GO´KVÄLL!

En riktigt rolig kväll igår. Tack brudar! Meningen var att det skulle komma bilder på bloggen från igår, men eftersom min dator för tillfället inte vill läsa av minneskortet får jag vänta med att visa er de fina bilderna! Hoppas det inte gör något.. 

Idag är jag en smula bakfull minsann. Blandade alldeles för mycket igår, men det va kul. Minnet sviker nog från en del av kvällen eftersom jag tydligen har trillat eller något. Knät har fått sig en skrapa och handen lika så. Men inget jag gråter över :) 
Ikväll sitter jag och pluggar men eftersom min bakfyllehuvudvärk inte vill ge med sig tar jag knappt in det jag läser och ska förklara. Får hoppas att jag blir godkänd ändå :D 

Nu ska jag fortsätta plugga lite. Älskling och lillebror är och bowlar. Jag behövde lite pluggtid så det va bra att dem stack ;) Haha. Hörs senare turturduvor. Puss

DAGEN HAR GÅTT FORT!

Idag har dagen gått riktigt fort. Tyvärr. Har med det inte hunnit plugga alls mycket, vilket gör att jag måste plugga mer imorgon och på söndag. Jag vill ju umgås med min prins med! Han får väl roa sig med att spela spel med Jonte medan jag pluggar och står i. Enda lösningen... 

Tack vare att tiden gått så sjukt fort jag innebär också att det snart är göra sig iordning och börja dricka time ;) Me like! Brunnen med brudarna ikväll. Let´s rock the dancefloor! Eller något :D 

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag ska sminka mig. Bäst jag gör det hemma, så är det bara håret och mina satans kläder sen som ska fixas. Alltid dessa jävla kläder! Bättre att inte ha några alls ;) Bilder från kvällen kommer imorgon om jag inte är allt för bakfull! Ha en bra dag/kväll. Puss

GODMORGON FREDAG!

Nu är jag äntligen uppstigen. Va egentligen meningen jag skulle komma upp i någorlunda tid idag, men det gick inte :) 
Ligger fortfarande i sängen med laptopen i knät, skönt! Ska snart upp och göra lite frukost, käka huvudvärkstabletter och fixa till mitt hår. Sovit med flätor i två nätter nu, så de är nog lagom roligt att borsta ut det :) 

Idag ska jag plugga hela dagen och vänta på min kära karl som kommer vid halv 5 tiden. Då åker vi direkt till Konga där det är dags för att göra sig iordning. Snacka om att jag kommer ha en stor väska med mig. Vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig ju! Alltid samma problem :p Funderar på jeansleggingsen på Börjes som va jättefina, meen som sagt, dont know. Några förslag? 

Nu ska jag ta tag i mitt liv! Hörs sen. Puss på er 

KANSKE, KANSKE INTE

Numera lutar det åt utgång imorgon! Va evigheter sen jag va ute och speciellt med brudarna. Hm, har vi någonsin varit ute tillsammans? Nu när jag tänker efter vet jag inte om vi har det.. 

Imorgon blir det kanske Växjö på morgonen för att sitta på universitetet hela förmiddagen. Under förutsättning att mamma får sitt sega CSN! Får hon inte det, kan jag ligga o gotta mig lääääänge :) Men sen upp i ganska normal tid för att gå ut med hunden och fortsätta mitt pluggande. Hinner nog med att lämna in tre kapitel innan söndag. Mycket stolt över mig själv. Men det är ju klart, får ju mer gjort om jag glor i böckerna och inte bloggar ;) Eller vad tror ni?

Outfit tills imorgonkväll btw? Angelica, du ska inte ha din väst va? ;) 
Puss på er alla kära 

LADDAT UPP

Jaa, nu har jag minsann laddat upp med godis och chokladkakor, men inte med några nya krafter. Är skittrött och mår dåligt. Hur ska detta sluta? Hade hoppats på en riktig influensa snart så man blir av med skiten... 

Har pluggat enda sen jag kom hem. Sådär roligt när kapitlet är svinlångt och hur mycket att komma ihåg som helst. Men det går framåt, som vanligt. Har bara en fråga kvar innan jag kan hoppa på det femte kapitlet - rehabilitering! Vi får väl se vad det blir för betyg på detta. Massa krångel :/ 

Hm, inte alls sugen på att ge mig ut imorgon och kalasa. Eller 50/50. Hade varit kul, samtidigt som jag hade velat ligga i min gosiga säng som jag längtar efter nu. Vi får väl se hur det blir med allt imorgon. Får också se hur sjuttsan jag mår med! 
Back too school! Ha en bra kväll. Puss på er 


Thats me, med mina söta flätor :)

EN MYSIG KVÄLL

Det är minsann vad det har varit! Va hos gmormor o gmorfar innan och firade gmorfar och åt gooood smörgåstårta. Mumsfillibabba! Blir smörgåstårta till lunch imorgon med. Alltid lika gott de där! 
Älskling kom ungefär vid halv 7 och va med ett tag hos oss. Sen åkte allesammans hem och älskling och jag stack in på mitt rum och mös. Älskar när han kommer så i veckorna! Jag älskar minsann honom :) 

Nu ska jag ta och plugga lite till innan Jonte och hans brud Elin ska ha min dator! Riktigt söt tjej dedär och supertrevlig. Man kan ju alltid hoppas på att de blir dem :) Nu ska jag sova. Hörs imorgon efter jobbet. Puss

A NEW DAY AND A NEW LOOK

Idag åkte jag till jobbet som planerat. Började vid halv 8 och vid kvart i 8 blev jag hemskickad. En lång dag med andra ord ;) Ann-Christin som jag skulle gå med tyckte inte jag såg kry ut och min panna va varm. Jag har ju haft så hur länge som helst, men tydligen så smittar feber och då får man inte jobba :/ Så idag har jag koncentrerat mig på Funktionshinder istället. Hade hellre jobbat eftersom jag älskar mitt jobb och behöver kosing, men nu är läget som det är och det är inget att göra åt. Imorgon ska jag ialla fall jobba mellan 7.30-16 och då tänker jag minsann stanna där hela dagen! 
Har som sagt suttit med mitt pluggande hela dagen och det har givit resultat. Är snart klar med 4:e kapitlet och kan hoppa på det femte. Skönt. Både att veta att det går framåt och att man lär sig så himla mycket :) 

Imorse när Angelica hade vaknat umgicks vi lite innan hon gjorde sig iordning och senare satte hon i mina hårförlängningar. Nu är håret tjockt och fint och det ser ut som mitt riktiga i princip. Mycket bra! Dock är det ovant att se mig i så mycket hår och oftast har jag ju inte förlängningar i alls. Men det är kul att variera plus att hon gjorde ett bra jobb :) Thansk baby! <3

This is me now! 

I love it! 

