MÅNDAG = NYA TAG!

Ny start på en ny vecka. Ny vecka betyder nya tag!

Fick ihop lite jobbtider i november i alla fall. Skönt. Har dessutom fått lite tider i december också, vilket inkluderar min kära 20 års dag. Men alla andra jobbar ändå på dagen så på kvällen blir det tårta och mys! Härligt. Blir bara med familjen. Angelica tillhör ju familjen så hon är välkommen mer än någonsin :)

Var förresten där i helgen. Bakade "några" lussebullar. Kom väl upp i en 150 stycken. Haha, massa deg och russin på golvet. Men det tillhör ju när man bakar julbakelser :) Riktigt mysig kväll med lagom mycket vin, lagom mycket skitsnack och mycket trevligt sällskap!

Ska kika på lägenhet på onsdagkväll. Ebbalyckevägen, om jag nu vill ha den, blir min nya adress! Härligt.
En nystart på livet och allt som hör vardagen till!

Ooops, gotta go! Min  dator ska alldeles strax startas om. Ha en bra kväll! ♥


FREDAGKVÄLL

Godkväll, hur har ni det hemma i adventsmörkret?

Jag har det kanonbra. Varit i lägenheten idag igen och packat ihop massor. Har bara lite kvar som ska hämtas med släp imorgon. Letar ny bostad, så jag hoppas att killen som sitter och funderar på lägenheten på Ebbalyckevägen bangar på den och fortsätter leta. Därigenom får jag den och inflyttning kan börja!

Ikväll blir det en "ensam hemma kväll". Mamma och lillebror hjälper till på något disco som lillebrors klass har för klass 3, 4 och 5. För mig blir det en godis och chipskväll framför Idol. Kanske dags att ta fram sina pluggsaker också och fortsätta? Den där medicinska grundkursen går det inte framåt med nu. Jo, tentorna går det framåt med. Har gjort första tentan och betyget blev ett VG, gjort andra tentan och betyget hamnade på ett VG! Riktigt stolt över mig själv. Hjärnsläppen kollade dock fram lite emellanåt på tentorna, men det hör väl till? ;) Blev ju ett bra resultat ändå. Tredje tentan har jag inte bokat datum till ännu. Känner mig verkligen inte motiverad till att plugga eller göra något över huvudtaget, men, a woman got to do what a woman got to do! Right?

Sorry att jag varit så dålig på att uppdatera på sistonde, men massa skit har kommit emellan och jag har helt enkelt inte brytt mig om att bry mig om bloggen. Lovar inte att det blir bättre med uppdatering nu, men hoppas kan ni ju alltid!

Tiao!

TORSDAG

Veckorna bara rinner iväg. Denna veckan speciellt!
Har packat ner det mesta i lägenheten och resten tar jag imorgon. Flytt hem till mamma again. Inte att leka med. '

Nu ska jag och fina Angelica dricka massa julmust och cola och kolla på Hannah Montana The Movie. Har ju inte sett den så det kanske är på tiden :)



Tack min fina vän för att jag fått gråta mot din axel, för du funnits där för mig. Finns ingen som du, Angelica ♥

ELLOS.SE

Åååh, fick hem mina kläder idag från ellos. I love Ellos!






"Den lilla svarta". Underbart skön och mycket fin. Syns inte på bilden, men uppe vid axlarna är det "genomskinligt" svart "vad det nu heter". Kostar 249 kronor.



Mysig cardigan á 199 kronor.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan under täcket, slänga igång Navy CIS och hoppas på att få ett par timmars sömn! Puss på er.

DUMDI DUMDI DUM

Godmorgon torsdag säger jag och välkommen nattjobb. Mjaa, vet inte när jag jobbade natt sist meeen :) Det kommer gå bra. Bara jag laddar tillräckligt innan och sover ett par timmar innan det är dags att köra!

Gårdagen var mycket mysig. Gjorde tentan (som förövrigt gick sådär eftersom jag kom på allt efter jag var klar), åkte till Angelica och fikade och snackade skit, vidare till ICA och handlade till mammas ljusparty. Åkte hem, lagade mat och sen började ljuspartyt! Hittade lite doftljus som jag beställde och sen avrådde mamma och Angelica mig från att köpa de fina elefanterna jag hittat! Åååh, jag är så förälskad!

