FREDAG

Fredag idag vilket innebär helg. Och andra sidan har jag alltid helg eftersom jag inte jobbar ;)
Hur som helst. Började dagen med en långpromenad med vovven. Städade lägenheten efter det eftersom den såg ut som "kom och hjälp mig och dö" efter gårdagens chips, godis, pepparkakor, läsk osv.

Gick fort eftersom jag och lillebror hjälptes åt. Jag har världens bästa lillebror <3

Hihi, jag lånade den hära av Ica. Taack baby :)

Humör: Glad, dock lite seg
Gjort: Ätit frukost, matat fiskarna, städat, åkt buss
Planer: Plugga lite (nödvändigt som fan), duscha, fixa mig och bege mig till vännerna för fredagsmys hos Ica och Dea :)
Ser på: Datrskärmen
Lyssnar på: David Guetta
Läser: Det jag skriver för tllfället. Ska snart läsa om operationssår
Äter: Ingenting för tillfället, men är en smula hungrig
Dricker: Kaffe
Bästa: Mys med fina vänner ikväll
Sämsta: Min fina älsling jobbar sent som tusan
Väder: Soligt och kallt

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och dricka mitt goda kaffe. Sen blir det duschen och efter det dags att göra sig iordning :) Ha en mysig fredagskväll allesammans. Hörs imorgon. Puss

EN SNABBUPDATE

Har inte orkat/hunnit blogga idag. Kära lillebror kom med bussen i eftermiddags och har gjort mig sällskap sen dess. Gullplutten ska sova här inatt och åka med mig tillbaks till Tingsryd imorgon förmiddag/eftermiddag. Imorgon blir det också mys, vin och skitsnack hemma hos Ica och Dea. Mycket trevligt :)

Just nu är älskling och lillebror ner och hyr en film. Hade lust att gå på bio ikväll med eftersom älskling ska jobba massor av timmar imorgon kände han sig inte så sugen. Så ikväll blir det hyrfilm, chips och dip för hela slanten.
Maten står färdig på eftervärmen i ugnen och jag själv sitter som en död fisk vid köksbordet, redo att duka fram!

Ska dona lite till innan de kommer hem. Ha en mysig kväll i kväll allesammans!


OLD PICS

Hihi, pratade med Sofi härromdagen och hon pratade om massa gamla bilder vi tog när vi var mindre och jag bodde i den pyttelilla lägenheten i Urshult.







Puffiluff (läs Sofi) är en av mina favoriter. Har alltid haft kul ihop och har det fortfarande. Blir inte att man ses så ofta vilket är tråkigt, men de få gångerna är härliga ♥


ONSDAG

Denna veckan går verkligen sakta. Vill ha det till torsdag idag, men icke. Almanackan håller inte med mig, så jag får fint hålla med den.
Varit en ganska lugn dag idag. Har vovven på besök tills på fredag så imorse blev det en timmesrunda med honom och lite bad för hans del. Han älskar att simma runt och leta stenar. Min favoritgris!

Har tagit hand om disken idag med. Ett riktigt berg var det tidigare eftersom varken jag eller älskling orkat ta tag i det. Men nu så. Skinande rent. Mycket fint. Ibland samlar man på sig alldeles för mycket man ska göra och så blir det aldrig av.
Aja, lovade er lite bilder på lägenheten för några inlägg sen. Har inte kommit så långt med det eftersom jag inte haft någon kamerasladd, men med den nya perfekta kameran blev det äntligen av!



Det kaklade fina badrummet. Älskar kakel!



En del av det stökiga gästrummet.



En annan del av det stökiga gästrummet.



En del av vardagsrummet. Förslag på några fina tavlor man kan sätta ovanför akvariet?



Den andra delan av vardagsrummet.



Matbordet! Jag har en förmåga att breda ut mina saker lite överallt ;)



Andra delen av köket.



En liten del av sovrummet. På andra sidan är det bara garderober och det är ju inget att se ;)



Den otroligt långa hallen med en bjässevovve i närbild.

