The only problem is that you was using me, In a different way than I was using you

Long time, no see. Som vanligt. Glömmer alltid bort att jag faktiskt har en "blogg". Inte ens värt att kalla den det, när jag är skitkass på att uppdatera! :)

Matten går framåt, men däremot går viktnedgången inte så bra. Har väl inte rört mig en smula i kg, inte ens ett hg (vilket är bra iofs, för då har jag ju heller inte gått upp), men det där godiset går ju inte att hålla sig borta från. Blir lite galen. Är det verkligen så gott som man vill få det till?

Idag står skolan på schemat och förhoppningsvis fattar jag mer av matteskiten då. Fastnat på träddiagram och hur mycket jag än anstränger mig och tänker, så fastnar det ändå inte. Tur att lektionerna finns, annars hade jag blivit gråhårig ;)

Welcome to the Hotel Carlifornia, Such a lovely place

Eagels - Hotel Carlifornia har satt sig på min hjärna denna morgon/förmiddag, men vad gör väl det. Låten är ju skitbra, dock lite synd att jag bara kan en del meningar sådär emellanåt, men skam den som ger sig. Svårt att hålla samma tonläge som sångaren dessutom, men tåls att övas på!

Har startat dagen med 30 min rask promenad. Duktiga jag! Kan man bli smalare bara på ett par dagar eller är det mest önsketänkande? ;)
Har installerat en app på Iphonen som heter "ShapeUp". Den räknar ut hur många kalorier jag får äta på en dag och så fort jag tränat registrerar jag det och då räknar den också ut hur många kalorier jag bränt. Bra va? Just nu har jag 1057 kalorier kvar att käka och då har jag ändå druckit 2 koppar kaffe och en skiva vitt bröd. Vet ni vad en skiva vitt bröd är i kalorimängd? 185 st!! Det är ju helsnurrigt, 185...
Trodde inte jag skulle räkna kalorier (gör det inte så noga heller iofs) men är rätt kul att hålla koll på vad man stoppar i sig och framför allt vad man förbränner när man tränar. Har redan förbränt 127 kalorier (inte så mycket kanske) men har inte Zumbat ännu. Det får vänta tills efter skolan!

Kl. 13 ska jag infinna mig på Wasaskolans Lärcenter för att få genomgång och studiemedel till Matte B kursen. Känner mig riktigt taggad och inte alls vettskrämd som jag gjorde på gymnasiet när jag skulle läsa kursen. Vuxenpoäng!


HEJA HEJA!

Fan va jag är bra. Gymmat (var visserligen inte så länge, men 15 min på crosstrainern och lite vikter här och var borde väl räknas) och simmat 40 längder. Promenaderna med hunden är ju stående varje dag så den räknar jag inte :)

Dock äter jag som en häst (jaaa, på riktigt) men idag har jag bara ätit en kaka. Inte ens en liten godisbit och har inte smakat på popcornen som står framme på tvbordet. Visst, det är väl bara en tidsfråga tills jag inte kan hålla mig längre, men peppar peppar, jag har varit duktig idag i alla fall.

Tänkte köra ett Zumbapass imorgon förmiddag när jag varit ute på den stående promenaden (kanske till och med blir en längre och snabbare runda imorgon). Läste någonstans att Zumba var den effektivaste träningen av de träningsredskap som de presenterade. Vilka det nu var har jag tappat bort. Zumba är ju till och med riktigt roligt, fast visst önskar jag att vårt vardagsrum var lite lite större..

Nu har Elvis-prinsen däckat här så jag ska väl göra samma sak.. ska bara läsa "ett par" sidor ur boken jag läser..

Godnatt!

"för jag glömmer aldrig bort vad du gjort"

Veronica Maggio är min allra största idol. Visst handlar alla hennes låtar om henne gamla pojkvän (i stort sätt), men vilket kvinna! Kärlek vid första ögonkastet...

Snart dags att sätta sig i skolbänken igen. Matte B står först på schemat och jag hoppas verkligen kursen känns lättare än den gjorde när jag försökte mig på den på gymnasiet.
Är förresten arbetslös, kul va!? Vikariatet gick ut i slutet på augusti och sen dess har inte resursen ringt en enda gång. Jo jag tackar jag!
Men det är väl nu man har "tid" att gå ner i vikt!? När man ändå inte kan göra mer än att vänta, och söka jobb såklart, finns det ju hur mycket tid som helst att tappa massa kilon.
Vad tror ni om 10 kg till julafton? Går väl?

Heja heja!

RSS 2.0