Sitter just nu och äter lite frukost/lunch som består av kaffe (!!!!), stekt ägg och makrillsmörgås. Riktigt gott. Ska ner och inskaffa lite pytt i panna på ICA sen. Ikväll blir det gräddstuvad pyttipanna nämligen :) Yummie!

Nu ska jag slänga iväg lite mail. Ha en bra dag.


ANDRA AVENYN!

Yeas, andra avenyn är på ingång och jag tänker sitta bänkad. Tänker du?

Skönt att få en liten paus, där man slipper prata i telefon eller prata med pojkvännen. Bara slänga på TVn, slänga upp fötterna på bordet, dricka tea och bara njuta.
Härligt härligt att kolla lite TV efter x antal timmars pluggande de senaste dagarna..


NÅGONSTANS FINNS MOTIVATIONEN

Riktigt seg dag idag. Har knappt fått något gjort på sista kapitlet. Telefonen har ringt hela jävla dagen. Har ju mig själv att skylla i och för sig eftersom jag har svarat vareviga gång, men både resurs och Ingelshov har ringt några gånger så det blir ju lite prat med dem!

Har precis varit nere på ICA och handlat lite till kylen. Den ekar nästan så det var dags för påfyllning nu! Ska packa upp de jag handlat och sätta igång med pluggandet!


NYTTIG LUNCH

Håller på att slänga ihop lite sen lunch.

Spenat, bacontärningar, lök och lite smaksättning av kryddor. En god och nyttig lunch. Dock måste jag köpa nya fullkorns makaroner efter dem var slut. Så idag kompenserar jag med lite "onyttiga" vanliga makaroner.

Såhär gör du:

Stek ihop bacontärningarna och den hackade löken (stekpanna)
Värm under tiden spenaten i micron ca 2 minuter
Häll ner spenaten i stekpannan
Låt puttra 5 minuter. Rör om då och då.

Koka makaroner eller spaghetti till.

Voila! En god och nyttig lunch.




Förövrigt går pluggandet bra. Behöver lite ny energi känner jag. Tror det blir bra med en lätt lunch nu. Till middag blir det stuvade makaroner och köttbullar. Yummie. Var länge sen vi hade stuvade makaroner.
Vad ska ni ha till middag?

HÄRLIG MORGON

Vaknade av att finaste Ica ringde och väckte mig imorse. Tacka gud för detta, annars hade jag sovit bort hela dagen! Typiskt mig.

Har sovit som en prinsessa. Hade grymt svårt att somna inatt eftersom all information som jag får av böckerna sätter sig på hjärnan och hoppar runt. Plus att min fina älskling "gurglar" saliv om nätterna. Jag tror jag blir skogstokig. Men lika fin är han för det.

Vet ni vad jag ska göra på lördag mellan 17.30-21? HÅLL I ER! Jag ska jobba på Tingsgården. Jag minns inte när jag var där sist. Över två månader i alla fall. Ska bli underbart att komma tillbaka dit och få lite ny jobb energi. Har dock inte hört av Ingelshov ännu, så jag antar att deras personal håller sig friska och krya. Bad for me.
Har dessutom pratat med Marita (jobbar i resursen) om Handikappomsorgen. Hoppas de behöver lite vikarier. Kanske till och med skulle frågat om Solhaga i Väckelsång? Hm, det gör jag sen i sånna fall..

Sitter och mumsar i mig en tunnbrödsrulle med leverpastej och gurka. Fina grejer det. Och självklart en kopp kaffe till. Behövs innan det är dags för 12-timmars plugg igen. Pjuuuh, skönt när morgondagen är över. Då kan jag lägga ifrån mig böckerna någondag och kanske koncentrera mig på något annat. Eftersom lägenheten måste städas får det väl bli det...

Nu ska jag plugga. Hörs senare!

SEN MÅNDAGKVÄLL!

Ja, idag lär det bli sent. Har råpluggat hela dagen så höger arm kommer snart vara förlamad. Men pausa måste man, så både jag och armen får ny energi!

Ska plugga en stund till innan det är dags att krypa ner. Imorgon ska jag upp i ottan och kanske kanske gå en sväng innan pluggandet sätter igång igen. Sista dagen att plugga innan tentan så det får bli full rulle. Var dumt av mig att lägga tentan på en onsdag eftersom jag vet att jag inte får någonting pluggat i helgen, men då vet jag det till nästa gång. Nästa tenta får bli en fredag. Då har jag heeela veckan att läsa!

