080930

Idag va det stan med Eva! Käkade kinamat och gick på stan. Hittade lite småsaker men va ganska seg!
Kom hem vid halv åtta, pratade med Nathie lite och sen va det Idol. Hatar att man måste vänta hur länge som helst innan man får se vem som åker ut!

Nu ska jag ta tag i mitt rum. Är inte allt för välstädat här nu kan jag ju erkänna :D
Sov gott.





Have a heart

Hey!
Shut up.
Don't lie to me.
You think I'm blind but I got eyes to see
Hey!
Mister, how do you do.
Oh pardon me I thought I knew you.
Would you stand back baby 'cause I want to get a better look.
The big man who couldn't handle the little bit of love you took.


 


regnig dag

Usch, inte ens en rolig dag. Bara regnar och regnar hela tiden :(

Har inte alls tagit det lugnt idag. Ingen långpromenix med hunden heller. Mamma och Ingela är ute o går nu med hundarna. Duktiga är dem!
Jag o morfar har fixat iordning i garaget. Satt upp hyllor o gjort om så bilen ska få plats. Innan allt röjdes undan har man ju inte kunnat gå där inne, men nu är det tiptop, nästan :)
Lagade mat innan med. Vårrullar, ris o champinjonsås. Mycket, mycket gott.

Nästan precus duschat. Varmt och skönt. Ska fixa lite nu sen får vi se vad som händer. Antingen blir det bio eller så blir det geografiuppgifter. Hm, hade behövt göra geografin, men det är så sjukt tråkigt!
Får väl se vad som händer.

Imorrn blir det Växjö. Ska käka lunch med Eva och gå lite på stan med henne. Ska bannemej ha kinamat imorrn, inte käkat det på tusen år!
Efter stan vet jag inte heller vad som händer :D Kanske får ta tag i mitt liv och plugga lite till provet jag snart ska ha. Usch, usch, usch.

Hörs!
Puss




Jag älskar dig ♥

måndag

Nu är det måndag igen. Imorse när jag vaknade va jag bombsäker på att det va tisdag, men jag blev rättad :D
Igår tog jag det oerhört lugnt på dagen. Läste lite, sov lite, städade lite och sen kom Marcus o hämtade mig vid 7tiden och vi beställde pizza, hyrde film och åkte till Skarmansmåla. Kikade på Andra Avenyn och efter det filmen vi hyrde. Den va ganska bra, dock lite seg vissa stunder, men helt klart godkänd!
Sen knallade vi och sov. Imorse va det upp vid 6 som gällde. Shit, trodde jag va död när jag reste mig upp. Va hemma här vid halv sju typ och nu har jag nästan precis vaknat ;D

Idag blir det tvtittande, lite städande och sen en långpromenix med hunden. Ska laga lite mat i eftermiddag med, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
Ha en bra dag!
Puss








Jag älskar dig ♥

oléo

Igår blev det Oléo. Hur kul som helst!
Jobbade först till 21 sen åkte jag hem, gjorde mig iordning, drack lite, pratade med mamma, mamma Madde och Emelie och sen tog jag 22.40 bussen till stan. På bussen träffade jag Marcus, Ygde, Ule och Stefan. Bra i gasen! Roliga grabs.
Stod sen i kö hur länge som helst. Men det gjorde ingenting, för jag träffade Eva. Vi hade mer gemensamt än vad vi först trodde. Blev ett par tårar och massa prat när vi gick till bussen.
R.I.P Olof!

I fredags blev det ingen utgång. Tråkigt, men ganska skönt. Tackade ju dock nej till jobb i fredags eftersom jag trodde det skulle bli utgång, men jobbade igår istället, när jag skulle ut :P
I fredags blev det chips, godis och Alias med mamma, mamma Madde och Emelie :) Sjukt kul o mamma är såå dålig på att förklara. Tur att jag va med Madde. Vi ledde ganska stort ;)
Vid halv 12 tiden kom Marcus o vi gick en runda. Åkte efter det till Linneryd och vände. Va väl hemma kvart i två typ. Mycket mysigt.

Idag ska jag bara slappa. Ska nog ta och beställa en pizza snart som Madde får hämta ;)
Ikväll blir det Skarmansmåla förmodligen!
Nu ska jag ta i mitt rum och plocka in alla kläder som jag rev ut inatt när jag kom hem. Fråga inte varför, bara blev så :D

Ha en underbar söndag.
Puss




I love you, i love you, i love you ♥

cioknvoihvwbbe



Som vanligt en tråkigt jävla hemmakväll!




DU BETYDER ♥

helt slut

Äntligen hemkommen från jobbet. Känns bara som jag har drygat idag. Anhöriga va där idag med så jag har inte suttit vak många minuter idag.
Va ganska slappt på avdelningen med. Inte alls mycket att göra. Latade mig större delen och läste min underbara bok. Inte många kapitel kvar tills den är utläst. Lite tråkigt, för den är ju så sjukt bra.
Får ta och läsa en annan kriminalroman efter denna och helt enkelt hoppas på att den är lika spännande :)

Ska slänga mig i sängen nu. Huvudet värker och ögonen vill knappt hålla sig uppe. Men det blir nog läsa lite ändå!
Imorrn blir det Växjö. Emelie ska med så får lulla lite med henne på stan.
Ska ändå träffa Marcus. Hade iofs velat träffa honom själv, men jag får väl skicka in henne i någon affär så länge!
Se om jag hittar något intressant. Va ju lite dåligt med det sist jag va i stan, bättre lycka denna gången!

Imorrnkväll blir det också mycket nice. Får dock hoppas på att jag inte har huvudvärk då! Men det har ju inte hindrat mig förut ;)

Nu ska jag ta mig ett bloss, borsta tänderna och tvätta ansiktet med mitt underbara ansiktsvatten som förhindrar finnar. Det är världsbäst!
Gonatt och sov så gott allihop.
Puss



Jag älskar dig  ♥

gomorgon världen

Blev lite senare uppstigning än planerat.
Sprang bara en liten runda igår, det är ju för tusan mörkt överallt, ser ju ingenting. Va ingen höjdare att springa så sent. Vet inte när jag somnade. Kroppen va uppe i varv och det hjälpte inte att läsa. Men jag fick min springrunda iaf.
Läste en massa sidor innan jag slutligen bestämde mig för att försöka sova!

Nu ska jag ut o springa igen. Hatar att jobba ikväll, då spricker ju rutinen med springningen. Ganska jobbigt att springa innan jobbet med, för man blir så slö när kroppen gått ner i varv.
Men springa, duscha, luncha o sen sticka till jobbet. Blir ganska lagom tror jag.

Idag kommer Madde ner! Yeeyh. Jag har längtat efter henne :) Fast det nästan va igår man träffade henne. Haha, ja tänka sig. Hon ska vara här enda till söndag. Får se om det blir spel och lite så. Jobbar ju idag, imorrn ska jag till stan osv och lördag blir det ju utgång. Söndag vet jag inte vad som händer ännu, men då åker hon ändå hem så :D
Får väl se hur det blir!