Här har ni min mysiga lägenhet som jag stormtrivs i. Och så bor jag ju med världens finaste människa. Min prins, som jag älskar över allt annat.

Nu börjar hunden bli rastlös så jag ska sätta på mig jackan och snöra på skorna och ta en lite sväng med honom. Är lite kyligt idag, men det är riktigt skönt att komma ut.
När jag kommer hem igen blir det bloggläsning och lite plugg. Älskar jobbar sent idag så jag behöver inte skynda mig med middagen.
Ha en bra eftermiddag. Puss


NÖRD

Jaa, känner mig verkligen som en nörd idag. Sitter framför datorn som en dator-nörd med mina nörd-glasögon. Haha, positiv som attans, men känner mig som en supernörd.

Har i alla fall kommit hur långt som helst med Omvårdnads-kursen vilket känns underbart! Är snart klar med andra studieenheten som handlar om omvårdnadens kommunikation. Givande och spännande. Massa frågor som ska besvarar och skickas in, ganska skönt att det inte blir några tentor på den här kursen. Slipper jag dem i alla fall!

Tog en paus från pluggande för en stund sen och fixade till mina nails. Älskar den franska manikyren. Ser fräscht ut och så biter jag inte på naglarna när de är målade :)



Något jag verkligen rekommenderar. Finns överallt att köpa, t.ex. H&M, Kicks, Åhlens. Kostar runt 100-lappen.

Nu ska jag göra lite mer nytta. Ha en underbar eftermiddag! Puss


GODMORGON ALLESAMMANS

27/10 idag vilket innebär lön. Miin otroligt feta lön denna månaden (not) räcker inte så långt så jag är glad att jag har tagit till studielånet. Blir ju inte så mycket jobb för mig numera. Lite tråkigt, men hoppas på att de ringer från Ingelshov snart så jag får lite bredvidgångar.

Hur är det med er idag? Med mig är det sådär. Somnade på tok för sent igår/inatt, tre för att vara exakt. Låg och vred och vände på mig ett bra tag innan jag bestämde mig för att gå upp och kolla film och plugga in de frågor och la vid sidan tidigare igår. Gick bra och Navy CIS är en serie man lätt fastnar i. Det enda som fattas är den fjärde boxen och sen är allt komplett. Har ju önskat mig den i julklapp så jag får hoppas på att jag får den!

På tal om julklappar undrar jag om någon har något bra förslag på julklappar till sin pojkvän? Min är dundertråkig. Han önskar sig ingenting och jag vet absolut inte vad jag ska köpa. Lite hjälp hade inte suttit fel!

Nu ska jag äta lite frukost och sedan duscha. En varm lång skön dusch innan jag ska sätta igång och göra lite nytta! Ha en bra dag, hörs nog lite senare. Puss på er

IMPULSKÖP?

I tidigare inlägg pratade jag ju om att jag skulle beställa en USB-sladd till min kamera, vilket jag gjorde. Men ikväll fick jag för mig att jag behövde en helt ny kamera!?
Egentligen behöver jag verkligen inte det, för min funkar, om man inte är sådär jättekräsen vill säga. Dock är den nya kameran lila, har mer megapixlar än min gamla och flera funktioner! Så netonnet.se är min bästa vän ikväll.





En söt liten kamera med lagom megapixel och lagom stor. Passar alldeles lagom till moi!
Levereas inom 3 dagar och jag kan knappt väääänta. Jag vill ha den nu!
Kalla det impulsköp - det gör jag - men det är faktiskt något annat än skor. Förvånar faktiskt mig själv lite, men det har jag hört att det ska vara bra ibland.

