SNART

Hm, dålig rubrik men så brukar det vara. Aldrig har man några bra rubriker ;)
Här kommer iaf en dagens:



Självklart på fel håll. Datorn vill inte som jag vill. Skit samma, så får de vara!  
Shorts - H&M
Linne - H&M
Tröja - Gina
Leggings - Gina
Skor - Björn Borg

O idag har jag till o med satt på mig glasögonen! WOW, inte använt dem på tusen år. Men dem botade mig otroliga huvudvärk iaf, så man kanske skulle börja använda dem? Nja, vi får väl se ;)
Nu ska jag spela lite Yatzy innan det är dags för en bussfärd. Ha en bra dag o kväll. Puss

GO´MORRN

Huvudvärk idag igen. Jävla skit, är trött på det här nu. Får väl ta o sätta på  mig glasögonen så får vi se om det blir bättre. Men jag hatar dem. Avskyr dem. Ibland är jag nog faktiskt hellre blind än att ha dem på mig!
Idag blir det lugnt fram till två ungefär. Då ska jag in till stan för lite shopping. Älskling ska med så då blir det bara lite! Han höll på att dö när jag sa att vi skulle på Gina ;D

Efter det blir det nog Skarmansmåla en runda o sen hem till mig, skulle jag tro. Ingen aning, sånt man märker! Nu ska jag käka lite frukost o försöka bota min äckliga huvudvärk. Ha en bra dag. Puss

KASKAD



Varit på Kaskad en runda idag. Själv dock, men det gick lika bra det. Klart lite tråkigt, men simmade som aldrig förr :) Blev massa längder (simmade en halvtimme) sen solade jag i 30 min. Riktigt skönt, måste bättra på alvedonbrännan jag har skaffat mig ;)
Nu ska jag ut med hunden sen ska jag avnjuta en varm skön dusch med riktigt skrubb. Efter det blir det fotbad o hårinpackning o självklart noppra mina ögonbryn. Är i verkligt behov av det nu minsann. Ha en bra kväll allihopa! Puss

TORSDAG

Att man ska vakna med sån extrem huvudvärk varje morgon. Inte alls kul. Men så är det väl när man inte riktigt är i form!
Gårdagen va kanon. Först julstädade jag o gjorde fint på rummet. Resten av huset får vi ta i helgen. Sen vid halv fem åkte jag o mötte Angelica vid ICA o där blev vi kvar en stund. Sen åkte vi vidare till Kaskad. Yummie. Simmade några längder innan vi la oss i det underbara solariet. Va riktigt skönt att sola igår, brukar bli lite jobbigt efter 10 minuter, men det va riktigt härligt.  Mer sånt! Mer simning. Säger som Angelica:
"Dags att trimma magen lite!" (fast hon inte behöver det)
Men det är som man själv tycker :)
På kvällen kom älskling till mig o sov här. Riktigt myspys.

Precis käkat en ganska god kebabtallrik. Va inte så himla sugen, därför va den inte så god, men lite slank ner iaf, som vanligt! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hänga in kläderna i garderoben o sen bädda sängen men efter det har jag ingen aning. Kanske lägga mig o läsa min underbara bok? Varit lite slapp med det på sistone. Ska ladda ner lite gammal bra musik. Någon som har några förslag på sånt? Måste göra en gammal goding skiva. Alltid lite kul att lyssna på :) Hörs senare. Puss på er


I DON´T CARE WHAT THEY SAY, I´M IN LOVE WITH YOU

Klockan är halv elva o jag skulle kunna lägga mig ner o sova ännu längre, såå jävla trött! Önskar det va kväll nu igen så man får lägga sig o sova. O inte är jag kry heller. Blir väl riktigt sjuk lagom till julbordet eller något. Hm, får se till att krya på mig!
Idag blir det julstädning o julpyntning av mitt rum. Tror Ajngelica inspirerade mig lite till att börja, så idag blir det av. Men innan dess ska jag ut med hunden, käka frukost o leta upp julsakslådan i garaget. Haha, det är inte det lättaste!

Har inte vettigt att skriva just nu så jag kommer tillbaka senare med något intressant ;)
Eller jo förresten. Ni vet den här livmoderhalscancersputan dem gör reklam för överalls som man kan ta melln 13-17 år? Ni kanske också funderat på o ta den? Jag har iaf gjort det. Så när jag va på ungdomsmottagningen så frågade jag om den men vet ni vad hon svarade?
"Ja men den kan inte du ta, för det är bara för oskulder".
Jaha tänkte jag. Varför säger det inte det i reklamen då? O hur ska vi ickeoskulder kunna skydda oss mot livmoderhalscancer nu då? Jag tror jag går i taket snart.
Näe, hunden vill ut i det ruggiga vädret. Hörs senare. Puss på er


GLÖMDE JU

För det första så har jag minskat ännu mer. Både i vikt o i centimeter! Är RIKTIGT nöjd. Mera ska det bli.
För det andra så va Andra Avenyn avsnitten bra som vanligt, fast lite enformliga. Kändes som att det bara handlade om samma saker med samma familjer hela tiden. Fast det är ju klart kanonbra ändå!
För det tredje slutar Beyonces låt "If I were a boy" helt konstigt. Men det gör inget för den är också bra ;)

Nu ska jag ut med hunden. Ha en bra dag. Puss

TISDAG

Go´morgon, hoppas er morgon är bättre än min. Jag har skitont i halsen, huvudet värker o magen vill inte som jag vill - o på det ska jag jobba hela dagen. 12-20 ligger min tur på ikväll. Den går ju iofs ganska fort o jag trivs ju så ingen fara så, men inte kul att jobba när man inte är frisk. Tror minsann mamma har smittat mig :(
Jaja, jobba hela denna dagen som sagt o när jag kommer hem blir det nog slänga sig i sängen o glo på film o prata med älskling. Imorrn är jag ledig (än så länge) o då ska det ringas lite telefonsamtal så man får tummarna ur röven! Sen på eftermiddagen/kvällen blir det nog lite solning med Angelica. Kanske till o med lite simning. We´ll see ;)

Nu ska jag ut med hunden o göra mig iordning till jobbet. Ha de fint idag. Puss

GO´KVÄLL

Denna dagen har varit minst sagt helt tröttsamt. Det enda positiva i det hela va väl att jag jobbade med Cordelia o Jessica. För det första somnade inte jag o älskling förrens vid fyra inatt. Tror det va någonting i Kinamaten vi käkade i Ronneby tidigare på kvällen ;) Tack för otroligt trevligt sällskap!
Imorse väckte älskling mig vid 6 (!?) då jag trodde att jag skulle strypa honom. Vi gick ju nyss o la oss. Pallrade mig iaf upp o tog en cigg med älskling innan han stack till jobbet. Sen satte jag fart med mitt eget. Käkade frukost osvosv. Jobbade till två o när jag kom hem va jag sååå slut. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Så enda sen jag kom hem har jag gått på halvfart :P
Imorrn blir det jobb 12-20 o efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Antar att jag ska hem till mig älskade säng o soooova. Prata med älskling först såklart, men det gör jag varje kväll innan läggdags :)

Nu ska jag iaf vara så slapp så jag ska göra mig ett fruktfat o krypa ner under täcket o kolla på tre avsnitt av andra avenyn. Ooh, me like. Hörs imorrn, är för trött för att dela med mig mer idag :) Puss


HEJ PÅ ER

Har suttit som en annan datamörd hur länge som helst idag o spelat CS. Får skylla på älskling, det va han som lärde mig spela ;) Jaja, kul är det iaf!
Igår va det ganska lugnt. Tog ett gott glas vin, älskling tog en öl o sen blev det lite TVtittande, mys o sovande. Vaknade idag av att Lasses barn skrek o hade sig. Hm, ingen god morgon. Men jag vaknade ju bredvid älskling o då blev det genast mycket bättre :)
Denna dagen har gått på halvfart. Druckit massvis med kaffe, spelat, myst o hängt lite tvätt. Ska snart fixa lite innan det är dags för Kongaresa o senare ner till Ronneby för KinaTown-käk. Mums så gott.
Nu ska jag underhålla min otroligt rastlösa pojkvän. Puss på er



Jag älskar dig

INTE EN GOD MORGON

Kvällens idolförlust sitter fortfarande kvar i huvudet. Fy fan. Detta besked. För det första missade jag utröstningen o för det andra läste jag om det på nätet. Vilket trauma! Det va det värsta jag någonsin har läst tror jag. Men för mig kommer hon alltid vara en stjärna o hon kommer gå sjukt långt.