Nu ska jag fortsätta plugga lite till innan det är dags för dammsugning av hela huset. Pust! Efter det blir det att göra sig iordning för att senare ikväll åka till Tingsgården för att fira gammelmorfar som blir 84 år! Grattis till honom. Ha en bra dag. Lägger in en outfit-bild sen när jag är klar. Puss på er 

EN LITEN UPPDATERING

Passar på att blogga lite innan det är dags för andra avenyn, chips och mys med finaste Angelica. Varit och handlat massa gotte och tankat. Åkte till Preem för att tanka dessutom och vad satt innanför föntrena? Två SKITHETA poliser. Halleluja, vi var en runda i sjunde himlen ;)

Imorgon kommer min finaste älskling till mig och myser. De andra ska på hockey och då passar han på att hälsa på sin käresta :) Jag älskar min prins! <3



JAG TROR INTE MINA ÖGON

Vadå inställt? Varför? Åh jag som var så sugen. Blir inget Gislaved den 21/2 nu då. Vilken jävla skit. Bara för att för en gångs skulle såg fram emot någonting. Jaha, inget att göra åt. Får väl lyssna på hennes underbara album och låtar här hemma istället. 

Typiskt! 

EN NY DAG MED NYA TAG!

Vaknade i morse med yrsel och illamående. Trodde jag skulle tuppa av. Inte alls kul :/ 
Nu är det lite bättre, men illamåendet håller i sig tyvärr! Men det går väl över snart. 

Igår pluggade jag ett X-antal timmar och det gav resultat. Klar med tredje kapitlet och nu ska jag sätta igång med fjärde - Funktionsnedsättingar. Det går framåt minsann :) Blir nog klar med detta idag och sen kan jag ta femte kapitlet lite på halvfart :) 
Vid fyra är det dags att gå ut med hunden för att sedan göra mig iordning och efter det ta et tripp till Börjes för inhandling av diverse saker som ska göra min "plugghörna" mer komplett. Riktigt mys är det att ha ett eget bord. Dock är det lite litet men det får gå! Passar nästan bra till mig. Outfitbild kommer när jag är iordninggjord. 
Ikväll blir det mys och film med Angelica. Myspys. Sen sover hon här tills imorgon :) 

Nu ska jag sätta igång igen. Puss 



....

Ingen kommentar! Så jävla kul då! 

MÅSTE

Har ju inte lagt ut den otroligt snygga bilden på mig i mössa. Tänkte bara ni skulle få se eftersom det inte kommer bli mer mössa för mig under resten av livet ;)



DAGENS!

DAGENS VILL HA: Ingenting än så länge
DAGENS KLÄDSEL: Jobbet; Mjukisar och tröja Hemma; Pyjamas
DAGENS SMINK: Ingenting
DAGENS FRISYR:  Bad-hair-day-knut
DAGENS HÄNDELSE: Mina förvånadsvärda VG:n på mina inlämnade kapitel :) 
DAGENS LÅT: Pink - Sober
DAGENS PLANER: Plugga och sova
DAGENS SAKNAD: Min älskling
DAGENS DUMMASTE: Hm, ingenting/ingen faktiskt! 
DAGENS SJUKA: Don´t know
DAGENS DROG: Bubbelvatten, mums
DAGENS KRAM:  Mamma, älskling och Madde
DAGENS PUSS: Älskling och mamma :) 
DAGENS KÖP:  Inte ett piss
DAGENS GODIS: Har inte käkat godis idag 
DAGENS HUMÖR: Glad och lite slötrött
DAGENS ORD: Verkligen

EN BRA DAG MED UNDERBARA BESKED :)

Just idag älskar jag måndagar! Vanligtvis är det den tråkigaste dagen på hela veckan men idag var den kanon. Vaknade och steg upp med älskling imorse (mys), gjorde mig iordning och sa hej på till mina Stockholmsälsklingar (mindre mys) och sen begav jag mig till jobbet. Kom på att jag hade kort dag idag vilket jag älskar. Jobbet gick hur bra som helst och jag börjar lära mig det mesta. Lite jobbigt att hålla reda på gatunamnen men man får memorera och skulle det vara något så finns det ju telefoner så man kan slå varandra en pling :) 
Efter jobbet åkte jag till skolan för möte med Helen. Gick otroligt mycket bättre än förväntat! VG på båda kapitlena. Trodde ju knappt att jag skulle bli godkänd, så det va riktigt roligt att höra och se :) Sen umgicks jag med söta Angelica innan jag slutligen stack hem för att städa. bada och plugga. 

Är färdigbadad och sitter framför datorn med varm chocklad och min mysiga pyjamas. Just nu strömmar Pink - Sober ur högtalarna på datorn, men snart får jag stänga av denna sköna donna för tredje kapitlet - Kommunikation! Wish me good luck på denna med :) Uppdaterar kanske senare. Puss

PS. Angelica kommer hit och myser imorgon, vad säger du om hyrfilm och godis? :) <3

STOCKHOLMS-SÖNDAG

Har haft mysbesök av Stockholmare hela helgen och har fortfarande, därav mitt icke-bloggande ;) Överraskade Emelie i fredags morse när Madde, Nathalie och Charlie kom ner! Vilken mysmorgon. Vaknade av att Nathie hoppade på mig och undrade om det va jag som låg i sängen eller om hon hade kommit fel ;) Haha, vilket godmorgon! 

Kör ett bildmaraton från helgen och uppdaterar mer imorrn eftermiddag när jag kommer hem från jobbet och skolan! Puss 


Snygga grabbar innan Saft-Balders! 

Ännu fler snygga killar :D 

Charlie och Jonte tar en sväng om ute på "dansgolvet".

Marcusälskling, Natheälskling och Charlieälskling visar hur man spelar!

Min älskling <3


KAFFE, MINI FRAS OCH PLUGG

Det är det min förmiddag går ut på idag innan jag drar till jobbet vid 13. Just nu skriver jag om varför det är så många kvinnor i ålder 20-34 som är sjukskrivna. Och visste ni att största delen av de sjukskrivna kvinnorna är missbrukare och beroende? Inte? Det visste jag :D 

Idag ska jag som sagt jobba. Jobbar 13-21. Egentligen ligger den turen 13-20 så får se hur det blir med de sista timmen. Hoppas på att jag slutar vid 20, så man kommer hem och kan fira Emelie, plugga lite till (så jag får iväg det) och framför allt städa mitt rum. Har hållt bra iordning på kläder och sånt, men just golvet. Haha, herregud. Snacka skitigt ;) Får väl ta det inatt eller något när jag pluggat klart :/ Pust! 

Nu ska jag fortsätta. Puss på er

MINA SÖTA KLÄDER


Marinblå blus med spets upptill.

Puderrosa blus!

Svart fin, kort cardigan.


Set - tunika och leggings. Blev en liten bild på det eftersom min dator är konstig.

Vill ha mina kläder nu :) Förövrigt sitter jag och pluggar en massa just nu. Älskar att läsa detta, det är inte det, men just att det känns som det är så mycket med allt just nu och att det aldrig tar slut :/ Mamma sitter på andra sidan bordet och pluggar hon med. Duktiga familjen är det minsann. Nu kommer Nettan från Helsingborg hem också. Kom igår och ska göra oss sällskap tills på fredag! Trevligt värre. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande så jag får iväg något någongång. Uppdaterar förmodligen senare. Puss på er

FÖR LITEN GARDEROB ELLER FÖR MYCKET KLÄDER?