Nu ska jag plugga en stund till. Kollat kameror alldeles för länge och försummat pluggtid. Inte bra. Älskling sitter ändå jag kollar bilar så något mys blir det nog inte tonight.
Ha en fin kväll mina fina läsare. Puss

UPDATE

En frysen Erika uppdaterar. Sitter och dricker en god varm kopp choklad och njuter av att min älskling är hemma!
Åt god kasslerröra och spaghetti idag och för tillfället är jag så mätt att jag tror jag snart spricker :)

Förövrigt har dagen varit lugn och skön. Lite plugg, lite tvätt och lite disk. En alldeles lagom mysigt skön dag! Imorgon blir det mer råplugg och mindre softande. Ska bli skönt att känna att man presterar lite. Kanske till och med blir en långrunda med musik i öronen? Njaaa, det lät alldeles för jobbigt. Hihi, latmasken Erika har kommit fram igen. Kanske blir en runda ner till solariet här i Ingelstad istället. Dags att kolla hur det är. Måste dessutom få lite fin höst-bränna!

Nu ska jag plugga lite till. Sen blir det mys med honey. Puss på er



I AM HAPPY

Hur glad som helst. Tidigare imorse fick jag svar på ett par studiearbeten i Människan Socialt och kulturellt och gissa vem som fick MVG på båda inskicken? YES, det var jag det :)
Väntar på att hon ska skicka betygen på de andra inskicken också, så den kursen äntligen kan bli klar och betygsatt. Idag är jag världens lyckligaste...

Förövrigt har dagen gått sådär fort. Mest suttit med mina bilder och satt in dem i foto-album. Allt från Smögen till Nyår 08/09. Härliga bilder därifrån!
Ska sätta igång med mitt pluggande nu med. Fortsätta med Omvårdnads-kursen. Älskar att plugga. Tror minsann det blir Växjö universitet nästa år. Sjuksköterskeprogrammet som är på 3½ år och efter de 3 åren fortsätta med en inriktning. Vet inte riktigt om jag vill bli barnmorska, ambulanssjuksköterska eller till och med fortsätta pluggandet och bli läkare. Ooh, höga krav på mig själv. Vet inte riktigt när jag hade sådana höga tankar om mig själv, men känns skönt att de har kommit tillbaka!

Ska kika lite på datorsladdar. Min USB-sladd till kameran har ju försvunnit i flytten så jag måste beställa en ny. Mindre roligt, men skönt att ha en och lägga in alla bilderna!

Ha en bra dag allesammans. Puss på er

ROCKAR LOSS MED DAMMSUGAREN OCH SJUNGER TILL RÖSTEN FÖRSVINNER

Det är precis vad jag har gjort nästan hela dagen och ska göra en timme till cirkus.
Riktigt noga städar jag med. Mycket duktigt.

Hoppas er dag varit mer givande än min...

Nu ska jag fortsätta rocka loss och sjunga. Ha en bra kväll!


IDAG ÄR DET FREDAG

Hej, hallå alla söta läsare. Hoppas ni har fått en god natts sömn och är uppe och gör lite nytta nu ;)
Själv sitter jag med frukost just nu. Steg upp vid 10-tiden eftersom en viss Sofie ringde och väckte mig! Eller ja, väckte mig ur mitt halvsovande. Frukosten består idag av kaffe (såklart!), en liten såndära Safari-yoggi och en smörgås med leverpastej och gurka. Nyttiga jag!

Idag ska jag faktiskt ta mig i kragen och städa. Tvätta lite också. Diska också. Ja ni vet, allt som hör till. Tar nog sitt lilla tag eftersom jag inte haft ork att göra det innan. Får väl plugga lite emellanåt också. Om jag orkar!

Var i stan igår och gjorde den osäker. Ganska skönt att åka själv ibland. Gå in i affärer och strosa runt själv, kolla hur länge man vill, gå in i samma butik tre gånger om osv. Synd bara att den där lunchen/fikan blev av med favvo-Sofie! Får bli en annan gång.

Blev lite shoppat i alla fall. Ett par julklappar avklarade redan, skönt, lite smått och gott till mig själv i sminkväg, en tröja, flera tjocka strumpbyxor (vita och gråa), vanliga strumpor, en stor svart väska (så jag får plats med alla mina miljoner saker), hörlurar till Iphonen osv. Kommer inte ihåg mer.
Däremot köpte vi våra efterlängtade fiskar igår. Blev två söta "suger-på-rutan-fiskar" (läs malar ;)), fyra små söta grodor och tre teleskopfiskar. Ska uttökas snart, men han i affären sa vi skulle börja med det här. Helt underbara att titta på! Mina älsklingar :)

Nu ska jag äta färdigt och sätta igång. Ha en bra dag. Hörs kanske senare! Puss


JAG ÄR EN JÄVLIGT AVUNDSJUK SYSTER!