Gårdagen va ganska så tuff. Hade ett par småbarn här (6 o 8 år) så jag hade fullt upp. Oskar som är 6 år, satt mest framför TVn o sen spelade han cs på älsklings dator. Haha, vilken sötunge. Världens största ögon hade han o han va heeelt inne i spelet :D
Johanna däremot skulle leka frisör o graffittimålare o sminkös. Åh vilket jobb jag hade. Hon målade o kladdade på mig, satte upp håret flera gånger igårkväll så jag tror hon slet av allt hår jag har på huvudet! Gränsen gick dock när hon ville sminka mig, sa att vi fick ta det en annan gång ;) Jaa, ni förstår hur jag hade det!
Men det va sjukt trevligt. O så lite vin emellan frisörrutterna o allt va det va. Ibland fick man pausa iaf ;)

Denna dagen har jag inget inplanerat. Ska snart städa iordning efter gårdagen, tvätta undan lite o ta hand om disken. Mamma är på spa tills tre ungefär så detta är hennes dag. Ska inte behöva göra någonting :)
Så jag offrar mig eftersom lillebror inte kommer göra det. Jaja, nu ska jag dricka lite kaffe. Frukost blir det när slöfockarna har makat sig upp ur sängarna! Ha en bra dag. Puss på er

FY FAN IN I HELVETET

JAG HATAR SVENSKA FOLKET! ANNA ÄR EN STJÄRNA. RESTEN AV IDOLDELTAGARNA KAN DRA ÅT HELVETE.
FYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAN!


ÄNTLIGEN FREDAG



Godeftermiddag.
Denna dagen började utmärkt. Älskling ringde o väckte mig vid tio. Älskar att höra hans röst på morgonen. Vi pratade en liten stund innan jag gav hunden mat. Sen blev det en promenad med honom. Kallt va det, men solen värmde kinden lite. Det va skönt minsann!
Nu är jag hemkommen från lite lunch o spel med Ida. Alltid lika mys med henne. Vilken glädjespridare.
Nu ska jag ta mig i kragen o städa mitt rum lite (dammsuga o torka golven) o hänga in alla kläderna i garderoben som ligger överallt typ. Sen ska jag hänga lite tvätt o senare gör mig iordning. Eller ah, jag får väl göra det snart. Vi får besök vid tretiden som ska stanna över på middag. Lasse o hans barn. Mycket trevlig karl de där. Barnen har jag dock inte träffat ännu, så det ska bli lite spännande ;)
Ha en strålande dag. Puss på er

HOLA

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Hur står det till? Här är det finare än finast. Jag är en mycket trött, lycklig o glad människa idag.
För det första för att jag har fått spendera många timmar med min älskade Ida. Har vandrat omkring i Växjö i evigheter. Skulle hitta ett par skor till julbordet va det tänkt (alltid nya skor till något nytt vettni) men istället för det hittade jag en skitsnygg korsett (eller liknande iaf) o ett par trosor till. Mycket läckert minsann. Bra inköp där :)
Sen har jag världens underbaraste pojkvän. Han börjar jobba vid fyra (inatt/imorgonbitti  - om han kommer upp så tidigt vill säga) för att åka till Helsingborg o skruva o göra en service på en maskin. Denna tidiga morgon för att han ska kunna komma till mig så tidigt som möjligt på kvällen. Vilken älskling jag har!
Igår tog vi det lugnt allihopa. Jag käkade kinamat, suuupergott. Sen kollade vi på bonde söker fru o oskyldigt dömd. Efter det kollade vi Tokyo Drift (eller va den nu heter) o sen gick vi o la oss. En myspys kväll.
Lovade älskling att inte städa idag. Men jag kunde inte låta bli att plocka undan lite. Diskade bara o städade iordning lite sen gårdagen, så det lite hyffsat ut ;)

Nu ska jag bränna ett par skivor till, sen ska jag slänga mig i duschen. Sen ska jag umgås med Ida lite till. Spela lite Jack Vegas o dricka en cocacola. Mums på det. Efter det får jag se vad jag hittar på :) Puss på er tokstollar

INTE ALLS SKÖNT

Jaa, hemkommen från alla mina ställen nu. Skönt att få slå ner röven, men måste snart hitta på något igen. Smärtan i armen går knappt att beskriva, det gör så in i hoppsans ont! Sadface på mig. Jag borde lyssnat mer på Jessica som sa att det förmodligen skulle göra skitont o att dem hade världens största nål. MEN, jag trodde ju klart att hon bara försökte skrämma upp mig riktigt ordentligt, vilket hon till viss del gjorde. Jag borde lyssna på henne nästa gång :D

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen ska jag packa ihop lite stufs o sen ska jag nog förmodligen sätta mig på en buss snart för att åka till älskling. Men han o Fille skulle tvätta bilarna o så, så dem är väl inte hemma förrens vid fem någongång. Får se om jag ringer till älskling så han får hämta mig vid stationen. Isånnafall blir det en tur till Hydrema för att kolla på de otroligt vackra maskinerna :D
Ha en kanonbra o skön dag/eftermiddag/kväll. Hörs imorrn. Puss på er

EN KALLT O RUGGIG ONSDAGSFÖRMIDDAG

Gomorrn alla söta! Sovit gott?
Det gjorde jag när jag väl somnade. Hade skitsvårt för att somna o ändå gick jag o la mig vid åtta typ. Iofs låg jag o pluggade en stund o pratade med älskling, men vi la nog på vid elva-tiden. Började en film, som va helt okej, som jag låg o kollade på fram till halv tre inatt. Mindre bra kanske, men imorse kom jag faktiskt upp vid tio. Nästan lite stolt över det ;)
Snart ska jag göra mig iordning. Ska åka till gammelmormor, sen till ungdomsmottagningen för isättningen av p-staven. Har jag inte dött innan så lär jag göra det nu. Men skönt iaf att man slipper dessa oporriga p-plåster!
Efter det ska jag hem o (kanske) käka  o senare blir det bussen till stan för mys med min käresta. Och Fille såklart, men honom hade jag inte tänkt att mysa med :D Får se om jag käkar hemma eller om det blir kinamat från Hot Wok, det va längesen.

Idag ska jag bannemig inte röra mina geografipapper. Jag gör dem imorgon. Ikväll ska jag bara mysa, mysa o mysa lite till. Jag älskar att mysa! Ha en bra dag. Puss på er



LOVE LOVE LOVE



Kärlek, dagens underbaraste ord. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min Marcus. Han är den bästa och finaste som finns. Säg mig, vad hade jag gjort utan honom? Min alldeles egna pojke. Är så lycklig att han är min, bara min ♥

Sen älskar jag ju såklart mina underbara vänner. Nathie, som finns högst upp på "listan" är den bästa som finns. Alltid finns hon där, alltid ställer hon upp, alltid går det att prata med henne. Hon är guld värd ♥
Alla andra är också guld värda, men Nathie mest.

Sitter just nu med hårinpackning i håret. Ska snart sköja ur det och efter det blir det ett efterlängtat fotbad. Yummie på det. Sen ska jag slänga mig i sängen, sätta på en bra musikkanal och börja bearbeta mina egna uppgifter som Peter skickat till mig. Ganska kul när det inte behövs göras så ofta. Eftersom jag inte har något att göra ikväll, är det en kanonbra kväll till att lägga pluggningen på.
Imorrn ska jag inte sova så länge som jag gjorde idag, eller försöka komma upp i tid iallafall. Sen blir det nog en långrunda med vovven, kanske lite joggning med. Va ute innan o gick med honom. Vilket jävla regn. Inte alls kul. Va helt dyngsur, så jag tog mig en varm skön dusch. Det va härligt!
Nähe, fotbad va det näst. Ha en underbar kväll. Puss på er allesammans

EN RIKTIG SOVMORGON

Somnade skitsent igår, men trodde aldrig att jag skulle sova såhär länge. Mamma kom in o väckte mig typ vid halv ett tiden. Huvudsaken är att jag har sovit gott iallafall!
Nu ska jag snart gå upp o ta mig en långpromenad med musiken i öronen. Yummie, va alldeles för länge sen. När jag kommer hem blir det lite träning på pilatesbollen o en varm dusch. Sen ska jag hjälpa min kära bror med sin läxa o även sätta mig med mitt som Peter skickade på posten förra veckan. Sen blir det lite städ o efter det får vi väl se!
Ha en bra dag idag, så hörs vi senare! Puss på er



eriiikah ♥ maaarcus

LITE UPPDATERING

Fyndig rubrik, eller hur?
Är äntligen hemma nu, efter en ganska stressig dag. Har varit på ungdomsmottagningen, hos tandläkaren, har handlat, har städat o så har jag fikat hos gammelmormor. Kanske inte låter så stressigt för er, men denna dagen har det känts som att allt har hänt på en o samma gång.
Tandläkaren va lika trist som vanligt att gå till. Min sista gratisundersökning (vilket jag redan visste). Dem pratade om Frisktandvård (där jag kom i prisklass 2) o lite allmänt om priserna hos dem. Inget viktigt. Sen va jag på ungdomsmottagningen o pratade om p-stav. Är trött som tusan på dessa p-plåster. För det första är jag alltid röd och irriterad runt plåstret, sen kliar det hur mycket som helst och sen är det inte heller på porrigt :P Så på onsdag vid halv tre ska en p-stav insättas. Spännande.