Nu ska jag klä på mig varma kläder (kyligt ute), sen ska jag springa en runda.
Hörs kanske innan jobbet. Om inte annat får ni ha en underbar dag!
Puss




Jag älskar dig  ♥

time to sleep

Yeah, hemma från jobbet nu. Skönt att jobba. Dock blev det vak denna kvällen med! Men dottern satt där ett tag och medans hon va där så gjorde jag annat. Imorrn blir det dock vak hela dagen mellan 13 o 21. Mindre roligt. Får ta med min underbara bok som jag lånade på jobbet härrom dagen. Svårt att lägga ifrån sig den. Vilken bok!

Dagen idag har varit ganska meningslös. Har sprungit (vilket i och för sig inte va så meningslöst) sen har jag bara varit. Orkade inte ens städa. Bara glidit omkring och inte gjort ett piss. Duschade länge, det va hur skönt som helst! Sen kollade jag på TV. lagade mat och begav mig iväg till min haltande mormor som har dragit omkull igen! Att hon aldrig lär sig vad man ska ha en rullator till! Hon är 84 år och tror hon är 20. Ja herregud.

Imorrn blir det upp vid 10, om jag orkar. Springa en runda, dock utan hunden eftersom han ska stanna vid varenda strå och lukta på alla dofter. Skönare att springa utan honom. Man får liksom en helhet på sitt springande då. Sen efter det blir det dusch, lunch med mamsen och sen sticka till jobbet. Får hoppas att jag inte har lika dan huvudvärk som jag har nu. It´s killing me.
Sen jobb till nio och efter det ska jag hem och glo på TV. Stör mig dock att jag missade/missar Idol både idag och imorrn, men jag får väl stå ut. Får kika på programmet på datorn om man nu kan det!

Nu ska jag slänga mig i sängen. Hade varit skönt att springa en runda. Kanske man skulle göra. Då kanske man somnar godare sen, vem vet!?
Japp, time to run, again. I love it! :)

Dusch efter det, läsa lite och sen sova.
Sov så gott alla mina kära vänner.
Puss



Jag älskar dig  ♥

helt underbart

Man känner sig så fri när jag springer. Det är så skönt. Bara koppla bort omvärlden och springa. Spelar ingen roll om det är en kort runda eller en lång, man hinner ändå koppla bort allt o bara njuta.

Puss på vädret denna dagen med. Älskar solen! Idag är faktiskt solstrålarna värmande med. Gud så sköönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag städa! Efter det blir det käka och ta Frasse o gå till mormor.
Sen är det jobb hela kvällen!
Ha en underbar onsdag alla.
Puss



Jag älskar dig

gomorrn

Morsning korsning.
Gammelmormor ringde imorse o väckte mig, VID 9! Förstår hon inte att man ligger o sover så tidigt? Hon åjade sig i telefonen och tyckte jag skulle komma o bo där o ta hand om dem! Haha, värsta jag har hört.
Efter vårt telefonsamtal tog jag ut Frasse på en runda och när jag kom hem gick jag o la mig igen. Nu ska jag ta o springa en runda, eftersom jag inte hinner det ikväll!

Resurs ringde nyss. Jobb ikväll 16-21 och imorrn 13-21. Äntligen lite o göra! Me like :)
Skönt att det inte är vak så man håller igång lite. Dock vill man inte ha telefonen, den ringer heeeela tiden ;) Men jag antar att jag måste ha den eftersom jag jobbar till 21 :D

Nu ska jag ut o springa, efter det ska jag ta mig en dusch, sen blir det städning av badrummet. Går sakta men säkert framåt, men bättre att det blir gjort än inte alls :)
Hörs kanske innan jag sticker till jobbet!
Puss

Btw, underbar låt: Leona Lewis - Forgive me.



Jag älskar dig


vill att det ska bli helg

Steg upp klockan halv ett idag typ, slappade lite sen började jag städa. Dammat alla hyllor osv i vardagsrummet, torkat av alla lister, dammsugit NOGA och torkat golvet. Ganska nöjd. Det doftar ljuvligt här nu :) Imorrn ska jag fortsätta med resten av huset. Allrummet är också färdigt, så det blir nog köket imorrn! Tycker om när det blir fint och det är aslappnande att städa :) Orkar dock inte mer ikväll. Vill bara lägga mig o sova!
Sitter i soffan nu, lyssar på Z-tv och väntar på att Idol ska börja! Inte så himla länge kvar nu :)

Kikar på massa skor. Hittar jättemånga fina par. Dock behöver jag inte fler par, men ett par mysiga vinterskor hade inte varit fel :) Sånna mysiga i skinn med mysigt ullinnehåll.
Hittat ett par fina stövlar med, men använder sånna så sällan, så det kanske bara är onödigt. Men får se hur inköpet blir :)



Dem här har jag tittat på. Visserligen i skinnimitation men det spelar ingen roll! Blev ganska kär :)
Får se om det finns sånna i stan. Blir Växjö en runda på fredag. Ska nog käka lunch med Marcus och kommer Sofi efter det o då blir det shopping :)
Ska in i de flesta affärer och frossa lite tänkte jag. Utöka garderobens innehåll lite. Det är alltid bra att ha kläder. Ska se om jag hittar någon mysig mysdress. Vill ha en hel dress! Får se vad Växjö har att erbjuda :)

Nu ska jag kika lite till på nätet, sen blir det Idoltittande för hela slanten.
Hörs kanske senare. Ha en mysig tisdagkväll!
Puss



P.S - i love you
Du betyder mycket för mig. Önskar jag kunde förklara hur mycket.


godmorgon!

Va heelt slött att jobba. Fast än timmarna gick ganska fort, satt man bara rakt upp o ner hela natten. De andra två gick sina rundor, bytte av mig 10 min när de kände för så jag fick röka osv!
Har läst en massa inatt. Tog med mig Geografin och läste lite om Demografi (tror det hette så). Prov på det den 6/10!
Läste också ut Mary-Kate&Ashley boken, den är ju inte så svårläst så det va väl inte så konstigt, och sen började jag läsa "Förlorad". Den är faktiskt himla bra!

När jag kom hem imorse gick jag kvartsrundan med hunden. Det kändes som om den tog 4 år. Det va ingen höjdare :( Men väl hemma efter det va klockan ca 8, så då blev det sängen för min del! Sa gonatt till alla o slumrade. Somnade dock inte förrens vid kvart i nio eller något, men det va skönt att sova. Jag hade velat sova hela hela hela dagen idag!

Nu ska jag upp, slänga i mig lite frukost och hm, ingen aning. Slänga  mig på soffan antar jag :D
Ha en bra dag tills vidare så hörs vi.
Puss



P.S - i love you baby




lögn i helvete

Går ju inte o sova om dagarna. Det går ju iofs om man är bakfull o bara slöar framför TV hela dagen, men så är ju inte fallet idag. Har kollat på halva Surfs up. Riktigt rolig film. Dock har jag inte sovit någonting. Legat o vilat, men är hur pigg som helst. Får väl se hur natten går. Just nu känns det som om jag hade kunnat jobba hela natten utan problem, men hjärnan kommer inte vilja som  jag sen. Ögonen kommer vilja trilla ihop efter 2 någongång. Får ta med mig en bok, tidningar, geografiskiten och frukt så jag håller mig sysselsatt hela natten! Är dock inte så mycket för böcker, men ska försöka hitta någon som faller mig i smaken!