Minst sagt. Lillebror ringde nu. Vet ni vem som är i Dackeskolans aula?

ANDREAS CARLSSON! Snygg-Andreas, Idol-Andreas. Kalla honom vad ni vill. Jag kallas honom en vacker, ståtlig varelse.

Han är där i alla fall och pratar om sin bok. Gissa om jag snabbare än snabbast skickade över pengar till Jonathans konto så jag får den där boken. Signerad och sen är den bara min...




TATUERING

Galen som jag är ska jag äntligen göra klart mina stjärnor som jag påbörjade för.. hm.. 1 år sen? Kan nog till och med vara längre sen. Galet att tiden går så himla fort och galet att jag inte ens gjort klart dem. Men dags att ta sig i kragen och beställa tid. Dock är jag sugen på en annan också. Kanske göra både och? Dock lär jag väl vara öm i hela kroppen eftersom min stjärntatuering är fruktansvärt stor, men snygg, det kommer den att bli!

Mitt senare projekt kommer innehålla mitt, mormors, morfar K:s, mammas, jontes och morfar R:s stjärntecken, men mer avslöjar jag inte. Är ju inte ens säkert att den blir av, men skulle man få prioritera hade jag gjort den här i stället för stjärnorna. ICKE SA NICKE! Är trött på att de aldrig blir klara, så det är prio nummer ett.

Min kropp består just nu av tre tatueringar. Mitt motto - carpe diem som snedskrivet på vänster sida av halsen, mormors motto - tro, hopp & kärlek som löper ner längst min ryggrad och mina ca 10 olikstora stjärnor som täcker hela min högra magsida! Jag älskar allihop. Att tatuera sig är dock som en drog. Har man gjort en vill man mer än gärna göra fler!

Har ni några tatueringar? Vad i så fall?

GODMORGON.

Godmorgon alla som är morgonmänniskor, ja alla ni andra med så klart! Mamma ringre och väckte mig idag. För att inte säga något speciellt. Så nu jag har masat mig upp ur min sköna varma säng, klätt på mig och hamnat här. Här är ca 6 steg från sängen, så har inte kommit sådär jättelångt.

Funderar på vad jag ska hitta på idag. Några förslag? Plugget får jag väl ta tag i. Går framåt med Omvårdnadskursen, lustigt nog. Trodde jag hade tappat suget där ett tag, motovationen till att lära mig något nytt liksom försvann, men nu, går framåt som aldrig förr. Riktigt kul!
I eftermiddag kanske vi ska köpa våra efterlängtade fiskar. Eller gör vi det nästa vecka. Haha, inte lätt när det är svårt hörrni. Kanske blir en runda på stan ändå?
Vad ska ni göra idag?

Puss & Kram

INTERNET-SHOPPING

Mycket farligt att man kan handla på nätet. "Råkade" hamna på H&M:s hemsida (tack vare Ica som pratade om H&M innan när vi pratade i telefon ;)) och klickade hem lite kläder. Mest underkläder och knästrumpor, men kostaden skenar alltid iväg ändå. Hur kommer det sig?

Inte fått mycket uträttat idag. Inte ens duschat ännu. Men eftersom Fille inte kunde hjälpa älskling med bilen idag får jag äran att göra det. Så ska hoppa in i duschen nu, diska disken som väntat på mig heeela dagen, plocka undan lite, göra mig iordning och vänta på att M ska komma hem efter sin hälsokontroll.

Eftersom vi hämtat akvariet nu och alla tillbehör fattas det ju lite fiskar, stenar och annat smått och gott. Kanske skulle ta en runda till Arken imorgon efter M slutat jobba? Hade varit trevligt att få det på plats, så allt verkligen är klart i lägenheten sen! Massa mysiga fiskar som simmar runt. Har dessutom fastnat för en fisk som vi bara måste ha:



Utåtstående ögon och konstig fena. Riktigt söt. Är en teleskopfisk för dem som undrar!