Här hemma är alla sjuklingar just nu. Jag är halvsjuk (lite hosta, snuva osv - inte så farligt men man känner att man inte är i form), mamma har feber o är förkyld och Jonte mådde jätteilla i morse. Så alla går på halvfart, ganska skönt, men för jävla slappt :D

Imorrn är det en ny dag med nya krafter. Ska söka massa jobb då (till och med ta mig i kragen o ringa till företagen) o så ska jag fixa lite annat. Får se hur mycket jag orkar med. Är som sagt inte fullt kry och dålockar ofta sängen en aning. Jaja, vi får väl se.
Bilde från helgen kommer när jag slängt mig i sängen o orkar lägga in dem. Ska ringa till min Nathie nu o sen ska jag fixa mig för sängen. Ska bli så skönt att gå o lägga sig :) Puss på er

MONDAY MORNING

Godmorgon, sovit gott?
Det har jag. Efter allt igår kunde jag nog inte sova bättre. Gårdagen va helt mysig. Vaknade väl vid elva-tiden så jag steg upp då o skulle ge hunden mat men Emelie satt vid köksbordet o sa att hunden redan hade käkat OCH varit ute. Oh så härligt, back to the bed. Jag väckte älskling o sen snoozade vi tillsammans ett tag. Myspys. När vi väl steg upp drack vi varsin kopp kaffe (eller älskling smuttade lite på min) o sen började jag städa. Så gårdagen bestod av städ/mys/kaffe/mys/städ osvosv. Sen på kvällen bar det av till Skarmansmåla för lite mat. Oh, det va såå gott. Kycklinggryta, potatis o grönsaker. Något av det godaste jag har ätit. Sen pratade vi o mös lite med dem innan vi åkte hemåt för att slänga oss i sängen. Låg med tända ljus o bara mös, lyssnade på dov musik o pratade om allt mellan himmel och jord. DET mina kära vänner, borde man göra mer, fyy va mysigt det var!

I lördags körde vi Annapanna o Isabell till Karlshamn. Karlshamn är en jävla skitstad där det vimmlar av poliser som inte har något bättre för sig än att ta fyllon, moppedister och bilister! Jag blir så förbannad..
Jag o älskling skulle (efter vi hade släppt av dem vid Harrys) åka till Ronneby eftersom han fick för sig att ett par bekanta hade stuga där så vi tänkte kolla in den o så, men när vi kommer till Ronneby så kommer älskling på att dem har stugan i Karlskrona. Ehm, okej, så vi åkte o kissade på en äng, sen åkte vi tillbaka till Karlshamn. Efter halva vägen börjar en bil köra efter oss o vi blir såklart jättrerädda, det kunde ju vara vem som helst. Medans den jävla bilen körde upp oss i röven med jämna mellanrum, så försökte vi få idioten att köra om oss. Men när vi svänger ner vid Karlshamn Ö så står det två polisbilar o en pikébuss o väntar, så vi trodde att de va något som hade hänt.
Men det va älskling som hade kört slirigt på vägen o bilen som låg efter oss var en civilpolis. Älskling fick 500 spänn i böter (kommer inte ihåg vad det va mer än de tonade framrutorna) o sen fick han ett protokoll med saker han skulle besiktiga bilen på innan den 16 december! Jag höll på att bli tokig.
O sen efteråt precis innan vi fick köra vidare så kommer det fram en killpolis (poliserna innan va brudar) o bad älskling redovisa varför han hade kört som han hade gjort på vägen. Älskling börjar ju prata på o så, o när han är klar så frågar polisen: "Så det va inget annat då?" O eftersom älskling inte förstår vad han  menar så säger han: "Vadå annat?"
Sen skrattar polisen till lite o så säger han: "Jaa, du vet den mänskliga faktorn!?"
HAHAHA; nej så kul hade vi inte och hade vi haft det hade vi inte sagt det till dig ändå tänkte jag ;)

Nu ska jag ut med hunden en långrunda, sen hem o köra pilatesövningarna. Lånade älsklings hantlar så ni ska jag träna mina skulderblad med. O än så länge är jag rökfri idag ;) Ska försöka en gång till nu. Det gick ju så bra förra gången, bara man ger sig faan på det. Försöka går ju!
Hörs senare, då ska ni även få lite bilder från helgen, ha tålamod :D Puss på er



maaarcus ♥ untill death do us apart

GOD EFTERMIDDAG

Slut på rubriker, som vanligt!
Igår blev det ingen minneslund som jag sa att jag skulle besöka. Glömde ta med mig ljus o då tänkte jag att jag lika gärna kunde komma tillbaka en annan dag. Vill ju inte komma tomhänt! Får se om pälskling vill följa med mig dit när han ska köra Jonte. Hoppas kan man :)
Ska ta o hälsa på Henke också. Inte varit vid hans grav på hur länge som helst. Men jag saknar honom!

Precis käkat pizza så nu är man mätt som en plätt. Ska ta o bädda o städa undan lite inna urshultsresan. Sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag! Puss

ÄNTLIGEN KANALER PÅ MIN TV

Äntligen har morfar varit här o installerat den nya boxern. Har ju varit ganska mycket snack o lite verkstad, men nu är det gjort. Är lycklig eftersom jag slipper slåss med mamma o lillebror varje gång det är ett bra tvprogram på tvn som man vill se. Vi har ju en tendes här hemma att alltid vilja kolla på olika program...

Har varit ute med hunden en och en halv timme. Det va blött, kallt o nyttigt. En härlig promenad med Jessica! Mer promenader. Frasse (vovven min) tog sig ett dopp i det blå (om det ändå vore så väl att de va blått) o Tyke sprang runt o tyckte mest det va skönt att slippa gå i koppel! Sen blev det lite lek/bråk eller vad man ska kalla det, så jag o Jessica sprang runt som yra höns o visste inte vad vi skulle göra. Haha, vilken förmiddag!
När jag kom hem efter vår promenix satt morfar vid köksbordet o höll påatt fixa lite. Sen hjälpte han mig installera min boxer och nu är allt som det ska :)

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch, innan jag börjar göra mig iordning. Outfit-bild kommer senare, antingen precis efteråt eller ikväll innan jag svirar om till mjukisbyxor.
Ha en bra dag so long. Puss på er


GODMORGON ALLESAMMANS

Gomorrn, sovit angenämt?
Det har jag gjort. Tog ett par insomningstabletter efter jag hade läst lite o sen pratade jag med älskling ett tag innan jag slutligen somnade som en prinsessa! Åh, det va så skönt. Sova är min passion just denna period..
Igår ringde jag till Basel för att förmedla att jag inte har bestämt mig om man vill åka eller inte. Så vi kom överrens om att dem skulle leta vidare och att jag skulle höra av mig om jag en dag skulle ändra mig och vilja komma ner ett år. Jag tvivlar inte på att jag inte kommer trivas i familjen, men tanken på att jag bara får träffa min älskade två eller tre helger på ett år, skrämmer mig. Jag dör ju typ efter en vecka när jag inte får träffa honom ju.
Jaja, nu är det bestämt att jag inte ska åka iaf!

Snart ska jag o Jessica gå en sväng, runt flygplatsen närmare bestämt, med vovvarna. Får se hur det går. Får ta med mig lite godis till min vovve (det enda han tänker på är mat) så kanske han lugnar ner sig lite ;)

Nähe, nu ska jag kila o fixa lite, sen ska jag sticka. See you! Puss

TIME TO DO SOMETHING

En ny dag, med inte så nya krafter. Känner mig lika seg som igår. Huvudet värker (trots alvedonen), magen gör ont o axeln är inte alls i form. När fan ska man känna sig på topp igen? Orkar inte med detta mer.

