Tingsgårdens innergård när den är som bäst...

dsc00087 (MMS)

Tingsgårdens innergård när den är som bäst! Älskar att sitta här när man jobbar natt, småtimmarna börjar komma och fåglarna kvittrar. Dock varar kanske inte känslan alltför länge, men lagom är alltid bäst. Förövrigt har det varit en lugn natt men lagom larm och lagom kaffedrickande. Dessutom är jag för tillfället pigg, men hoppas jag kan sova några timmar när jag kommer hem. Puss från mig


GIVE ME FREEDOM

Hatar folk som är nedvärderande och tror de vet bättre! Vad vet ni om mina mål och intressen?

Jaja, ska inte brusa upp för mycket. Men ibland är det svårt att låta bli. Är förövrigt faktiskt ganska positiv och glad idag. Fattat många "tuffa" och ganska jobbiga beslut idag. Ni vet, sådana beslut som anses vara pyttesmå för er, men som för mig är stora som hus.
Vad det är, tänker jag dock inte dela med mig av. Det räcker att mina söta vänner som vet vad jag pratar om, vet vad det är!

Woop! Vet inte riktigt vad jag mer har att förtälja. Händer inte så mycket i mitt liv. Förutom plugg, jobb och träning av lillskiten. Men jag trivs med det. Jag älskar faktiskt mitt liv!

HALLELUJAH!

SEMESTER?

Tänk om jag också fick ha semester i sommar. Eller nej förresten. Jag vill inte ha semester ändå! Jag jobbar gärna heltid när alla andra går på semester, ligger i solen, dricker massa alkohol och sådär.

Vet inte riktigt om jag har något direkt roligt att berätta. Är ganska så inne i Private Practice, så ska fortsätta kika :)

HELT VÄRDELÖS

Ja, jag vet! Jag är helt värdelös på att uppdatera här. Men just för tillfället har jag haft så mycket annat skoj att hitta på, så har nästan helt glömt bort att jag har en blogg. Haha, som det kan vara!
Att man har försummat så pass mycket tid. Visste inte att jag kunde må så här bra! Lööv it.

Vet inte ens vart jag ska börja med alla trevligheter jag har varit på, så jag struntar helt enkelt i det och fixar in lite bilder istället.





(Tur att min älskling älskar att vara med på kort!?)



Min fina bror och hans vänner på skolavslutningen <3



Så avslutar vi klart med en egobild. Vad annars? ;)

Nu ska jag sätta igång ochplugga lite. Kanske ska göra mig lite mat först, men är så tråkigt att laga mat till sig själv! Buuu! Tur jag har älskling som tigger lite då och då :)

När man hör alla studenterna med visselpip...

studenten_bmp (MMS)

När man hör alla studenterna med visselpipor strosa längs gatorna blir man så jävla sugen på att ta studenten igen. För ett par dagar sen var det 2 år sen vi sprang ut. Vart tar tiden vägen? 2 år, hallå!? Hur som helst tar jag ju förhoppningsvis examen från Vård och Omsorgsprogrammet snart så det får väl firas på något vis ;) Dagen i all ära sitter jag på jobbet, drömmer om studenten och alla minnena som vi har därifrån, samtidigt som jag försöker att inte tänka på smärtan jag har i min bihåla. Livet är bra tufft ibland ;)


TUFF NATT :(

Inatt blir en tuff natt känns det som. För det första har jag äckligt ont i halsen och läkaren jag var hos idag och kollade just halsen hos, ville behandla mina bihålor? Eh, jo jag tackar jag. Har i alla fall slängt i mig en Panodil brus och hoppas det snart går över lite i alla fall så jag får i mig lite mat! För det andra ringer telefonerna här på bygget hela tiden, så spring i benen gäller det att ha ;) Skönt det, då somnar man i alla fall inte. Fast jag måste erkänna att jag längtar hem till min älskling och vår underbara säng...

THE WORLDS GREATEST

Har inte lyssnat på den låten sen typ 2006-2008 (har lite dålig koll som ni märker), men härromdagen hittade jag en gaaaammal skiva med den låten på! Åååh, massa gamla minnen ploppar fram. Nostalgi! <3

Dagen i ära har gått åt till att försöka bli frisk. Ätit soppa, käkat halstabletter och varit ute med tjocktröja och jacka trots att det inte varit så farligt kallt. Varför ska manalltid bli sjuk när man har som mest inplanerat? Har både imorgon natt och hela helgen framför mig med jobb. 
Men, hur bra är det att jobba när man har feber och riktigt ont i halsen då? 
Har dock fått några karameller av min fina vän Angelica som jag ska försöka knapra på tills det ger med sig. Förtillfället utan resultat. Blev "bedövat" där jag knappt ens hade ont, andra sidan där det är värst, är fortfarande lika dant. Typiskt.. 

Har i alla fall haft min flickvän Jessie på besök ikväll. Inte för att jag var så social kanske, men det är tanken som räknas säger dem ;) 

Nu ska jag fundera på hur jag ska bli frisk, hur jag ska kunna hålla mig vaken och vad morgondagen har att erbjuda mer än att det är min älsklings-lillebrors födelsedag! <3

 

RSS 2.0