Dags att sätta igång! Ha en bra dag. Puss

ÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Kikade in på Nelly.com idag igen. Vet inte hur många gånger jag besökt hemsidan denna veckan. Hittade i alla fall skorna jag så länge trånat efter där och igår fanns det bara ETT PAR 39:or kvar av den modellen. La varan i varukorgen, men vad händer när jag beställer? Någon jävla snorunge har knyckt mina skor och beställt dem före mig. Idag tänkte jag vara lite snabbare och beställa dem. Synd bara att sidan tar miljoner år att ladda upp..
Ska se om jag hittar något annat smaskigt när jag ändå är där och kollar ;)



Blev inget mer från Nelly. Hittade inget som föll mig i smaken just nu och jag har massor med kläder som aldrig används. Kanske lika bra att jag inte hittade mer än dessa! Jag vill de ska komma hem nu. I love them!

Håller också på att skicka in alla mina bilder till Extrafilm.se. Det är ju för färligt att man inte skickar in sina bilder oftare och sätter in dem i album. Tänk va roligt att ha dem om 40 år. Bara kolla i och titta tillbaka på alla fina människor, alla vackra vänner och andra roliga minnen! Datorn blir så seg när jag laddar upp bilderna på Extrafilm, så jag säger hej då nu. Hörs kanske senare! Puss på er mina smultron

GODMORGON TISDAG.

Är inte alltför kry idag. Snuvig (som vanligt), ont i huvudet och mår lite illa. Inte alls roligt! Mådde riktigt bra igår, så det måste kommit över natten. Får se om det blir bättre med lite kaffe och filmjölk.

Vet inte riktigt vad dagen har att ge. Ser ut som om jag är själv hemma hela tusandes dagen. M kanske skulle skrota sin bil idag, så jag får äta hand om mig själv ikväll. Får se om det blir andra planer!
Ska väl förmodligen hoppa ut i köket snart och koka kaffe och bänka upp mig vid köksbordet. Göra en smörgås osv. också och sen dags att plugga!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Hörs senare när jag har något intressant att förmedla.

DAGENS.

Ska strax bege mig mot intervjun och pirret i magen vill inte släppa!

Såhär ser jag ut idag:



Hihi, jag bara skojar. Snarare såhär:



Wish me good luck!

MÅNDAG, IGEN!

Hemskt vad tiden går fort! Och inte mycket får man gjort i veckorna. Illa!
En ny regnig, icke solig dag har vi framför oss. Har duschat, kollat igenom posten och dricker just nu kaffe. Mycket viktigt på morgonen. Vid 15.30 i eftermiddag ska jag bege mig på intervju på Ingelshovs äldreboende här i Ingelstad! Är riktigt spänd och lite nervös. Hade hon sagt möte hade jag inte reagerat så himla stark, men intervju!? Någon mer än jag som blir så nervös när det ordet nämns?

Helgen har varit minst sagt tråkig. Fredags flummade vi mest runt och kom inte till ro någonstans. Lördags var vi ju i Växjö och kollade skolorna till Jonte och på kvällen ville vi åkt och bowlat, men ingen som ville/kunde följa med. Så vi åkte till Ronneby och köpte Kinamat och fastnade hos mamma med en hyrfilm! Ingen toppenfilm precis, har redan glömt vad den heter ;)
Igår var vi typ döda, fast vi inte hade gjort alltför mycket. Steg upp, kikade på film, gick en långrunda med vovven och åkte vidare till Skarmansmåla för middag och mys. Vägde massa kalvkött som skulle till mamma med och senare under kvällen hjälpte vi henne att mala det och packa in i plastpåsar!
Med andra ord ingen spännande helg. Har ni haft något skoj för er?

