GODMORGON :)

Precis varit ute på en lagom lång runda med prinsen. Vilket jävla väder det är ute. Vart är solen? Besviken är jag minsann. Om en lite stund ska jag ner till mamma och gå ut med frasse. Får se hur det går att gå med två hundar ;) Elvis är ju dock så liten så går det inte slänger jag upp honom på axeln :) Nähe nu vill han busa. Ha en bra dag!

MIN PRINS OCH JAG




Mös med min prins alldeles nyss. Dock ville han inte mysa så länge eftersom min matta tydligen är mysigare än mig ;)

Har inte sovit alls mycket sen jag hämtade honom. Men det gör ingenting, det är verkligen värt det. Imorse steg jag dessutom upp vid 7.30 eftersom han gnällde och ville ut! Heja. Påsar under ögonen nästa ;)

Igår va vi hemma hos mamma och spelade Bingolotto. Dessutom träffade Elvis mammas vovve för första gången. Gick förvånadsvärt bra. De nosade lite på varandra och sen var det bra i stort sett. Dessvärre gick det inte lika bra med katterna, men det kommer väl gå bra efter några gånger där hemma!
Men inte fasen vann vi på Bingolotto. 5 lotter och inte ens en enda liten ny lott. Jävligt surt!

Nu ska jag ut med vovven en liten sväng och sen in i duschen! :)


VARA SJUK ÄR INGEN HIT ALLS

Suttit hemma i soffan hela dagen. Ja, skönt tänker ni, men icke! Inte med huvudvärk sominte ger med sig, illamående och feber! Nä. Dagen har varit alldeles för lång.

Så nu säger jag och Skalman godnatt och kryper ner och kollar på "the grey zone". Sleep well <3



(för er trögfattade är Skalman på plåstret och ingen annanstans!)


NELLY.COM

Så nu var man lite fattigare, men mer kläder i garderoben. Var ett tag en jag köpte kläder, så jag får faktiskt unna mig lite.
Jeansleggings, tröjor, top, skor och någon klänning kommer hem till mig inom kort! Fantastiskt.

Har desstuom beställt ett par hörlurar med riktiga öronsnäckor. De andra är helt värdelösa och eftersom jag glömde mina (läs mammas, lånat dem) har jag inga hörlurar alls nu! Buhuu. Att promenera utan hörlurar är som att dricka kaffe utan mjölk - värdelöst!

Ser fram emot mina beställningar som förhoppningsvis kommer hem till mig inom kort!


NY VECKA, NYA TAG, NYA MÖJLIGHETER

En krasslig Erika sitter vid datorn idag. Har en släng av feber, mår sjukt illa, ont i halsen och ont i mina bihålor. Har varken råd eller tid att vara sjuk, så vid 16 idag ska jag pallra mig till jobbet och försöka göra mitt bästa. Inte alltid det lättaste, men måste försöka. Ska dessutom vara ute, så hur förkyld jag kommer vara imorgon vill jag inte ens tänka på!

Tänkte jag skulle försöka äta lite frukost och kika lite på Rachel Ray. Idag lagar hon mumsig lasange. Länge sen jag käkade det! Får bli en annan dag, för just nu är jag inte det minsta sugen!
Efter frukost ska jag duscha och få lite plugg gjort. Vid 15 tiden är det dags att dra. Ska lämna bullar och bröd till mormor och vidare till jobbet! Yippie!


5 DAGAR KVAR

Sitter och lyssnar på massa bra musik på datorn, väntar på att Grinchen ska laddas ner och drömmer om min fina prins som kommer hem till mig på fredag! Längtar snart ihjäl mig. Min tusse, och ingen annans!

                           




Min prins!

Förövrigt har dagarna rullat på i bra fart. Jobb, plugg, promenader, städning och lite mys med My och Sofi har gjort dagarna fulländade. Finaste Ica har ju varit sjuk, så jag hoppas minsann jag får se skymten av henne imorgon. Inte set henne sen i.. jag minns inte ens. Och DÅ är det länge!

