JOBBET

Sitter för tillfället på jobbet och längtar efter att få sluta! Ganska lugn dag men hade hellre varit hemma och donat i lägenheten ;) På tal om lägenheten har jag världens finaste vänner. För det första har Ica och Jessica varit hos min nästan varenda dag och hjälpt mig sätta ihop alla sakerna och få alla saker på plats och för det andra är Ica och Dea i min lägenhet nu och skruvar ihop min tvbänk som jag och Jessica inte förstod oss på igår. Vilka underbara änglar! Är så glad att de är mina vänner  ♥

Ikväll ska vi fira min kära gammelmorfar som fyller år! Dock ligger stackaren i 39,5 graders feber och är snuvig, men både smörgåstårta och tårta till personalen är beställd, så måste fira idag. Dessutom hinner vi nog knappt ens säga hej i helgen till dem eftersom vi ska flytta ALLA mina sista grejer. Jag som är sån mammagris, hur ska jag klara av att flytta från henne? :(

Snart dags att börja jobba. Middagen har redan börjat serveras till de gamla och snart kommer jag och fortsätter! Ska försöka hinna gå till min andra chef, Tommy, och prata lite om tjänsterna som eventuellt kommer att komma ut i hemtjänsten. En tjänst på 75% hade inte varit helt tokigt. Dock är det massor som har förtursrätt vad gäller utbildning och tidigare tjänster, men man förlorar ingenting på att säga att man är intresserad!

Hepp, time to go. Ha en fin dag!


VÄXJÖ!

Nyss stigit upp. Solen skiner och kylan biter! Härlig dag.

Efter en promenad med hunden, lite frukost och en dusch beger jag och morfar oss till Växjö för att hämta mina miljoner saker på Jysk. Han är ute och förbereder med vinterdäck på släpet. Kanske inte så smidigt att åka med sommardäck :)

Har dessutom pratat med kommuen om mina LAS-dagar. Har maassor med dagar kvar, men jag jobbar så mycket så det går nog snabbt. Bäst att veta hur mycket man har kvar, så man vet när man ska söka nytt jobb eftersom de slutar ringa in en! Ja, herregud. Kommunen säger jag bara!

Dags att sätta igång. I eftermiddag blir det massor med fix i lägenheten!


FULLBOKAD

Kan inte bestämma mig om det är skönt eller jobbigt att ha hela veckan fullbokad. Är i och för sig ganska van att ha mycket runt omkring, men när man får det svart på vitt är det inte så trevligt längre ;) Jobbar i alla fall kvällen idag. Efter jobbet ska jag ner till lägenheten och lasta av min megastora låda jag fick från Jotex idag. Fick knappt in den i bilen. Tur att Jessica var med så den kom på plats! Dags att försvinna in tillbaka till jobbet, hörs senare mina små hallonbåtar!

LÄGENHETSNYCKEL!

Har äntligen fått mina kära lägenhetsnycklar, så redan imorgon ska jag börja köra lite saker som står i garaget och på mitt rum! Just nu finns det nog ingen som är gladare än jag. På tisdag ska jag ju hämta sakerna på Jysk, så vore bra om sängen står där. Bara att skruva ihop sängstommen och lägga i sängen, sen är den saken biff. Däremot har jag tusen andra saker som ska skruvar ihop, men jag låter var sak ha sin tid! :) Mitt megapass idag har gjort mig allt annat än pigg, så nu nalkas duschen och sängen. Ska nog kika på andra avenyn avsnitten som kom ut i tisdags. Mycket intressant! Sov sött, hörs imorgon!