Ställer mig själv den frågan ständigt och aldrig får jag ett riktigt bra svar. Spelar ingen roll hur jag än möblerar om/sorterar ut kläder, har alltid lika liten plats. En större garderob hade inte suttit fel nu.. 

Idag har jag varit helt lost. Var ju helt inställd på att jag skulle ge bredvid i Hemtjänsten med resurs ringde och frågade om jag inte kunde vara inne eftersom det fattades folk. Visst kunde jag det. Visst, hade ju sett fram emot Hemtjänsten, men det får bli imorgon. Imorgon är det nämligen jobb mellan 7-15.30! Ska bli roligt att se hur dem har det och lära sig massa nytt :) 

Ikväll har jag städat min garderob. Därav min otroligt roliga rubrik. Nu ska jag städa undan det sista innan det blir plugg en timme (ungefär) innan det på TV:n är ett efterlängtat avsnitt av Andra Avenyn! Yummie. Men efter de 45 minutrarna i himlen är det dags att slänga näsan i böckerna igen. Ska orka jobba hela veckan OCH hinna klart med tre kapitel som ska vara inlämnade senast fredag eftersom jag och Helene har möte nästa måndag. Hej då fritid, hej isolering säger jag då! Men det kommer nog gå bra. 
Time to go. Ha en bra kväll, hörs sen! Då ska jag även visa mina söta kläder jag beställde från H&M igår. Ännu mer kläder i min redan överfulla garderob.. :/ Puss och kram

EN LÅNG DAG!

Ja, det är precis vad det har varit. En riktigt lång dag. Var ju i skolan som sagt och när jag kom hem la jag näsan i böckerna och började läsa. Hade bara uppehåll för rökning, matlagning och matätande. Tänkte jag skulle hem till Icapika en sväng men när jag väl ringer är det ingen hemma :( Får hoppas på att hon har tid, lust och ork att umgås med mig imorgonkväll då efter mitt jobb mellan 7.30-16.00! Efter det är det hem och äta och då förhoppningsvis umgås med Ica. Plugga och kolla på film är vad jag är sugen på <3

Ligger just nu i sängen och pratar med min älskling. Väntar på att Saw 5 ska laddas klart så jag kan kolla på den innan jag somnar. Innan den blir klar ska jag plugga lite till. Riktigt roligt är det. 
Och vet ni vad jag upptäckte? Att jag lurade er med min förra rubrik. Detta är bara Vård och Omsorgsarbetes kursen läser jag nu. Den medicinska grundkursen börjar senare. Vet inte riktigt vad jag fick det ifrån ;)

Nu ska jag dona lite. Gonatt! Puss

VÅRD OCH OMSORGSARBETE - MEDICINSK GRUNDKURS

Första dagen i "skolan". Inte för att jag ska vara där så mycket, men lite kommer det bli. Kom till skolan vid halv nio och träffade Helen vid kvart i ungefär och var klar redan vid 9.10. Snabb genomgång. Trodde det skulle ta hela förmiddagen eftersom jag missade förra måndagens möte/intro pga jobb. Ändrade ju sig sen i och med att resurs ville jag skulle jobba natt, men då var det redan för sent för att gå till introt. Va i alla fall klar vid 9.10 så jag knallade vidare till cafeterian där Icafisen satt. Så vi snackade massa skit, drack kaffe och "pluggade". Folk som känner oss vet hur det brukar gå med det där ;)
Efter skolan körde jag till gammelmormor för att lämna en salva och umgås lite. Länge sen jag var där nu förutom i jobbsyfte. Hälsar ju självklart på dem när jag jobbar, men annars blir det sällan, tyvärr. Hon skickade mig till apoteket för att inhandla Strepsils, vicks-salva och försvarets hudsalva. Fick mig en ordentlig cykeltur idag. Mycket skönt :) Senare i eftermiddag blir det en halvtimme med hunden. Har var ute ganska tidigt idag, så får bli promenad tidigare i eftermiddag. Var aldrig ute igårkväll som jag sa till mig själv att jag skulle, så får ta en extra hård runda idag!

Nu ska jag lägga näsan i böckerna och lära mig mer om vård och omsorgsarbetet :) Ska också kolla lite till på kläder. Hittade mer mumsigt på H&M som jag vill ha. Farligt det där! Ha det så bra. Puss

ÄNNU MER BESTÄLLT!

Att jag aldrig ska kunna sluta handla kläder! Har i alla fall beställt lite till mig och lillebror på H&M nu.


Denna söta cardiganen! Mycket söt till diverse kläder!


Mysigt set för 29.90. Billigt och bra ;)


Denna läckra scarfsen som är leopardmönstrad. Passa kanon till mina leopardskor jag köpte sommaren 08 och.. hm.. som jag aldrig använt ;)

Har inte hittat något mer som jag gillat. Men detta passar kanonbra nu i alla fall. Antar att det blir mera sen senare i månaden. Som vanligt! Nu ska jag smörja in mig i min underbara Dove-kräm och sen ska jag krypa ner och sova med min älskling. Puss

SÖNDAGKVÄLL

Nu är det söndag och jag är ganska utvilad. Att jobba natt ställer verkligen till sömnen för en och det tar dagar innan man kan sova riktigt länge igen :/

Idag har jag och älskling i alla fall sovit länge. Till tolv ungefär och när vi steg upp va mamma uppe i morgonrock och det betyder att hon också precis vaknat ;) En bakfull sömntuta hade vi där. Bestämde att vi skulle käka pizza så jag och älskling körde och hämtade dem. Sen har vi slappat resten av dagen i princip. Myst lite, disskuterat lite och bara varit. En mysdag. Haha, älskling målade dessutom mina naglar i alla möjliga olika färger vilket inte var så snyggt ;)




Kikade in på asos.com innan och hittade denna underbart söta kjol som jag föll för. Var lite dyr, så vet inte riktigt om det är värt det, men den är söt som tusan :)

Snart ska älskling åka hem till mor och far i Skarmansmåla och medans han är där passar jag på att ta mig en powerwalk. Denna gången utan hunden så man får upp ett okej tempo. Var ju inte igår jag gick snabbt och intensivt, så kan behöver ju inte ta ut mig riktigt fullt kanske.
Hittade även denna underbara DVD med Shaun T.



Riktig bodywork som gör att du får snygga, sexiga magmuskler och det är roligt att träna till. Eftersom musiken är så bra (låtar som man känner till) blir det roligare att träna. Roligare att träna dessutom när det är bra musik och när de visar hur man gör. Kostar ungefär 700 kronor på tvins.com. Är också ganska dyrt men det kan det vara värt. Någon som vill vara med och träna då? ;)

Ska kila nu. Hörs senare! Puss

GE MIG MÅNDAG OCH DEN 21 FEBRUARI NU!

