul att Nisse blev så lycklig över vår present. Massa människor, närmare 29 stycken, hade lagt lite pengar var till presentkort till hans mc-körkort. Grattis Nissepisse :) Och tack alla människor för en kul kväll!

I söndags va älskling nog bakfullast av alla! Jag däremot mådde helt prima. Tack vare min minttu, den tar liksom bort huvudvärken ;) Däremot fick jag satans ont i min stackars axel, inte så ovanligt dock, men har nog dansat för mycket och svängt om med den, så den mådde sådär igår och idag är den helt kaputt :/ Får gå till jobbet med ett fint mitella som jag har lånat av Sara. Tack för att du ville låna ut det :) Det jag köpte på apoteket sittter ju runt hela nacken och när jag har ont har jag ont från nacken ner till armbågen och ibland längre, så det har inte blivit att jag använt det, har lidit istället! Men nu slipper jag det :D

Beställde lite kläder och doningar igår. Hoppas de kommer snart! Vill ha :)

En ny farfarstopp.. Underbart sköna. Har redan en aquablå men kände för en grön också :)


En riktigt underbar topp som är enarmad (;)) och med spets upptill. En favorit!


En underbart söt vit liten väska. Kommer användas till tuuuuusen! Jag älskar den!

Nu är det dags att käka lite och sen dona till sig. Idag nalkas jobb mellan 10.30-15.30 och efter det ska jag åka med Matilda till Rävemåla för att hämta Saaben. Service idag och älskling ville inte ha den stående där. Då hämtar jag den :) Ha en bra dag. Bilder från Nisses 25årskalas kommer inom kort. Puss på er

ROCKTEMA!

Ska bli asnice att dricka gott, umgås med härliga people, käka god mat och framför allt gratta Nissepisse som blir hela 25 år!
Taaaack Jessie som har hjälpt mig fundera ut lite kläder! KYSS

Dagen har varit otroligt lång. Vet inte varför, men den känns oändlig. Varit ute i trädgården, pluggat som en gnu. Idag kände jag verkligen hur mycket jag låg efter, för hur mycket jag än har fått gjort, har jag en miljon saker till jag ska göra klart. Pust, stånk och stön. Tur att jag fått tillbaka motivationen så man kan sätta fart ännu mer, och lite fortare.

Tomorrow är det frukost med favorit Jessie på hyllan. Yummie. Innan dess ska jag gå med hunden och bädda sängen som jag alltid glömmer på morgonen. Efter vår frukost antar jag att det är hem och plugga som gäller. Såå tråkigt. Men får se. Kanske blir fotografering med Jessie efter frukosten. Hon tar sjukt underbara bilder. Puss på dem!

Nu är det dags för en cigg och sen lite plugg. Innan jag går och lägger mig är det time to duscha. Älskar att duscha. Ska dessutom ha en hårinpackning, lite rakning och plock av ögonbrynen. Aooutch! Men det behövs.
Ooooh, har massa saker att längta till nu ju. Jesus, jag tror inte jag kommer kunna sova inatt! Ha en bra kväll och njut av kvällsolen, fast det blåser.

PUSS


SHAME ON ME!

Riktigt dålig uppdatering denna helgen, men har faktiskt gjort det jag gillar mest - njutit av solen:)
Umgåts med underbara människor, donat i trädgården osv. Skönt som attans!

Idag blev det jobb 7-11, sen hem och plugga. Har fått en del gjort idag faktiskt. Stolt är jag. Inte varje dag jag har den motivationen så man får passa på när den är framme ;) Har städat ur vår äckellucktande soptunna med och gått en promenad med min underbara hund. Snart kommer älskling och innan dess ska jag hinna städa! Hm, måttligt roligt, men sånt man får ta när man inte gjort det tidigare.

Får se vad som händer senare ikväll!

Nu ska jag dona lite. Ha en bra kväll allesammans! Puss på er


TRÅKIG JÄVLA DAG!

Ja minst sagt. För det första är jag sjukt trött. För det andra är det riktigt tråkigt väder. För det tredje ska jag jobba. Jobba är visserligen ganska kul, men inte när man vet att man måste cykla i detta väder. Pust, ser verkligen inte fram emot denna dagen. Jobb 12.30-21. Har massa städ och dusch innan jag går på kvällsarbetet och det känner jag verkligen inte för. Dessutom måste jag GÅ till jobbet eftersom morfar har bilen och mammas cykel inte fungerar...
Idag är jag så himla negativ.

Gårdagen spenderades hemma hela dagen med plugg, plugg och lite till plugg. På kvällen blev det fika med Matilda innan hon skulle jobba och senare blev en titt på Jontes fotbollsmatch. Tingsryd/Väckelsång - Hällaryd (tror jag det var). Matchen slutade 37-0 till Tingsryd. Då förstår ni hur kul den matchen var att kolla på :P

Efter jobbet idag blir det bara hem och slänga sig i sängen. Är förmodligen inte sådär himla trött när jag vl får sluta, men ska försöka komma i säng i någorlunda tid. Hade velat simma idag, men det blir inte av med tanke på mitt kvällspass. Prata lite med älskling innan jag somnar dessutom. Han kommer ju redan imorgon eftersom han är låååångledig. Det gillar vi :)
Imorgon förmiddag blir det förmodligen en fika med Ica om inget ändras. Länge sen jag träffade den bruden!

Nu är det dags för en promenad med hunden, sen frukost. Ha en bra dag allesammans. Även om det regnar! Puss på er


EN LAGOM SOLIG TISDAG!