LJUSPARTY

Kom för en stund sen hem från fina Marina som har haft ljusparty. Blev dyrt men kommer bli kanon när den väl kommer på plats. En grön ljuslyckta där lågorna skiner igenom och den glimmar. Åh, kommer göra sig perfekt i vardagsrummet! Varit en hektisk dag med jobb, simning och ljusparty så nu är jag mer död än levande. Ligger nerbäddad i min nya hello kitty jamas och tänkte kika på tv innan det är dags att sluta ögonen för några timmars sömn. Imorgon kör jag ett dubbelpass på jobbet eftersom jag måste få ihop mina heltidstimmar. Hårt men rättvist! Dags att knyta sig, dock inte lätt när man har andra tankar i huvudet :)

!!!

Borde egentligen sovit för länge sen. Dock satt jag uppe sent och pluggade. När ögonen väl svek mig och jag la mig blev jag superpigg. Läst några sidor ur Andreas bok ikväll igen. Hur bra är den inte?! Blev nog kanske lite för många sidor eftersom klockan typ är 1. Imorgon är det verkligen upp i ottan som gäller. Ska köra redan vid 6.15 härifrån. Ska lämna av grabbarna vid bussen som ska ta dem till Hestra för en dag och vid 7 börjar jag jobba. Efter jobbet blir det simning med Jessica och senare på kvällen ljusparty i Konga! Ser jag fram emot. Dags att sova. Sov gottis!

INSPIRERAD

Har precis läst några sidor ur Andreas Carlsson underbara bok som har varit bortglömd eftersom jag bor i flyttlådor. Jag blir så inspirerad. Inte så konstigt kan ju tyckas eftersom han är världskänd, men vilka fantastiska ord han får fram, som verkligen sätter sig i huvudet och hjärtat! Dessutom blir jag så inspirerad till att börja sjunga igen. Älskar min fina gamla sånglärare Mange, men eftersom alla andra gör det är han fullbokad till max. Ska ta mig ner till Kulturverkstaden på torsdag efter jobbet och prata med dem! Inte för att jag är så sugen på att bli världsstjärna, men jag älskar att sjunga! Åh, vilken inspirationskälla Andreas är!

...



En favoritbild från plåtningen med Jessica. Är lite sugen på fler plåtningar om damen vill detta :)

Storhandlade med mamma och Tina ikväll. Hur mycket mat kan man egentligen handla? Pjuuh, trodde aldrig det skulle ta slut. Men väl hemma packade mamma upp och jag satte igång att göra semlor. Där sprack mitt "bara vara onyttig på lördagar" dealen. Men en semla gör ju ingenting. Jag förbrände nog det idag när jag tränade.

Köpte dessutom skavsårsplåster idag, så imorgon är jag fit-for-fight igen! Jobbar 7-16 sen drar jag till gymmet en stund. Får se om Jessie-bluuue följer med! Går bra att träna själv också, så länge det inte är massa snygga killar där så man blir blyg! :P

Nu är det dags att packa väskan till imorgon, borsta tänderna och bädda ner sig. Lång dag imorgon.
Hoppas ni har haft en fin dag ♥


HÄRLIGA TISDAG

Steg som sagt upp lite senare än vad som var planerat, men känner mig riktigt utvilad.
Har dock inte fått något pluggat ännu, men det kommer efter jag och min mamma har varit och handlat. Ska storhandla tänkte vi, det ekar härligt i kylen och frysen nu ;)

Tänkte inte träna idag, men när Jessica sa att hon skulle träna så blev jag sugen. Tog en runda på mitt kära löpband, gjorde mina situps och tränade ryggen. Alldeles lagom en dag när man från början inte känt att man har lust!

Nu är det dags att äta sen fördriva tiden på Börjes och ICA! Ha en bra kväll!

OOPS!!!

Skulle egentligen stigit upp vid 9 idag, men vaknade visst nu. Skönt med sovmorgon i och för sig, men hade velat stiga upp tidigare och inte sovit bort halva dagen! Hur som helst. Idag nalkas det träning, simning och massor med plugg. Ska visst storhandla med min kära mamma senare ikväll. Alltid lika roligt! Jaha, dags att stiga upp och få lite saker gjorda. Ha en fin dag!