Massa spännande saker händer nu. Först är det pluggningsdags den 19/1 som är på måndag och jag kan knappt bärga mig så kul ska det bli. Sen den 21 februari är det Lady Gaga i Gislaved som gäller. Längtar jag nästan ännu längre till. Time to go craaaazy!

Ikväll har jag, älskling, Jonte och Emelie haft myspys med den nya Mumien-filmen. Var helt okej. 4/5. Ätit lite gotte och druckit god cola. Igår var jag och älskling hemma i Skarmansmåla själva och bara mös. Mamma och pappa Rosenberg var i Urshult på Ladan så jag och älskling passade på att mysa själva för en gångs skull. Behöver våra ensamma stunder eftersom vi nästan aldrig är själva. Så vi käkade popcorn, åt god mat och kollade på Wanted. En riktigt bra film som får 5/5. Skulle kunna se den idag igen faktiskt ;)
Imorgon blir det kanske en tripp ut till garaget med min älskling och kanske rida en sväng. Då kan jag räkna med träningsvärk på måndag som heter duga, men det är sånt man får ta. Nu ska vi hitta på något annat. Puss på er

COME ON EVERYBODY, LET´S GOOOO!



Kom igen nu snyggingar. Lady Gaga den 21 februari i Gislaved! Följ med. Marina, Andreas, Matilda, Angelica, Pär och Malin är en självklarhet ska jag tala om, sen struntar jag i om ni inte gillar musikstilten ;) Puss

ÄR MINSANN LITE SUGEN, ELLER?



Är en ganska dålig bild, men ni ser förhoppningsvis ändå. Funderar på att dra till frisören när lönen kommer och bli mörkblond. Hade så jättefint hår när jag var liten och saknar det så. Vill inte vara så jätteljus som jag var då, men älskade mitt hår. Är lite sugen på att bli mörkblond nu eftersom jag tycker det är så jättefint. Denna gången ska jag inte göra det hemma. De som var med när jag gjorde det då, vet hur jag såg ut ;) Så denna gången blir det hos frisören. Dock är det dyrt som knökens men det kan det vara värt.
Vad tycker ni om det?

LÅT MIG KLAGA LITE!

Precis vad jag tänker börja inlägget med. Orkar ni inte med mitt klagande, sluta läsa nu!
Det var i alla fall såhär: Jag jobbade natten till onsdag, struntade i att sova eftersom jag hade lovat att jobba och inte ville låta två andra vikarier jobba på tre avdelningar själva. Vid kvart över ett kom jag till jobbet, rökte och drack kaffe (som jag alltid gör) och sen satte jag igång att jobba. Han jobba 45 minuter innan Nettan frågar om jag kan åka på sjukresa för det var kris. Visst (man vill ju alltid ställa upp för laget och speciellt när det är kris), men egentligen ville jag inte. Klart man inte alltid har lust, men jag hade dessutom inte sovit någonting ju, så jag tyckte lite att dem kunde fråga de andra vikarierna som var insatta. Men det struntade dem i. Gick i alla fall ut och rökte i väntan på ambulansen och då kom min otroliga trötthet. Så jag frågade snällt en annan vikarie (nämner inga namn) om hon kunde tänka sig att åka men vad fick jag som svar?
"Jag har ingen lust!" Näe, vem fan har lust att åka på en jävla sjukresa då? Idiot..
Åkte i alla fall och igårkväll vid 20 på kvällen (eftersom jag hade kommit hem, redogjort vad som hänt osv för personalen och ätit) fick jag äntligen lägga mig i sängen. Så igår somnade jag som en stock efter ungefär 26 timmars vakenhet och därmed 7 timmars jobb. Låter inte som det var så jobbigt, men det slet på kroppen som fan!
Så, nu har jag klagat klart ;)

Idag kom älskling hit vid 11-tiden eftersom han är sjukling idag. Feber osv och det är inte alls kul. Jag åkte på möte hos Tommy som ansvarar för hemtjänsten och älskling åkte och besiktigade bilen. Jag fick fyra nya jobbtider (tis-fre nästa vecka) och älsklings skitbil gick igenom besiktningen. Mycket bra :) När jag kom hem käkade vi och sen bara var vi en stund. Efter det började jag städa lite och hade undertiden ett tredje värlskrig med hela huset. Nu ligger jag i sängen och älskling har åkt hem. Han blir en mammagris när han är sjuk och jag orkade inte följa med. Lite tråkigt iofs men nu är det som det är! Ska städa klart nu och sen ska jag poppa popcorn och sen slänga mig i sängen och kolla på Transporter 1. Riktigt bra film det där. Ha en bra kväll. Puss

JAG LYCKADES!

Jajemen, har på både gott och ont hållt mig vaken sen jag kom hem vid halv åtta imorse. Visst är man trött osv, men som sagt, hade jag gått och lagt mig, hade jag inte suttit här nu.
Har varit ute och cyklat en sväng, kollat andra avenyn som jag bara vill ha mer och mer av, kollat kläder, lagat mat och nu sitter jag och målar naglarna. En rosa basfärg med genomskinligt över. Snyggt! Börjar dessutom få långa fina naglar. Det gillar vi :)
Ska snart fixa till mig till jobbet så jag ser någorlunda ut. Blir ingen outfitbild idag eftersom jag går runt i min mjukisdress och den är ingenting att se. Vid halv två åker jobbtröjan på och därmed basta.
Strosar som sagt runt i min gamla, sköna mjukisdress från BikBok som inhandlades för något år sen. Dock inte så fin längre, men den skönaste dressen jag har och har haft. Ska sätta på mig lite maskara med och piffa till håret med lite mousse så jag inte ser så  sliten ut och till det blir det glasögon på. Ska skona dem som jobbar idag faktiskt. Ser ut som jag inte sovit på 1000 år. Visserligen var det ett tag sen jag sov, men ändå!

Nu kom posten. Ska hämta den, sen fixa. Puss

KROPPEN VÄRKER, ÖGONEN ÄR SVULLNA OCH JAG ÄR ALLMÄNT TRÖTT

Idag säger jag inte gonatt till er, utan välkomnar onsdagen med en varm med trött kram! Ska nämligen inte gå och lägga mig nu på morgonen. Resultatet bestämdes vid kvart över 7 i morse. Skulle egentligen slutat vid 06.45 men icke sa pensionärerna. Dem ville inte att jag skulle gå så det blev övertid till 7.15 ;) Haha, om det ändå hade varit så väl. Men hade så mycket och jag kunde inte lämna Jessica själv, så jag va trevlig och stannade. Men vid 7.15 fick det vara nog. Då lämnade jag och Jessica in våra nycklar och sa hejdå!
Min slutsats av att inte sova nu lyder följande: Somnar jag nu, kommer jag förmodligen inte komma upp till 12 som jag måste eftersom jag ska jobba vid 13.30 sen och kommer jag upp kommer jag vara så trött att jag inte orkar gå dit, så det är lika bra jag är vaken. Har varit ute och gått en halvtimme med hunden och gjort lite övningar på pilatesbollen så är både mör i kroppen och lite piggare.
Sitter och pimplar i mig kaffe och ska alldeles strax kolla lite klädsidor. Måste uppdaatera min redan fulla garderob med lite kläder tror jag. Känns lite tom faktiskt. Aldrig någonting jag vill ha på mig som jag tycker är snyggt. Älskling tycker självklart att allt är fint, så han säger att jag ska spara allt, men måste verkligen TOTALRENSA den snart.