Nu har Bless The Broken Road startats på Spotify. En underbar låt som är helt underbar att plugga till. Man slappnar av och kan koncentrera sig riktigt på vad man läser!

Gonatt mina fina läsare.

VÅRA FÄRGGLADA NYKOMLINGAR





Här är våra fina kampfiskar.
Om ni ska skaffa kampfiskar ska ni tänka på att ALDRIG ha två hanar i samma akvarie eftersom de är aggressiva mot varandra och kämpar till en av dem dör.
Däremot går två honor ihop jättebra. Vi har en blå och en röd hona! Otroligt fina.


ENSAMKVÄLL

Yeah, idag blir det en sitta hemma själv kväll. Älskling och Fille ska åka till Kalmar och köpa vinterbil till min honey. Gör inte mig så mycket eftersom jag ändå måste plugga hela kvällen och inte kommer se M ett skvatt. Ganska skönt att han är iväg, behöver inte alltid sitta på varandra och jag får lite lugn och ro i mitt pluggande :)

Ska laga till lite ärtsoppa nu och sen ska jag fortsätta plugga. Är inte ärtsoppa med senap hur gott som helst?

GODEFTERMIDDAG KALLA MÅNDAG!

Helgen har varit extremt lång. Älskling var ju ledig i fredags vilket gjorde att det kändes som lördag. Trots "den långa helgen" har dagarna rullat på i rekordfart och nu sitter jag hemma i lägenheten igen och undrar vart helgen tagit vägen..

I fredags uträttade vid miljooooner ärenden. Körde 20 mil under dagen och ändå kändes det inte så farligt långt. Var i Rävemåla, i tingsryd, i växjö och i ingelstad. Hujedamig. Inte konstigt jag var lite halvtrött på fredagskvällen. Men vet ni vad jag kom hem med i fredags kväll? Jo, en bil. En söt liten Opel Astra som bara är min min min! Ooh, det är min älskling det ;)

I lördags kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde på dagen. Inget vettigt i alla fall eftersom jag inte kommer ihåg! Kvällen spenderades i alla fall ute hos Henke i Rävemåla. Riktigt trevligt födelsedagskalas förutom att dansbandsmusiken gick varm ur högtalarna. Åkte hem framåt 02-tiden tror jag med en full pojkvän och somnade gott i sängen. Aldrig har min säng varit så efterlängtad :)

Igår vaknade vi sent eftersom vi fick stressa oss igenom de två första vakna timmarna. Innan älskling skulle iväg på hockey skulle vi till Urshult och hämta lillebror och pizza, stanna i Bredaslätt och köpa tea och sen äta. Hm, han inte riktigt men han kom iväg i alla fall och tur var väl det. Jag ägnade resten av dagen med att plugga, åka med lillebror och handla och typ ta det lugnt. Riktigt skön söndag.

Nu sitter jag här och ska fortsätta plugga. Tenta på onsdag och jag är inte ens klar med första kapitlet. Bra va?
Ha en underbar dag. Puss

GODMORGON LÖRDAG?

Njae, jag vet ju att det är fredag idag men min fina prins är ledig idag så det blir automatiskt lördag!
Idag ska massa ärenden utföras och senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska i alla fall till Ica en stund och mysa med henne och Ozzy! Senare vet jag inte. We`ll see.

Nähe, dags att sätta igång. Såg precis vad klockan var. Ligger lite efter i tidsplaneringen! Hörs senare.

NATTI NATTI

Klockan är snart 00.00 och min höger tumme strejkar. Har skrivit konstant hela dagen. Både på datorn och i mitt
anteckningsblock. Har fått nog för idag. Skrivit massa information hela dagen, både nya och gamla frågor.

Pratade med min kära lärare idag. Tentamen numero one onsdagen 18/11 klockan 12.30!

Huuuja. Är faktiskt lite nervös. När man gick i skolan och gjorde sina "kära" prov var varken pirrandet i magen, illamåendet om att man kommer få IG eller nervositeten inför provet framme, men nu..
Nu är det katastrof. Jag vet att jag kommer klara det galant. Jag ska sätta igång med pluggandet i tid nu, skriva, kolla igenom, läsa på, skriva, läsa på skriva. Ja ni fattar. Tror inte jag har varit såhär nervös inför ett prov en enda gång. Kan kanske ha att göra med att det nu heter tentamen och inte prov :)
Hoppas verkligen jag klarar mig bra, blir riktigt besviken annars. Jag går in helhjärtat för den här tentan.