Idag ska jag trots alla mina värkar inte sitta i soffan o tycka synd om mig själv. Det ska jag spara tills jag är färdig med allt.
Just nu är det en karl här som byter kompressorn i vår panna. Då kanske inte elräkningarna är så himla höga mer. Men man vet ju aldrig. Dem har ju varit här o fixat den förr. Jag tror dessutom att huvudvärker beror på att hans "eldande" sprider en sån jävulsk lukt i hela huset. Det luktar förfärligt. Nästan så man vill evakuera hela byggnaden ;)
Men istället för att göra det ska jag ta tag i mitt rum. En RIKTIG storstädning ska nu ske. Jag ska byta gardiner, damma allt som finns att damma, flytta runt på lite saker, byta lampa i fönstret, dammsuga sängen (efter alla katt-och hundhår som finns där), piska madrassen, putsa speglar. Ja, ni förstår nog vad som ska göras. En riktig städning som jag inte gjort på år o dar ska äga rum idag! Jag ska även tvätta o göra iordning min garderob. Kläderna ligger huller om buller och jag har inte orkat ta tag i det. Ska gå igenom en kasse med kläder som ligger ute i förrådet med. Slängde ut massa kläder sist jag storstädade (en sån här storstädning har jag inte haft sen jag o älskade va på IKEA o köpte garderoben) o jag har glömt vad jag gjorde mig av med, men det ska jag ta reda på :)
Efter all städning blir det en välförtjänad dusch med en hårinpackning som grädde på moset. Yummie.
Hur hade ni planerat att spendera er dag? :)
Ha en bra dag. Hörs ikväll. Puss



erikahjärtamarcus

EN SEG ERIKA BLOGGAR INNAN SÄNGEN

Jaa, nu ska jag minsann snart gå o sova. Orkar inte hålla mig vaken längre. Vill bara sova sova sova! 
Nu vet jag ju att livet inte riktigt funkar så, men en natt kan man väl få sova riktigt o typ ta en riktig sovmorgon imorrn. Hade jag verkligen behövt just nu...
Jag somnade strax efter jag skrev det sista inlägget och sen sov jag tills mamma ringde o frågade varför jag inte hade kommit. Just det, skulle ju hämta henne efter hon slutat. Jag försökte öppna ogonen, men dem stängde sig själva lika fort, men till slut kom jag iväg så hon kunde få komma hem. Slutet gott, allting gott. 

Nu ska jag ta o fixa ansiktet, borsta tänderna osv och sen är jag fit for fight för sängen. Ha en förträfflig kväll så hörs vi imorgon. Sov gott sen. Puss

DAGENS

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Städa så det blir skinande rent
Dagens frisyr: Hm, knullrufs (observera att jag har sovit :))
Dagens klädsel: Just nu mjukisar
Dagens planer: Inga alls än så länge
Dagens längtan: Marcus
Dagens fundering: Vad jag ska göra med alla jobbtankar o pluggtankar
Dagens beroende: Chips
Dagens tråkigaste: Att mammas underbart fina lampa har gått sönder
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt: Michael Jackson - Dirty Diana

EN JÄVULSK MORGON/FÖRMIDDAG

Usch, jag vill bara lägga mig under täcket, dra det över huvudet o sen sova i århundraden. Mina ögonlock är jättesvullna, näsan är täppt o jag tror jag har fått en släng av feber. Kan det bli sämre?
Steg upp vid sextiden imorse för att göra mig iordning någorlunda, käka frukost, köra mamma till jobbet o hämta gammelmormor för en växjöresa. Hon hade röntgentid vid halv nio eftersom hon har trillat.
Hon kom in ganska snabbt iofs så resan i sig varade inte så länge, men jag hade gjort allt för att sooova denna morgonen. Dagarna går så jävla sakta, känns som om det aldrig blir kväll så man får slänga sig i sängen!

Jaja, jag va väl hemma vid tio tiden. Då städade jag lite till, släppte ut hunden, kikade i halenskatalogen i hopp om att hitta något snyggt men ingenting fann jag. Får väl kika någon annanstans efter något snyggt. Zadacoclothing.com tänkte jag kika in lite på. Aldrig varit inne på den sidan innan och hittade adressen i en katalog på jobbet. Får se om dem har något jag faller för. Ska ta o vila en stund också innan det är dags att ge hunden mat, ta bilen till mammas jobb och gå en promenix hem med hunden. Ha en bra eftermiddag. Puss

Dagens klädval


Linne - HM
Tröja - GinaTricot
Strumpbyxor - Lindex
Shorts - HM
Klocka - Axcent
Skor - Din Sko

KITTY MARIA SANTOS



Jag älskar denna underbara människa. Kitty Maria Santos (andra avenyn för er som inte vet vad hon är med i) spelas av Johanna Lazcano. Snygg, galen, vacker o snudd på oemotståndlig är vad hon är :D

EN RIKTIG SLAPPEDAG

Idag har jag inte rört en fena knappt. Jo, har städat mitt rum lite halvdant. Tänkte jag skulle grundstäda det i slutet av veckan så det är rent o fint o nybäddat innan älsklig kommer. Då blir det tiptop!
Popcorn, schnitzel o rösti o kaffe har slunkit ner idag. Hade också väldigt tråkigt så jag bakade en grymt härligt kladdig kladdkaka. Sjukt god. Det får bakas till fredagsmyset med älskling. Är hela ensamma på fredag, ska bli skönt som tusan. Bara ligga o mysa hela kvällen. Vid sex tiden på fredag ska vi köra till Urshult för att lämna mamma, Jonte o Lasse hos Lena o Jonas för lite middag o alkohol. Jag o älskling fortsätter till minneslunden för att ta farväl, som jag skrev i mitt förra inlägg. Sen åker vi hem, lämnar bilen hos morfar o tar en underbar promenad hem. Laga lite mat och inhandla lite onyttigheter. Efter det blir det Idol, mys, alkohol, Singinbee o sen vet jag inte mer. Får se vad kvällen har att erbjuda :)

Nu ska jag ta o köra till ICA. Mamma skulle ha något handlat. Antar att det är cigaretter. Like always. Hennes utslag har fortfarande inte blivit bättre, så springflickan Erika får handla. Tur att man inte har något bättre för sig då, så mamma blir lycklig! Nähe, handla, ut o gå en ganska snabb runda innan jag ska avnjuta andra avsnittet klockan halv nio med mamma. Ha en bra kväll. Puss på er


DET ÄR DAGS NU



Det är dags nu. Att åka till minneslunden för att ta farväl, på riktigt. Jag avskyr en del av mig själv, som inte hade mod o kraft nog att sitta där vi er sida. Att hålla er hand in i det sista. Att på pussa era kinder, känna på ert hår, se era underbara leedenden en gång till. Jag fick aldrig riktigt säga farväl. Rättare sagt har jag aldrig haft starkhet till det.
Nu har jag bestämt mig. På fredag åker jag till minneslunden med ljus, blommor och kort på er. Jag orkar inte gråta varje gång jag ser ett foto av er. Det är så smärtsamt att se att ni va så lyckliga och nu inte längre kan dela den lyckligheten med mig, mamma och Jonathan.
Jag vill kunna se ett foto av er, prata om er o prata med er utan att tårarna rinner ner för min kind. Jag har nog inte riktigt fullt ut förståt att ni aldrig kommer tillbaka. Att jag aldrig mer får se era underbara leenden, aldrig mer fått höra era skratt. Detta året var/är det fyra år sen ni lämnade oss. Fyra år. Det kändes som bagravningarna var igår.
Jag skulle kunna skrika rakt ut. Jag vill ha er tillbaka! Jag vill känna er närhet, trygghet, kärlek. Tyvärr går inte det längre.
Jag skulle kunna skriva hela dagen om hur mycket ni betyder och hur mycket jag saknar er två. Ni var de finaste personer på denna jord och aldrig kommer någon kunna ersätta era platser på jorden.
Vila i frid, mina älskade, vila i frid. Jag älskar er!

