NERVÖS.

Sitter och väntar på att Old Sailor ska ringa (min absoluta favorit tatueringsstudio i Växjö). Beställde en plaststav till min nya ögonpiercing i torsdags, och han trodde de skulle komma idag. Men nu sitter jag här, nervös och eländig med tanke på att jag vet hur jävla ont det gör, men samtidigt älskade jag ju den jag hade innan. Blir inte riktigt samma denna gången, kommer dock inte ihåg vad denna heter, men det är i alla fall en plaststav istället för bara en liten pärla. Snart komma jag känna mig som mig själv igen!

Ska strax ta en runda med mina vovvar och sen dricka ett par koppar kaffe och städa undan lite här hemma :)

RYGGTAVLA!

Är så in i helsikes sugen på en ryggtavla! Har trånat efter vingar så himla länge och tänkte äntligen göra slag i saken och skaffa mig ett par! Dock kan inte bestämma vilka jag vill ha. Andra bilden är lite "mjukare", men älskar första bildens både hårdhet och mönster.

HJÄLP MIG TACK!






INLINES!

Oops, är visst inte så duktig på att uppdatera här. Är nog för att jag spanat efter inlines ett bra tag som jag inte hunnit! Och såklart jobbat. Och avnjutit lite grillat. Och smuttat på ett glas vin. Och.. ja, ni fattar!

Har idag blivit ägare till ett par inlines. Vet inte när jag ägde ett par sist (kan jag ha varit 13?) så ska bli spännande att se hur det här går. Fast det är väl som att lära sig cykla. Ska dock bli roligt att se Jessie åka inlines, med tanke på att hon aldrig gjort det förut. Jag lovar, bildbevis kommer :)

Har jag förresten sagt att jag fick förlängt på mitt vikariat till 31 augusti?! Eller har jag ens berättat att jag fått ett vik? Hur som helst, går på en sjukskrivning, och personen i fråga har blivit förlängt sjukskriven så jag fick ännu längre :)
Tycker väldigt synd om henne eftersom hon inte förtjänar en sådan sjukdom, men jag har ett jobb, som jag verkligen trivs med, så glädjen och sorgen tar ut varandra!

Dags att plocka undan efter alla fikagäster som varit på besök idag!


RSS 2.0