SYSKONKÄRLEK



Min älskade bror och jag! Inser nu när jag verkligen tittar på bilden att jag är grymt mycket kortare. Inte så konstigt att folk tar honom för att vara min bror ;)

TROR DU ATT ENSAMHET KAN DU DÖLJA VAD DU KÄNNER?

Ibland undrar jag hur vissa människor rent av är funtade. Spelar ingen roll hur många gånger du upprepar samma sak, gång på gång, vecka efter vecka. I slutändan står de ändå där som fån och undrar hur fan jag ska ha det!?
JAG SKA HA DET SOM JAG HAR SAGT DE SISTA 2794728472 GÅNGERNA.

Hur mycket ska en människa behöva klara av innan denna når botten? Man ska fan ta mig alltid vara glad utåt och alltid vara andra människor till lags, vara snäll, inte såra, inte prata skit, inte göra det eller det eller det... Men hur bra mår man då? När får man själv dryfta sina känslor eller tankar?
Tur jag har mina finaste vänner i världen runt mig när jag mår som sämst men även när jag mår som bäst. Eller det är ju klart dem som får mig må så bra!

Undrar dock ibland vad fasen jag har givit mig in på. Är detta det livet jag ville leva? Eller strävar efter? Vill jag skaffa förhållande med en kille jag känt hela mitt liv, jobba på samma jobb resten av livet och fastna i Tingsryd?
Det är väl nu man ska göra någonting åt det!? Eller det är vad folk påstår i alla fall.

Ska börja rannsaka mig själv, mina "vänner" och mina rutiner och hoppas på att jag kommer må bättre. Ska bli egoist och inte tänka mer på andra människor än mig själv. Man får fan ändå aldrig någonting tillbaka..

ASKALAS DÅLIG...

Ja, jag är verkligen kass vad gäller uppdatering, men har haft massor att göra, så inte hunnit sitta här!

Ska jag beskriva sommaren med ett enda ord kommer det att vara "awesome"! Vet inte riktigt vad vi har gjort egentligen för tiden har gått så jäkla fort, men kul har det minsann varit. Alkohol, massa dans, underbart sällskap och goda vänner. Thank you God!

Idag ska jag kika på ny dator. Min har nästan lagt av och det är med nöd och näppe jag kan använda den. Hakar upp sig, skriver inte de bokstäverna jag vill och det går absolut inte att spela musik eller kolla film på den. Så hoppas BJ:s har någon som faller mig i smaken. Först blir det dock frukost på Börjes. Yummie!
Ikväll kör vi på WII-kväll med ett par glas vin och trevligt sällskap! Gotta have some fun :) 

Nähe, dags att dra sig så man hinner alla sakerna man ska göra innan ikväll! Puss

RSS 2.0