TACK :)

Idag är både jag och Elvis duktigt trötta och slitna efter kanske världens trevligaste helg! I fredags hade Jessie blue (och jag också på en hörna) födelsedagskalas. Mycket trevliga människor och god mat och självklart en jäkligt bra utgång! Gårdagen spenderades mestadels med min bror och Simon i soffan med en god pizza innan det var dags för lite kub och öldrickande (dock inte för mig) i Ryd. Mycket trevligt. Hur det gick i kubspelet tänker jag dock inte avslöja här ;) Nu är det dags att bege sig till jobbet, sen hem till mamma för att tvätta bilen och äta underbar morsdagmiddag! Puss

STORHANDLAT

Ja det kan man säga. Som vanligt handlar jag lite (läs myyyyycket) mer än det som står på min kära handlarlista. Dock äts allting upp hela tiden och tur är väl det! Även varit inne en runda på systemet och blivit ännu mer fattig! Hujedamig. Jaja, nu finns det saker här i alla fall ;)

Hittade till slut en present till Jessica. Har länge funderat på vad jag ska köpa och idag hittade jag den! Blir utmärkt. Trots att hon sagt att hon absolut inte vill ha några jäkla paket, får hon ett! Tvi på dig...

Vräker i mig en liten paj för tillfället. När jag är klar ska jag ta "efter maten ciggen" och njuta av... regnet!? Fruktansvärt. Sen får jag nog minsann diska och röja i köket. Bombnedslag på hög nivå.

PATETISKT...

Det är jag som ska må dåligt. Det är jag som ska tycka synd om mig själv. Det är jag som ska ligga hemma och äta chocklad och älta det gamla som har varit. Det är jag som ska prata med mina vänner om hur synd det är om  mig. Det är jag som ska skriva sånna patetiska saker.
Inte du!

Däremot är det jag som mår bra. Jag som har slutat älta det gamla. Det är jag som har insett att du inte är värd mig. Det är jag som har upptäckt att livet inte var bättre förr. Det är jag som har slutat tycka synd om mig själv.

FY FAN VA JAG ÄR STARK OCH BRA!



Nu har precis min flickvän Jessica Rönn gått hem (gå in på facebook om ni inte tror mig ;)) och jag sitter här. Tog en extra lång kvällspromenad i skogen och har precis slagit ner rumpan vid köksbordet och studieuppgifterna igen. Innan jag fortsätter måste jag dock slänga igång lite te-vatten och diska undan (kanske).

Jaja! Imorgon blir det storhandling med Ica. Vet dock inte vart ännu, återstår att se. Ska se till att hon färgar håret på mig imorgon också. Blir så trött på min äckliga utväxt och min icke snygga färg. Varför kan man inte bara en morgon vakna upp och se ut precis som man vill se ut!?

Puss på livet och alla mina FINA vänner. Love you <3

AB CIRCLE PRO?

Nja, vet inte riktigt om jag tror sådär stenhårt på det. Men är lite sugen på att prova. Dock är den alldeles för dyr för att jag ska beställa den. Ibland får man vara snål minsann!

Gick faktiskt upp i tid idag men endast för att Ida ringde vid halv 10. Annars hade jag nog legat och sovit till 12 eller något. Hon har varithär och fikat och pratat skit i ett par timmar. Mycket trevligt. Var ett tag sen man såg den bruden.
Nu har hon åkt hem och jag ska sätta mig vid köksbordet, ringa ett par viktiga samtal och sen plocka fram pluggböckerna. Hoppas dock på att kära Angelica kommer på kaffe och skitsnacks-besök så jag får en lite paus från mitt råpluggande (som jag förhoppningsvis kommer komma in i). Man vet ju som sagt aldrig med mig.