B-VITAMINER?




Kan det inte finnas världens bästa b-vitaminer? Ni vet, så att håret växer typ 20 centimeter på en vecka eller något? Jag vill ha långt hår! Åt helvete med hårförlängningar. Måste dock kolla så att håret inte är allt för slitet. Men det tror jag inte, eller hoppas inte rättare sagt. Ska försöka undvika att slita så mycket på det, så jag slipper klippa mig så ofta :)

Blev ingen fika med söta Sara idag. Hon var kvar i stan så jag stack till gymmet direkt efter jobbet. Hur skönt var inte det? Blev en stund där och efter det stack jag ner och simmade. Blev inte så många längder dock, men skönt ändå! Imorgon är det upp i ottan, ut med hunden, frukost på hyllan med Jessica, gymma och sedan jobba. Tajt schema, men hur härligt som helst!

Dags att krypa ner under täcket och kika lite på tv. Hoppas ni får en fin natt ♥


JOBB

Önskar jag kunde säga att det var en god morgon idag. Men istället svider ögonen, huvudet är tjockt och jag är allmänt seg! Ska i alla fall hämta Ica snart, släppa av henne på jobbet och sedan köra mig själv till jobbet. Jobb 7-11, fika med Sara och sen bege mig en stund till gymmet. Skulle det vara överbefolkat drar jag mig till Kaskad istället och simmar en timme. Får se hur det ser ut senare! Hoppas ni får en bra dag, hörs senare.

SATURDAY

Haft en skön dag idag. Sov hur länge som helst imorse, hur skönt var inte det!? Något jag bara pratat om innan, meeeen idag sov både jag och mamma till typ 12.30. Hade i och för sig lite dåligt samvete, men inget vi pratar högt om ;)

Eftersom jag har bestämt att lördagen är den enda dagen i veckan då jag får vara onyttig passade jag på att fika med Ica, äta pizza med mamma och äta tårta på jobbet. Imorgon blir det minsann gymmet en runda när man är hemma på timmar. Ska fika med Sara först när jag slutar vid 11. Blir bara kaffe för min del! Ska försöka hålla mig i alla fall. Brukar ju gå sådär med det ;)
Efter fikan hos Sara sticker jag till gymmet någon timme. Sen hinner jag inte mer än hem och äta försen det nalkas jobb igen. 

Är dödstrött, så nu är det dags att somna till serien som är på tvn. Godnatt!

GODMORGON.

Uppe med tuppen idag. Känns skönt att vara det för en gångs skull, faktiskt. Just nu sitter jag och latar mig men strax ska hunden få sin dagliga promenad. Efter det blir det frukost på hyllan vid 10-tiden och senare gymmet. Längtar faktiskt tills vi kommer dit, lite förvånadsvärt!

Efter gymmet måste jag hem och leta upp min bikini. Hatar att bo i dessa flyttlådor. Kan det inte bara bli dags att flytta nu? Ska lämna min bestämmelse på tapeten som ska vara i  vardagsrummet idag, får se hur snabba de är. Hur snygg tapet som helst hittade jag. Kan man inte få samma i alla rum? ;)

Dags att sätta igång. Hörs i eftermiddag någongång!

FEBER!?

Gick visst och skaffade mig ett gymkort idag. OCH nya skor!? Ja, det bevisar bara att jag är helt säker på att jag verkligen ska satsa på att komma i den form jag vill och nå min målvikt.
Jessica övertalade mig att träna idag så körde ca en timme. Hur skönt som helst. Varför har jag inte gjort det innan? 

Ligger för tillfället i sängen och kikar på tv och skriver här. Inlägget har med andra ord tagit lite tid ;) Tänkte jag skulle plugga ett par frågor innan de tär dags att somna. Imorgon ska jag upp vid 8, ut med hunden, frukost med Jessica på hyllan, träna med henne och senare simma. Ska försöka orka med att simma också. Blir nog några längder i alla fall. Jag avslutar det hela med lite solning och bättrar på min alvedon-bränna!