EN DAGENS, TACK

Inte lagt upp en outfitbild på hur länge som helst, så tänkte förgylla er dag med det ;)



Jeans - Lee
Tröja - BikBok
Linne - HM

Nu ska jag strax dra mig till min fd skola o skriva ett ruttet prov. Hade hellre legat kvar i min varma sköna säng, känns inte som att jag har fått någon sömn inatt heller. Jävla skit, när ska man kunna  sova riktigt?
Efter provet när jag är hemkommen blir det en sväng med hunden och efter det ska jag städa mitt rum. Är inte alls på humör till det, vill bara sova sova sova. Men lika bra att göra det idag, annars hade jag skiten imorrn o till slut blir jag så förbannad för att jag har skjutit upp det så länge. Tror detta är dagens i-landsproblem minsann.
Yeah, nu ska jag ta o läsa igenom mina anteckningar innan jag slänger upp röven på cykelsadeln för att bege mig. Hörs senare. Ha en bra dag i regnet. Puss&kram

SOM EN PRINSESSA

En till dag har passerat och det är med andra ord alldeles strax min födelsedag! Eller ah, några dagar till är det kanske, men man kan ju låtsas att det är alldeles strax :)

Har ikväll pluggat tills ögonen blödit, tagit en låååång vaaarm skön dusch, fixat fötterna, målat naglarna, haft hårinpackning, nopprat ögonbrynen o haft massa jox i ansiktet som ska motverka finnar. Så nu känner jag mig som en prinsessa. Snart kallar sängen med lite till plugg innan jag avnjuter några avsnitt av andra avenyn! Yummie.
Rummet hade behövt städas men det får vänta tills imorgon när jag kommer hem från provskrivandet. Sen vet jag inte hur jag ska spendera dagen. Märker vi imorgon. Boken va länge sen jag slog upp, så det kanske blir en bokdag om morgondagen är lika trist som denna har varit. Massa äckligt regn! Usch..
Nähe, ta ett sista bloss o sen gå o lägga sig. Imorrn ska jag försöka bli rökfri igen. Gick ju sådär med det innan. Bättre lycka denna gången ;) Sov gott! Puss och kram



maaarcus rosenberg ♥ min luft, min kärlek, mitt liv


PLUGG PLUGG PLUGG



Plugg, plugg, plugg! That´s my day i fulla drag. Inte alls så jävla roligt. Även om skiten är intressant är det inte alls lika intressant att plugga hela dagen. Känns som jag kan allt nu, men det kommer alltid massa strunt på Peters prov som man inte räknat med, så det gäller att vara skitbra förbredd. Jaja, det kommer säkert gå bra. Eller förhoppningsvis iaf!

Idag har vi haft gammelmormor på besök. Fick bada, dricka kaffe, umgås o bli insmörjd så förhoppningsvis är hon tyst ett tag om att vi aldrig hälsar på henne o vise versa! Ska alldeles strax återgå till min kära geografibok. Den har varit en trogen vän de senaste dagarna.
Får se hur länge jag orkar sitta med skiten. Har inte ens kollat på Andra Avenyn avsnitten. Har inte hunnit. Får ta dem när jag går o lägger mig. Den serien kan man inte somna till så det blir nog lugnt på den biten, även om jag är SKITTRÖTT!
Hm, inget vettigt i detta inlägget. Kanske lika bra att sluta skriva nu. Annars blir det mycket skrivande om ingenting!
Ha en fortsatt skön kväll o hoppas eran dag har varit roligare än min. Puss på er

EN INTE SÅ GOD MORGON, MED INTE SÅ FINT VÄDER

Alldeles nyss ringde jag till Peter o sa att jag va sjuk. Skulle ju haft Näringslivsprov denna dag, men jag är inte alls kry. Jo, visst är jag så kry så jag skulle kunna göra ett prov, men jag orkade verkligen inte. Tror inte jag kan det fullt ut heller, så jag får hela dagen idag på mig att plugga. Imorrbitti klockan 8.30 ska provet göras. Men jag vet att det kommer gå bra...
Denna dagen ska då bestå av plugg, andra avenyn avsnitt, kaffe, lite goda bullar som jag o älskling va o köpte igår o sen vet jag inte mer. Får väl se. Ska iaf kurera mig med alvedon, det är en sak som är säker. Ska även ta en tablett för min axel som inte alls är o leka med idag. Kan ju hoppas på att läkaren ringer idag o säger vad röntgen gav, eftersom jag inte fått reda på det ännu. Men har man Tomas Svensson till läkare får man fan göra allting själv. Han är totalt värdelös!
Hm, kände mig lite elak nu, men det är sant att det är så...

Nu ska jag ut med hunden på en liten sväng, vädret är ju inte som det kunde varit! Sen ska jag hem, blir bara några situps på pilatesbollen o sen blir det dusch. Ska bli skönt att ta en ganska lång varm dusch för att sen få ta på sig en riktig mysdress o slänga sig i soffan med Näringslivsdelen som faktiskt (hör o häpna) är intressant! Det trodde jag inte när jag slog upp första sidan. Tänk va fel man kan ha :D
Jaja, nu ska jag ut med hunden osv. Ha en bra dag. Puss på er


LÖRDAG OCH SÖNDAG

Hej allesammans!
Denna helg har varit minttubra. För er som vet hur mycket jag avgudar minttu, vet också hur bra en helg kan vara då!
Igår va jag o käresta i Skarmansmåla hela dagen. Kristina o Nisse åkte till Växjö/Ingelstad/Väckelsång/Någonannanstans på förmiddagen o kom hem någongång på eftermiddagen. Så jag o käresta passade på att duscha o bara mysa i soffan. När dem kom hem käkade vi köttfärssås o pasta. Mums på det! Sen gick jag o käresta runt sjön. Han berättade att dem brukade leka "Vita/Röda rosen" där i skogarna. Haha, att dem bara orkade. Lät faktiskt väldigt jobbigt.
Jag erbjöd Kristina att följa med på vår promenad eftersom hon va sömnig o skulle på fest, men det va inget Marcus va så sugen på! Så hon fick göra sig iordning istället :P
Efter vår promenad tog vi fram monopolet o spelade en bra stund tills Krille kom på besök. Han o Nisse drack lite whiskey o började prata högljutt så det gick inte att tänka på spelet. Man drogs med i deras snack, vilket va trevligt! Vid halv sex tiden körde käresta upp dem till Rävemåla o när han kom hem funderade vi på hur vi skulle spendera kvällen. Det slutade med monopol, massa öl, massa cider o massa mumsig minttu med min kära bror. Mamma va också bra på g, fast hon skulle upp o jobba idag ;)
Imorse va de inte alls lika roligt att stiga upp. Huvudet värkte, mådde lite dåligt o ville inte alls stiga upp. Men jag tog mig i kragen o gav hunden mat för att sedan ta en promenad med honom. De va nog det som behövdes, för när jag kom hem va jag fit for fight igen :) Käresta o lillebror började göra pannkakor o jag började plugga. Inte alls lika kul, men med lite avbrott med tvätthängning, diskmaskinsurplockning o rökning funkade det. Käkade efter det pannkakor (vid ett-tiden sådär) o efter det satte jag igång med pluggandet igen. Rakt över mig satte sig käresta o lillebror för CS-spelande. Inte mitt favoritspel, men tycker dem det är roligt så får dem väl spela.

Dagen idag har med andra ord bestått av plugg, lite lite mys, matlagning (till middag blev det mumsiga crepes med kantarellstuvning), diskmaskinsurplockning o tvätthängning så det har gått ganska fort. Ska snart sätta igång med mitt pluggande igen innan käresta kommer tillbaka från farsdagsfirandet. Hur har dagens farsdagsfirande sett ut för er? :)

     

Detta är då min helg i bilder. Första bilden är på käresta o lillebror med sina underbara smajl, andra bilden är på kära mamma som dansade sig fram genom köket till låten "Cocco Jambo", tredje bilden är på vovven som är en trogen vän genom alla matlagningar, fjärde bilden är på kärestas o lillebrors CS-spelande, femte bilden är min mumsiga kantarell stuvning (ser kanske inte så himla mumsig ut, men den va kanongod) o min kära geografibok får avsluta det hela!
Hoppas ni har haft en lika rolig/mysig helg som jag har haft! Puss på er



FÖRRESTEN, alla dagars jävla i-landsproblem är den här förbannade Johan i Idol! I fredags hängde han löst, kunde han inte åkt ut då? Jag tycker alltid att han skriker när han sjunger, att han är ful o att han är allmänt störig. Lars däremot, som åkte ut, gjorde ett mycket bra framträdande i fredags va inte alls rätt person till att lämna! Hur vore det om alla satans fjortisar slutade ringa o rösta på denna förbannade Johan!? Dem hade gjort de flesta jag känner en väldigt stor tjänst genom att låta honom åka ut!
O sen efter hans Idoltid ska han helst inte sjunga alls. Han låter som en tupp som har fått spelet! O där med basta...