Själv mår jag inge vidare ikväll. Antingen är det all bulldeg jag har käkat idag eller så är det något annat. Hoppas det är degen, har inte tid med annat trams! Och så har jag inte så länge kvar på mitt vikariat heller. Får visa framfötterna lite till tror jag ;)

Dags att lägga huvudet på kudden och försöka sova. Dock inte så lätt när man mår illa, men dags att ge det ett försök! Sov gott.


ANNA ANKA SÖKER ASSISTENT

Kollar på Anna Anka söker assistent?! Wannabe alla fjortis program som finns. Ändå fortsätter man kolla. Haha, pinsamt! Dagen har i alla fall varit bra. Jobbat, ätit middag, spelat piano (jag är gryyym) och varit i Väckelsång och hälsat på min älskling. Bara en vecka kvar tills han är min gosse och ingen annans :) Tiden går så sakta!

JOBB, JOBB, JOBB

Sitter i bilen påväg till jobbet ännu en dag. Vid 16 idag tar jag dock helg. Skönt att vara ledig till måndag kväll. Får se vad helgen har att erbjuda. Ikväll ska i alla fall jag och mamma till Väckelsång och hälsa på min bebis. Längtar som tusan tills nästa fredag! Önskar att tiden kunde gå lite fortare! :) Igårkväll hade jag fina Sofi på besök. Va ett bra tag sen på skitsnack, chips, godis och film satt inte fel :) Förresten så är "allt för min syster" en av de bästa filmerna jag sett. Vilket budskap. Man får aldrig glömma bort att det kan drabba vilken familj som helst. Säg alltid "jag älskar dig" en gång för mycket än en gång för lite!

SKINDIVER

Halleluja. Äntligen gjort den jag så länge velat göra. Tog mig ett väldans tag att ens tänka ut om jag var 100% säker, glömde bort att jag ville göra en, sen påminnde Jessica mig om det, velade ett tag till och efter vår impulsresa till Växjö idag blev det äntligen gjort.
Angelica fick även sin navelpiercing som är en VÄLDIGT FÖR TIDIG födelsedagspresent, men bättre för tidigt än aldrig, som man brukar säga ;)



Dock ser inte min ut som på bilden. Jag har en mycket snyggare diamant som skimmrar lite då och då! Synd dock inte så bra nu eftersom jag har en tjusigt plåster över. Hihi, vill man vara fin får man lida pin ;)

Haft två lediga dagar nu efter helgens jobb. Återstår att jobba onsdag, torsdag och fredag. Ledig lördag och söndag, så får se om det finns något kul att göra. Annars tycker jag om att plugga faktiskt. Tro det eller ej! Mycket att göra och ingen att skicka heter det med andra ord.

Jaja, nu ska jag kika vidare på Navy CIS innan jag ska sätta igång med pluggandet. Puss

APRIL APRIL

Kanske dags för en uppdatering, vad vet jag. Ni verkar ju inte sakna mina inlägg i alla fall!

Här rullar livet på. Jobb, plugg, äta, sova. Och så samma sak igen. Verkar som man är inne i en ond cirkel. När ska det vända? Hur mycket tid man än lägger ner på att få saker och ting att se annorlunda ut, gör de inte det ändå! Livet är bra trist ibland.

Just nu önskar jag att dagarna kunde rulla på. Jag struntar i om det är livet som passerar. Jag vill bli mamma nu, idag! Att det ska ta sån dit. Jag hinner ju bli gråhårig :)

Äsch, har inge vidare mer att skriva just nu. Ska hoppa in i duschen, packa ihop mig och åka till mamma. Kaffe, plugg, byta däck och påskmiddag står på schemat. Sweet!
Sen hoppas jag ju klart att min Ica skyndar sig hem, för jag saknar henne!

Ha en bra söndag allesammans. Puss

RSS 2.0