Nu ska jag gå igenom mailen, kolla på fiskar och akvarieställning osv. Ha en bra dag! Puss


SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING

Min dator la av i torsdagskväll så sura miner var det verkligen under torsdagskvällen och fredagsförmiddagen. Som tur var åkte jag till Hyltec och fixade till det lite snabbt. Riktigt kunniga är dem och mycket trevliga. Så nu funkar den som en klocka igen!

I tordags var ju mamma och lillebror här och åt lite middag med min. M kom hem vid 21-snåret och var mest trött. Jag klandrar honom inte. En 14-timmars jobbdag är det väl ingen som ser fram emot? När de åkte hemåt för att gå och lägga sig, gick M och la sig och jag kollade på Wolverine. Ruskigt bra! Kolla på den om ni inte sett den.

Steg upp tidigt imorse för att följa med mamma och lillebror till Kungsmadsskolan och kolla läget. Han vill ju gå Fordonsprogrammet så var där och fixade lite information om olika inriktningar osv. Så ni sitter jag och M vid köksbordet och är trötta som tusan. Undrar också vad dagen har att ge. För tillfället kollar M bilar eftersom hans gamla skruttbil inte gick igenom besiktningen. 18 tvåor fick han. Då kan ni ju tänka er hur mycket fel det var på den!

Nu ska jag försöka hitta på något att göra. Ha en bra dag allesammans!
Puss på er



Saknar faktiskt skolan ibland. Att gå med en stor klass,
ha gemensamma lektioner och framför allt, få längta till studenten!


NELLY.COM

Min absoluta favoritklädsida! Gud va mycket smaskigt de har. Alltid. Och till bra priser. Visst, en del kanske är lite över min prisklass, men ibland får man faktiskt gå över gränsen ;)



Söt kjol med lite... hm.. paljetter? 259 kronor i alla fall!



En skön blus i fina färger. 249 kronor!

Jag vill ha dem! Klicka hem snarast. Ska se när de får in sina lårhöga stövlar igen bara, utan klack. Hihi, jag och mina skor! Love them!


GOD FÖRMIDDAG/EFTERMIDDAG

Mjaa, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den här tiden på dagen. Jag säger nog förresten eftermiddag, vad säger ni?
Steg upp med tuppen imorse, klockan 9.30 närmare bestämt, men när man är arbetslös är det uppe med tuppen. Gick runt i lägenheten och velade mellan att hoppa in i duschen direkt eller dra på mig kläderna och ta en morgonrunda. Gissa vad det blev!? Jajemensan, jag är riktigt stolt över mig själv. Tredje dagen i rad och det känns som jag börjar komma in i det. Yeeeah säger jag. Ska väl se till att sluta käka godis i veckorna så man rasar lite i vikt, men det är sååå svååårt!

Dagen ska spenderas med underbart plugg och matlagning. Mamma och lillebror kommer på middag ikväll. Blir en Kycklingpaj och en Tacopaj. Lillebror älskar tydligen Tacopaj, så får väl vara lite snäll mot honom när man inte träffas så ofta! Sen ska väl jag och mamma ta en runda med hunden och jag antar att lillebror kommer sitta som ett litet barn med ögon stora som tefat under tiden. Han spelar alltid WII när han är här så han lär väl roa sig med det ikväll också :) Till efterrätt blir det en liten kanelbullis och Brago-kakor med chocklad! Tänk en kopp rykande kaffe och en ljummen kanelbulle? Yummie!

Sitter för tillfället med min fralla i högsta hugg med makrill på. Gutt gutt gutt. Smakar ljuvligt men jag undrar vad jag ska käka senare eftersom middagen blir ganska sen. Mamma slutar ju inte förrens halv fem, hemma i Tingsryd vid fem-tiden och när de är här är väl klockan cirkus sex-halv sju! Aja, jag hittar nog alltid något gott i kylen! Nu ska jag käka min fralla och plugga!
Ha en bra dag. Puss




Saknar min finaste vän! <3

HURTBULLE!

