Seg måndag

Imorse kändes det verkligen som att det var måndag. Va skitseg till att till slut få tummarna ur röven till att stiga upp. Men va iaf på jobbet vid kvart i åtta. Tog mig lite kaffe, gick ut och rökte lite och sen började stormen. Lugnet före stormen så att säga. Kändes som att alla skulle göra allt samtidigt. Så var ju visserligen inte fallet, men ni förstår principen :D

Hur som helst, slutade lite efter tre, kom hem och åt god mat (!!) och sen var det ut med Frasse en halvtimme som gällde. Har inte ätit ett onyttigt ting på HELA dagen. Inte ens de goda bondkakorna som lockade i personalrummet (fast jag var sugen så stod jag emot frestelsen), men dock är det ju bra föööörsta dagen av 30 :O Oj, nedräkning på hög nivå!

Tänkte iaf ta och krypa ner nu (!!?). Fylla på mobilen först, sen kolla på Boondock Saints. Så sjukt bra film och så är den ena så himla snygg, så därav kan man titta på den tusen gånger i sträck :D

Godnatt med er!
Sov gott!
Puss

Färdig jobbat

För idag iaf. Upp imorrn vid 6 igen och dra till jobbet kvart i sju. 7-11, 16-21 imorrn. Sen blir det hem och mysa med älskling som ääääntligen kommer hem! Varit borta alldeles för länge nu. Fy skäms!
Ganska seg dag idag, inte så mycket och göra. Ganska skönt, men man blir rastlös rätt snabbt. Hade en del fikapauser idag vilket va slappt som tusan ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen, orkar inte blogga mer känns det som. Är på tok för trött för det efter den underbara duschen som jag nyss kom ut från. Men först ska jag uppdatera lite från gårdagens inköp:


        

Lite dålig bild på tröjorna, men så ser det ut iaf :) Mycket nöjd med mina inköp! Speciellt de blåa skorna. Helt underbara. Och kanske dem skönaste skorna jag någonsin köpt.

Nu så, lämnar jag er. Uppdaterar imorrn när jag är hemma på timmar.
Hörs och ses!
Puss

Växjö

Varit i stan idag med Ida och hennes lillasyster Sara. Blev lite shoppande.
3 par skor, ett linne och en mjukis/slappetröja.
3 par skor var kanske lite väl, men det va så fina o söta så jag var bara tvungen :) Och för er som känner mig vet att jag älskar skor och skulle kunna handla mycket mer skor än vad jag just nu har gjort :D
Men sommaren är lång och de kommer väl till användning!

Batteriet i kameran är slut, så den laddas för fullt. Därmed kommer det inga bilder förrens senare ikväll. Nu ska jag gå lägga mig i badet en stund. Orkar inte göra något. Gått på stan hela dagen, så nu är jag helt slut.
Och imorrn är det jobb, så ikväll blir det inte mycket gjort. Bad, film och mys med mamsen står näst på schemat!

Hörs ikväll.
Puss

4-veckors träning!

Satt på sjukresan igår och började läsa en Vecko Revy tidning. Hittade ett par sidor med 4-veckorsträning som jag bannemig ska klara av. Massa bra träningstips för rumpa, lår, mage, hals, armar osv. Helt såld!
Visserligen är jag inte så himla på att hålla mig ifrån söt och godsakerna som finns överallt, men det är iaf värt ett försök. Vill verkligen komma i form, men är fär slapp för att sätta igång.
Här är också massa kostråd, träningsråd och råd om hur man ska träna för att inte skada sig.

Funderade på att börja idag, vilket jag tror blir utmärkt. Funderade även på att sluta röka, meeeen! Kommer inte klara det. Eller jo, om man lägger manken till så kanske kanske. Bara i fyra veckor. Ah, jag får se.
Ska iaf börja ta tag i mitt liv. Iaf i fyra veckor, men det är alltid något :)
Ska dessutom beställa lite kläder nu med. Kanske köpa hårförlängning på tisdag, men just nu känns det inte som en viktig investering. Kan lika gärna ha mitt eget nu och sen fixa lite med det gamla om jag verkligen vill ha det i, en kväll. Blir billigare så :D

Nu kommer Ida, ska umgås med henne en stund, sen ska hon till växjö och jag ska ut med Frasse. Sen vet i tusan vad som händer. Lovat mamma att fixa i trådgården, men Marina tyckte det lät tråkigt och därav när jag verkligen funderade, så lät det verkligen ASTRIST! Men får se. Ska iaf ut med hunden och duscha, sen får dagen visa mig vägen :)
Uppdaterar lite senare om vad jag har i tankarna.