Efter jag kollat kläderna ska jag ta mig en dusch. Orkar inte göra det nu, men det blir sen och när jag gjort det ska jag uppdatera bloggen med det fina jag har hittat (om det blir så att jag hittar något) och sen ska jag kolla Andra Avenyn. Yes, äntligeeeen tillbaka. Som jag längtat. Hörs senare! Puss



Min finaste älskling. Över allt annat älskar jag honom!

SNART JOBB IGEN

Trött som man är ska man snart dra sig till jobbet igen. Tur att det går fort och bra när man väl är där, men det är ju visserligen olika från natt till natt. Natten som var hade vi alltid lite att göra och inatt hoppas jag på att det är samma sak. Annars vet jag inte om jag orkar vara vaken ;)
Blir inte många timmars sömn imorrn heller eftersom jag jobbar 13.30-16.30. Måste upp vid senast tolv för att jag ska hinna duscha, äta och cykla till jobbet. Låter som det blir många timmars sömn eftersom jag slutar vid 06.45 imorrnbitti, men jag somnar aldrig direkt när jag kommer hem :/

Nu ska jag duscha och fräscha till mig lite innan jag ska göra till mitt efterlängtade jobb. Hoppas ni har det roligare än mig! Puss

HAR MASSA SKULDKÄNSLOR NU!

Jaa det har jag verkligen. Började med att jag inte kom upp vid 10 som var planerat. Hade min mobil ställd (två ringningar till och med) och Jontes väckarklocka. Sover ifrån dem och när mamma ringer vid halv 12 tror jag att klockan är 9 och blir skitsur. Hon printar in i mitt huvud att klockan är halv 12 och att Frasse säkert vill gå ut. Jag uppfattar precis vad hon säger, varenda ord, men när vi lägger på luren så somnar jag om. Vaknar vid kvart i ett och mår pissdåligt. Min stackars vovve har fått vänta så länge bara för att jag ska få sova! Va fan, sova kan jag göra när jag är död.
Visst är han flexibel och vanligtvis sover han lika länge som vi andra, men jag har massa skuldkänslor nu och har sagt förlåt flera gånger. Haha, måste se hur löjligt ut som helst när jag pratar bebisspråk med honom, kramar honom stenhårt och säger förlåt massa gånger :P

Nu har jag i alla fall varit ute med honom och han är överlycklig. Just nu sitter jag och käkar bacon och dricker oboy, riktigt god kombination, faktiskt! Ska söka lite jobb idag samt ringa till Ylva. Behöver allt jobb jag kan få i januari nu. Har bara en natt och tre timmar än så länge. Blir ingen bra lön av det, så ska se om det blir mer. Hade hoppats på det.
Haha, bara för det så fick jag jobba inatt med. Ringde till resurs för jag skulle kolla om 19års-lönen och då frågade hon om jag kunde hoppa in i natt igen. Självklart kan jag detta. Så ikväll börjar jag 20.45 och jobbar till 06.45. Jobbar med Jessica och då går det inte att sluta röka som planerat ;) Men vad gör detta när man har underbart jobbsällskap?

Nu ska jag ta mig en riktig promenad. En lång, ganska fartfylld, innan jag slutligen kommer hem och slänger huvudet på kudden igen! Sova gärnet så jag orkar inatt. Kroppen min är helt slut och egentligen hade jag velat sova inatt, men vad gör man inte. Dags att dra in lite pengar. Nu ska jag söka ett jobb innan jag sticker och kolla lite till på arbetsförmedlingens hemsida. Puss och kram




TIME TO GET SOME SLEEP!

Är inte alls trött. Vet inte riktigt hur jag ska kunna somna nu :( Men får försöka i alla fall.
Nattens jobb gick hur bra som helst och de som säger att man behöver ha introduktion för att jobba natt kan slänga sig i väggen! Eller på ett sätt kan det ju vara bra, men jag klarade det hur gallant som helst. Mycket på jobbet och ingen och skicka bara var det en stund, men ingenting som jag och Maria inte klarade ut ;D
Tiden har gått riktigt fort, förvånadsväckande fort. Kom ju nästan nyss till jobbet känns det som. Va lite småsegt vid tolv/ett-tiden men då käkade vi lite och snackade mest skit. Lite drygt i längden, men det gick fint. Hade tvårundan och efter det drack vi kaffe, städade lite och sen vips så var klockan halv sex och då är det morgonrundan. Sen helt plötsligt var det rapportdags och nu är jag hemma, nyduschad och fräsch. Ligger just nu nerbäddad i min underbara säng och ska försöka få ett par timmars sömn innan hunden ska ut.
Struntar i att ta ut honom nu på morgonen så har jag något jag vet jag måste upp och göra sen. Annars sover jag bort hela dagen och vänder på dygnet. Vet inte riktigt varför det blir så efter bara en natt, men vissa saker har man inga bra svar på ;)

Hörs senare, när jag är uppstigen och nypromenerad ;) Puss och gonatt/godmorgon

HALENS OCH RESULTAT

Har kollat igenom Halens hemsida ett antal gånger nu. Hittade mycket fint, men kom upp i den stor summa pengar, så får väl kolla igenom mina beslut en gång till och sortera bort :( Varför kan man inte bara vara miljonär så man kan köpa vad man vill?

Käkade lite nyss. Köttbullar och rödbetssallad. Riktigt gutt det där :) Ska snart slänga mig i sängen och kolla på Tila Tequila med. Kanske sova en sväng. Är ganska trött och ska dessutom jobba inatt så det hade behövts. Sova till halv 8 eller något så man är utvilad sen! Ska ni hitta på ikväll?

Här är resultatet av permanenten


Ha en bra dag/kväll/natt! Puss

HEJ SOLIGA MÅNDAG!

Solen tittar minsann fram idag och jag ÄLSKAR den :)
Helgen har varit ganska okej. Tråkig fram till lördag kväll i alla fall. Lördags kväll blev det Konga en runda för lite skitsnack/dricka hos Pandan. Satt inte där så länge eftersom jag och Marina drog ut och pratade med Anna ett bra tag och efter det stack vi till Angelica och rökte. Snackade lite skit där med, käkade jordgubbar och sockrade nappar. Stannade inte så länge eftersom jag har ställt klockan vareviga dag tack vare att jag har haft min underbara hund som ska ut. Så då ställer jag klockan tidigt och går min halvtimmes promenad med honom. Mysigt är det. Att gå nästan precis när solen börjar kika fram (inte alltid den gör det tyvärr) och sen är det inte så många hundar ute då heller.
I söndags ställde vi klockan eftersom det va dags för vinterfiske då. Hade inga planer på att följa med tidigare i veckan eftersom det inte lockade mig ett skit, men följde med ändå. Det visade sig vara riktigt kul/trevligt. Kommer dock aldrig springa fram till hålet när det smäller, men sällskapet var mysigt. Käkade kolbullar, bullens korv och smörgåsar! Fick väl en 10-12 gäddor och tappade typ 8, men jag trodde aldrig det skulle bli så många som det blev. Mamma fick en som hon var överlycklig för ;)

Kör ett bildmaraton med massa olika bilder. Hittade nämligen från GHkvällen med Matilda och Angelica och vår skridskoåkning/grilldag ;)


Matilda i egen hög person på trummorna!