Två timmar kvar tills jag börjar jobba. Ska köra vid halv 9, så man hinner dricka kaffe, röka och ta det lugnt innan man börjar. Vak är dock inte så jobbigt, men ändå ganska skönt att ta det lite lugnt innan, hehe :)

Funderar på vad jag ska hitta på innan jag ska köra. Några förslag?
Kanske ta sig en dusch, dricka lite kaffe o ringa till pappa. Höra hur det är med honom lite. Hoppas på att det är bättre!

Ha en bra kväll!
Puss



P.S - i love you

resurssamtal

Resurs ringde nyss, ska jobba natt inatt. Sitta vak hela natten. Kommer somna som en stock. Kan omöjligt somna nu, så här sent :(
Men det är fina pengar klart. Men jobbigt att hålla sig vaken. Jaja, det går nog fint. Synd bara att alla sover på natten. Då har man ju ingen att smsa med eller prata med. Tidning, frukt och kaffe består natten av!

Ha en bra kväll.
Gonatt!
Puss

gomorrn

Viket ruskigt väder. Hujedamig! Inte alls kul. Halvduggar och blåser. Hade velat fixa lite i trädgården osv idag, men verkar inte bli något av med det.
Så idag blir det frukost vid TVn och sen dra in alla höstskor. Har pratat om det ett par veckor, men det har inte blivit av. Kanske dags att fixa till det där nu :p
Kom precis från skolan. Peter ringde imorse. Har ju lite att ta igen i Geografikursen. Så har varit o hämtat en bok och lite papper. Inte så roligt, men skönt att få det gjort så fort som möjligt!

Fredag och lördag blir det utgång! (om jag orkar båda dagarna, men det gör jag nog)
Fredag är det HP och lördag är det Stina! Denna helgen blir kanon :)

Nu blir det frukost. Hörs senare.
Ha en bra dag sålänge.
Puss



P.S - i love you

klockan är efter tolv

Klockan är efter tolv och jag borde sova. Eller borde och borde. Har inget att gå upp till imorrn iofs, men klockan är ändå ganska mycket. Är egentligen ganska trött men jag kan inte sova.

Tänker bara på dig. Du finns alltid i mina tankar. Jag saknar dig.
Kändes bra att krama dig idag. Saknat din famn.
Jag älskar dig



22.01

http://www.youtube.com/watch?v=Vv9lhKZEfg4

Tror du vi kan göra det bra igen?
Vi kan göra om det någon gång.
Vi kanske skulle klara det, älskling!

andra avenyn

Har faktiskt kikat på andra avenyn ikväll. Aldrig sett det innan, vilket är ganska tråkigt, eftersom det va förvånadsvärt bra.
Har dock hela första säsongen att glo på, vilket kan bli lite jobbigt. Hinner iofs kolla på hela första på en vecka :p

Ska borsta tänderna nu o sen slänga mig i sängen. Kanske kika på en film, men är ganska trött så det blir nog en insomning utan dess like idag!
Sova länge imorrn. Morfar tar hunden imorrn bitti, så för en gångs skull (!?) får jag sova ut!
Får se om det blir en springrunda imorrn när jag går upp eller om det blir imorrnkväll. Är somsagt ganska seg på morgonen, men det kanske är skönare att springa då!? Don´t know. Better find out :)

Va ute o sprang när jag kom hem efter jag lämnat Emelie. Ganska mörkt, men man känner ju till vägen mer än bra, så det gick fint! Lite läskigt att springa själv när det är mörkt, men med musik i öronen gick det kanon :)

Nu blir det röka, borsta tänderna och film!
Sov gott allesammans!
Puss



P.S - i love you

osociala familjen

Emelie sitter vid datorn, jag sitter vid datorn, mamma sitter vid datorn och jonte bakar tekakor. Snacka om att vara osociala familjen. Men Emelie och mamma får ju iaf något gjort. Jag sitter o drygar bara. Kollar massa kläder, skor och jobb. Hittar dock inga snygga kläder, men mycket snygga skor (som jag INTE behöver) men som jag gärna skulle vilja ha. Dessvärre mycket onödigt att utöka sin skogarderob ännu mer, när jag inte ens använder hälften av skorna jag har köpt :/
Men vi får väl se va det blir.

I helgen blir det nog Oléo med Stijna och då ska vi rocka strumporna av oss ;) Haha, vilken mening. Stijna hon kan hitta på de mest konstiga meningarna vill jag lova :D Men ikväll ska vi prata allvar om det o bestämma förfest o sjossan ;)

Ska snart köra Emelie till bussen o åka till Preem en runda. Ingen mening att åka tidigare, hade väl inte kommit fram förrens vid 21 då. Trafiken efter dagen fiaskomatch (Taif - Karlskrona) är inte o leka med. Biljetterna va ju slutsålda och det va helt fullsatt. Men Karlskrona gillade nog matchen! Dock inte jag. Såg den visserligen inte, men hade uppdatering från Marcus. Hade varit något att vara där att se, men har nog bara blivit arg ;)

Nu ska jag röka och sen slänga mig i duschen en runda. Är frusen ännu en dag och behöver värmas upp lite!
Ha en treevlig kväll!
Puss




P.S - i love you

en mycket kall o blåsig söndag

Ganska spännande fotbollsmatch! Dock hade Tingsryd/Väckelsång övertaget de första 20 minutrarna och spelade som gudar, men sen kom Hovmantorp ifatt och vände. Men det slutade 4-3 till oss ändå.
Det gillar vi.
Satt o frös hur länge som helst. Även om solen sken (vilket va underbart) blåste det som tusan så det blev skitkallt. Tur att det inte regnade i alla fall. Sen kom Marcus o umgick med mig. Det va mycket trevligt :)

Nu sitter jag vid datorn och slöar. Väntar på att maten ska bli klar. Porterstek är så jävla gott!
Skulle kunna äta det varje dag, enda tills jag dör. Eller ah, nästan i alla fall.

Ikväll blir det till att springa en runda, kolla lite på TV och förmodligen gå o lägga sig tidigt. Brukar inte vara så bra på det, men man kan ju försöka ;D

Ha en bra eftermiddag allihopa, så hörs vi förmodligen senare.
Lycka till ikväll TAIF!
Puss



P.S - i love you

färdig jobbad

Ganska lugn dag på jobbet idag. Va inget vak, personen avled tidigare idag, så jag jobbade på andra C-sidan.
Men blir inget jobb imorrn natt! Ganska skönt (bättre att ligga hemma i sängen o sova ;)) men hade varit sköna pengar.
Yeah yeah, thats life.

Imorrn bitti blir det ganska tidigt. Upp vid halv 10, göra sig iordning, käka frukost och köra Jonte o co till Väckelsång. Ska bli kul att se dem, dock kanske lite kallt, men har inte kollat när dem har spelat på hur länge som helst.
Hoppas verkligen att Marcus dyker upp med. Pratade med honom innan och jag saknar hans mysiga skratt. Va inte igår man träffade honom, tyvärr. Me like you!

