GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Frasses födelsedag. Hurra, hurra, hurra! :)
Idag fyller min skräckinjagande vovve 3 år!



Förövrigt är det nyår idag o jag har äntligen bestämt att jag ska till Sara o Pierre. Vet dock inte vad jag ska ha på mig eller hur jag vill ha håret. Hade ju planerat att våga det, men det sket sig när jag inte hittade någon vågtång :( Så när jag är klar med allt blir det ett Kongabesök för att låna Marina o hennes vågtång. Eftersom jag är lite halvbra på det där, skajag låna henne så hon får göra det ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs kanske senare eller imorrn. Puss

BESLUTSÅNGEST

Blir en sista uppdatering innan jag ska sova.
Vann ingenting på Bingolotto, har inte bestämt vad jag ska/vill göra imorrn och jag vet inte om jag ska stoppa i min hårförlängning imorrn eller inte. Beslutsångest på hög nivå minsann. Kan något hjälpa mig med dessa saker? :P
Och dessutom har jag också beslutsångest om vad jag ska ha på mig i sånna fall.

Ikväll har varit skönt. Spelat Bingolotto, spelade 500, sjöng lite, halvkollat på Mona-Lisas leende, färgat mitt hår + hårförlängningarna o pratat massa skit med mamma. En riktigt mor-dotter kväll. Jonte evakuerade mitt rum så jag och mamma hade det trevligt själva. Tyvärr vill ju aldrig Jonte vara med när vi ska hitta på något, men han ångrar väl sig snart hoppas jag. Vi har ju faktiskt skoj när vi väl gör något tillsammans :)

Nu ligger jag i sängen och sneglar lite på Navy CIS. Nu ringde älskling med så jag ska prata med honom en stund innan jag slänger huvudet på kudden och blundar! Ska bli skönt att sova. Blir ju en lång dag imorrn hur jag är gör. Sov gott. Gonattpuss till er


SNART BINGOLOTTO

Yes, snart är det Bingolotto som gäller. Jag o mamma ska spela. Jonte vägrar eftersom han är så jävla tråkig ;)
Blir en lugn kväll med andra ord. Bingolotto, chips, julmust o mys. Ska bli nice. Något som inte är riktigt så nice är att jag måste fira nyår utan min älskling. Inte alls kul. Medans han är i Stöten o har roligt så sitter jag hemma o har inte bestämt mig vad jag ska göra. Känns som jag får ta o göra det nu :/ Några råd?



Jag o min fina älskling som jag älskar över allt annat <3


DAGENS

Dagens låt: The Script - Breakeven
Dagens dusch: Efter 13 när jag hade strukit all tvätt
Dagens frisyr: Just nu i en bad-hair-day bulle
Dagens smink: Ingenting alls
Dagens händelse: Gjort byn på en del ärenden
Dagens planer: Spela Binholotto med mammsen ikväll
Dagens vill ha: En pälsväst
Dagens saknad: Marcus
Dagens tråkigaste: Hm, strykningen :P
Dagens finaste: Min mamma
Dagens måste: Städa mitt rum
Dagens dricka: Julmust
Dagens köp: Linsvätska, smällare o chips
Dagens mat: En tallrik risgrynsgröt
Dagensns kärlek: Dagens kärlek går till mina vänner, min älskling o min familj

This is me today
 

Jeans - Lee
Linne - Lager 157
Tröja - Gina
O idag har jag slagit till med blåa ögon, de ni ;)

PS. jag bjuder på den fruktansvärt osminkade bilden. det är förhoppningsvis ögonen ni tittar på ;)

Nu ska jag göra något annat :P Hörs senare förmodligen. Puss

EN OPLANERAD DAG

Hejsan allesammans. Sovit gott? Det har jag. Riktigt gott :)
Gårdagen körde slut på mig totalt. En heldag i stan med massa folk, mys o koll efter kläder gör en ganska slö! Men riktigt trevligt va det. Angelica o Matilda hämtade upp mig vid 12tiden o sen bar det av till Växjö. Där upptäckte vi att någon hade snott Filles reserverade/betalda plats o gjorde oss skitarga. Sen orkade vi inte bry oss så mycket, så vi släppte av Matilda (hon var sen till klippningen eftersom puckot hade parkerat på Filles plats) o sen körde jag o Angelica o parkerade. Lögn i helvete va det att hitta plats. Men vi hittade en på teatertorget som vi backade in på ;) Skills minsann.
Medans Emelie (som vi mötte upp i stan) o Matilda klippte sig så inledde jag o Angelica dagen med en fika på Åhlens.  Sen fortsatte vi vår vandring mot Gina för att ha det avklarat. Hittade massa fint :) Sen slöade vi oss igenom resten av stan. En riktigt trevlig dag. Hittade dock ingen vågtång som jag letade efter mest, men det gör ingenting. Får kolla på Carlssons efter den. Lite dyrare där dock, men är säkert i bättre kvalitet! Vi får väl se vad det blir.