Inte så soligt idag, men ändå hur skönt som helst. Precis varit ute och latjat lite bandy med Jonte vid garaget. Lite svettigt, men riktigt kul. Men nu är det dags att återgå till pluggandet. Inte så kul, men måste göras.
Har dessutom beställt biljetter till Stockholmia i maj-juni. Längtar till min andra halva. Funderar fortfarande vad jag ska ha på mig på hennes student. Inte det lättaste ;) Blir nog min nya blommiga kjol (från halens troooor jag) och något linne eller något. Gah, jag avskyr kläder. Aldrig vet man vad man ska ha på sig! Lördagen den 6/6 är det bröllop. Hela familjen, och självklart Marcus eftersom han tillhör familjen, är bjudna. Ska bli roligt. Har samma klädproblem där, men det löser jag nog galant :)

I lördags firade jag och min älskling 6 månader. Tiden går så rysligt fort. Älskar min prins!
Först va vi och kollade på Jontes match i V-sång och därefter blev det grillmiddag i Ryd hos de blivande makarna Ellinor och Roger. Kvällen avslutades med min älskling i Växjö med nya "Fast and furious" filmen. Grymt underbar, rekommenderar jag stark!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Hörs kanske senare! Puss på er

TRE SAKER...

...jag rekommenderar!

1. köp ALDRIG volvo (undantaget är en volvo c30)
2. gå och se den nya fast and furious filmen, sjukt underbar!
3. läs aldrig medicinsk grundkurs om ni verkligen inte behöver


DISKRIMINERING!?


Jag blir fan upprörd. Jag har inget emot utlänningar sålänge de beter sig som folk. Men...

det är många utlänningar som kommer till Sverige som alla förmodligen har lagt märke till. Överallt finns dem och vissa gör bättre ifrån sig än andra. Jag läste alldeles nyss ett reportage på någon hemsida om en hucklekvinna som känner diskriminerad. För att hon inte får något jobb? KOM IGEN. Just nu är vi för det första mitt inne i en jävla finanskris och för det andra finns det tusentals svenskar som sitter hemma utan jobb och som lever på socialbidrag, självklart av olika orsaker, eftersom det inte finns några jobb. Ska vi svenskar också känna oss diskriminerade då? För att vi inte får några jobb? Tydligen inte, eftersom detta är Sverige och svenskar ska inte bete sig så. Jag blir så jävla arg.
Bara för att det inte finns några jobb i Tingsryd just nu som passar folk, får man väl söka sig någon annanstans. Det gäller alla! Vad tror folk att vi gör i Sverige?
Tror dem att det finns 4000 jobb i Tingsryd, bara för att det bor 4000 invånare här? Skärpning för fan!

Vet inte vart jag vill komma med detta. Blir bara så jävla arg. Alla utlänningar känner sig någongång diskriminerade för diverse saker, men en svensk ska bara vara?
Kvinnan på bilden som bar huckle på huvudet kände sig diskriminerad. Hur många svenskar har varit där på grund av att de inte fått något jobb? Tänk på att även svenskar någongång blir diskriminerade, men att det inte tas på allvar.



 


27 GRADER!

Yepp, på termometern på framsidan är det 27 grader. Solen står på den heeela tiden, så 27 grader varmt är det nog inte, men det är riktigt varmt och skönt ute :)
Va ute och gick med Fransson tidigare imorse och klädde på mig extra eftersom jag trodde det skulle vara rysligt kalla vindar, men tvärtom höll jag på att svettas ihjäl! Det gillar vi!

Men som vanligt blir det en pluggdag inomhus, men jag njuter av solen i fulla drag genom fönstret. Skiner som tusan och värmer min kind. Väntar på posten också. Vill ha min deklaration nu!
Alla andra fick den typ förra veckan, men inget till oss :( Så jag kikar ut genom fönstret efter postbilen också ;)

Idag ska jag plugga hela dagen, ovanligt! Skriva massa situationsbeskrivningar. Pust, det är ganska tufft! Om någon vill hjälpa till, så hojjta till för tusansgubbar.
Ikväll blir det sminkpardey för hela slanten. Blir nog till att vara barnvakt en runda också, om sötnosarna tar med sina underbart söta barn. Jag älskar barn!
Ha en bra dag i det fina vädret. Puss på er



UNDERBART SOPPRECEPT - VIKTVÄKTARRECEPT

Uuuh, jag ääälskar denna soppan! Ett recept från viktväktarna som ALLA måste prova...

Ca en person (blir lite mer)

1 burk passerade tomater
1-2 morrötter (skala och skär i skivor och ha i)

Häll passerade tomaterna i kastrullen och skiva morrötterna. Släng i dem i kastrullen och låt de sedan puttra lite tills morrötterna är halvmjuka :)

Smaksätt salt, lite svartpeppar och vitlök.

Underbart! Låter inte så gott, men är kanongott. Ha gärna en smörgås till som ni kan doppa i soppan :)

NUTRILETT!

Va bara tvungen att prova. Jessies kompis hade gått ner 9 kilo på 2veckor. Träning och fem nutrilett-påsar om dagen ger nog resultat. Sen går man säkert upp lika fort igen, men en kul grej att prova. Sen kan man ju försöka hålla sig på den vikten man får ;)

Sjuk idag, så pluggandet står HÖGST upp på "att-göra-listan". Inte så roligt, men ska man komma någonstans så :) Imorgon blir det plugg hela dagen, innan det är dags att simma och kanske, kanske sola. Får se lite. Vid halv 7 imorgonkväll är det sminkparty här hemma. Ska bli kul att prova olika saker, kanske till och med köper lite ;)

Dags att plugga! Ha en bra dag i det underbart soliga vädret :) Puss


RSS 2.0