IT´S ALL WORK, WORK

Ska snart bege mig hem till lillebror för att färga hans hår. Ikväll blir det jobb 16-24 i brist på annat :)
Imorgon kör vi på ett jobbpass mellan 8-14 innan det är dags för flytten att gå av stapeln! Wohoo..
Var ju alldeles nyss vi bestämde oss för att skicka in ansökan. Tiden går bra fort ibland..

Innan datorn stängs av ska jag också passa på att meddela att jag blev överbjuden så det small om det i Zumba-aktionerna, men mina fina Fornarinaskor är det fortfarande JAG som har högsta budet. Hoppas Hoppas!

Ha en superduper kväll.

P&K

TRADERA...

Trodde inte jag skulle bli "besatt" av tradera, men satt och gluttade lite på skor (som jag verkligen behöver) och hittade skitsnygga Fornarina ankelboots som var glansiga och mörklila, nästan åt det svarta håller. Suuupersnygga!
Dessutom budade jag på Zumba Fitness DVD. Jag som är lat av mig (ja ja, jag erkänner!!!) och inte vill/orkar träna på gym tänkte börja röra på mig hemma i vardagsrummet. Fick tyvärr ett mail precis om att jag var överbudad, så får väl logga in igen och se till så att jag blir smal till beachen 2011. Säger så varenda år, men funkar inte riktigt ;)

Imorgon kör vi ett långpass på jobbet, 16-24. Är som ett vanligt jobbpass, men eftersom det är kvällen känns det mycket längre än vad det egentligen är :)

Gonatt kära vänner.

P&K

SUPERKRAFT?

Önskar att jag hade superkrafter. Typ att jag var supersnabb och packade allt på 10 min och främst att jag städade hela lägenheten på typ 1 timme. Vart kan man beställa dessa superkrafter?
Är helt klar med garderoben i alla fall. Haha, den minsta ytan i hela lägenheten, men någonstans måste man ju börja. Skulle dessutom boka tid i tvättstugan till matt-tvätten, men kluriga jag fick inte riktigt ihop det, så jag gick därifrån, lika oförstående som när jag kom dit.

Ska snart köra till stora staden Urshult och hämta lillebror och senare ikväll, närmare bestämt 16-21 nalkas det jobb. Älskar mitt jobb. Har jag någonsin sagt det? :)

Åh! Önskar också att jag vore miljonär just i denna stund. Bläddrare igenom H&M katalogen innan, jag råkade visst hitta både det ena och det andra. Hatar alla dessa jävla kataloger. Gör ju att man blir fattig som en lus. Har baaara markerat nååågra plagg, och bara som jag "önskar mig". Inget beställt alls. I alla fall inte just nu...

Heyho, let´s go. Nu ska jag fixa och dona lite till, innan jag beger mig!

P&K

MÅNDAG I ALLA ÄRA



Sitter här i kaoset och funderar på någon ny hårfärg. Kan inte bestämma mig. Har som vanligt beslutsångest.
Älskade mitt hår på bilden ovan, men efter några tvättar kändes det ljusare (!?) och efter ett tag tröttnade jag och färgare tillbaka till det mörka. Vill också köpa mig en hårförlängning med kreatinvax, sliter dock satan på håret, men vill göra något väldigt drastiskt så att ingen människa typ känner igen mig.
Hade inte det varit lite roligt?

Sitter och googlar efter snygga hårfärger och hittar en jäääkla massa, men vågar man? Visst, jag är inte den som är den - jag vågar göra olika saker (är kanske lite feg när det gäller klippning meeeen), men det kostar ganska mycket pengar och är jag inte hundra procent säker på att jag verkligen vill ha det så, så kanske inte är värt det.

Jaja, ska väl fortsätta packa och grunna lite till. Har ett par paket slingmedel här i någon låda som kom fram när jag städade ur garderoben igår. Det som göms när man flyttar in, kommer fram när man flyttar ut ;)

P&K

JAG BOR I ETT KAOS

Minst sagt. Lovade mig själv att aldrig mer flytta när jag väl kommit till rätta här, men se hur det blev med det! :)
Är mitt i ett flyttkaos, kan knappt ta mig fram i lägenheten, och förrådet ska vi inte ens tala om.
Mitt i allt kaos fick jag mitt efterlängtade vikariat så nu går dagarna ut på att jobba och packa. Dock är det inte mer än 5 dagar kvar tills flytten går av stapeln och jag ser fram emot det mer än min sambo (tror jag). Elleeeeer vad säger du Jessie blue?

Imorgon jobbar jag 7-14 och jag vet precis vad resten av dagen har att erbjuda. Skönt att jag har kvällen på tisdag så jag får sovmorgon, för här ska då packas imorgon eftermiddag! Ska se till att mamma bjuder på middag också så jag slipper engagera mig i att laga mat :)

Förövrigt har jag världens bästa vänner och de fina orden får minsann avsluta detta inlägg! ♥

Men hur fina mina vänner än är, så är min tofs finast!


UPPDATERING?

Ja, just det. Det var ju här man skulle vara någorlunda aktiv och uppdatera! Men tror bestämt det är snudd på en månad sen jag skrev ett ord i bloggen..

Har helt enkelt inte orkar, av personliga skäl. Har mist en, trots alla nedgångar och bråk, en av de finaste människorna på denna jord. Man kan ha åsikter om en person när de är livet, men när de är borta ångrar man sig. Kanske var det inte bara han det var fel på? Jag gjorde inte heller några drastiska åtgärder att vara den perfekta dottern, trots att jag många gånger ville göra det.
Jag blickar därför tillbaka, både med gläjde och sorg och ber min underbara, älskade pappa att sova gott.
Vi ses i Nangijala ♥




Förövrigt rullar livet på ypperligt bra. Har fått ett sjukvikariat fram tills mitten på maj, förhoppningsvis längre. Dagtid, på den bästa arbetsplats jag vet. Har suktat länge, så det vore väl fan om det inte kunde komma någongång! Dessutom är jag numera utbildad undersköterska, så här kommer jag inte skriva "idag ska jag ha en plugg-dag", än på ett tag. Funderar som sagt på att läsa "Barn och Ungdomssjukvård" men intagningen börjar inte förens mitten på mars och innan dess hinner jag säkert ångra mig tusen gånger till, som jag redan gjort massor med gånger när det gäller mina utbildningar ;)

Dessutom fyllde min prins 1 år igår och tankspridd som jag är glömde jag helt bort hans födelsedag! Hade det inte varit för en jobbarkompis hade jag inte haft en tanke på det ännu. Det lönar sig att befinna sig på jobbet på sina lediga dagar :)

Imorgon blir det jobb 7-14 (måste ju jobba liiiiiiite extra i alla fall), hem och dammsuga, slänga i sig mat, duscha, blanda groggar och ha en förhoppningsvis underbar förfest med eventuell utgång, med underbara människor!

Soo long. Lovar att bli bättre på att uppdatera! Kanske ;)

Tjara

Godmorgon!
Ska snart säga gonatt, med tanke på att jag jobbat inatt :)

Ville bara tala om att jag är med och tävlar om lörhår i Jannie Therns blogg:
http://jannievonthern.blogg.se

Dessutom tycker jag att ni ska titta in på http://pigtail.se för att hitta coola saker!

RSS 2.0