Efter vi hade gjort stan osäker åkte jag hem för att äta o sen ta bilen till Konga för lite mys o filmtittning med brudarna. En mycket trevlig kväll med skitsnack, film, mys, glass o godis. Tack för en underbar kväll brudar!

Imorrn är det nyårsafton o jag har inte bestämt vad jag ska göra ännu. Antingen sitta hemma o inte göra ett piss eller åka till Sara o Pierre för lite alkoholintag. Får se vad jag känner för imorrn! Om jag inte kommer när det börjar kanske jag kikar ner en runda lite senare  för att fira tolvslaget. Vi får väl se vad jag hittar på :)
Nu ska jag duscha lite o sen köra till Carlssons för att köpa smällare till Jonte o kolla efter vågtång till mig. En lite försen julklapp till mig själv för det bli om det finns ;) Älskar julklappar till mig själv. Don´t you?
Ha en bra dag allihopa. Puss

  


Gårdagens klädstil blev
Jeans - Tiger of Sweden
Linne - Lager 157
Kort jacka - Gina
Scarfs - H&M
Örhängen - H&M

Over and out!

SEG KVÄLL

Kvällen har varit lika seg som dagen. Vet inte varför jag är så blödig som jag är idag. En dålig dag kan man inte heller kalla det. Eller jag vet inte. Jag saknar min älskling så fruktansvärt, det är väl därför jag är på så dåligt humör.
Ska snart bädda ner mig riktigt o kolla på The Bee Movie tror jag. Marina sa den va bra, så ska kolla på den :) Den ser rolig ut. Eller så kanske jag ska kolla på Madagaskar 2. Hm, vilket dilemma :P

Imorrn blir det Växjö en sväng. Lite shopping, lite mys, lite fika, lite trängsel osv. Matilda, Emelie, jag o Angelica. Vad jag vet, än så länge. Sofie fick se hur pigg hon var! Hoppas hon är pigg. Länge sen man såg henne.Får se hur det blir. De kommer vid 12tiden o då ska jag o Ica strosa runt lite själva. Matilda o Emelie ska klippa sig o sen kommer dem o gör oss sällskap! Ska bli skönt att komma "iväg" lite med. Slippa tänka på att älskling är så långt borta, slippa tänka på allt omkring en. Ska bli nice. Maybe that´s what i need.
Nu ska jag borsta tänderna osv, sen bestämma vilken film jag ska se. Kolla lite på Gina med o se om jag hittar något fint jag ska köpa imorrn. Får se vad som finns på rean. Är nog ganska urplockat. Men, we´ll see. Ha en bra kväll, sov gott. Puss



Ge mig andra avenyn tillbaka. Fuck uppehållet. Nu vill jag ha det!


EN JÄVLA SKITDAG

Just idag är det en jävla skitdag. Marcus har åkt till Stöten, jag mår skit, mitt rum behövs städas o jag har allmänt tråkigt.
Inte nog med att jag o älskling inte setta på hela julen åker han till Stöten vilket resulterar i att vi inte ses över nyår heller. Visst, det är en killresa o dem har planerat det hur länge som helst, men det är ändå jävligt tråkigt. Kommer bli ett riktigt dåligt nyår. Men man får väl ta det som det kommer.

Igår va vi hos Marina o Dreas. Drack ett par öl o spelade lite GH! Pratade om en Wii-kväll med o den får bli av snart tycker jag. Länge sen jag spelade det nu. Lite onyttigheter o lite annat låter som en kanonidé. Åkte hem vid tolvtiden o mös lite. Sen kom killarna vid halv 2 o hämtade honom (inatt). Så nu har jag bajstråkigt o hoppas på att något kul ska hända.
Funderar på om jag ska städa mitt rum en aning. Då går tiden lite. Men efter det vet jag inte. Hade varit skönt med ett varmt bad. Lite fotbad o lite inpackning. Det blir det nog. Sen ska jag bestämma vad jag ska göra ikväll!