Hej så länge!
Puss





Uppdatering

Haha, har gått igenom mammas gamla kista som hon har alla barndomssaker i. Hittade gryyymt mycket skoj och vilka minnen man får!
Till exempel:

- Min brudnäbbsklänning som jag hade på Linda och Michaels bröllop för ett EX antal år sen
- Min gamla utslitna bok "Mimmi diskar" (kan den fortfarande utantill, vilket är lite kul :D)
- Mina allra första skor

och massa andra saker jag inte ens visste hon hade sparat! DET va roligt :)
Tror faktiskt mamma gjorde min kväll när hon började prata gamla saker! Jag älskar dig mamsen <3

Har inte kommit så långt som in till tandborstningen ännu. Så ska ut och ta ett par bloss nu och sen efter det, borsta nötterna. Ska bli skönt och lägga sig i sängen och veta att man kan stiga upp när man känner för imorrn. Trodde inte att jobb tröttade ut en så här mycket.

Aja, gonatt med er igen då :)
Puss

Trötthet och sjukresa!

 Orkar knappt röra mig. Är dödstrött. Fick äran (efter en mycket händelserik morgon på jobbet), att följa med en boende på SJUKRESA! Jag tackar och bugar jag. Camilla kunde inte följa med eftersom hon var den enda ordinarie på min sida. Jenny hade A1 vilket betyder att man mer eller mindre inte kan lämna lokalerna. Och Emma som skulle gå vid 1 hade inte hunnit. Men det va skönt. Eller ah, både och. Slippa jobba när man inte är i form är väl alltid skönt, men hade mycket hellre gjort det istället för o sitta som ett miffo på en sjukresa och vänta på massa dryga människor!
Aja, imorrn är jag iaf ledig. Ska sova länge, kanske beställa lite kläder och fixa o dona lite. Måste bara försöka koppla av och känna att jag är ledig. Känns som om jag är helt uppe i varv efter en veckas jobb utan en ledig dag. Men det ska nog gå galant!

Tänkte hoppa in i duschen nu, men mamma informerade mig om att älskling och lillebror tydligen duschade innan dem åkte. Så jag får väl göra det imorrn. Har ju som sagt inte varit så ansträngande idag, vilket betyder att man inte blivit varm eller svettig.
Ska nog slänga tandborsten i käften istället, krypa ner och kolla på 27 dresses som jag laddade ner härromdagen.

Saknar bebis och lillebror. Kommer bli enormt ensam helg. Dock ska jag ju jobba, men ändå. Ingen bebis att sova med och ingen lillebror att slå. Detta kommer bli tufft ladies and gentlemen!

Hur som helst. Orkar inte blogga mer nu. See you later!
 Sov mysigt, det ska jag göra!

Puss


Btw, så måste jag berätta att det är Marinis som har gjort min underbara blogglogga! Har glömt och berätta det! :P


Jobb!

Inte en rolig onsdag. Är sjukt trött. Tar på krafterna o jobba 7-16 flera dagar i rad.
Som tur är, är jag ledig på fredag så man får sova lite o vila lite. Ensam hemma dessutom. Marcus, Jonte o co är i Mantorp över helgen, vilket är både skönt och tråkigt. Men ska jobba så det hade inte blivit så mycket umgåstid ändå.

Jobbig med rolig dag på jobbet idag. Älskar mitt jobb. Det är helt underbart. Skulle snudd på kunna jobba med dessa människor hela livet. Både med dem äldre och personalen. I love it!
Jobbar hela helgen. Va lite sugen på utgång, men går icke när man har delad tur både lördag o söndag. 7-14, 17-20 på lördag och 7-11, 16-21 på söndag. O jobba måndag med. 8-15 tror jag. Inte säker, men tror detta :) Kämpigt, men kul!