Precis sneglat klart på Sing-a-long. Vilket kul program. Helt underbart. O självklart sjöng man lite med, det hör ju till ;) Emelie och jag har sjungit ikapp, sen om det lät bra eller inte, det är ju en annan femma! :)

Nu ska jag snart plocka undan i soffan i allrummet så mamma blir glad när hon kommer hem!
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll.
Puss



P.S  - i love you


inte alls sugen på att jobba

Inte alls sugen på att jobba ikväll. Dock är det ju pengar som jag behöver, men har verkligen inte lust.
Ingen aning om vilken sida jag ska jobba på. Hoppas på att det blir vak så man slipper jobba så mycket när man är bakfull :D

Igår blev det inte alls som jag trodde. Hade iofs ganska trevligt till en början, men sen började Åsa må dåligt, så det blev en cider på Harrys o inget mer. Käkade på McDonalds och tog tidiga bussen hem. Ganska skönt att komma hem och få slänga sig i sängen, men hade varit ännu roligare att få dansa lite. Men men, får bli när lönen kommer, kanske.

Jahaa, bara en timme kvar tills man ska cykla. Ska väl ta mig i kragen o käka lite o försöka plocka undan lite mer innan.
Ha en bra lördagkväll.
Puss


P.S - i love you



mätt som en plätt

Precis käkat pyttipanna, det va mumsigt. Dock inte kommit ut o sprungit ännu, men ska göra det efter jag har hämtat mamma, köpt groggvirke och låtit maten smälta lite. Vet dock inte vad jag ska hitta på tills dess. Kolla på TV en sväng kanske :)

Ikväll är det ändrade planer med. Blir Grace (förmodligen). Mika va tråkig och ville inte festa idag så dem ska ut imorrn. Good for them. Imorrn jobbar jag ju som sagt o hade ändå inte kommit in på Harrys!
Så ikväll blir det Växjö med Åsa :)

Ska plocka undan efter maten nu, sen slöa framför TVn en runda.
Ha en bra fredag alla.
Puss

fredaaaaag

Äntligen fredag. Dock en väldigt tidig fredagsmorgon. Va i Ryd hos läkaren vid kvart i 9, det va inte så roligt :(
En nerv ligger klämd någonstans i mitten av axeln och det är därför den gör som den gör plus att jag har fått en whiplash-skada. Finns inte såmycket att göra åt sånt. Sjukgymnastik my ass!

Ska ut o springa med Emelie nu, sen blir det duschen o frukost. Sen ska jag slöa framför TV innan Mika och Åsa kommer o fikar. Måste välja kläder till ikväll med, wooh, det va mycket på en gång :D
Aja, det blir nog bra :)

Resursen ringde nu med. Jobb imorrn mellan 16-21 och natten mellan söndag och måndag. Aldrig jobbat natt så får väl se hur det går. Men det går nog bra :)

Hörs vi inte senare, hörs vi imorrn innan jobbet!
Puss



Saknar Stockholm!

måste skriva av mig

Orkar inte prata med någon, men vill få ut allt jag tänker på. Skriva av sig är väl det lättaste då.

Har så mycket tankar som jag inte vet vad jag ska göra av. En del är hat en del är kärlek och saknad.
Mina flesta tankar har gått till pappa de senaste veckorna. Fast han är ett jävla as så är han ändå en mycket fin person. Låter kanske som en konstig kombination, men ni som känner mig vet varför det är.
Han ligger fortfarande inne på SÖS vilket inte är alls bra. Pratade med farmor igår och han blir kvar där ett par tre veckor till. Förstorad lever plus att den är skadad, inflamerad buksportkörtel (stavning?) och hur mycket vätska i buken som helst. Hittils har dem tappat honom på 15 liter vätska och mer kommer det att bli.
Jag hoppas han inser hur allvarligt detta är. Vad är det är han har gjort med sig själv. Inte många som klarar sig ur detta, med så allvarliga skador, säger läkaren. Veet inte om jag ska skratta eller gråta!

Saknar min Ida så fruktansvärt mycket med. Önskar hon va hemma nu så man får umgås med henne. Hon har iofs bara varit borta ett par veckor, men det känns som en evighet. Kommer inte hem förrens om 16 dagar och DET är också en evighet. Men jag ska väl klara mig :)
Har ju så mycket att berätta för henne som tar timmar att säga. Jesus bruden, kom nu!

Jag saknar dig. Något fruktansvärt. Förstår inte vad jag tänkte på när jag gjorde som jag gjorde. Kändes nog bäst vid den tidpunkten, men det är inte ens roligt att skratta längre. Den största delen av dagen ägnar jag att tänka på dig. Du är underbar.
Jag älskar dig, Marcus! Tro det eller ej.

Imorrnbitti ska jag till VC i Ryd och kolla min äckliga axel. Den är iofs på bättringsvägen (ännu en gång) men jag vill ha en remiss! Ska försöka få Catarina Hedin som läkare, hur underbar läkare som helst. O så känner jag ju henne med. Kan inte bli bättre ;)
Imorrn blir det nog Karlshamn som det ser ut nu. Har iofs ingen lust men måste göra något. Funkar inte att sitta hemma i längden. Så utgång med Mika och Linus står på tapeten imorrn.

Nu blir det AFV, dusch och Idol, sen min underbart sköna säng!
Ha en bra kväll.
Puss

en seg jävla torsdagkväll

Varför är alla så in i helvetes tråkiga?








I do really miss old times...


erika vill ha sin älskling hos sig

Får hoppas på att hon kommer ner NU! Hon babblar om nästa helg, men fasen heller.
Ner ska hon och det är ögonaböj :)
Älskar dig..



nyduschad o fräsch

Skööönt att springa. Är faktiskt stolt över mig själv som har lyckats ta mig ut ännu en kväll o springa :)
Blir bara varannan dag till att börja med, kanske blir lite hårt med varenda dag på en gång. Är ju faktiskt duktig på att gå o göra situps de dagarna jag inte springer! Kanske blir ett bra resultat av detta :)

Idag har varit en underbart mysig dag. Har varit ute med hunden o gått, duschat o städat lite. Tvättat o strykt, bakat paj och lagat god mat till mamma. Jonte kom hem efter skolan o skalade potatis och gjorde god beasås från alpnearing. Den är så god! Maten vi käkade idag blev potatisklyftor, beasås, vitlökssmör, stekt lök och kycklingfilé i mindre bitar!
Mamma va överlycklig när hon kom hem. Bara slå sig ner vid bordet o mumsa i sig den goda maten vi gjort :)
Till efterrätt blev det en god hallonpaj som jag bakade tidigare idag och självklart kaffe :)

I helgen ska jag träffa frisör Fia. Tillsammans ska vi kolla ut den rätta färgen o längden på löshåret jag ska sätta i nästa helg. Längtar så jag kan dö. Blev ju inget hår innan jag åkte, så det får bli nästa helg. Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha kvar min hårfärg som jag har nu eller om jag ska färga det mörkt!? Älskar iofs min hårfärg, men ibland är jag trött på den o vill göra något annat. Det får helt enkelt bli som det blir :)

