FREDAG

Ja det är både fredag och fri-dag! Härligt att vara ledig när solen skiner :)
Dock har jag varit inne idag och gått igenom mina kläder. Ska slänga en massa kläder för en gångs skull. Annars när jag rensar lägger jag dem bara i en påse i garaget och där ligger dem tills nästa gång jag rensar osv ;) Denna gången ska jag dock göra mig av med dem!

Om en timme drar jag med bussen till vår kära lägenhet och städar lite. Vid 5tiden kommer älskling och ska duscha och mysa lite med mig innan vi drar in till stan för att käka på Kinarestaurang och senare gå på bio. Vilken vet vi inte ännu. Blir en "de-tar-vi-bio" och ser den. Har aldrig gjort så förrut så det blir nog spännande. Ska dessutom inte ens titta va det går för några. Ännu mer spännande då :)

Ingen Östersjöfestival för mig heller för den delen. I helgen nalkas det jobb hela jävla helgen, men har varit långledig så jag ska inte klaga. Däremot klagar jag idag på att mitt öga ser ut som en fotboll eftersom en vagel har börjat gilla mig. Mindre roligt det!

Nähe, dags att sätta fart vidare. Myser för tillfället med kaffe och bra musik på baksideverandan! Yeeih :)
Puss


SENT INLÄGG

Bara för att jag ligger med mini-pcn i knät i sängen och väntar på att OpenOffice ska laddas ner klart. Har så tråkigt, menhar tänkt ladda ner det så länge nu, så tänkte att det kanske är dags nu. Ska ju snart ladda över alla mina saker från den stora dator (som lillebror ska låna) och då måste allt vara klart på den här lilla snuffsen :)

Jobb idag gick fort. Efter det va det duschen som kallade och vidare till Preem för att hämta mitt Ellospaket som hade kommit. Yeeeih! Där var mina efterlängtade skor, men minuset med de var att det gällde att inte ha för hög vrist. Eftersom det är band man ska korsa över, så blev det lite tajt. Aja, får väl försöka lösa de där på nå vis!

Medan Office laddas ner ska jag slänga igång Navy CIS som är min abosluta favoritserie!
So long...

SHAME ON ME

Ja verkligen.
Blir så himla motiverad när jag läser Stinas blogg (http://stijnas.blogg.se) att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. För ett X antal inlägg sen skrev jag att jag hade köpt träningsdvder. Tror ni att de är uppackade från plasten? Nej, just det.

Man kanske skulle ta sig ett träningspass innan man drar till jobbet. Duscha efter det, käka och dona lite? Jag tror faktiskt det.
Tack Stina för att du fick mig på bättre tankar :)

TILLBAKA...

...men inte sådär utvilad efter Stockholmstrippen jag just varit iväg på! Inte alltid man kan vara det och jag har haft underbara dagar tillsammans med min absoluta favorit och hennes familj. Till och med utan hennes trogne älskling Charlie, så vi har kunnat tisslat och tasslat som vi har velat! :)

Söndags eftermiddag bar det som sagt av till Stockholmia och efter tågresan och lite middag hos Nathie och co stack vi på bio med Fanky och hennes pojkvän. En film jag verkligen inte rekommenderar är Bruno! Gud bevare mig vilken tråkig film. Visst fick de till kommentarer och sånt ibland, men verkligen ingen jag rekommenderar. Se den är som att slänga pengarna i sjön.
I måndags var det dags för sexiga Britney i Golden Globe! Dock vet jag inte riktigt om det var sådär kanon som jag och Nathie hade hoppats på! För mycket cirkusartister och för mycket annat runt omkring henne gjorde att man tappade lusten att titta på henne ibland. Hon fick inte heller sådär jättebra recensioner i tidningarna. Av mig får hon 3/5 toasts. Dock är det ju en jävla upplevelse och jag ångrar absolut inte att jag åkte dit. Resten av kvällen var också mycket trevlig. Inte alls människor som har träffat och festat med Knappen (från Knappen och Hakim - Nrj in the morning!) men Smålandsbruden har ;)

Hemma igen vilket innebär jobb och flytt. Igår hade vi besök av ett äldre par som mormor, jag, mamma och Jonte träffade på Kreta samma år som hon dog! Snacka om att det var lääänge sen man såg dem. De lärde oss spela tärning (som de försökte lära oss där nere också). Snacka om roligt spel. Vi kallar numera spelet för Leif. Leif är gubben som lärde oss det och eftersom vi inte kommer ihåg vad det heter så har vi döpt det till det! Påhittigt va?