Nu ska jag ta mig i kragen o stiga upp från mitt varma täcke. Hoppas eran dag är bättre än min! Puss



Nathalie Frölich ♥

Jag ska torka hennes tårar
Jag ska kamma hennes hår
Reda ut alla härvor
Försiktigt och så gott det går
Jag ska bada hennes fötter
Jag ska tvätta hennes sår
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når

Jag ska lyfta hennes fötter
Dom ska flyttas tills hon går
Den ena efter den andra
tills hon trampat upp ett spår
jag ska gå i hennes skugga
Om hon faller finns jag där
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur stark du är

Jag ska köpa henne pärlor
det finns pärlor utav glas
Det är sånna jag vill skaffa
Sånna som kan gå i kras
Jag ska säga att det vackra
är så skört, så skört som du
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
du ska va rädd om dig själv nu

Jag ska lyfta hennes krona
den av törne som hon bär
Jag befirar hennes huvud
från det som tränger, det som tär
Jag ska ge henne en gloria
som lyser upp vart än hon går
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når

jag älskar dig


JULAFTON

Gokväll alla nyktra/fulla. Hur är det en julafton som denna?
Dagen idag har gått kanonfort. Men det beror kanske på att vi mest har käkat god mat, druckit julmust, ätit kakor o haft det allmänt lugnt på jobbet. Underbar dag med andra ord. När jag kom hem vid halv åtta så åt jag lite julmat till, sen öppnade vi paket o mös. Fick massa bra o ha saker (typ strumpor o trosor), ett stort lakan till sängen (va i verkligt behov av det), pengar, kläder, sparbössa (ska bara vara tior i den) o sen kommer jag inte ihåg. Men bra o ha saker va det iaf :)

Nu ligger jag i sängen o fasar inför morgondagens jobb. Är inte alls kry i varken näsa eller huvud. Huvudet är stort som ett hus, näsan är igentäppt (iaf ena näsborren) o jag är helt hes. Plus att jag inte är trött för 25 öre. Men sover jag inte nu kommer jag aldrig orka med morgondagen med varken jobb eller utgång. Samtidigt funderar jag på att skita i utgången. Bara sitta hemma själv eller göra något annat! Får väl se hur det blir. Nu ska jag iaf kolla lite på tv sen sova. Ha en fortsatt skön kväll. Puss på er


SHOPPING-MÅNDAG

Yes, idag är det måndag o det betyder två dagar kvar till julafton! Jobbar ju som sagt julafton, men vi firar ju jul på kvällen när jag kommer hem. Ska bli myspys. Längtar.
imorrn jobbar jag mellan 12-20 med Jessica. Ska försöka jobba på så snabbt som möjligt, så vi kan sitta o gotta oss sen ;) Yummie. Godis, skitprat, jobb o kaffe/julmust står på listan. Högt på listan. Ska bli nice.
Vet dock inte om jag ska åka hem ikväll eller om jag ska vänta tills imorrn. Skönare att vakna hemma o sen slippa stiga upp tidigt för att åka buss tidigt. Hm, vilket dilemma.

Denna dagen har bestått av shopping. Köpt massa julklappar så nu är alla färdiga. Dock råkade jag ju hitta lite till mig själv med, men jag får se det som en liten julklapp ;) haha. Började gå med Ida. Sen ringde Ica så då stack vi o mötte upp Ica o Marina. Gick o käkade o kilade lite på stan. Oh, det är sjukt mycket folk idag kan jag ju säga. Men nu är allt klart iaf.
Hittade som sagt lite till mig själv:
Chinos - JC
Stickad tröja - Gina
Väska - Hugo Muhr
Plånbok - Hugo Muhr
Scarfs - H&M


Hittade också massa julklappar som jag skrev innan, men kan inte skriva här eftersom man aldrig vet vem som läser :D
Nu ska jag ta o kolla igenom mina inköp. Sen när älskling kommer blir det middag ute. Kanske Acropolis (stavning?). Har aldrig ätit där. Det blir det nog :) Ha en bra kväll. Puss