Nu ska jag röka och kolla vidare på Idol.
Puss



höstväder på hög nivå

När jag gick upp imorse strålade solens alla strålar på mig, men inte va det varmt ute. Va buskallt!
Ska snart ut med hunden i detta busväder. Inte lätt att gå ut med honom tidigt längre eftersom hans penicillin ska verka 1-2 timmar innan han ska ha mat. Så det blir sena promenader, både morgon och kväll, mendet gör inte så mycket!
Har precis käkat frukost. Det va gott. Smörgås, ägg, filmjölk och kaffe, vilken start på morgonen!
Efter rundan med hunden blir det en duscha och sen ska jag göra mig iordning lite. Ska se om det finns något kul att göra idag.
Ska bära in höstskorna o frossa lite. Så vilka jag ska ha kvar och vilka jag ska slänga. Kommer iofs inte slänga några, för skor är min passion, men man kan ju låtsas :)

Hoppas ni har en roligare dag än mig.
Hörs senare.
Puss


en isfrusen erika har inget för sig

Så hon tänkte blogga lite, igen.
Är såå trött på att bara ligga hemma på soffan o inte göra ett skit om dagarna.
Dagen idag har varit helt kass. Jag har i stort sett suttit vid denna dumburken. Har dock kollat lite på TV med men finns ju inget bra. Blir så trött!
Har precis ätit mat (bättre sent än aldrig) men lillebror. Blev pulvermos och korv. Hur gott som helst!
Blev ingen joggingrunda idag, har på tok för mycket tränigsvärk i benen för det. Däremot blev det halvtimmesrundan med hunden. Lika bra motion det! Kanske är jag på bättringsvägen till att inleda en ny ritun? Det hade varit så nice.

Hm, när jag bodde hos Madde o co den sista dagen kollade vi på TV. Som alla vet är det ju förbjudet att göra reklam om nikotin o sånt, men på reklamen på trean visar dem reklam om alkohol. Whiskey o likör. Nikotin är farligt för hälsan och det är bra att man inte ser sånt på reklam (iofs marknadsförs det på annat sätt) men just på TV. Men är inte alkohol minst lika farligt? Det skadar också din hälsa och framför allt sin lever. Ett glas vin om dagen är iofs bra för hjärtat, men ändå. Jag anser faktiskt att alkohol och nikotin är i princip samma sak. Vad anser ni?

Sitter för tillfället o funderar på vad jag ska hitta på i morgon. Mamma tar bilen på morgonen, så härifrån lär jag inte komma. Man kanske skulle ta sig i kragen och verkligen hitta på något imorrn. Frågan är bara vad. Växjö är inte roligt att åka till, varken utan pengar eller själv. Aja, får väl se vad som händer.

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Fryser så in i norden så det är inte sant. Kanske ett varmt bad, DET hade varit ännu skönare. Synd är väl att man bara har ro att ligga i badet 10-15 minuter innan man blir rastlös :P
Ska bära in alla höstskor o min otroligt snygga höstjacka. Dags att packa på sig varmare kläder nu, kanske får ta o köpa in lite då med. Är lite dåligt med varma mysiga tröjor i garderoben!

Ska kika på lite hemsidor nu, sen slänga mig i badet.
Ha en fortsatt bra kväll.
Puss

det borde vara olagligt

Ja, det borde det. Borde vara olagligt att ha element som känner av temperaturen ute. Elementen är svinkalla fast det är kallt ute. Förstår inte varför. Blir väl att dra in ett element som inte känner av utetemperaturen :P Kanske man får lite värme i mitt rum.

Varit på jobbet o lämnat/skrivit på mina månadslistor. Kanske är nödvändigt om man ska få sin lön :D
Skönt att gå, men har lite träningsvärk sen igår. Men ikväll blir det samma runda. Eftersom lillebror inte ska med ut o springa ikväll, så blir det mp3n som får hänga med. Kanske man får upp tempot liiite iaf.
Ska verkligen försöka sluta röka med, men det är inte det lättaste. Eller iaf bara röka när jag festar. Hm, we´ll see.

Nu ska jag ta o dammsuga mitt rum o fixa lite. Hade gärna lagt mig under täcket o sovit resten av dagen, men så funkar det tyvärr inte. Ska plocka ur diskmaskinen med. Hade behövt cykla till Ica o handla lite, men det orkar jag nog inte. O så är det ju så kallt ute. Fy attsiken :D

Hörs senare.
Puss



gomorrn

Precis vaknat. Sovit huuur många timmar som helst men ändå skulle jag kunna sova mer :D 
Blir till att stiga upp nu, ge hunden pencillin vika/hänga tvätt o sen gå o köpa frallor (tror jag). Får se om jag orkar. Hade behövt gå en längre runda med hunden, men frallor är ju inte såå jättenyttigt. We´ll see!
Får se vad som händer resten av dagen. Kanske ska gå till jobbet. Måste skriva på min månadslista ändå och bättre sent än aldrig. Då kan man passa på att slänga sig i solariet med. Börjar bli bleek :(

OH BTW. vet ni vad jag gjorde igår? Jag va ute o spraang!! Helt otroligt. Sprang hela kvartsrundan (för er som brukar träna är kanske inte det så långt) men jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv. Den blir det ikväll igen :)

Nu blir det uppstigning, ha en bra dag!
Hörs senare :)
Puss

gonatt på er alla

Har varit en ganska skön dag trots all jävla skit.
Ska slänga mig i sängen nu. Kolla på High School 2. Ettan va helt kanonunderbar :)



Vad händer när alla minnen kommer tillbaka? Varför kan man inte glömma det som varit?

Gonatt på er!
Sov gott.
Puss

man borde skjuta alla läkare

Vilken kukig jävla dag. Så jävla värdelös. Hatar alla läkare, dem borde skjutas i huvudet och man borde bomba alla vårdcentraler.
Pratade med sjukvårdsrådgivningen i morse. Hon sa till mig att jag skulle vara bestämd o säga att jag ska ha en röntgentid snarast! Såhär ska man inte gå när man är så pass ung.
Ringde till VC osvosv, o när jag kom dit vid 11 sa jag att jag ville ha en remiss till röntgen. Men va fick jag? Jo, ett jävla papper med ett namn på. En jävla sjukgymnast. TA ER I RÖVEN!
Ringde till sjukvårdsrådgivningen igen nu när jag kom hem. Men dem kan inte göra något tyvärr.  Dem är ju bara där för rådgivning, men hon tyckte det va skit att jag inte hade fått en remiss skickad!
Aja, får väl se va det blir med allt. Hatar allt!


Ska städa mitt rum nu, men ska jag lägga mig i sängen o kolla på film. Får väl se vad som händer ikväll.
Ha en bra kväll!
Puss


jag älskar chokladbiskvier



Vilken mumsigt god kaka det är. Har nog gått o blivit förälskad i dem :)

Precis hemkommen från Ingelstad. Varit o lämnat Emelie som skulle till skolan. Luktar illa där ute, så där vill man inte vara för länge ;)
Ska snart åka till farbror doktorn o kolla axeln o förmodligen ta sptruta. DET är mindre roligt.
Iofs kanske det är värt det. Har ju knappt kunnat använda den på hela helgen o nu sitter jag o skriver med en hand. Det är inte det lättaste kan jag säga er!
Sen ska jag städa rummet. Lär ju ta timmar men då får det göra det. Eftersom min dörr inte har varit stängd på hela tiden jag har varit iväg, har katterna och hunden kommit o gått som de vill. Och jag vill inte ha hundhår/katthår i min säng. Men hela mitt vita överkasst är halvfullt med svarta hårstrån :( Får be mamma piska överkastet sen. Kanske till och med tvätta det. Så blir det extra rent :)

Hörs sen.
Puss

it´s good to be hoome

Borta bra men hemma bäst. That´s right, hey?
Eller är det bara jag som tycker det? :D

Har varit två undeeeerbara veckor (även om jag varit sjuk) och jag behövde verkligen komma bort från denna skithålan ett tag. Börjar bli trött på alla människor som beter sig som att dem vet bäst och tror dem är störst bäst och vackrast.
Vet att jag inte är ensam med den åsikten!