Känner mig verkligen som en riktig hurtbulle. Varit ute både tisdag och onsdag på långpromenad vilket vad miljoner år sen. Applåder till mig ;)

Sitter vid köksbordet och pluggar idag. Fastnar alltid i massa program på TVn annars och igår öppnade jag inte ens böckerna. Så idag känner jag att det är dags. Dock får jag lägga Medicinsk Grundkurs-kursen på hyllan ett tag till eftersom läraren ännu inte svarat på vad jag har kvar att lämna in och vad jag redan har lämnat in. Lite dumt eftersom det är tentor i den kursen och jag hade velat göra klart kursen så jag kan lägga den bakom mig helt och hållet - helt klar! Men icke. Jag fortsätter le och sätter igång med den megastora kursen Omvårdnad...

Ska passa på att gratulera min älskade mamma som fyllde 40 år i måndags. Vad där och åt planka, pratade massa skit, stickade osv. Senare på kvällen kom Ica också och åt tårta och drack kaffe med oss! Myspys :)
Min mamma är världsbäst ♥

Nu ska jag sätta igång med kursen. Ha en bra dag allesammans! Hörs kanske senare. Puss


GOD EFTERMIDDAG!

Hola mina älskade läsare!
Allt väl? Med mig är det kanonbra och börjar bli lite partysugen faktiskt. Tar det relativt lugnt ikväll ändå. Vill ju vara pigg imorgon. Inget speciellt som händer dock, men alltid trevligt att vara pigg dagen efter :)

M är ute på fältet och jobbar idag. Hoppas han är tillbaka till 16 så vi hinner allt vi ska göra innan vi ska till festen. Äta, duscha, sminka, dona, fika osv. Massor att göra och ingen att skicka ungefär!
Vad ska ni göra ikväll?

Imorgon är det fika hos mamma på dagen och vart kvällen tar oss får vi se. Hade gärna velat äta på restaurang. Är sååå sugen på en vitlöksmarinerad blodig stek med potatisklyftor till. Vattnas i munnen när jag tänker på det. Tar till godiset nu för att det inte ska vattnas så mycket. Svärföräldrarna lagar alltid så god mat, så det blir säkert något riktigt smaskigt ikväll också!

Haha, vet ni vad jag drömde inatt förresten? Jag och M bodde i hus, hade barn osv. och vi skulle precis gå och sova. Tidigare på dagen hade vi varit och köpt nya blommor till köket och mat och lite så. Har ni sett de söta blommorna man kan köpa på Börjes? Ser ut som det är småsmåsmå tomater på!? Hur som helst. Jag drömde i alla fall att det var något som surrade skyhögt och landade sedan i sängen. Jag fick panik och flög upp. Letade genom hela sängen och hittade just en sådan - en minitomat med vingar? Jag dödade den i alla fall och slängde ut den. La mig i sängen igen och efter en stund hör jag hur det surrar i hela huset. Smyger upp för att de inte ska höra mig och ser att alla minitomater flyger runt i hela huset!
Vaknade strax efter jag sett dem och var tvungen att springa ut i vårt kök och kolla så att alla minitomater var på växten som de skulle ;)
Helt sjuk dröm! Hoppas jag slipper drömma den igen, för den var faktiskt läskig. Speciellt om man hatar småkryp och smådjur!

Nu ska jag sätta på en bättre kanal på TVn, sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig! Har städat sovrummet och solar gassar där som tusan! Blev helt genomsvett. Pjuuuh! Livet är inte alltid lätt!
Ha en bra dag allesammans. Puss på er

 

Jag och min fina fina älskling ♥


@ HOME, PLUGGAR!

Sitter hemma i lägenheten och pluggar och kikar på TV! Finns inget roligt att hitta på. Gårdagen spenderades hemma hos mamma och lillebror. Tog en låååång runda med mamma och vovven, plockade lite mossa och sånt fint och hade en mysig dag. Spelade lite spel, åt god grönsakssoppa och snackade massa skit. Planerade lite runt Jonathans julklapp och jag försökte dra ut information ur mamma om vad hon önskar dig! Det är ju lika lätt som att bli miljonär ;)

Imorgon är det kräftskiva hos Madde, Henke och Lina. Massa människor jag inte känner vilket brukar sluta med att man sitter tyst och tittar på alla som sitter och pratar gamla minnen och andra saker. Kul va? Får se hur länge jag stannar. Antingen blir det kanonkul eller precis tvärtom! Det får vi se imorgonkväll!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Är lite sugen på att gå på bio och se "Flickan som lekte med elden" men älskling har inte sett "Män som hatar kvinnor" ännu, så får väl vänta tills han har kommit till skott och sett den! Kanske går det någon annan bra? Vi får se!