Nu ska jag skriva lite Social Omsorg. Hoppas ni har haft en mysig dag.


SOVA!?

Kommer ni ihåg när man var i tonåren och kunde ligga och sova HELA dagarna? Idag hade jag en sån dag. När klockan ringde snosade jag ungefär 1,5 timme. Helt död. Hade gjort allt för att få ligga i sängen och bara vara idag. Stänga av telefonen, stänga dörren, inga djur som väcker en och bara få sova!

Men så är ju inte verkligheten. Upp vid halv 11 för att kolla posten - inga brev ännu! Har försökt få tag på Monica på Wellnesstudio. Måste verkligen ta tag i mitt liv nu. Imorgon har jag i alla fall bestämt att jag ska åka till Kaskad och simma en massa längder. Kanske skulle ta och sola också? Hade inte varit helt fel. Är blek som en alvedon, måste bättras på! Ska försöka få tag på Monica om en stund igen och höra lite med priser och så. Hihi, beach 2010 kanske kan vara en möjlighet ändå ;)

Varit med ute min fina hund en halvtimme. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Vill att Ida Nööjd kommer hem nu så jag får se hennes underverk! Varför blir man så sugen på att skaffa bebis när andra gör det? Hade inte tackat nej till en kräkande, skrikande och fantastisk underbar liten varelse!
Aja, dags att återkomma till verkligheten igen då kan man väl säga ;) Barn får nog vänta ett par år, maybe!

Nu är det dags att sätta fart här. Ska hinna plugga en stund också innan det är jobb 16-21. Imorgon är jag ledig och då nalkas det fika och skitsnack med Jessica. Vad kvällen har att erbjuda får vi se ;)
Ha en bra dag!

JOBB 13-21

Har inte ens hunnit med hälften av allt jag skulle göra idag. Har i alla fall fått i min lite frukost och vovven likaså. Han ligger i hallen och väntar på att få gå ut en runda. Ska bara klä på mig och sen ut i kylan. Inte alls skönt ute idag. Eller så är det jag som bara vill ligga hemma på soffan och lata mig idag. Kan vara så ;)

Somnade ganska sent igår. Vred och vände på mig och till slut var jag så inställd på att jag skulle sova att det helt enkelt inte gick. Kikade lite på tv innan jag slutligen somnade. Skönt att sova, men hade gärna sovit bort denna dagen. Usch va lat jag är!

Får se hur mycket jag hinner innan det är dags för jobb 13-21. Säkerligen inte mycket, men man kan ju alltid hoppas. Ha en underbar dag vad ni än ska göra!

MILLION DOLLAR BILL

Fastnat för Whitney Houstons - Million Dollar Bill. Att hon fortfarande kan vara så bra efter allt knarkande och missöden. Vilken kvinna :)

Dagen har spenderats på diverse ställen. Först blev det en fika hos Ida innan vi bestämde att vi var sugna på pizza. Hennes lilla dotter blev nog glad att få äta pizza mitt i veckan eftersom det alltid händer på lördagarna annars. Grattis mig, gjort mig vän med världens sötaste unge. Hoppas också att bebisen tittar ut snart så man får gosa med en liten! Älskar små barn. Någon som har några på lager?
Vid 17-tiden handlade jag och Ica lite fläskfilé och bakad potatis, räkor och annat gott som sedan avnjöts hemma hos dem! Kikade lite på tv och snackade lite skit. Sånt vi är bra på vill säga!

Nu ligger jag hemma i sängen och borde plugga ett par frågor. Imorgon går jag på Ing-Maries schema - ingen rast och ingen ro med andra ord. Jobba som rackarns. Ska se till att få in lite plugg emellanåt också!

Pratade ju om att jag hittat lite mer saker till lägenheten:

Världens mysigaste köksbord.