MAN FÅR PASSA PÅ

Ja, nu passar jag på att uppdatera lite när karlarna är o hämtar käk!
Blir lite blandad mat ikväll - pizza, gyrostallrik o kinafood. Mycket god blandning, får smaka Angelicas pizza o se om den är god. O är den det måste jag nog våldgästa den ;)

Ikväll blir det bio o myspys. Ska se Sexdrive. Tror det innerst inne va Pär som valde eftersom han inte va så där överlycklig över mitt o Angelicas filmval sist, vilket blev High School Musical 3! Först va han sur som ett bi, sen somnade han. Haha, han hade nog en underbart rolig kväll :P

imorrn blir det mys i Skarmansmåla med god mat. Tror det skulle serveras julbord. Yummie. Måste tyvärr dock åka hem imorrnkväll eftersom jag börjar jobba i Tingsryd vid 7. Tror inte älskling är så sugen på att stiga upp väldigt tidigt för att köra mig till jobbet. Får se om han sover hemma hos mig eller om jag åker med Anna hem sen. Märker vi.
Hepp, nu kommer grabsen tillbaka. See you! Puss

SNART DAGS ATT DRA SIG TILL JOBBET

Pratar med min andra halva som jag har pratat med ungefär hela förmiddagen/eftermiddagen. Men så blir det när man nästan aldrig ses o man har alltid något nytt att prata om! I love her.

Nu har hårförlängningen åkt i igen. Kunde inte hålla mig. Vill egentligen ha en riktig hårförlängning, men det kostar lite o det går minst lika bra med en oriktig :D Klippte bort clipsen som jag sydde i när jag köpte den, men det går knappt o sätta upp håret så nu är det isatt med lim igen. Riktigt skönt. Blir ganska slitet fort iofs men det är det värt. Får väl kosta på mig o köpa en ny hårförlängning en annan dag i sånna fall.

Nu ska jag prata klart med Nathie, sen ska jag fixa lite inför jobbet. Uppdaterar ikväll när jag kommer hem med bilder o lite så. Ha en bra eftermiddag/kväll. Puss

TORSDAG

Godmorgon allesammans!
Vaknade imorse av att resurs ringde. Jobb på söndag mellan 7-14, 17-20. Fina pengar. Jag missade ju tisdagen o onsdags eftermiddagens jobb eftersom jag inte va kry i tisdags o inte hade någon bil i onsdags. Men imorrn o på söndag blir det jobb igen, så då kan man ju se det som dem pengarna ;) haha.

Idag ska jag bara ta det lugnt innan jag börjar vid 15. Jobbar till 20, så det är ett ganska kort pass. Sen hem o sova för att gå upp tidigt imorrn o jobba mellan 7-14! Ganska kort pass där med, men pengar blir det av det.
Helgen blir lugn. Imorrn blir det nog bio osv, lördag ska vi vara i Skarmansmåla hela dagen. Mormor Siri o morbror Åke kommer ner o umgås lite. Blir julmat o myspys. Söndag blir det jobb o efter det blir det mys med min älskling. Måste planera in när vi kan ses nu under jul. Blir inte många dagar över. Jag jobbar, marcus är iväg de flesta dagarna. Den 26 ska vi iallafall åka o titta på Jonathan som spelar Tomtecupen. Älskar den cupen :)
Julbrunnen btw, vilka ska dit?

Näe, nu ska jag ut med hunden. Ha det så bra så länge. Hittat min kamera, så bilder på kläderna kommer sen :) Puss


EN MYCKET TREVLIG JOBBDAG

Hade bara tre timmarspass idag eftersom det va insatt PA-möte med julklappar o grejer. Så jag, Jessica o José hade en underbart rolig dag. Alla gamla va lugna så vi städade, strök tvätt, fulade oss, drack kaffe, käkade smörgåstårta o hade allmänt roligt. Hann med massa saker som man inte hade gjort om det inte hade varit så lugnt som det har varit idag. Men med vikarierna på Tingsgården har man alltid roligt, nästan ;)
Jobbade mellan 9.30-12.30, men nu  har jag nyss kommit hem. Jag o Jessica städade lite tills klockan var 12.50 ungefär, sen hade vi ett otroligt långt kafferep. Mycket givande!
Imorrn blir det jobb igen mellan 15-20. Efter det blir det hem o slänga sig i säng för att på fredag börja jobba klockan 7. Slutar klockan 14 så det är ju inte en lång dag, men är ganska så seg på morgonen nu förtiden :/

Ikväll blir det bullbak för fulla muggar. Ska baka vaniljbullar. Det godaste som finns. Godare än kanelbullar är det minsann. Skulle kunna äta hur många bullar som helst!