LET`S ROCK! Angelica visar hur man lirar ;)

Matilda klarade sig alldeles utmärkt på trummorna :)

Medans vi rockade loss med GH, passade pojkarna på att ha en öldrickar/kolla bilar-kväll! Här är min älskling och Angelicas älskling!

Pandan och Andreas.

Let´s strike a pose! Söta Angelica och jag kunde inte låta bli att posa :)

Sen kom killarna och då var det inte alls lika kul att spela längre :( Men det gick ändå :D

Vid 4tiden kom Marina hem och hon var inte i sitt nyktraste tillstånd ;)

Kommer inte ihåg vilken låt hon sjöng här, men rockade loss gjorde hon minsann ;)

Nu är det dags för grillning! Älskling, Nisse, Marina, Angelica, Jonte, Johan, Andreas och jag hade myspys. Tror inte jag har glömt någon!

Ännu mer grillning. Blev ingen bild under skridskoåkningen. Hade fullt upp med att hålla mig på benen ;)

Efter vår skridskoåkning/grillning stack vi hem till Marina och Dreas. Medans de andra spelade GH passa jag på att busa med Elvis och Lillis :)

Igår när vi hade vinterfiskedag ville Lindas söta hund Ebba vara med. Vill också ha en sån söting med tofs på huvudet :)

Älskling och Linda.

Massa människor.

Här blir det tillagning av kolbullar.

Svärmor älskar kolbullarna minsann!

Alex och André är ute på en sväng med fyrhjulingen.

Denna suddiga bild på hälften av älskling släkt får avsluta bildmaratonet.

Tack alla som varit med under helgen för en alldeles kanonbra helg.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Skulle egentligen jobbat 12.30-20.30, men resurs ringde innan om jag kunde jobba 21.15-07.15 istället och visst kunde jag göra det. Hade egentligen velat jobba dag så jag kunde komma på Angelicas ljusparty ikväll, men det går inte :( Är faktiskt lite ledsen över det, men det kommer väl fler gånger! Hörs senare förmodligen. Ska beta av några avsnitt av "A shot at love with Tila Tequila" också. Riktigt bra är det. Puss på er

EN TRÅKIG LÖRDAG

Det är precis vad det har varit. Helt värdelös. Hade lika gärna kunnat ligga i sängen hela dagen.
Älskling åkte till garaget tidigt imorse och jag tog en promenix med hunden till gammelmormor och lämnade lite bullar. Gick nästan på en gång eftersom jag hade fått upp tempot lite och inte ville dra ner det för mycket. Så jag tog en längre sväng hem. Kom hem och gjorde mina situps och upptäckte ganska snabbt att jag inte hade en aning om vart jag skulle göra av dagen. Så jag har städat i badrumsskåpet och dammsugit hela huset eftersom jag är uttråkad och Jonte kommer ju inte direkt göra det!

Så nu väntar jag på att älskling ska komma tillbaka från sitt eländiga garage och mysa lite med mig. Är så uttråkad så jag nästan är lite sur :P Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på ikväll. Älskling ville till Konga men jag är inte så sugen så vi får väl se om det blir en ensam kväll ikväll eller om han stannar hos mig. Han verkade sugen på att åka dit så tror jag får umgås med mig själv ikväll. JÄVLIGT ROLIGT DÅ! Imorgon blir det nog Skarmansmåla. Tycker inte det verkar så kul att vinterfiska eller vad det nu var vi skulle göra, så får se om jag följer med. Som sagt, alltid detta jävla rännande överallt!

FARVÄL KÄRA DATOR :(

Skickat iväg min kära dator till the Pandaboy nu. Helt cp är den och behöver verkligen renoveras :P
Måste dessutom lägga in word nu när jag ska börja plugga och måste skriva massa arbeten. Ser verkligen fram emot detta nu. Kan det inte bara bli den 19:de nu? Hade varit perfa :)

Jag permanentade ju håret igår. Tror ni det blev något utav det? Givetvis inte. Skulle föna det eftersom jag inte ville åka iväg med blött hår, men det blev ingenting utav det. Så nu ska jag snart ta mig ett bad och ha en spa-dag med mig själv. Efter badet ska jag bara ha i mousse (stavning?) och krama fram lockarna, så får vi se om det blir något av det.
Förövrigt är älskling i det jävla garaget idag och ska vara där tills ikväll och det innebär att jag är hemma med Jonte och får därmed göra allting själv. Pust!
Ikväll får vi se vad som händer. Är varken sugen på att åka iväg eller vara hemma, så är i ett litet dilemma ;D Nu ska jag ta och göra några situps innan badet kallar. Ha en bra dag. Hörs sen. Puss

PERMANENT

Så blev det ändå. Ringde och frågade älskling om vi inte kunde vara i Skarmansmåla vid 20 istället och det gick fint, så då blev det permanent ändå. Han förstod att jag ville göra detta eftersom jag hade bestämt det, så på den vägen är det ;)



Sarah är så fin i sitt hår. Sånna lockar hade jag velat ha, men så kommer det tyvärr inte bli. Får se om det blir bra sen, det tror jag nog minsann att det blir :) Ha en fortsatt bra kväll! Puss

EN MYSSTUND MED ANGELICA :)

Har inte städat klart mitt rum ännu. Jag är riktigt seg idag och nu är jag på lite dåligt humör med. Alltid ska jag behöva flytta på mina "jag-har-bestämt-att-jag-ska-göra-detta-idag"-dagar. Alltid! Hade ju planerat att jag bara skulle vara idag. Ni vet, städa, fixa, permanenta håret och sånt, men självklart ska vi vara i Skarmansmåla vid 19. Hinner jag permanenta håret innan dess? Nejnejnej. Så jag får väl flytta på den skiten då tills imorgon så alla andra blir nöjda och glada. Någon som känner som jag gör?

Hämtade Angelica på Wasa vid tretiden ungefär och då åkte vi till Preem för att hämta ut våra paket. Angelica hade två stora paket, medans jag kom med ett litet ;) Haha. Hela bilen va typ full med Ellospaket och allt var det var. Men myspys. Så äntligen har min underbara pälsväst kommit. Den ska användas flitigt, det kan ni slå er i backen på ;) Efter vi hämtat det kom vi hem hit för att en stund senare komma på att vi var lite fikasugna. Så då tog vi en tripp till hyllan för lite smaskigheter och nu har jag nästan precis kommit hem efter fika och avlämning av Angelica på Ica.
Ska alldeles strax göra klart mitt rum och sen ta en dusch. Får se vart kvällen lider efter middag i Skarmansmåla! Ha en bra fredagskväll. Puss


LET´S GO!