För tillfället sitter jag och väntar på att banken ska ringa så jag kan gå ut med hunden och sen packa, äta och dra till jobbet. Banken för dock inga framsteg med att ringa och hunden kan inte vänta hur länge som helst, så blir nog en promenix med honom in a moment. Jobb 15.30-20.30 ikväll. Bytte med Laila eftersom hon ville vara ledig. Jobbar man heltid så har man aldrig en sån här kvällstid så jag tackar och tar emot :)

Puss


GOMORGON!

En trist morgon är det. Hade hoppats på sol, men icke. Har i alla fall sovit länge idag, vilket var välbehövligt. Mammsen ligger fortfarande och drar sig, så hon är snäppet latare än mig ;)

Ska alldeles strax tvätta mitt ansikte med Mary Kay´s otroliga produkter och efter det ska jag gå en runda med hunden med ljuvlig musik i mina ögon. Ska dock försöka hinna byta mobilmusiken idag eftersom jag har tröttnat på den. Sometimes blir det så. Ska packa det allra sista inför min Stockholmia-resa och sen ska jag och mamma gå ut i förrådet och börja gå igenom vad vi ska ha med oss till lägenheten osv.
Det enda som fattas nu är lite lampor och ett soffbord. Någon som har förslag på något fint sådant?

Uppdaterar senare om lite saker jag rekommenderar!


min fina prins och jag <3

EN RIKTIG BUSE!

Ja minsann. Blev lite shopping för min del. Både med kläder och filmer/musik.
Har varit en riktig slösa idag, men ack så roligt det är. Ibland måste man få vara det :)

Har börjat packa ner massa saker nu i mina banankartonger. Vet dock inte riktigt vad jag ska börja någonstans, men jag får väl göra det bästa av situationen. Iiih, va man är förväntansfull. Kan knappt vänta!


Saknar min fina fina prins. En vecka är på tok för länge. Hoppas veckan går fort! <3

SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING!

Har verkligen varit heldålig på att uppdatera här. Ber om ursäkt för detta!
Har varit mycket med lägenheten, jobbat mycket och varit allmänt lat.

Älskling har flyttat sin säng och sina saker till lägenheten för lite sen. Bara jag som är seg. Men när man jobbar kvällar och dagar är man inte så sugen hela tiden på att sätta igång och packa i 110 km/h. Dessutom har banankartongerna varit slut på diverse matställen häromkring. Idag fick jag 4 kartonger av Börjes, och det är jag tacksam för! Så idag, om en stund när jag orkar, ska jag sätta igång. Ska gå igenom min garderob också, vilket lär ta ett ex antal timmar ;)

Tog en runda med Frasse imorse. Gud så härligt, fast det duggregnade. Borde man göra oftare. Har varit lite lat med det också... Skräll ;)
Morfar har klippt gräset och våra kanter med kantgräsklipparen. Mycket fint blev det!

Älskling är i Norge över helgen för att kolla på bilar. Eftersom jag tyckte det var för dyrt och ska på Britney-konserten på måndag med min älskade vän Nathie så struntade jag i det! Kan vara skönt att vara ifrån varandra ett tag också. Klart det är tråkigt när det inte brukar vara så, men vi blir ju snart sambos :) Wiiihu!

Nu ska jag kolla på lite kläder. Kanske till och med lägga en beställning :) Ha det så bra!
Puss

RSS 2.0