När jag kom hem efter ett antal timmar med tåg och buss låg det ett paket till mig från ellos. GISSA OM DET VA MINA SKOR OCH MIN TUNIKA! Åh va lycklig jag blev, har väntat i tusen år dem sakerna. Vilken känsla :)
Har dock inte tagit någon bild på tunikan, men här kommer en bild på de underbart snygga skorna:
 



 
Skor behövde jag dock inte, som sagt, men blir man kär så blir man! :)

Nu blir det till att packa upp resväskan, slänga in massa tvätt i tvättmaskinen o sen duscha.
Blir kanske Karlshamn ikväll o hälsa på Mika. Inte sett honom på sjukt länge :(
Ha en underbart bra kväll.
Puss

vill hugga av vänster arm

Axeln har fått fnatt. Så fort jag rör fingrarna eller något känns det som en miljon knivhugg i hela axeln.
Armen brukar lägga av o inte fungera alls. Va fan beror det på?
VC är helt jävla meningslös. Där säger dem "kom tillbka om det blir värre eller håller i sig", men hur många gånger ska man behöva gå dit? DRA ÅT HELVETE, säger jag!!!!
Blir väl Haninge närakut...

en sann vän är en sällsynt fågel









Precis kollat på Doobidoo (eller hur det stavas), ganska kul, men dock inte en tiopoängare. Finns roligare program.
Har suttit o knåpat på min design till bloggen, men kan inte fixa in den själv, så Azra har lovat att hjälpa mig med det. Taack gode gud!
Nu blir det lite mer spåningar på design. Resultat kommer senare.

Later.
Puss



















Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.
                               / David Storey

today is gonna be the day

sjukt skön outfit idag

mjukisbyxor
svart slapptröja
stickad kofta
glasögon


(inte använt mina glasögon på tusen år, men dem är rätt snygga)

varför kan man aldrig bli frisk?

Jag hatar min irriterande hosta, min snoriga näsa, min ömma och mitt enorma huvud.
Imorse när jag vaknade kändes det som att huvudet va stort som en fotboll. Alla hjärnceller va golfbollsstora och tillsammans blev det huur stort som helst. Allt bullrade och näsan va täppt. Jag vill vara frisk!
Läkaren på måndag och få penicilin. Det är vad jag behöver..

Åt en underbart god frukost. Ägg, bacon och smörgås. Åh, det va inte igår! Får se vad det blir för frukost imorrnbitti. Imorrn åker jag även tillbaka till Madde o co. Längtar! Dödens tråkigt att sitta hos farmor och inte göra ett skit. Dagarna består mest av att käka, kolla TV och surfa. Hur roligt är det tror ni?

Ska snart göra mig iordning. Kusinerna kommer om drygt en timme och när dem kommer ska vi åka hem till dem o kolla deras nya hus. Och självklart fika. Farmor har baka god kaka som vi ska ha med oss. Det ska bli gott!
Ska kela sönder vackra Milo med. Deras underbara hund som dessvärre förmodligen har cancer. Älskar den hunden! Världens lataste, men världens sötaste :)
Bilder på dagens aktivitet kommer ikväll.

Nu ska jag spela klart Yatzyspelet jag spelarpå nätet. Sen blir det iordninggörande för hela slanten.
Vi hörs i eftermiddag, ha en underbar dag tills dess!
Puss på er



minnet är bra men väldigt kort

Pratade med Mange innan idag, tyvärr inte Mange Schmidt ;), utan min uuunderbara sånglärare (kommer inte ihåg vad det heter annars, sångpedagog?). Till jul börjar jag sjuunga igen! I LOVE IT. Ska lyssna på massa sköna låtar nu, skriva ut texterna och börja jobba upp rösten igen. Har inte sjungt riktigt på typ två år. Lite tråkigt eftersom det i hela mitt liv varit min stora passion!

JAG VILL ÅKA HEM OCH JAG VILL GÖRA DET NUUU!




jag saknar min älskade mamma fruktansvärt mycket

love in this club



Oh, sjukt länge sen. En uuunderbar Gbgresa.
I really miss old times. Ibland önskar jag man kunde vrida tillbaka tiden.

På kortet är iaf vääärldens snyggaste kille som jag och Azz hade turen att hamna bredvid/mittemot på tåget till gbg. WIE! Vi tackar gudarna för att platserna va dubbelbokade. Såg honom senare på H&M i det stooora köpcentret, men eftersom man på den tiden va ung och dum vågade man inte gå fram till honom ;)
Meen! Thats life.
Måste umgås snart. FÖR LÄNGE SEN!
Älskar dig Azz, och det vet du.

Precis slängt mig i sängen. Köpte Fransk Manikyr idag så jag har fixat med det. Kanske man kan sluta bita när naglarna är så fina :)
Imorrn blir det frukost vid 9/halv10 och sen supernanny, som vanligt :) På eftermiddagen kommer kusinerna hit och lite senare bär det av till Micke och Lollo för en fika och kika på deras nya hus. Miss them.
Ska se om jag kan förhandla mig till Lollos bil med. Dem ska ju sälja den :D

Ska se film nu. The Eye. Sjukt bra.
Gonatt.
Puss

ingen bra dag alls

Sjukt ont i halsen, huvudet och magen. Plus min skithosta som jag aldrig blir av med! O så har bihålorna börjat göra ont. Fy fan va jag hatar att vara sjuk!

Funderar på att ringa till Pernilla och skjuta upp min introduktion och gå till läkaren istället. Inte så bra att jobba när man absolut inte är frisk. Inte så kul heller för den delen.
 Jag vill inte gå till jobbet och känna att jag måste jobba på halvfart bara för att jag är sjuk. Jag vill hela tiden ge järnet!



Vaknade vid 9 idag, frukost vid halv tio ungefär. Smörgås, ägg och juice. O så självklart kaffe på det :)
Efter frukost blev det lite tvtittande. Supernanny är ju bara för bra.
Ungefär vid 12tiden blev det duschen och iordningfixande. Lite tvtittande efter det och senare besök hos pappa. Kul att se honom piggare nu! Fått tagit bort massa slangar!
Och nu är jag precis hemkommen. Ska ut o ta ett bloss nu o senare kolla lite på tv. Farmor håller på med maten, hoppas att den går fort, för jag är sjukt hungrig :)

Ha en bra eftermiddag/kväll om vi inte hörs mer.
Puss






Dagens kldäval blev
Vit/randig skjorta - ginatricot
Svarta jeans - replay
Skor - svarta underbara ballerina


dags att uppdatera bilder från stockholm

Ja, det börjar bli dags för det nu. Inte gjort det på ett bra tag eftersom jag har skrivit nästan alla mina inlägg från Charlies datorn och bilderna har legat på min. Ingen vidare bra kombination. Här kommer iaf massa bilder :)


Nathie med sin fina hatt som vi hittade på H&M :)

Lite myspys i soffan första dagen i Stockholmia! Två trötta sötnosar.