Igår va jag o Marcus hos Ica o Pär o kollade på film, mös, käkade onyttigt, rensade garderober osv. Fick ett par underbart mysiga o fina tröjor av Ica. En typ bolero eller vad man ska kalla det, o en over-size tröja. Skit snygga. Bild får ni se när jag orkar leta upp kameran ;D En myspyskväll blev det. Va väl hemma vid tolvtiden (om inte ännu senare) o somnade toksent. Så imorse va det inte lätt att komma upp. Men tidig som attsingen till jobbet va jag, så jag både började tidigare o slutade senare. Det gillar vi minsann!
Nu ska jag ut med hunden o promenera i rask takt. Måste komma igång igen. Hej jag har blivit en latmask! Hujedamej. Vill vi inte veta av alls! Ha en bra eftermiddag. Kanske hörs senare. Puss

MYSKVÄLL I KONGA

Snart kommer min prins. Då ska vi direkt åka till Konga för lite myspys med Angelica o Päron. Ska ta en pizza med för jag är dödssugen på det.

Åh världens underbaraste parfym, Sarah Jessica Parker - Covet. Dyr som knösens är den, men fyy fan va gott den luktar. Fick ett prov på den när jag fick mitt presentkort av Kristina o Nisse i födelsedagspresent o jag föll pladask. Luktar så jävla gott! Har en underbart fräsch doft som jag inte kan undgå att älska.
Nu ska jag fixa det sista. Ha en bra kväll. Puss

GODISSUGEN

Jag är så otroligt godissugen så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Tänk en massa lösgodis! Hur gott låter inte det? Va nästan precis på ICA o köpte cigg, men inte tänkte väl jag på att jag va sugen på godis! Men nu är jag det :D  

Hoppas på att älskling kommer ikväll. Bara få ligga o mysa med honom, pussa på honom o umgås. Blir ju inte så mycket med det över jul, tyvärr. Så får ta vara på tiden nu!
Kanske också blir en runda till Ica o Päron då :) Får la se hur kvällen ser ut. Puss på er så länge

DAGS FÖR UPPDATERING

Haha, ojsan, inte igår man uppdaterade här. Kanske dags nu :P
Helgen har varit världens bästa. Fredagen, älsklings födelsedag, spenderade vi i Skarmansmåla o åt god mat. Von Dy (stavning?). Hur som helst, va det skitgott. Till efterrätt blev det ingen tårta utan goda lussekatter med alldeles lagom mycket saffran o mumsiga pepparkakor, kaffe o lite alkohol. Blev en lagom sen kväll.
Lördagen börjades med massa luciamys, lite städning o duschning. Sen stack vi till Tingsryd en stund för att umgås lite med pappa o farmor som kom på fredagseftermiddagen. Ingen höjdare direkt, men det har varit trevligt. För en gångs skull har vi hållt fingrarna i styr o inte klöst ögonen ur varandra.
Hur som helst, efter fikat åkte vi tillbaka till Skarmansmåla o lagade lite middag. Eller ah, det va inte så lite, till 20 pers. Det är inte så lite mat ;D Vid sju började folket strömma in o vi började alkolisera oss direkt. Mums så gott det va. Men ölspelet är ingen höjdare om man vill vara ganska så nykter. Se hur det gick för dem som var med på spelet ;)

Här kommer lite bilder från lördagens födelsedagskalas!



Mimmi, Marina o Malin under ölspelet!



Halva Burken, som spelar ölspelet med oss, medans de andra hänger vid köksbordet!



Strike a pose! Nyktra Malin hade roligt åt oss andra som inte va lika nyktra ;D



Flicksen Marina, Johanna, Matilda o Emelie posar.



Jag bjuder på min dubbelhaka när jag o Johanna leker linslusar!



Älskling öppnar paket!



Dags för mig att öppna mina paket jag fick!



Ännu en pose a la Marina o Johanna! Söta flickor minsann.



Kom igen killar, blunda!!



Päron o Angelica får avsluta det underbara födelsedagskalas som anordnades. Mer fester vill vi ha!