ETT JÄVLIGT BRA SVENSKATAL

Hej jag heter Nathalie och jag ska hålla ett tal om hur jag uppfattar olika familjesituationer. Till att börja med vill jag visa en bild, en bild på hur den perfekta familjen ska se ut. Hur pappan håller om mamman med barnet i famnen, det kan inte bli bättre. 
http://www.brollop.dk/bilder/mamma-pappa-barn.jpg
Att idag se familjer utan pappor är inte ovanligt, vi blundar bara för det. Vi vill inte se att familjekonstellationer kan se olika ut. Vi har vår bild och den tänker vi behålla.

Av den anledningen har jag valt texten: "Mig äger ingen" från 2007 av Åsa Linderborg (f. 1968) Hon berättar i sin roman eller självbiografi som det egentligen är, om hur det är att vara dotter till en alkoholiserad pappa. Att situationer som för oss är självklara inte alls är lika självklara för andra. Ett stycke ur texten som ger mig en klar bild på hur det egentligen kan vara, eller rättare sagt hur det är för många människor runt omkring mig. I den här situationen sitter Åsa i sitt rum och leker med dockor i sitt dockskåp.


Citat:

"Gå och lägg dig! Sa mamman. Jag vill inte! Svarade gummiståltrådsbarnen. Borsta tänderna! Sa pappan som plötsligt fått liv. Jag vill inte! Svarade barnen.

Jag förstod att vanliga föräldrar pratade så där till sina barn. Så pratade inte pappa. Lördagsgodis, läggdags, veckopeng, galonbyxor och du får inte gå ut förrän du har städat ditt rum, var okända regler för oss båda. Han tjatade aldrig, röt inte ifrån, visade sällan irritation."

"Citat slut"


Att läsa ett sådant här stycke ur en självbiografi får mig att känna mig väldigt tacksam för det jag har och har haft. Att tänka sig in i den här situationen går inte, men att veta att folk i min närhet har det ungefär så får mig att undra varför man inte har hjälpt till. Eller i alla fall funnits där för den här människan. Att stå bredvid och se hur den här människan sakta men säkert bryts ned är inte okej.


Jag har en vän som har en snarlik situation i sitt liv. Där mamman är alkoholiserad och dottern aldrig fått den uppmärksamhet som hon egentligen behöver. Speciellt under sin uppväxt. Att jag själv inte har förstått det här förrän nu är inte så konstigt då jag själv har växt upp samtidigt. Att nu i efterhand fått veta sanningen och då förstå hur det har påverkat mitt liv. Hur mina nära har försökt hjälpa till men ändå inte kunnat finnas där till hundra procent, det känns otroligt jobbigt att veta. När jag träffar dottern idag är det inte mer än en sorglig historia. Hur föräldrar har sådan inverkan på sina barn är för mig ganska sjukt. Att förstöra ett barn, en individ, borde vara straffbart men det är det inte.

Jag valde texten och bilden av två skäl; För det första är jag själv drabbad i min närhet och dessutom blir man så berörd av alla hemskheter som finns. Som faktiskt händer runt omkring mig. När man står där med hängande armar och är hjälplös, det är en känsla man inte vill känna. Att se den där psykiska misshandeln av barn som sker dagligen. Barn utan trygghet hemma, att se barn bli utlämnade av sin egen familj är för mig overkligt men sant.

Jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta det här, jag skulle kunna stå här hela dagen och prata om hur illa jag tycker om dessa föräldrar. Men även om hur synd jag tycker om dem. Ska vi verkligen fortsätta att stå bredvid? Fortsätta se hur barn blir behandlade? Jag vill hjälpa till och även förändra men jag vet inte hur. Jag kan börja med att säga hej till personer jag vet har det svårt, som behöver stöd någonstans ifrån. Ett hej kan förändra en persons dag, att få tillbaka en gnutta livsglädje, att känna sig någorlunda speciell. Det är alltid en början och med det vill jag säga tack. Tack för att ni lyssnade.

Jag skulle kunna läsa detta underbara svenskatal gång på gång på gång utan att någonsin bli klok på hur bra min andra halva, Nathie, är på att skriva tal! Jag älskar detta tal. Fast självklart älskar jag min andra halva mer. Du är min absoluta favorit. Älskar dig!


EN BRA START PÅ HELGEN

Goddagens, allt väl?
Med mig är det kanon. Kunde inte få en bättre start på helgen heller för den delen :)
Igår när jag satt o pluggade o va helt uppe i mina frågor hör jag en mycket bekant röst säga "Hej". Ja hej på dig med tänkte jag. Va ju så inne i mina frågor så jag varken tittade upp eller la på rösten på minnet. Sen när jag tittar så är det min underbara älskling som står bredvid mig!!
Han har ju en ledig fredag var nioende vecka men det hade jag helt förträngt. Han överraskade mig med andra ord väldigt mycket med att komma :) Åh, thats my man!
Imorse vaknade jag vid halv 7 (!?) över att jag va sjukt sjukt sjukt kissenödig. Tror aldrig jag har varit så kissenödig i hela mitt liv. Se slumrade jag om till klockan va halv tolv ungefär. Då väckte jag älskling o mös lite. Sen åkte vi o köpte pizza o julmust. Fy fan va gott det är! Men som Ica skrev, så får man passa sig så man inte fördricker sig på det.. Kan bli lite tråkigt att dricka det närmare jul då ;)

Hur som helst. Denna kvällen ska spenderas i Skarmansmåla med Kristina, Nisse, Idol o Singingbee. En mycket mysig fredagkväll med andra ord. Blir kanske ett inlägg innan vi åker, men va inte så säkra på det!
Ha en mysig fredagkväll alla. Puss


VI KÖR EN LISTA

Har man tråkigt så har man...

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Hunden och mamma

3. Hur lång är du? Hm, 1.66 tror jag

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Självklart världens bästa film - P.S I love you

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Låter bra. Älskar dig. Puss puss

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Älskar att få sms, men lättast att ringa..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Idag

11. Vilken ögonfärg har du? Alla olika färger

12. När vaknade du i dag? Lite i tio tror jag hon va

13. Vilken är din favoritjulsång? Jul jul strålande juk

14. Vilken är din favoritplats? Beror på humör

15. Vilken plats föredrar du minst? Toaletten ;D

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Svår fråga

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Läskiga monster under sängen

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Älskling i telefonen igår

19. Hur stor är din säng? 120 * 200

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på. Oftast bara trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Vilka städer har du bott i? Om man kan kalla Urshult o Tingsryd städer, så två ;) hah

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? För det mesta

27. Vilken är din favoritglass? Hm, Mayan Mystic (stavning?) eller Pepparkaksglassen :)

28. Vilken är din favoritefterrätt? Friterad camenbert eller kladdkaka

29. Tycker du om kinamat? I alla väder

30. Tycker du om kaffe? Yes

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe o morotsjuice

32. Sover du på någon särskild sida? Näe, brukar bli blandat

33. Kan du spela poker? Både ja o nej

34. Tycker du om att mysa/kela? Så länge det är med min älskling så

35. Är du en beroendemänniska? Både ja o nej :P

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes, men inte samma år ;)

37. Vill du ha barn? Absolut

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Yes

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Både och.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder o skor :)

42. Äger du dyrbara smycken? Smycken från mormor.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Andra Avenyn

44. Kan du rulla med tungan? Näe

45. Vem är den roligaste människan du känner? Nathie :)

46. Sover du med gosedjur? Ja, ett.

47. Vad har du för ringsignal? Digga - Broken

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har sparat, så yes!  