Nu tänker jag lägga ner pluggandet för idag, gå och borsta mina tänder och krypa ner hos min fina älskade prins.
Älskar honom bigtime!


AGNES CARLSSON

Ge mig hennes röst, please! Vilken gudinna.

Agnes - Champion

http://www.youtube.com/watch?v=T12mtvbrEbs


Bild lånad från Google.


ONSDAG

Godmorgon onsdag!

Hoppas alla har sovit gott. Har jag i alla fall gjort. Var lite segt att stiga upp imorse dock, eftersom jag vaknade med huvudvärk och sovrummet var som en bastu. Men efter lite skitsnack med Ica på telefon och en dusch blev det mycket bättre :)

Har precis pratat med min allra bästa vän, min andra halva. Var länge sen vi pratade så blev en del skitsnack med henne. Haha, lustigt att vi avskydde att åka till varandra när vi var små, men att vi nu knappt kan vänta tills vi ses nästa gång. Thats my ögonsten!

Ska sätta igång att plugga lite nu. Har varit nere på ICA och handlat köttbullar som vi ska ha till middag ikväll och sånna där Aladdin hjärtan som jag aldrig kan få för mycket av! Riktigt mumsiga. Eller jo, efter någa stycken mår inte magen så bra, men de är goda i alla fall :)

Ha en bra onsdag allesammans.



Såhär glad var jag när jag äntligen fick lite bredvidgångstider! :)



INGELSHOV CAREMA

Min nya arbetsplats. Som timmis fortfarande, men skönt att vara på banan igen. Var ju ett tag sen om man säger som så. Ska dessutom ta och slå resurs en signal och fråga om kommande jobb. Känns verkligen som jag är back on track, redo att sopa banan med de äldre igen ;)

Är ledsen för dålig uppdatering, denna veckan också. Finns liksom varken tid eller ork till blogginlägg på helgerna och igår jobbade jag och idag med. Hade ganska glassiga arbetspass men har man inte varit insatt i jobb på över 2 månader, får man faktiskt ta det lugnt.

Bloggar senare igen. Måste fixa massa saker.
En liten uppdatering bara, så ni vet att jag lever!


SEG SÖNDAG

Sorry för dåligt uppdatering (vet inte när jag bloggade sist) men har haft fullt upp.

Fredagen spenderade vi ute i Skarmansmåla hos svärföräldrarna. Mys med god mat, Idol och lite program efter det. När älskling var tråkig och kollade bilar tog jag fram pluggpapprera och pluggade lite.
Somnade gott vid 1-tiden och sov gott hela natten.
Svettades dock som en tok och mådde lite illa när jag vaknade mitt i natten, men inga större biverkningar av sprutan. Jiihu! Det gillar vi. Känns skönt att det inte blev värre.

Lördags-dagen spenderade vi i vårt garage, i Skarmansmåla och sedan inne med lite god middag här hos mamma. Slängde ihop en kladdkaka på kvällen och senare begav jag och älskling oss mot favorit Angelica. Där blev det pizza och WII-mys med ett glas vin och julmust! :)
Alltid lika trevligt att umgås med denna tjejen!

Älskling gick hem vid 2-tiden inatt medan jag och Ica fortsatte snacka massa skit. Somnade inte förrens kvart över fyra inatt. Vet inte när jag var uppe så sent sist, men skitsnack får man aldrig nog av :)

Nu ska jag ut och kolla Jontes moppe. Älskling och lillebror klarar aldrig någonting själva ;)

SKARMANSMÅLA

Sitter ute i Skarmansmåla. Har ätit god grillad kyckling och potatissallad och myst lite med lite gott godis.
Kollat på Idol och Skavlan som går på SVT 1. Vet inte riktigt vad det handlade om egentligen, men Nissepisse gillade det tydligen :)

Fick svininfluensasprutan idag med. Fick den av snälla Åsa som är sjuksköterska på Tingsgården eftersom jag är sjukvårdspersonal. Nu börjar segheten komma fram i huvudet, vänster arm gör ont vad jag än gör och pannan känns varm. Hoppas verkligen att jag slipper alla biverkningar och skit!
Men mycket värt att ta den. Man vet ju aldrig hur drabbad man kan bli och då är det lika bra att ha det färdigt!

Nu ska jag plugga en liten stund. Älskling letar bil på nätet och kollar igenom sina bildelar han fick hem idag. Herregud vad man kan slänga ut massor med pengar på massa skitdelar. Gode himmel!