Just nu sitter jag med Nettan, mamma, Kent och Tommie o babblar massa skit, emellanåt! Väntar på att bebis ska komma o mysa lite  innan han ska åka imorrn :( Ska hoppa in i duschen nu, sen lägga mig o kolla på film. Ska flirta lite med mamma så jag får lite kosing till en hyrfilm. Är sugen på det och popcorn idag. Sen soova. Ska bli oerhört behövligt.

Nu skriker duschen åt mig. Måste nog allt springa dit nu o se vad den vill ;)
Ha de gott allesammans.

Saknar Ica och Marina en aning måste jag ju erkänna med :D Älskar er puddingar <3

Puss


Midsommarhelgen avklarad!

Nu är den slut, vilket är skönt. Klart alltid skönt att avsluta en jobbdag eller en helg. Men denna helgen har varit extrem.

Tänkte passa på o blogga nu innan älskling tar med sig datorn till stan dessutom. Blir utan den ett par tre dagar nu. Han ska nämligen få äran att ladda ner massa filmer till mig. Internet fungerar bara studvis här hemma, (kan bero på att vårt hus ibland är huset som Gud glömde) och därmed avslutas filmerna ungefär en miljon gånger på en vecka! Mycket roligt!
Efter en låååång och skön dusch, och en efterlängtad cigg (!!) ska jag nu lägga mig o mysa med en halvsovande snutte som har gnällt halva dagen över att han är såå trött. Hm, jag blir också trött efter att ha jobbat i stort sett hela dagen, men han pustar och stånkar över att han har putsat ett eller möjligen två fönster :)

Höres och synes. Blir jobb hela veckan, så för er som är lediga kan jag bara passa på att säga att ni ska njuta åt mig med :)

Puss o gonatt


080618

Jag vet, jag vet, jag veeet!
Jag är SJUKLIGT dålig på att uppdatera här, men det beror helt på att jag har haft sååå mycket just nu.
Studenten har jag faktiskt lyckats ta :), Nathie har varit nere, Älskling och jag har försökt umgås så mycket som möjligt. Alla dessa sakerna och lite till klart, har gjort att man bara kollat in sina sidor, läst pyttelite och sen inte brytt sig om mer.

Men har även en del sjukt mysiga och underbara saker att berätta:

Studenten 4/6
Älskling och jag har förlovat oss. 4/6 <3 Hur underbart som helst.
Öland 13-15/6 med älskling. Hur mysigt och behövligt som helst det med.

Tar bara upp de viktigaste grejerna som hänt :)
Och till råga på allt så har Erika gått och börjat jobba. Trodde ALDRIG jag skulle säga det, men det är sant! Applåder till mig!

Vecka 30 bär det av till Öland med Johan och Jonathan. Och självklart älskling. Blir borta lördag och söndag. Inte många lediga helger jag har i sommar ( :( ) vilket gör att man får utnyttja dem på bääästa sätt! Fredagen vecka 30 blir det middag och mys hos Kristina och Nisse (marcus föräldrar). Då ska man även träffa hans mormor Siri (hjääälp, så hemskt!) och hans morbror som jag har glömt bort namnet på. Men det är ju inget ovanligt, haha :D

Hm, idag har jag iaf jobbat 12-20 vilket gör att jag är helt slut. Men jag älskar mitt jobb. Man måste komma ihåg att man är där för deras skull och inte för sin egen. Eller jo, till viss del, men inte alls fullt ut!
Hur som helst, I LOVE IT!

Hur som helst. Midsommar på fredag och jag min dumme fan tog åt mig äran att jobba 13-21 på midsommarafton. Kan inte dricka då heller eftersom jag jobbar 8-17.15 dagen efter och det gör att jag måste heeem och umgås med min älskling och sen sooova eftersom jag har en sjukt jobbig dag på söndagen: 7-14, 15-21. Delade turer är det värsta jag vet :(

Nu ska jag iaf kolla färdigt på Navy CIS och sen ska jag sova! Har en jobbig morgon framför mig. Visdomstand BORT klockan 09.00 imorrn bitti! Döda mig, taack!

Gonatt och sov gott med er!
Puss


Älskling, du är halva mitt liv! Jag älskar dig <3


RSS 2.0