Mycket duktig är jag. Inte rökt sen igårkväll. Visst kryper det i mig osv men inte så farligt som det var förra gången. Nästan lite stolt över mig själv ;) Har också varit ute och gått en långrunda med hunden imorse och när jag kom hem började jag med mina situps igen. Imorgon ska jag ge mig på pilatesbollen och då kommer jag förmodligen ligga i sängen hela söndagen eftersom man får sån jävla träningsvärk av den ;)

Vill att mina kläder ska komma nu. Express tog jag när jag beställde så idag kommer dem nog. Hoppas jag på!


Härmapan Erika ville tvunget ha lika dan väst som finAngelica har ;)

 
Blev detta söta också! Älskar den oskyldiga lilla röda ;)
Allt är från Ellos! Älskar Ellos. Alltid fina kläder och oftast är alltid ganska billigt. I alla fall överkomligt billigt.

Just nu har jag en paus i mitt städande. Städar rummet. Städade garderoben innan för att jag skulle få MER space, men vad fick jag? Jo, MINDRE space. Jävla skitgarderob.
Ska alldeles strax ta mig i kragen och ringa till Tommy och Ylva - hemtjänsten och Kastanjebackens chefer. För ett tag sen va det kris i hemtjänsten, så tänkte jag skulle söka där nu. Mer jobb och mer referenser ;)
Nu ska jag fortsätta. Dags att ta sig i kragen och efter jag är klar ska jag nog permanenta håret. Va så länge sen jag hade det, så är lite osäker, men varför inte prova? Får väl raka av håret om inte annat ;) haha. Puss på er

BULLBAK

Älskling och jag bestämde igårkväll att det skulle bli bullbak idag. Tyvärr har det inte blivit av tidigare eftersom jag har varit på Wasaskolan, Arbetsförmedlingen och hos gammelmormor hela dagen. Så ikväll efter maten rörde vi ihop degen och jag trodde självklart att älskling skulle hjälpa mig baka ut det, men det fick jag göra själv. Han hittade något jävla bilprojekt som va mycket intressantare än flickvännen så jag fick baka bullarna själv.

Nu är det i alla fall bestämt att jag ska läsa till undersköterska! Jihu. Börjar den 19/1 med introduktion om vilka kurser osv och detta ska bli riktigt kul. Längtar som tusan. Utbildningen ligger på 56 veckor, men eftersom jag läser den på heltid och ska jobba lite med så kommer det nog dra ut på veckorna. Spelar mig ingen roll eftersom jag tycker detta ska bli riktigt kul. Kommer dock fasa för att sticka folk med nålar. Klarar knappt av att se det på jobbet, så det är något jag måste jobba på ;)

Nu är andra bullplåten klar så jag ska ta ut den, sen blir det bullar, kaffe och mys! Ha en bra kväll. Puss

MAN BORDE SITTA I EN KAMIN IDAG!

Fyfan säger jag bara. Vilken jävla kyla det är ute. Så kallt så jag hade gjort allt för att sitta I en kamin.
Dagen har varit mysig. Vaknade av att Marina ringde vid 13 tiden. Sen steg vi upp, käkade, fixade iordning, fixade skridskor, handlade och sen körde vi till Blötan där det va dags för skridskoåkning och grillning/kokning! :P
Åkte en liten stund. Gick hyffsat bra eftersom jag fortfarande lever ;)
När vi inte orkade frysa mer gasade vi hem till Marina o Dreas för att spela lite GH. För jävla skoj är det. Måste inhandlas någon gång i framtiden ;D
Nu sitter jag hemma och har precis ätit en underbar soppa mamma slängt ihop och till det nybakat bröd. Så jävla gott. Finns nog inget godare än det tror jag inte.

Nu sitter jag vid datorn och har tråkigt medans Marcus sover en sväng. Så otroligt roligt så det finns inte. Ska snart väcka honom eftersom vi ska åka till Skarmansmåla och käka. Massa rännande hela tiden och jag är inte ens hungrig längre. Bådar gott detta. Hade gjort allt för att få slänga mig i sängen nu och sovit tills jag vaknade igen. Hade varit jävligt nice. Men så funkar inte livet alls, tyvärr.
Ha en bra kväll! Hörs imorrn. Puss

PS. Jag tycker om min Angelica :) <3

MÅNDAG KVÄLL

Godkväll mina nära och kära!
Seg dag idag. Älskling har jobbat och jag har slappat/städat älsklings och Filles...hm... otroligt dammiga lägenhet ;D Men fint blev det minsann. Tog mig ett bra tag så jag har sysselsatt mig praktiskt taget hela dagen.

Igår skulle vi åka skridskor. Det va inte alls som vi förväntade oss. Vilket skit, rent ut sagt! Så vi åkte bara en liten stund innan vi tröttnade. Sen kom älskling på att vi kunde bowla så vi gjorde det. Jag va hur grym som helst, massa strikes, men älskling vann ändå! Men inte hänger jag läpp för det ;)
Sen gick vi tillbaka till lägenheten, slängde av massa skit som vi bar på och sen gick vi vidare till konsum för att hitta lite käk. Blev högrev, potatisklyftor, vitlökssmör, rödvinssås/brunsås, lök och färska champinjoner. Riktigt gott va det. Älskling lagade maten och då är det alltid gott. Efter middagen kollade vi på film. Transporter 2 och 3. Mycket bra filmer det där. Efter sista filmen gick älskling och la sig eftersom han har jobbat idag. Och jag som inte var trött kollade på Twilight. Skitdålig kvalitet, men vilken underbar film! Har ni inte sett den så rekommenderar jag den starkt. 5/5 ostbågar. Måste se den snart igen. Någon som vill kolla med mig? Fast med bättre kvalitet då!

Nu ska jag och älskling gå och duscha innan vi bestämmer vad vi ska hitta på ikväll. Ha en bra kväll allesammans. Puss

SUNDAY

God morgon Söndag!
När jag vaknade imorse lös solen som aldrig förr. Åh va mysigt det va. Gick ut för att ta ett bloss och upptäckte att det inte alls va så kallt som det tidigare har varit. Mums på solsken!
Älskling gick precis upp (seg som han är) så nu ska han mumsa i sig lite frukost och jag ska försöka fördriva tiden lite tänkte jag. Vet inte hur jag ska kunna göra det när jag i princip är färdig med alla saker jag ska göra. Borsta tänderna o fixa håret är det enda jag har kvar. Älskling lär väl ta en evighet på sig att göra klart alla saker som ska göras antar jag eftersom han är så seg ;)

På schemat idag står det skridskoåkning, matlagning och en massa mys. Om jag inte bloggar ikväll är det för att jag ligger på akuten med massa benbrott och sånt. Den senaste tiden har jag åkt med oslipade skridskor men när jag fick ett par nya av pappa och farmor i födelsedagspresent så va ju dem givetvis slipade. Vet inte riktigt hur detta kommer sluta om jag ska vara ärlig ;) haha. Älskling får hålla i mig hela tiden så jag står på benen!