Nathie försöker se porrig ut. Hon lyckas alldeles utmärkt <3

Massa gonattmys innan sovdags. Trångt och varmt va det med tre i den sängen!

Vi hade riktigt kul. Blåste upp en, ja ni ser vad det är, och flummade! Så kul man kan ha med en sån tråkig sak :D

That´s me! Try to beat me, bitch!

Någon dag (kommer inte ihåg vilken) va Charlie ute och övningskörde så jag o Nathie passade på att ha mysdag med täcke, chips och godis. O filmen vi såg va..

Aristocats :) Som jag inte har sett på tusen år och lite till! Mycket rolig film.

I fredags blev det fest. Meningen va utgång, men vi drog fram..

Den här saken, som jag inte minns va det heter just nu!

Sen kom Emelie och hälsade på, men sin söta pojkvän..

Som heter Patrik :)

Här sjunger Charlie och Patrik är sur för att han inte kom ihåg reglerna i spelet vi spelade :D

   
De första paret är mina ÄLSKADE Björn Borg skor som jag inte skulle göra mig av med för allt i världen. Dem är helt underbara. Helt klart värda varenda krona. Jag älskar dem! Alltid varit inne på Lacosteskor, men fan heller. B.B är helt klart skönare. Och så är dem världens finaste. Kan inte sluta titta på dem :)
Andra paret är min underbart sköna ballerinaskor jag köpte för 74 spänn :P Inga skoskav och du känner inte att du har dem på dig. Självklart är dem också värda varenda krona, men dem va inte så dyra :)

Nu ska jag slänga igång en film och sen sova. Upp tidigt imorrn (alltid tidiga mornar när man sover hos farmor :(), sen ut o gå. Ska gå en lååång runda imorrn. Inte gjort det på år och dagar.
Vid två blir det SÖS. Hälsa på pappa som förmodligen blir kvar där ett par veckor. Stackaren!
Sen på eftermiddagen/kvällen blir det nog middag hos Micke och Lollo. Så jag kan inte lova att jag hinner skriva något imorrn. Men ska försöka hinna slänga in en outfitbild och ett par rader :)

Sov så gott. Hörs imorrn.
Puss

onsdag

Idag skulle jag kunna skriva min blogg huuur lång som helst. Har massa saker att ta upp som jag och Nathie satt och pratade om häromdagen.


      Vi diskuterade varför alla modeller, underklädesmodeller och de som viker ut sig, måste vara så tusans smala! För i hundan. Kolla på 60 procent av alla kvinnor i Sverige. Hur smala är dem?

Dem har, med ett finare uttryck, något att ta i. Kolla i de resterande 40 procenten. Hur snygga är dem med sina pinnsmala midjor? Sina tandpetare till ben och armar? De tänker på precis allt de stoppar i sig. eller kanske inte riktigt, men nästan.. Kom igen! Varför "plåga" sig igenom livet och hela tiden tänka på vad man äter?

Visst, vissa dagar skulle jag kunna döda för att ha en smalare midja och mindre mage. Men med det menar jag absolut inte att jag vill väga 40 kilo och se ut som ett benrangel!

Vi tycker helt enkelt folk borde tänka om. Både i vanliga livet och i alla reklamfilmer som visas.

Reklamerna uppmanar yngre (kanske även äldre) att gå ner i vikt eller stanna på den vikten tills de blir 100 år!

      Vi diskuterade även umgänge. Varför sorterar man inte "bra och dåliga"? Varför umgås man med människor som man egentligen vet kommer vända en ryggen så fort man gör "något fel" eller inte reagerar och gör som dem vill? Sånna så kallade vänner är ingenting att ha. Istället borde man uppmana sig själv att dra ut, träffa NYA människor, umgås mer intensivt med dem man vet alltid finns där. Hela tiden påminna sina riktiga vänner om att man alltid finns vid deras sida, vad som än händer.

Sanna vänner stannar helt enkelt kvar när dem andra har gått!

      Varför bli man så avkopplad när man ärhär uppe? Någon som ganska ofta är i Stockholm som kan svara på den frågan åt mig? För jag vet inte riktigt själv vad det är som händer medmin kropp då. Så fort jag ser Södertäljeskylten vet jag att jag endast har 20 minuter kvar till lugnet. Det kan springa förbi 3 000 människor och ha världens brådska, men ändå är jag coollugn. Jag stressar aldrig till bussen, pendeltåget eller till tunnelbanan här, för att jag vet att det kommer 8 bussar i timmen, om inte mer. Varför stressa då?

Jag älskar helt enkelt huvudstaden. Den är helt underbar, massa underligt konstiga roliga människor och en lugn och skön miljö. Man kan göra precis det som faller en in, utan att behöva tänka på tiden. Sjukt hääärligt!

      Vi pratade även jobb. Nu förtiden behöver du ett 200% jobb för att din inkomst ska räcka hela månaden. Din inkomstlön ligger på mellan 14000 och 16000 i månaden ungefär. I den här kalkylen räknar vi med att du får ut 15000:-.

Ta då t.ex en lägenhet i Växjö. För en tvåa kanske du får betala 5000 kronor. Elen ligger kanske på 1000 kronor, vilket gör att du får 9000 kvar. Vi räknar mat (cigg inkluderat) ca 3000 kronor. Då har du runt 6000 kronor kvar att leva för. Med det ska du betala försäkringen på bilen, bensin i bilen (om man har en sån) osv, och så ska du kanske ha nya kläder och kunna roa dig en helg. Men går detta ihop sig? Inte i de flesta fall. Där står man kvar med 3000 kronor efter alltär betalt och vet att man kanske måste göradet i slutet av månaden. Man lever hela hela hela tiden snålt för att ens ha råd att leva! Får inte staten in tillräckligt myckeet pengar på allt vi köper? Allt vi köper betalar vi skatt på. Vi betalar skatt för det vi tjänar, ALLT!

Då känns det som att man skulle behöva jobba 200 procent. Då kan man betala hyra, bil osv osv och ändå har råd att leva loppan hela månaden! Men orkar man jobba 200 procent? Får man jobba 200 procent? Nej, inte i Sverige. Men ändå ska vi leva såjävla snålt så vi knappt kan unna oss själva någonting någongång..

Kommer knappt ihåg va vi pratade om mer. Satt i över två timmar och bara malde. Det är det jag och Nathie är bra på! Hon är min finaste vän och jag kommer alltid finnas vid hennes sida.

No matter what!


Va och hälsade på pappa igår. Han såg inte alls kry ut. För det första såg det ut som att han va höggravid i åttonde månaden och för det andra hade han massa slangar i kroppen. Inte alls kul att se. Sånna stunder tycker jag nästan synd om honom. Fast jag innerst inne vet att det är hur självförvållat som helst. Men trots allt jag och min familj har varit med om, älskar jag honom! Han är ju trots allt min pappa.