Nu ska jag kika vad det går för biosar och sen sätta igång med pluggandet. Puss på er


DET ÄR HÄR MAN SKA SKRIVA EN RUBRIK

Tisdag idag. Känns som jag inte har någon koll alls på dagar längre. Men vad gör det? Hihi, när man ändå sitter hemma så spelar dagarna ingen roll!

Top Model Australien på TV nu. Då vet man att det är vardag igen. Ska försöka göra lite Med. Grundkurs också. Har ju fastnat lite i kursen men man kommer ju ingenstans om man inte försöker. Ska ta mig i kragen och göra proven också. Kanske dags att boka ett datum till dem snart! Så jobbigt att plugga till dem bara och när det är dags vill jag verkligen vara förbredd! Vill verkligen få högsta betyg ;)

I helgen "passade" vi Jonte, katterna och vovvsing. M va i Rävemåla på galej i fredags så jag och Jonte satt hemma och kollade TV och mumsade lite gott. Körde och hämtade en full pojkvän på natten och somnade gott framåt 3-tiden! Lördagen var seg. Riktigt seg. När jag vaknade kändes det som jag var sjukt bakfull och det enda som var på tankarna var att få sova. Städade och fixade medan älskling och lillebror var i garaget och svetsade.

I söndags firade jag och älskling 1 år! Kusligt hur fort tiden går. Firades dock inte sådär jättemycket, men hade en mysig kväll hemma själva med lite mat och mys! I love you baby.

Nu ska jag fortsätta med mitt TV-tittande innan jag ska plugga! Ha en bra dag. Puss

FREDAGKVÄLL

Så var det fredag igen. Morgonen började bra. Vaknade i tid och tog mig tid till lillebror och hunden innan det bar av till Ica för lite frallor och skitsnack! Riktigt mysig lägenhet. Gott kaffe också, och goa frallor med massa musigt pålägg :) Tummen upp för denna morgon!

Har kikat på Idol ikväll. Inget ovanligt i och för sig. Älskar de programmet. Fast ikväll var det verkligen kaos i hela jävla byggnaden. Vi skickar hem Jon, som är en underbart bra sångare, men vi låter Camilla vara bra? Hennes dansbands-version på Halleluja var verkligen kass och jag skämdes åt henne. Ska man sjunga en sån fantastisk låt ska man låta den vara som den är från början!

M är på "galej" ikväll med massa vänner och jag hade verkligen ingen lust att följa med.  Så ikväll har det blivit myskväll med lillebror och vovven! Ska köra och hämta Sara, Pierre och älskling vid 01.30 tiden. Gaah, lite jobbigt att stiga upp då och är lite rädd för att köra när det börjar bli halt ute, men vad gör man inte!

Nu ska jag mysa ner mig under en filt och softa till alla dåliga filmer som går på TV!
Puss


...

Härlig rubrik va? Tycker jag också, därför jag valde den!

Har varit i skolan idag och hämtat lite böcker och studiehandledning till Social Omsorg och Omvårdnad. Ska se vilken kurs jag ska börja med. Behöver också göra klart Med. Grundkurs som jag har fastnat lite i. Känns som jag BORDE göra klart den, men å andra sidan är det så mycket man borde...

Ikväll blir det ljusparty med mamma. Har ingen större lust egentligen, men jag har lovat, så jag får snällt knata med. Är inte så långt hårifrån vilket är mucho skönt. Ska se till att få lite gjort innan det är dags för mat och ljusparty!

Ha en bra dag.


RSS 2.0