Läste Angelicas blogg för en stund sen (läste igenom den igen eftersom jag inte har något att göra) så upptäckte jag att hon hade skrivit massa nyårslöften. Det var inte förrens igårkväll som jag ens tänkte på mina och slutligen blev det:
     º Sluta röka helt (kommer aldrig klara att bara röka på helgerna så därför ska jag sluta helt
   
  º Sluta bita på naglarna (kommer bli väldigt svårt)
    
º Börja träna igen som jag va så duktig på innan
    
º Gå ner 10 kilo
Får väl se hur det går med detta, men försöka går ju minsann :)

Och appropå denna otroligt snygga väst som jag kollat på, vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Vet att Angelica inte bryr sig om jag har likadan, men ändå :P Kan inte riktigt bestämma mig på den punkten. Vill jag ha den eller vill jag inte? :/

Nu ska jag ta mig i kragen och göra mig helt färdig. Hörs ikväll. Ha en bra dag! Puss

MYSIGA LÖRDAG

Yeah, idag är det myslördag som står på schemat.
Är med min underbara pojkvän i stan just nu och det blir övernattning här med. Inte varje dag vi är ensamma så vi tar vara på varje sekund :) (observera att vi tar vara på sekunderna när jag inte sitter här ;))
Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Ska iallafall gå ner till Konsum nu och handla lite snacks och mat. Deras kylskåp är tomt minst sagt. Blir väl en film eller något när vi kommer tillbaka. Sen blir det bara massa myyyyys! I like it. Ha en bra kväll. Puss

PS. Angelica och co, hoppas ni hittar på något skoj ikväll :) <3

IDAG

Idag blev det en skön, men ganska stilren outfit!

Linne - HM
Tröja - Gina
Chinos - JC
Scarfs - Gina






Nu ska jag ta en bloss och invänta min seeeeega pojkvän vars jobb står mitt upp i halsen. Sen blir det Skarmansmåla och senare Konga för lite Wii och film. Mysigt värre! Ha en bra evening. Puss

KAN MAN AVSKY ETT JOBB SÅHÄR MYCKET?

Nej... Jag tror inte det.
Skickade till älskling innan o frågade vart vi skulle käka någonstans. Vad fick jag som svar?
"Är ute och jobbar. Äter hemma sen. Ringer när jag är i stan! Puss"
Ehm, okej? Då kan man ju undra när han kommer hem. Så jag ringde upp. Han kommer hem till mig vid sju typ. Jag hatar hans jävla kukjobb. Alltid är det något skit. Säger han inte upp sig själv snart så gör jag det fan åt honom. Jävla chef-Ingvar kan ta sitt Hydrema o stoppa upp någonstans där solen inte skiner!!!

Näe, nu ska jag försöka lägga mig otroliga arghet åt sidan genom att ta en promenad med min kära mor. Är inte alls sugen, men det fördriver tiden en aning. Nu har jag ju ännu fler timmar till att ägna åt... hm... INGENTING.

STORSTÄDNING

Blev inget bullbak! Mamma kom istället på att vi behövde storstäda så det har vi gjort sen jag skrev. Otroligt roande :/
Ska snart fixa iordning mig innan älskling kommer. Eftersom han är såå seg och inte svarar på mitt sms vet jag inte vart vi ska käka ikväll. Tycker så synd om mamma om hon ska behöva äta själv, så det blir nog att vi äter här o sen kör till alla ställen vi ska till. Orkar egentligen inte åka bil. Det är kallt och tråkigt, men annars kommer man ingenstans så vad gör man inte :P

Städade mitt rum igår, en riktig storstädning, och idag när jag pratade med Sofi skulle jag sätta på en skiva och vad är det första jag ser? Jo, DAMM på hela DVDn. Jag städade ju för rackarns igår!? Åh, pust. Jag blir så trött. Så jag tog fram dammtrasan o torkade allt igen och sen torkade jag bara av golvet. Orkade inte dammsuga, så det sket jag i. Men det är så retfullt. När man städar dagen innan ska det väl inte vara dammigt dagen efter? Trodde jag skulle gå i taket ;)
Nu ska jag alldeles strax fixa mig. Börjar bli lite hungrig så jag tror jag ska käka innan jag fixar mig. Hm, dilemma again.
Jaja, en outfit-bild kommer senare när jag är klar med allt jag ska göra. Puss

FREDAG

Äntligen fredag o äntligen är min älskling hemma. Som jag har längtat efter honom.
Igår mös jag med min älskling massor innan vi slutligen somnade. Idag jobbar han tyvärr så jag får inte träffa honom förrens ikväll :(
Ikväll blir det Skarmansmåla o sen Konga. Spela WII o kolla på film med Marina o Dreas. Ica o Päron kommer nog säkert med en runda. Förhoppningsvis! :)

Idag ska jag baka lite vaniljbullar, göra mig iordning o bara slappa. Ska bli en skön dag! Ska kolla igenom H&M-katalogen en gång till. Va massa fina kläder där minsann :) Hörs senare. Puss

GOTT NYTT ÅR

Vilken hejdundrandes fest Sara o Pierre ställde till med. Fy tusan va kul.
Vi va där ungefär vid sju-tiden o då fixades maten till o vi käkade. Jag drack vatten till maten eftersom jag inte ville dricka. Men efter ett tag upptäckte jag hur gott det verkade vara, så jag susade hem o hämtade lite alkohol. Gott! Så sen va jag på G. Massa mysiga människor o en underbar nyårsfest, kunde det bli bättre? :)

Bildmaraton

Hanna med ostbåge, kamera, cider o ett sött leende :)


Angelica o jag. Bjuder på min onyktra min ;)


De söta systrarna Henriksson!


Malin, Dreas o Marina kollar bilder direkt efter 12-slaget!


En finfin nyårsraket :)


Let´s strike a pose babe!


Marina, Hanna, Angelica, Malin o Emelie under raketavfyrandet!


Festinnehavarna Sara o Pierre som lyckades ställa till med en dunderfest!


LET´S SHAAAAKE IT BABY! Marina o jag rockar loss som aldrig förr ;)


People i soffan. Pierre ser måttligt road ut :P


Angelica i egen hög person :)


Anton som har deckat får lite ömhet av Jonas!


Johanna o Mimmie!


Marina kör en stekhet pose!


Hanna, Marina o Angelica!


Grabbarna snackar skit i köket!


Jag o Nisse posar lite efter 12slaget.

Nu orkar jag inte slänga upp mer bilder. Slänga mig i sängen o inte röra en fena låter som en bra idé ;) Näe, ska faktiskt ta tag i mitt rum. Behövs städas GRUNDLIGT. Eftersom jag älskar att städa när jag är bakfull så får det bli så. Sen ska jag ta mig en välbehövlig dusch, fixa lite o sen ska jag o mamma ta en promenad till Sara o Pierre för att hämta bilen. Är inte så sugen på att köra idag måste jag erkänna ;) Hörs ikväll mina kära vänner. Tack för en superduper underbar kväll allesammans! Puss


RSS 2.0