Ha en bra kväll alla festprissar och soffpotatisar :)

GODMORGON FREEEDAG

Äntligen helg igen. Skönt. Få träffa sin pojkvän hela dagarna, om han nu vill och inte blir så satans rastlös när en minut går och ingenting händer. That´s him!

Har ringt massa samtal nu, skönt att ha det avklarat. Dock var ingen av personerna som har hand om barnundersköterske-utbilningen tillängliga, men ska ringa på måndag igen. Inte så lustigt att de har gått hem. Klockan är ju faktiskt 13 en fredagseftermiddag.
Ska kika in på arbetsförmedlingens hemsida istället och kolla om det finns några jobb till mig. Skulle inte tro det, men man kan ju alltid hoppas! Är i stort behov av ett jobb. Är så trött på att gå hemma.

Skönt att jag fått två bredvidgångar nästa vecka i alla fall. Måndag kväll 15-20.30 och tisdag 8-14. Ska bli spännande att få se en ny arbetsplats som förhoppningsvis leder till en massa tider som jag får :)

Ska plugga lite nu. Sen vid kvart i två ska jag köra till mormor och plocka upp henne för att åka till banken så hon får betala sin BJ:s räkning hon har. Otacksam är vad som är, eftersom ingenting någonsin passar henne, men så är det väl att bli gammal.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir det Skarmansmåla för lite god middag och Idol-mys.

Nu ska jag sätta igång. Vid 15 ska jag sola lite på Kaskad. Var så himla länge sen, så ska bli så jävla skönt. Ska se om jag hinner sola lite innan eller efter. Ha en bra dag. Puss på er

BARNUNDERSKÖTERSKA

Eftersom jag alldeles nyss fick en kommentar om vad en barnundersköterska är ska jag mer än gärna tala om det.

En barnundersköterska är en undersköterska som är specialicerad inom barn. Utbildningen gör mig specialicerad på svårt sjuka barn, ungdomar och nyfödda.
Utbilningen ligger på 1 år, man läser den i Växjö, ute på Sigfridsområdet och läses på distans.


There you go. Kanske skulle berättat det i tidigare inlägg, men glömde nog bort det en smula.
Men här fick ni lite info :)


HELDAG MED EN FAVORIT

Alltid lika mys att umgås med min fina Angelica och idag var hon min heela dagen. Varit hemma hos mamma hela dagen, gått en runda med hunden, druckit lite vin, snackat en massa skit, druckit kaffe - you name it!

Har också fått laga min underbart dumma telefon eftersom min kära pojkvän stoppade in fel iphone i datorn. Går bara att ha en iphone kopplad till en dator. Eftersom han stoppade in min istället har min varit lite halvkonstig heeela dagen. Först nu börjar den komma igen, fast med lite ikoner som bara de nyare iphonarna har.

Haha, jag tror inte en själ förstod ovanstående, inte ens jag själv vet hur jag slängde ihop den där texten. Aja, hur som helst. Ville nog mest få fram att jag haft en mysig dag oavsett problemet med telefonen :)



Fina Angelica




Min fina lillebror


Nu ska jag kolla klart på Navy CIS och plugga lite till. Kanske blir att beställa hårförlängning när jag ändå är inne på datorn. Hihi, shopping!
Godnatt allesamans, see ya tomorrow!


HOS MAMMA

Är hemma hos min fina mamma nu. Tagit en sväng med hunden och dricker just nu kaffe. Ica kommer om en stund och gör mig lite sällskap! Myspys :)

Får se vart dagen tar vägen. Ska nog ringa lite samtal sen. Barnundersköterska ska jag ju bli, har jag fått för mig, så ska skriva ut lite info om det och lite telefonnummer så man kan ta reda på lite mer om utbildningen. Är 1 år på distans, hur bra som helst. Ska ringa CSN med och få lite svar på några frågor jag har. Kommer bli suuuuper!






This is me today! Osminkad och snygg som aldrig förr ;)
Den fina, sköna tröjan är från GinaTricot, 149 kronor. (tror jag)


TORSDAG

Om snön nu ska komma kan den väl lika gärna lägga sig lite också? Yr inte lika mycket som igår men väller ner som aldrig förr. Tacka gud att det inte är lika kallt idag, trodde ju det skulle vara det.

