MEMORIES

Att umgås med nära och kära förgyller verkligen ens liv!

Har hittar på hur mycket som helst som är för stort för att rymmas på skärmen så att säga. Va fasen har jag hittat på tidigare? Har jag legat och sovit de senaste åren? Tvi!

Har med andra ord aldrig tråkigt med mina vänner, speciellt inte Jessie-blue! Vilken kvinna. Bäst på fest, mat, dryck, dans, skjuts - ja you name it!
Har på tal om det varit där på finmiddag ikväll, spelat ett par rundor yatzy, ätit onyttigt och pratat skit.

I helgen blir det dock jobb och inte så mycket Östersjö som jag egentligen hade velat. Men är ledig måndag efter många om och men, så ska absolut inte klaga! Tacka vet jag ordinarie personal. De är fan bäst i slutändan!

Måste också tillägga att jag saknar världens bästa Angelica! För lite Angelica-Erika tid på sistone :( <3



WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL..

Har ni någonsin känt att hur mycket ni än kämpar, hur mycket ni än ger, hur mycket ni än försöker, hur mycket ni än vill få någonting att fundera så skiter sig allt?

Allt kommer rusandes till en som om man inte gjorde annat än att misslyckas. Det är i sådana situationer man är helt värdelös, det är då man står helt ensam.
För hur många nära vänner du än har i en sådan situation, hur mycket ni än pratar om det,
så står man ändå alltid ensam i slutändan.
Är ensam verkligen stark?


KASS..

Ja, jag är verkligen kass på att uppdatera, men det blir så när man jobbar hela tiden. Dock är detta sista jobbpasset innan man går på tisdag natt igen. I love it! Helgen kommer fyllas med alkohol, bad, sol och grillat. Yummie :)

RSS 2.0