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag har lite ångest över detta. Jag borde vara färdigpluggad nu vilket jag inte ens är i närheten av.. Pust! Måste lägga på ett kol. Efter sommaren har jag ju andra plugg-planer och det är INTE att fortsätta läsa till undersköterska.
Någon som kan ge mig lite pluggmotivation? ;)

Nähe, hänga tvätten och sätta igång med mina sysslor. Ha en bra dag :)

SOLIGA LÖRDAG :)

Men inte får jag njuta av solen inte. Vid 12 drar jag till jobbet för att dra in lite kosing. Hade nog hellre legat i solen, klippt gräs och sådär idag, men man kan inte få allt ;) Imorgon är en annan dag och om inget jobb kommer upp ska jag fika och snacka skit med Ida och ägna resten av dagen till att plugga. Går ganska trögt med sjukvården får jag nog erkänna. Men framåt går det i alla fall och det är huvudsaken! Nähe, ordna lite till här hemma innan jag beger mig.. Ha en bra dag :)

På bilden ovan ser ni köttbulle-erika som ...

dsc00039 (MMS)

På bilden ovan ser ni köttbulle-erika som hon såg ut i 2an på gymnasiet! Haha, stackars människa. Sedan dess har hon gått ner drygt 10 kilo och hoppas på mer! Därför beger hon sig till gymmet för på att bränna lite kalorier i afton. Bra va?!


EN JÄKLIGT BRA DAG

Efter några timmars sömn vaknade jag av att kommunhus-gubbarna kom hit och satte upp min efterlängtade lampa över diskhon. Finally. Alltid lika jobbigt att behöva ha den stora lampan i taket tänd när man diskar. Men nu ska jag diska som bara den :)

Imorse (läs förmiddags) var jag megakaffesugen och eftersom Angelica är bäst i världen fixade hon kaffe till mig :) Kaffe och skitsnack är vi bäst på!

Idag är det stora städdagen. Har varit uppe i byn en runda och ordnat allt jag skulle ordna, så nu är det städ som gäller. Har tusen saker att diska, plus att min diskbänk ser ut som fan efter kommunhus-gubbarna har varit här och borrat! Men det är det värt. Tvätta måste jag också göra. Hur mycket kläder använder man egentligen?

Ha en bra onsdag :)

Solen är äckligt härlig. Har skjutit upp a...

dsc00071 (MMS)

Solen är äckligt härlig. Har skjutit upp alla sysslorna ett tag nu. Kanske dags att ta tag i dem nu?! Njae, solen är bättre :)


Klockan är typ kvart över tre på natten oc...

dsc00070 (MMS)

Klockan är typ kvart över tre på natten och jag ligger i sängen och pluggar?!? Antingen beror det på att jag har dåligt samvete över att jag återigen skjutit upp pluggandet alldeles för länge, eller beror det på att jag helt enkelt inte är trött. Hur som helst blir jag snart tokig på att aldrig kunna somna i tid. Imorgon har jag i alla fall ställt klockan på vettig tid så jag kan stiga upp i tid och få massor uträttat...


ROAST PÅ BERNS

Ett klockrent favoritprogram. Haha, ett gott skratt får man alltid! Dock vet jag inte om jag är sådär jätteförtjust i fröken Mede, men ibland kan hon också komma med ett roligt skämt!

Hur som helst har jag tillbringat min kväll på Tingsgården. Var ett tag sen man var där nu, alltid lika kul att komma tillbaka. Längtar till mitt sommarvik. Fast tiden går ganska fort, så behöver inte vänta så länge!

Imorgon ska jag ha en "måste-göra-alla-saker-som-jag-alltid-skjuter-upp-dag". Hur kommer det sig att man alltid skjuter upp sakerna som inte är så roliga!? Varför inte ta tag i dem och göra klart dem, eller i alla fall några, så man slipper dem sen? Människan är mig en konstig art..
Ska i alla fall ringa LF, Wellness, Tre och lite sådär. Plugga står nog också ganska högt upp på listan. Likaså att ringa skolan.. Skulle hinna med en fika med Ida och hennes små också, hur får jag in det?

Näe, får nog ta det sakta men säkert. Är ganska bra på att börja med alla saker samtidigt också, så ingenting blir riktigt klart. Blir tokig på mig själv!

Hur som helst ska jag sova snart! Imorgon börjar jag ett nytt liv. Inget godis eller liknande i veckorna, ingen läsk och inga andra onyttigheter. Möjligtvis om det händer något speciellt.. Här ska minsann kilona rasa!

Nu ska jag och mitt hjärtegull sova. Varit...

dsc00059 (MMS)

Nu ska jag och mitt hjärtegull sova. Varit en lång, intensiv bakfylledag vilket resulterar i att jag just nu är dödstrött! Får dock inte sova många timmar eftersom det är jobb imorgonbitti :( Hade gjort nästan allt för att få vara ledig imorgon! Men, det kommer fler lediga dagar :) Puss och godnatt, sov gott.