Igårkväll satte jag och älskling igång att städa. Heeela lägenheten, jag tvättade och vi hjälptes åt att städa akvariet. Tog sitt lilla tag att städa alltihopa men nu är fint som snusen här. Skönt att få allt fädigstädat på en dag. Annars brukar jag ta det i etapper, några rum under dagen och några rum dagen efter, men inte nu. Hur skönt som helst!

Idag bär det av till mamma vid lunchtid. Mys med hunden och Ica om hon nu ville komma på besök :)
För tillfället äter jag lite frukost - en fralla, en safari yoggi och en kopp kaffe. Tog en dusch precis när jag steg upp så fräsch och redo för att möta en ny dag!
Igår skickade jag ju in mina kompletteringsuppgifter för kursen jag pratade om igår. Får se om hon läser igenom dem idag och skickar mitt förhoppningsvis, nya slutbetyg. Kalla mig dum, men högsta betyg i alla ämnen är inte så dumt :)

Nu ska jag fortsätta äta frukost och kolla mailen. Hörs kanske lite senare!

HÖST



Snodde denna mysiga höstbild av Ica. Tyckte den var fin. Dock
har jag redigerat färgen lite och lagt i mer skärpa.
Angelica är en utomordentlig fotograf :)


GODMORGON SNÖIGA ONSDAG!

Kan inte vara någon som missat snövädret, väl? Här yr det små små snöflingor och blåser kallare än i Alaska.
Precis varit nere och handlat lite i vår söta Ica-butik som ligger 20 meter från ytterdörren. Nära och bra!

Gårdagen spenderades med fina Ica. Hela dagen. Kom vid 10 tiden och vi körde direkt till Biggans. Skulle bara handla frallor, men eftersom vi träffade Mona och Malin där tog det lite längre tid. Malin åkte med hem och drack kaffe och snackade massa skit. Myspys. Blev lite fotande efter Malin åkt hem också.
Vill ni kika på bilderna får ni besöka Icas blogg - http://angelicaahaammarstrom.blogg.se.
Eftersom vi har så dålig matfantasi bestämde vi att vi skulle äta god Kinamat! Yeeeih! Dea, jag och Ica åkte ner till Ronneby och handlade deras goda mat. Synd bara att de är lite trögfattade och knappt förstår hälften av vad man säger. Hemma i Tingsryd mötte vi upp min karl som självklart också skulle äta.
Sen blev det lite film. Haha, the proposal. Den är väl hur bra som helst. En riktig mysfilm. Och stenrolig.

Fick reda på slutbetyget i Människan socialt och kulturellt, VG. Njaa, jag strävar ju efter högre så jag ska kolla igenom frågorna på kapitlena igen och se om jag kan utöka mina svar lite. Förhoppningsvis blir det högre betyg då. Ska det va så ska de va höööögt!

Nu ska jag sätta igång. Får se om jag kommer någonstans. Är lite halvseg idag, men då har man ju en anledning till att bara slappa ;)
Ha en bra dag. Puss



Fotodag med Jessie någon dag i somras.

Modell: Jag
Fotograf: Jessica Rönn


MÅNDAGSMYS

Måndag igen. Veckorna går fort, speciellt helgerna. Denna helg har varit något utöver det vanliga så det är inte konstigt att jag är sjuk och sliten. Är duktigt förkyld och det är väl tack vare promenaden hem från Sara och Pierre i 6 minusgrader i lördagsnatt? :) 

 I fredags var vi hos Ica och Dea. Åt god mat, snackade massa skit och intog lite alkohol! Mycket trevligt med fint sällskap. Måste göras oftare. Är riktigt trevligt att ha lite fredagsmys emellanåt. Inte bara massa fulla människor, utan god mat och trevligt sällskap. Jag och älskling hade en toppenfredag hos dem!
Lördags bar det av till Sara och Pierre för lite halloweenfest. Trevligt som tusan. Utomordentligt sällskap och bra musik, tills någon knuffade ner datorn och pajade musiken.

Bilderna vill inte sammarbeta med mig så senare ikväll eller imorgon jag får ihop det igen. Är inte på humör att sitta och traggla med det nu ändå så. Hoppas er dag varit lika skön som min, fast du har sluppit allt vad förkylning heter!

Ska plugga lite till innan det är dags för matlagning. Idag blir det stekt lax, potatis och sås. Yummie. Blir nog kokta grönsaker till också. Vad ska ni ha för mat idag? :)



RSS 2.0