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En blomma

50. Flirtar du mycket? När man va singel så

51. Kan du byta olja på bilen? Haha, skulle inte tro det.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Jaa

53. Vilken var den senaste boken du läste? Sista andetaget (håller på med den)

54. Läser du dagstidningen? Ibland

55. Prenumerera du på någon veckotidning? Nix

56. Dansar du i bilen? Så mycket som det går iaf :)

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix Megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Massa text om Näringslivet

59. När var du i kyrkan senast? Juni

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Haha, inte en aning

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Hm, tre nätter tror jag

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? I söndags va jag o älskling o åt på Garlic House. Världens bästa överraskning :)


NEJ, MAN KAN INTE TA IGEN FÖRLORADE ÅR

Hade ett långt ingående samtal med pappa innan. Nykter alkolist som han numera är. Tacka gud att han har förstått innebörde i sitt allvarliga tillstånd.
Vi pratade omhans gamla alkoholvanor, gamla minnen o hur mycket han har missat genom åren som gått utan hans närvaro. Vi har lärt oss leva med endast mamma till hands. Med bara mammas goda råd, mammas tröstande axel, mammas kramar, mammas "jag älskar dig". Det är vår vardag. Pappa menade idag på att han skulle "ta igen alla förlorade år"...
Man kan inte ta igen förlorade år. Åren som han har försummat har gått o kommer aldrig mer tillbaka. Det enda han kan göra nu är att vara en liten del av våran vardag (även om han bor långt ifrån oss). Han kommer aldrig bli pappan som ställde upp för sina barn, aldrig den pappan som lät oss gråta mot axeln, aldrig den pappan som tog oss i hand o sa "jag är med dig hur du än väljer att göra". Alla dem åren är borta. Dem kommer aldrig mer tillbaka. Hur mycket han är ångrar sig för allt han har gjort, allt han har valt att försumma, allt han har valt att kasta bort, kommer såren han har orsakat aldrig att läka. Aldrig.

Fler människor än man tror har samma problem, eller nästan lika dana. Det är sorgligt hur en sån otroligt viktig familjemedlem väljer spriten före sina barn. Det är så jävla sorgligt. Men man lär sig leva med det.
Som sagt, såren som dem orsakat kommer aldrig läka.


EN RIKTIG PLUGGDAG

Jaa, fy fan va tradigt. Iofs är detta ganska intressant (stundvis) men ändå. Hade hellre slängt mig i soffan med en filt, varm oboy o min underbara bok. Meen nej, idag är jag fastbänkad vid köksbordet med näringslivet o kaffe. Kaffe går ioförsig lika bra som oboy, men det är helt den mysa principen jag vill ha ju :)
Så nu slänger jag in ett litet inlägg för att få en liten paus i mitt läsande. LIte för mycket information på en gång förstår ni ;) Blir väl plugg istort sett hela dagen skulle jag tro. Ska väl ta en sväng ut senare o få mig lite frisk luft. Solen skiner lite då o då vilket är myspys! Mer sol vill vi ha.
Jaja, back to the book. Slänger in något intressant senare förhoppningsvis.
Puss på er



maaarcus ♥ jag saknar din doft, din hud, dina andetag

glömde ju berätta...

...att mina efterlängtade underkläder är här! ÄNTLIGEN. Som jaghar väntat.
När jag steg upp imorse (förmiddags) låg jag o tänkte på hur jävla länge sen de va jag skickade efter dem o att jag skulle ge det veckan ut innan jag skickade ett mail till kundtjänst. Klockan blev halv två o det kom inget sms om att de hade kommit till Preem. Nähe, som alla andra dagar tänkte ju jag.
Sen gick jag till brevlådan för att hämta posten o DÄR LÅG PAKETET! Va länge sen jag va så lycklig. Hm, kanske inte, men nästan :)
Så nu ligger dem i lådan o väntar på att det ska bli fredag så dem kan bli avslitna ;) *hosthost*
I paketet låg också en klänning som jag tydligen beställt. Mer än vad jag visste, men när jag öppnade den så kom jag ihåg att jag hade beställt den. Minnet är kort minsann!
Men nu är allt kommet så nu kan jag pusta ut. Yummie!
Sov gott. Puss

en höna i vårt garage?

Haha, vilken grej!
Först o främst kan jag börja med att berätta att det har varit otroligt lugnt på jobbet. O så har det gått otroligt fort. Började väl kanske vid kvart över sex med läggningarna o vi va klara vid lite i sju (!?). Aldrig varit med om att det har gått så fort. Så när vi va klara tog vi oss lite dricka o en kaka. Det va vi väl unnade :)
När jag slutar kör jag till Preem för att köpa cigg till mamma o när jag kom hem skulle jag köra in bilen i garaget. Börjar med att ta bort cykeln o tända lyset. Sen kör jag in bilen rakt o fint o när jag är klar o ska hoppa ur o låsa o så, så sitter det en höna på vår gräsklippare!? Ehm, jag trodde ju självklart att det va ett skämt först, men den började kackla lite o det va nog först då jag verkligen fattade vad det va :P
Ropade på mamma o dem att dem skulle komma o kolla, o till svar får jag:
"Jaaha, är den där nu! Den har gått o strosat runt i trädgården ett tag!"
Haha, jaha. Så jag fick ta på mig ett par handskar o ta den under armen för att släppa av den vid hästhagarna. Men vad gör hönan? Jo den vänder o går med mig som en svans. Sa till den att gå hem, men inte lyssnade den på mig, så jag fick ta den under armen ännu en gång för att släppa av den lite längre bort. Men då följde den efter mig igen. Så jag fick gå ända bort till hönshuset för att släppa av den. Satt o klappade den lite, så nu är vi riktiga mates. Man känner sig verkligen som en hönsmamma ;)

Sitter o käkar just nu. Klyftpotatis, beasås o kyckling blev det. Hur gott som helst. Ska snart ta en sväng  på pilatesbollen o efter det blir det duschen! Yummie, längtar efter den. Tror inte jag är riktigt kry heller, huvudet o magen vill inte som jag vill :( Jaja, blir nog bättre imorrn förhoppningsvis.
Funderar på vad jag ska hitta på efter duschen. Vill göra något samtidigt som jag vill gå o sova så just nu har jag ett väldigt svårt dilemma :D Får väl se vad jag hittar på!
Nu ska jag ta o prata med min andra halva Nathoe. Give me her! Vill umgås med henne nu. Va länge sen jag träffade henne :( <3

Ha nu en underbar kväll o sov gott. Puss på er.

Jaha..

Trodde ju att jag skulle börja jobba vid 15, men icke sa nicke. Börjar vid 16 o slutar vid 20. Så det blir en lite kortare dag idag. Skönt men tråkigt.
Har iaf dammsugit huset, så hoppas mamma blir glad när hon kommer hem. Dock är jag inte klar med tvättstugan eftersom dammsugarpåsen va full o jag kan inte byta den :D Så kompetent är jag!
Känner att jag varit duktig idag :)

När jag va ute o gick promenix med hunden kom vi (som alltid) till stallen. O där va det massa grymtningar. Griseknoarna tittade ut från sitt lilla bås så jag o vovven gick dit o hälsade lite. Hunden tyckte inte om deras grymtningar så han skällde så fort dem rynkade på näsan ;) Men dem va söta minsann. Matade dem lite med gräs, det tyckte dem om :)

Jaja, nu ska jag ta o hoppa in i duschen! Sen kommer mamma o hämtar mig. Hon ska fika med gammelmormor efter jobbet, så det blir ju perfekt om hon hämtar mig innan! Så tar jag en powerwalk hem. Yummie.
Ha en fortsatt bra dag allesammans. Puss på er!


värvning

Ja, nu gör jag som alla andra o väljer att värva folk ;)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=151164 
Gå in på sidan o värva vänner du med. Samla poäng o få presentkort!
Do it now.

i´ll always have you

Onsdag. Yeiih! En dag närmare baby. Jag saknar honom, vill ha fredag nu..

Oh, har ni sovit gott inatt? Drömt något fint?
Jag har sovit ganska bra, till o från. Tatueringen ömmar som fan o vill inte sluta göra ont. Hade glömt bort att det gjorde så ont. Jag tror helt enkelt att jag är grymt klen :P Ska iaf tillbaka till honom när detta har läkt, så ännu mer smärta kommer :(

Just nu sitter jag i sängen o lyssnar på en pipig hund som vill ut. Har sagt "snart" till honom flera gånger, men han förstår inte mig. Synd det ;) Ska gå långrunda med hunden, sen blir det pilatesbollen, dusch, frukost o sen fixa lite innan jobbet. Jobbar 15-20 ikväll, tror jag, sen ska jag hem o läsa min bok! Hur bra som helst :)
Får väl se om jag får hämta mitt Halens-paket denna dagen då! Har ju inte kommit ÄNNU o i mitt ordermail stod det att de skulle komma i slutet av oktober. Får väl ringa annars. Vill ha dem nu!!

Aja, nu ska jag ut en sväng minsann. Hörs efter jobbet om jag inte kommer på något jag har glömt innan jag drar :) Ha en underbar dag. Puss på er.




maaarcus <3


tomorrow

Imorrn ska jag upp vid sju. Åtta åker bilen ner till Stalle för en tatuering minsann. Eller ah, göra klart mina stjärnor :D
Bättre sent än adrig, som det heter.
Älskling började prata om tatueringar innan o då blev jag så sugen så jag va tvungen o fråga när han hade tid. O det hade han redan imorrn. Wihu. Ska bli nice att äntligen få den färdig.