ÄÄÄÄNTLIGEN!

Gissa vilka som har bokat resa idag!? Jajemen, det är vi det. Min kära mor, min kära bror och jag åker till Thailand i slutet av året. Aweesome! Synd bara att tiden går äckligt sakta...

Thailand, Koh Lanta, Koh Lanta Sand resort (tror jag det hette ;))









Har pratat om det sjukt länge, men aldrig blivit av att vi har bokat. Dock skulle vi bara prata med Apollo idag om priser, resmål och sådär, men se så det slutade ;)

Hur skönt som helst. Komma iväg härifrån ett par veckor och bara vara!
KAN TIDEN GÅ LIIITE FORTARE NU!?



Igår hade jag och Jessica en trevlig suptur på Ladan! Lite lite folk kanske man kan säga att det var, men eftersom jag och Jessica va festen så spelade det ingen roll. Var på "efterfest" i Ryd och även en lite rökefterfest i Urshult. Lovely! Mer sådana kvällar vill vi ha..

Nu kommer snart min kära vän Jessie blue och hämtar mig. Ska inhandla lite gott, pizza och dricka och kolla på film. Skön lördagkväll med tanke på att jag jobbar imorgon :(



ALLERGI?

Blir vansinnig på denna nästäppa! Nu har det givetvis satt sig i bihålorna också, men det kunde jag ju räknat ut med röven att det skulle göra. Men ingen medicin för min del tack, imorgon gör vi urshult osäkert ;) Förövrigt ligger jag och snurrar på mig minut efter minut, timme efter timme. Inte funkar det med att räkna får. Pröva inte!! Det gör dig bara piggare...

TILLÄGNAT MIN KÄRA LILLEBROR <3

När jag visade honom min blogg och han fick läsa inlägget "Kungsmadskolan" blev han lite upprörd över att jag inte hade skrivit att han preliminärt har kommit in på Kungamad. Därför gör jag detta underbara inlägget och tillägnar det till min bror..

Sitter hemma hos mamma och har avnjutit en god köttfärslimpa med potatis och sås. Nu ska vi visst spela kort här, så får väl göra det ;)


En lat Erika ligger fortfarande kvar i sän...

dsc00068 (MMS)

En lat Erika ligger fortfarande kvar i sängen med sin prins trots att hon är ganska pigg och har miljoner saker att uträtta idag. Tror minsann att jag snart ska stiga upp, kila bort till mamma och hämta bilen och köra hem och plugga. Ingen rast och ingen ro! Ha en bra dag. Puss


Sitter och dricker kaffe och pratar skit m...

dsc00035 (MMS)

Sitter och dricker kaffe och pratar skit med Ica. Ovanligt va ;) Ska snart bege oss iväg på diverse äventyr! Ha en bra dag :)


GODMORGON MINA HALLON

Lat som jag är ligger jag fortfarande kvar i sängen. Vad halv, tjugo i nio är det nog ganska lagom att stiga upp. Haha, lat-erika är i farten ;) Får se vad vi hittar på idag. Vädret ser ju inte ut att bli det bästa tyvärr. JaJa, återstår att se. Tror jag ska stiga upp nu så jag hinner det mesta! Ha en bra dag, hörs sen. Puss

NATTINATTI :)

Vet inte när jag gick och la mig såhär "tidigt" sist men ikväll gör jag faktiskt det. Ska kolla igenom lite kataloger innan jag somnar så man kanske blir av med lite kosing, jag som är stenrik ;) Imorgon stiger jag upp i ottan för att vara barnvakt till en söt liten unge. Tror det var till lunchtid! Efter det blir det plugg och lite diskning. Ofattbart vad en person kan använda så mycket olika saker :/ Godnatt med er, hoppas ni sover gott! Puss

MÅNDAG!?