Mysiga nattduksbord som tillhör min sängstomme.




Kommer passa finfint hos mig! Nu är det dags att nana lite kudde. Upp imorgon vid 9, ut med hunden, duscha, äta frukost, kolla posten, packa ner lite saker, hinna till Ida med ett par mjukisar och åka till jobbet vid 13! Mycket att göra och ingen att skicka, hårt men rättvist!

Godnatt.

JYSK?

Detta jävla väntande. Tror jag blir tokig. Har redan väntat 15 minuter... Varje gång telefonrösten säger att säljarna fortfarande är upptagna blir jag helt hysterisk. Ibland bryts rösten vid "säljarna är fort.." och så tror man ju att de är lediga. Icke! Det fortsätter ringa och man får vänta lite till. Typiskt.

Har i alla fall ringt vaktmästaren och sagt att lägenheten är klar för besiktning. Får se om han hinner göra det imorgon eller något. Hade velat ha det klart så fort som möjligt så man kanske kan börja flytta in lite smått. Hihi, ska bli så mysigt. Beställde ju massor med grejer från Jotex igår, längtar tills de kommer så man kan börja sätta upp det. Inte för att jag kan göra så mycket innan jag vet riktigt hur jag ska ha det, men älskar inredning.

Betalat lite räkningar idag med. Skönt att ha lite undanröjt bland dem. Dock kommer det ju fler. Hatar räkningar. Ett jävla elände. Ett annat elände är att jag fortfarande inte kommit fram tilll Jysk säljare. SKJUT MIG!
Efter jag har fått tag i säljarna ska jag ut med vovven. Blir en långrunda innan det är dags för dusch. Ska åka upp till Åke och spänna mina glasögonbågar och in på Börjes för att lämna in min vinst jag har på lotto. 23 kronor, de ni! Ska förnya den och hoppas på lite miljoner i vinst i stället..
Efter det blir det en mysfika med Ida. Har skjutit upp det så länge, men nu är det dags!

Ha en bra dag!


SISTA DAGEN INNAN NY VECKA

Ja minsann. Idag är det söndag och en ny vecka väntar. Spännande. På tisdag börjar jag gå för Ing-Marie som ska vara tjänstledig fem veckor. Kanske inte är så mycket för världen, men kontaktmannaskap, mer ansvar osv. väntar och det ska verkligen bli en utmaning!

Gårkvällen spenderades på Ladan i Urshult. Aldrig festat till det där innan. Mycket trevligt och mycket trevligt folk! Lite för mycket alkohol, men det hör väl festligheterna till :)

Just nu har vi en spekulant på bostadsrätten. Massor som har ringt och varit intresserade. Varit ett par här och kollat och varit superintresserade. Får se vart allt slutar och på vilket pris. Mamma ska nog snart skriva köpekontrakt på Sadelvägen-huset. Först flyttar jag och sen flyttar mamma och lillebror!
Bara massa flytt nuför tiden.

Imorgon blir det ett samtal till Jysk för att späda på min redan lagda beställning. Hittat tillhörande nattduksbord till min underbara sängstomme. Hittade också ett köksbord i brunt. Hur snyggt som helst. Kan knappt vänta tills jag ska flytta nu ju!
Varit och städat i nya lägenheten tillsammans med Carola idag. Tycker synd om henne att behöva städa den noggrant medan jag ändå städar den ordentligt sen. Så vi tog tag i det tillsammans och gjorde det finfint idag! Ska ringa vaktmästaren imorgon så får de ta och besiktiga den.

Hepp, dags att borsta tänderna och lägga sig i sängen framför tvn. Imorgon är det upp tidigt för att prata med Jysk, vaktmästaren och senare en fika med underbara Ida :) Ha en bra kväll.

LÖRDAG

Veckorna rinner iväg. Har bara jobbat tre dagar denna veckan, skönt, men hade gärna jobbat mer. Tydligen har tiden gått fort ändå! Har väl haft såpass kul!