Hörs sen!
Puss


uppskjuten hemresa

Resan är uppskjuten, förmodligen.
Pappa är numera inlagd med en förstorad lever (för er som inte vet vad det innebär är det otroligt farligt) och ljumskbråck. Så idag blir det nog en runda dit för att hälsa på honom. Södersjukhusets besökstider är ju bara mellan 14-19!
Ska vänta hem Nathie så får vi se vad hon säger om att följa med. Hittar ju tyvärr inte dit själv.

Ska käka lite frukost nu, sen kolla på film. Senare ta tag i min sjuka kropp och hoppa in i duschen!
Har åkt på halsont, förkylning och hosta, igen! Hatar att vara sjuk.
Hoppas att ni mår bätttre än vad jag gör!

Ha en bra dag.
Puss


idol

Kollat på Idol med Nathie och Charlie ikväll! Ätit chips, godis och mackor. Såå onyttiga är vi. Men det va gott :)
Varit en lugn och skönt dag idag. Bara legat hemma o slappat. Duschat en runda, men inget mer. Iofs varit o mött Nathie vid bussen och  gått en sväng :) Det va ganska nyttigt!

Imorrn blir det en lugn dag också, Charlie är nog hemma då, så får väl umgås med honom (fast han inte är så rolig ;)). Kanske tar en sväng hem till Madde och co beroende på när dem kommer hem.
Blir nog utgång imorrn med. Får se om vi får med Rickard med. Han är sjukt snygg :) Han ska med hem ;)

Nu ska vi snart krypa ner. Läsa lite (om jag hittar en bättre bok än "Gamla tanter lägger inte ägg" i Nathie låda). Annars får jag väl ligga o sjunga innan jag somnar :)
Nathie och Charlie är mina änglar <3

Gonatt, hörs imorrn!
Puss


solskenstorsdag

Ooh! Solsken denna underbara dag! Yeah, thats nice.
Precis käkat frukost och duschat. Ska snart göra mig iordning. Sen får jag se vad som händer. Kanske  blir en film :)
Nathie kommer hem vid halv fem, får se om jag orkar sitta här så länge. Fast om jag åker någonstans är väl risken att jag åker fel ;) Inte lätt att hitta rätt bland alla tåg och tunnelbanor här inte. Yeah. det löser sig!

Igår fick Nathie o Charlie sin Tax Free tidning. Får se om de beställer något :) Kollade på deras hotell med. Sjukt mysigt!
Ganska nybyggt också :)

Ikväll ska vi nog träffa Denise och Malin en runda. Ska se om jag kan få tag på Fanny också, o bestämma lite tills imorrn.
The Ice blir det iaf, så långt har vi planerat :D

Nähe, röka och fixa håret osv!
Hörs sen!
Puss








  

gokväll

En mycket god kväll! Ätit god mat, spelat 500 med Madde och tant Nathalie (men dem va sjukt dåliga så dem ville inte spela mer) och pratat massa skit :D

Ska sova nu!
Puss

gomorrn

Idag är inte morgonen så god. Vaknade med stekhet panna, huvudvärk och halsont. Nathie ringde vid 10 och hon hade lika dant :( Inte alls kul! Men utgång på fredag ändå såklart :)

Igår när jag kom käkade vi på Burger King sen drog jag o Nathie in i massa affärer. Köpte ett par svarta ballerinaskor med skön häl! 74 kronor :) Hur billigt och bra som helst för dem söta och sköna skorna!
Sen köpte vi massa godis som vi käkade när vi kollade på "Blood in, blood out!"
Bilder på gårdagen kommer sen, om Charlie kan koppla in deras trådlösa bredband! Får hoppas :)

Idag blir en skön dag. Ska möta Nathie i centrum vid 14 ungefär. Ska till apoteket och kanske se till att få min lugg klippt! Den hänger bara i vägen. Behöver ha bort den :D Sen blir det nog käk hemma hos Madde o co!

Ska hoppa in i duschen nu, sen städa lite så det blir fint här :D
Hörs sen!
Puss

en timme

Only en timme kvaaar!

Veckans topplista:

Film: P.S I love you
Musik: Usher FT. Young Jeezy - Love In This Club

P.S i love you är så sjuuukt bra! Älskar den filmjäveln! <3


hola

Sitter just nu på tåget. Skönt! Tog sista minutenbiljett med internet ombord så man har lite o göra under den långa trista resan. Dock har jag sjukt mycket att se fram emot, men måste ju underhålla mig med något tills dess :)
Vid kvart i 10 kom mitt hjärt o hämtade mig o körde mig till Växjö :) Gick på stan med henne lite och hittade världens snyggaste skor. I FUCKING LOVE THEM! Bild kommer ikväll.



En underbart foto på mitt finaste hjärta! <3



Slänger även upp en bild på Sliri och Henke som jag har kört på både
onsdag och fredag! :)

Är just nu i Nässjö, vilket betyder att jag har hur långt kvar som helst! My god! Orkar inte mer.

I helgen blir det utgång med. Fanny, Nathie, Erika, Charlie och massa andra människor som jag inte känner ;)
Kommer bli kanon! Har kameran med mig, så jag ska uppdatera vad som händer ;D

Ska se film nu i brist på annat.
Puss

underbart

Hur vackert är inte Stockholm så säg?






Vår huvudstad är nog något bland det finaste mina ögon skådat!
Trots all trängsel, all trafik, alla människor och allt stök, får det mig att koppla av!
Jag är i himmelriket när jag är där...



Bara smink, plattång, laddare och kamera kvar nu att packa ner, sen är jag done med allt. Packa ner lite småsaker till håret med klart, men det är en värdslig sak att glömma!
Ska försöka vara duktig och slänga in lite meningar men kan inte lova att jag kommer vara duktig på det.
We´ll see, we´ll see.
Björn skulle visst upp i helgen med för att åka Finlandskryssning. Får väl ta mig till Slussen med o träffa honom en sväng. Länge sen man såg honom!

Nu är det dags för en film. Sen sova. Lång dag imorrn.
Imorrn får jag även träffa tjocka Malin och söta Fanny!
Läääängtar så jag kan dö!
Puss

stooockholm

Äntligen komma iväg från denna skithåla! Träffa alla underbara gamla människor.
Imorrn 12.12 går tåget och jag är på väg mot en underbar tid. I love you all!

Igår blev det massa set badminton med mamma och lillebror :) Det va kul. Dock är lillebror fruktansvärt dålig ;D



Senare på kvällen blev det en runda till Växjö. Hämtade Emelie, träffade Joel o käkade på McDonalds. Sen ringde Siri och fulhuvudet Alexandra o ville ha skjuts till stan. Hur många gånger man än säger nej, går det inte in! Jag hatar att ha körkort!

Nu ska jag sätta igång o packa. Snart dags att sova så det kan bli tiiisdag! Iofs kommer jag sakna ett par människor här, men får väl smsa :)
Hörs imorrn innan jag drar!
Puss



Dagens otroligt sköna stil!

RSS 2.0