Efter att ha legat i sängen och snoozat onödigt länge pallrade jag mig upp till min lediga måndag!? Fick fundera en stund över vilken dag det var jag kom ganska snabbt fram till att det bara är söndag. Haha, jag som brukar ligga en dag efter annars ;) Nu har jag varit ute med Elvis, duschat och just nu avnjuter jag ett par underbara goda koppar kaffe. Gott! Snart ska jag fixa det sista här, pallra mig bort på en skitsnacksstund med fröken Hammarström och senare hem till mamma för att skruva ihop lite delar på bilen som jag skruvat bort. Smarta jag! Senare blir det en runda till kära Gammelmormor för en kopp kaffe och goda bullar. Vad som händer i eftermiddag är ännu oklart, men vi hittar säkert på något. Skolan väntar ju på mig om inte annat :( Ha en bra dag trots det trista vädret. Puss

TRIST VÄDER

Minst sagt. Vart är solen när man beställt den? Var ett tag sen jag la en beställning på den och den har fortfarande inte kommit. Jävla segrövar. Ska aldrig mer beställa därifrån ;)

Eftersom killen på Media Markt (mot min vilja) tog min dator igår för att skicka iväg den fick jag låna Icas lilla dator. Som tur är fungerade strömsladden till den så jag har en fungerande dator. Heja! Tur att jag en sån fin vän som hade en extra dator till mig :)

Ska försöka sitta hela dagen idag och plugga. Har inte gjort något vidare vettigt på flera dagar, så dags att sätta fart nu. Har ett par uppgifter kvar på Geriatriken, sen är jag klar med den kursen. Skönt! Sen har jag bara en kurs kvar innan jag säger "farväl skolan". I alla fall till hösten. Haha, känner mig som en plugg-narkoman. Kan man vara det!?

Nähe, ska busa lite med plutten så han blir trött och somnar. Så kanske man får lite lugn och ro här sen. Hörs senare. Puss

Förresten, om ni har förslag på några fina klänningar till ett bröllop så kan ni väl slänga hit det förslaget!? Har en klänning, som dock inte är min egen, så vet inte om jag ska ha den eller inte. Pjuh! Har verkligen beslutsångest.

KUNGSMADSKOLAN

Tjohopp! Hoppas ni har roligare än vad jag har det. Jag sitter i bilen vid Kungsmad och väntar på att lillebror och co ska komma ut igen. De lovade dyrt och heligt att de skulle skicka direkt vid 11 om tiden när de slutar. Har fortfarande inte fått något sms?! Jo jag tackar ja! Fast jag har fått lite plugg gjort, skönt det. Sånt som inte hade blivit gjort hemma ;) Jag känner mig själv ganska så bra, tyvärr. När de små kommer tillbaka ska jag KISSA, är äckligt kissnödig, äta en korv och åka till media markt och lämna in min inte så krya dator. Hoppas verkligen jag får hem den i eftermiddag också. Måste ju ha den, kan bli lite jobbigt att skriva hela sjukvårdskursen för hand. Usch, vill inte för tänka på det. JaJa, nog om mina stackars problem! Hoppas ni får en bra dag :)

SKÖN DAG!

Har haft en gaaaanska lugn och skön dag. Som vanligt hann jag inte dammsuga städa iordning speciellt mycket här hemma. Som vanligt med andra ord. Har i alla fall tvättat det sista och ska hänga det innan det är läggdags ikväll!

Eftersom Ica hade rensat sin garderob var jag tvungen att rensa hennes svarta sopsäck. Haha, fick med mig ett pas kassar hem kan jag lova! Just nu står allt i hallen, får bli uppack imorgon. För mig får hon gärna rensa den ett par gånger till ;) Nu ska jag bannemig gå ner i vikt så jag kan låna lite mer kläder av henne! Och tvärtom. Stackars Ica  drunknar ju in mina kläder!

Just nu sitter jag och lillfisen (som ligger) i soffan och kikar på Navy CIS. Imorgon ska jag bannemig ta tag i mitt liv. Stiga upp i vettig tid (kanske), damma, plocka undan överallt, dammsuga och plugga. Har inte pluggat på.... 2949375893758 dagar och några timmar. Slapp jag är! Får ju nästan dåligt samvete.

Men som alla andra dagar är imorgon en ny dag som förhoppningsvis har med sig nya möjligheter. I hope so!
Nu ska jag äta lite Japanmix och gotte och kika klart på NCIS. Sov gott när ni ska sova :)

RSS 2.0