Sitter för tillfället och undrar vart kvällen ska sluta. Just nu pluggar jag, men är lite sugen på att dra ut och träffa lite folk. Pratar med Ida om Ladan eventuellt. Ja, ett svårt beslut. Skulle höras av om ett tag igen!

Dags att lägga näsan i blöt igen, i böckerna :) Ha en underbar kväll!

NATTI NATTI

Jag tackar Stina (http://stijnas.blogg.se) för detta tidsfördriv. Enjoy!

Namn
: Barbro Erika Miding

Kallas för: Erikis, Fikelin, Gumman

Stjärntecken:
Skytt

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar:
Navel, tungan, fem hål i öronen och den lilla snibben i örat som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. Säger som Stina, saknar den i boobien ;)

Tatueringar
: Ja, tre, alldeles för lite ;)

Längd
: 164 cm tror jag.

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Brunett

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nja, jag flyttar ju snart och trivs förvånadsvärt bra i Tingsryd. Hade dock varit roligt att flytta någon annanstans och se något annat.

Dricker du? Hur mycket vatten som helst, alkoholen är det lugnare med

Röker du? Alldeles för mycket

Vilket schampo använder du? TRESemmé

Vilken parfym använder du? Åh min älskade Sarah Jessica Parker parfym

Gillar du berg- och dalbanor? Hur kul som helst!

Senaste…

Filmen du hyrde? Änglar och Demoner tillsammans med min älskade mamma.

Filmen du köpte? Felon, äckligt bra

Låten du hörde: Beyonce - Sweet Dreams

Låten du laddade ner? TLC - No Scrubs, en riktig gammal goding

Personen du ringde? Ica

Personen som ringde dig? Pappa

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Tyvärr ja.

Träffat någon från internet IRL? Yesbox

Antal...

Gånger du varit kär? Riktigt kär? Två gånger.

Gånger ditt hjärta brustit? En gång, aldrig mer.

Hjärtan brustet på grund av dig?
Någon gång kanske.

Senaste…

Boken du läste? Andreas Carlssons bok, låtarna som skrev mitt liv.

Personen du fick sms av? Peter :)

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hm, måndags tror jag

Vad har du gjort idag? Gått hemma i mjukisdress och gjort så lite som möjligt. Åh, pluggat också.

Brukar du svära mycket? Beror på vilket humör jag är på och vart jag är

När stiger du upp på morgonen? Alldeles för tidigt

Vad har du på dig? Olivfärgas velour-dress

Vad ska du göra ikväll? Borsta tänderna och sova gott

Var har du ont? Axeln som vanligt

Använder du hårspray? Ja

Stockholm är… ? Helt underbar

Göteborg är… ? Helt okej

Kan du sjunga? Kan och kan, det låter ju som det gör ;)


UPPDATERING KANSKE?

Var ett tag sen jag skrev här jag har minsann upptäckt. Jobbat och pluggat alldeles för mycket så har helt glömt bort att jag har en blogg. Kanske dags att ta tag i det här, igen...!?

Som sagt har jag jobbat mycket och haft lite tid över till annat skoj. Däremot ska jag och Carola städa min lägenhet på söndag, det ska bli roligt. Hoppas också på omtapetsering.
Gah, kan knappt vänta tills det är dags. Här kommer jag trivas mer än väl!

Plugget går också bra. Har avklarat det mesta ikväll. Dock har jag fastnat i studieenheten "Omvårdnad och lagstiftning". Skjut mig! Jag skiter väl i lagar? Jag har ändå glömt bort dem imorgon när jag vaknar, haha!

Dags att asa rumpan till sängen. Jobb 7-16 imorgon. Sen är jag minsann ledig lördag, söndag och måndag - som det ser ut nu i alla fall! We´ll see vad som händer. Sov gott mina kära vänner.

RSS 2.0