Ska se om jag hinner en powerwalk innan. Har varit jävligt slapp på den fronten den sista veckan. Men ändå har mitt midjemått minskat med 2,5 centimeter o jag har gått ner tre kilo. Hosthost, va bara tvungen att skryta lite ;)

Har kikat på en massa avsnitt av andra avenyn nu, men har ett kvar. Älskar den jävla serien. Mer vill jag ha.
O så bara tokälskar jag Kitty med. Hon är både snygg, grym o underbar. Kanske lite väl kaxig emellanåt, but I love her.

Jaja, slutpratat! Nu ska jag avverka det sista avsnittet, sen ska jag läsa lite i min bok innan jag ringer till min älskling som jag älskar över allt annat! Hoppas ni har haft en bra kväll o att den fortsätter så :)
Puss

jobb?

Sökte ju massa au-pair jobb lite överallt i världen.
Sen ringde en mamma från Basel (Schweiz) o va intresserad. Har även pratat med hennes man. Då kändes det lite som att det verkligen va på allvar. Sen imorse fick jag ett mail av mamman där hon skrev att hon och hennes man hade pratat om att det hade varit roligt att jag kom o hälsade på.
Vistelsen ligger då mellan den 21-24 november. Visst hade det varit roligt, men det är inte förrens nu man veerkligen fattar attdet är på riktigt allvar. Tror jag börjar få kalla fötter!!!
Visst hade det varit en upplevelse om heter duga, men ett år är som en livstid. Vill jag verkligen det? Börjar bli osäker. Att åka ifrån älskling så länge är något jag verkligen inte vill, att inte jobba med de gamla på ett år känns också surt. Sen att jag är mammakär kommer jag aldrig ifrån, men hon är ju alltid kvar.
Sen ringde Ida precis o frågade om jag va sugen på att dra till Norge ett par månader o jobba röven av mig. Det nappade jag på. Två månader är ju ingenting mot ett år och ett plus är väl att jag slipper åka själv. Självklart kan jag jobba "självständigt" men att åka med någon är ju alltid en trygghet, right?
Åh vilket svårt beslut. Vad vill jag? Någon som kan ge mig ett råd?
Tycker iofs inte om fisklukter o sånt, men lönen i Norge är inte att leka med. Kanske är det jag vill dra iväg på?
Jaja, Ida o jag ska prata om det. Ska prata med älskling med. Hans råd betyder ju mest!

sy?

Funderade på om jag skulle sy en klänning som man kan ha på julbordet o lite "finare" tillställningar.
Förslag på hur den kan se ut? You tell me :)

O på tall om klänningar kom jag in på en sida där de hade brudklänningar för gravida. Hade varit så mysigt med en växande mage o till slut en sötnos som kom till världen! Kan tyckas att det är tidigt men det kan jag nästan längta efter :)

underbar söndag





Igår va nog världens underbaraste söndag! Har förmodligen inte varit med om mysigare sådan :)
Började med att jag o älskling vaknade vid halv tolv, åt bacon pannkakor o ägg (goefrukost), mös lite och sen vid halv två tiden körde jag honom till Konga. Skulle ställa in sin saab o fixa till den. Medans han gjorde det åkte jag hem o städade osv, gjorde mig iordning lite. Sen kom älskling tillvaka vid fem tiden ungefär, o då bar det iväg. Satt i bilen o fick blunda lite emellanåt. Fick blunda en rejäl stund när vi va framme. Gå när man blundar är inte lätt. Man känner sig skitfull :P
Fick öppna ögonen när skylten Garlic House hängde ovanför mig. Ååh, som jag har längtat efter detta stället. Min karl är den bästa som finns!
Avnjöt en god vitlöksbaguette till förrätt o till varmrätt blev det filé mingon o potatisgratäng, till det blev det en cider. Såå mysigt.
Körde från Ronneby till Skarmansmåla där vi hälsade på Kristina o Nisse en stund innan vi körde till Preem för att hyra en film. Skulle hyra Drillbit Taylor men kom hem o satte i filmen o då visade det sig att det var GamePlan. Visst va den bra, men lite uppmärksam kan man väl ha när man slänger i filmen i fodralet? Jaja, nu är det som det är.
Vi kom hem till mig, tände lite ljus i den underbara ljusstake jag har satt in. Blir riktigt mysigt. Mer sånt :)
Efter ett tag blev det film o mys. I love it.
Gårdagens klädval blev då:
               
Jeans - tiger of sweden      Håret. En fläta i luggen är min favorit :)
Tröja - BikBok
Skor - Din Sko
Jacka - Vila
Klocka - Axcent

Imorse höll jag på att dö när jag tittade på klockan, inte mer än kvart i sex o jag va ganska pigg. Gick upp o kissade, pussade min karl hejdå o gick o la mig igen. Tog en stund innan jag slöt mina ögon för att avnjuta en stunds sömn till :) Men det gick, Så nu har jag nästan precis vaknat. Ska ut med hunden nu, stackaren har fått vänta såå länge :P Efter det ska jag ta en vaaarm dusch, sätta mig vid TVn med en hårinpackning, skaffa fram alla saker som man ska ha till fotbadet o slänga igång en faslig massa avsnitt av Andra Avenyn. Har helt haft annat att tänka på denna veckan så det har blivit helt bortglömt ;D
Ska försöka få tummarna ur röven o plugga lite med. Hade varit behövligt. Snart prov igen ju. Inte bra, inte bra. Jaja, det går nog bra :) Vi hörs senare. Ha en bra dag so long.
Puss


maaarcus - you´re my star

viva la diva

Dålig uppdatering, i know. Har helt enkelt haft annat för mig.
Jobbade ju som sagt i onsdags. Ganska fartfylld kväll. Ringde i telefonen hela tiden, alla skulle ha hjälp samtidigt o sen va det bara allmänt mycket.
Va ledig i torsdags o då vigde jag dagen åt att ta det väldigt lugnt. Tittade lite på TV, hade hårinpackning o läste lite. Sen fikade vi hos gammelmormor o umgicks lite där. Sen hem för att lägga sig i sängen o sova! Yeaah.
I fredags ringde telefonen typ vid 9 och det blev jobb mellan 13-21. Efter det kom älskling o umgicks med mig. Myspys med andra ord.
Igår va det jobb heeeela dagen. Jobbade 7-14 först, eftre det åkte jag o handlade till min kära mormor (för er som inte vet att min mammas mamma är död, observera då att mormor och gammelmormor är samma person). Tog en stund eftersom alla i hela världen höll till på ICA när jag va där. Va väl klar vid lite över tre. Åkte tillbaka till mormor för att lämna alla saker o efter det va det hemfärd. Finaly! Va väl hemma vid halv fyra o då är det ingen mening att slänga sig i sängen för en powernap. Blev två skedar soppa, mammas goda nikkaluktasoppa självklar, och vid halv fem åkte jag tillbaka till jobbet. Jobbade sen 17-20. Bestämde under den tiden att det skulle bli kinamat hos Angelica o Päron. Rockabilly-afton i Konga Folkets Hus så där höll älskling till.
Hämtade Angelica vid nio, efter hennes jobb, åkte till Preem för att hyra Sex and the city o köpa pepparkaksglass. Yummie på det. Tror minsann det är min nya favorit :)
Väl framme i Konga stod maten på bordet. Va länge sen jag käkade friterad kyckling, ris o sötsursås. Åh va gott det ääääär! Mera sånt, right?
Vilken kväll. Mådde illa för att jag hade käkat så mycket o så höll jag på att slå ihjäl mig. Tur att det va någon som skrattade åt det ;D
Vid halv ett tiden kom älskling till oss. Ehm, inte i sitt nyktraste tillstånd. Trilladepå golvet, somnade en stund på deras toalettgolv med en rund matta som täcke (!?), drack lite mer öl o höll på att trilla ner för trappan. Ett helvete va det att få ur honom ur bilen. Menmen, bäddade ner honom så fint så när vi kom in :)

Nu ska jag slänga mig i duschen. Sen ska jag föna håret, platta det, sminka till mig lite o vänta på att älskling ska komma hit i ta mig till överraskningen. Kan knappt bärja mig. Jag vill veta vart vi ska ;)
Men jag uppdaterar imorrn så får ni se! Ha en underbar dag o kväll.
Puss o kram




maaarcus ♥

RSS 2.0