Hoppas alla andra hade trevligt. Jag hade i alla fall kanonkul.
Ikväll blir det lite TVtittande o sen sova. Är sugen på en fika på hyllan minsann, någon mer som är sugen? :) Puss på er


SKÖN KVÄLL

Bara slappat idag. Beställt massa kläder o skor från H&M denna kväll, blir en julklapp från mamms. Dock kommer det inte förrens i slutet av december, någon gång i vecka 52, hoppas på attdet kommer innan julafton. Men vi får väl se.

Nu ska jag ta o städa mitt rum, byta sängkläder o så. Bättre jag städar mitt rum idag så jag slipper städa ännu mer imorrn innan dem kommer. Ska till Urshult en runda o lämna Lena imorrn med o köpa ett Urshultsljus till pappa/farmor. Farmor älskar dem. Brukar vara det hon önskar sig :P
Blir nog inte så mycket bloggande i helgen. Älskling fyller år, vi ska ha lite kalas, jag fyller år o sen blir det lilljulafton. Vet inte när jag firade lilljulafton med dem sist. Känns lite onödigt faktiskt. Inte firat lilljulafton med dem sen farfar levde o det är ju ett X antal år sen. Men så är läget. Inget att göra åt ;D

Nu ska jag ta tag i det här. Hörs imorrn. Puss på er!

RESULTAT



Jag är riktigt nöjd. Detta har jag längtat efter såå länge o nu är den äntligen där. Ångrar inte en sekund att jag gjorde den. En underbar födelsedagspresent av världens bästa mamma o världens bästa lillebror! Thanks!

Nu ska jag ut med hunden en runda. Egentligen vill jag bara slänga mig i sängen o sova. Är skittrött idag. Men Lena kommer sen o umgås med mamma så jag får väl vara trevlig o sitta med dem ett tag! Äta god chipslåda med. Riktigt länge sen jag gjorde det nu. Det är så gott. Mumma. Ska kolla avsnittet av andra avenyn senare ikväll. Visserligen redan sett det, men jag får aldrig nog :)
Ska nog också ta mig ett varmt bad. Måla naglarna o fixa ögonbrynen lite. Sen ska jag umgås med mig själv.
Imorn ska jag ta mig till gammelmormor för att fika. Sen ska vi till Skarmansmåla o fira min älsklings födelsedag! Den lillastora karln blir 22 bast. Det ska firas en lite runda imorrn o på lördag blir det ännu mer firande. Födelsedagskalas a la Skarmansmåla minsann.
Hepp, hunden vill ut. Ha en bra kväll. Puss

RIKTIGT JÄVLA SUGEN


 
Är sjukt sugen. Har varit emot piercingar på sånna konstiga ställen som vid ögonen o i kinden, men shit. Helt ändrat uppfattning om det. Gillar det mer o mer för var dag som går. Är riktigt sugen på att inskaffa mig en kindpiercing. Dock inte lika färgstark som henne på bilden, men en liten "diamant" som glimmar lite.
Vad säger ni om det hela?

EN LÅNG DAG PÅ JOBBET

Denna dagen har varit otroligt lång. Började vid 13 o de första timmarna gick hur fort som helst men efter 16 gick det hur segt som helst. Trodde jag skulle avlida. Men det gick bra. När klockan va 20 började vi slå in julklappar till de boende o den sista timmen gick som en dans. Kikade lite på Bonde söker fru o hade en tjatande tant i öronen, men det gick bra. Är ju hemma så jag överlevde ;)
Efter  jag har pratat med min älskling så ska jag ta mig en lång härlig dusch sen sova. Funderar på att dra igång en film sen. Vet inte när jag kollade på film sist...

Imorgon vid 12.45 ska jag till Folktandvården för att göra min tand fin. En liten stjärna blir det minsann i guld. Ska bli riktigt kul. Har velat ha det enda sen jag fick tandställning vilket jag gjorde för 3½ år sen. Ska bli nice :)
Nu ska jag ta mig i kragen. Hörs imorrn när jag är iordninggjord osv o då kommer även en outfitbild. Puss

ONSDAG



Gomiddag. Allt väl?
Jag mår som en sol. Har sovit massa timmar inatt o imorrn blir det ännu fler. Känner mig fortfarande ganska hängig, men ändå ganska utvilad. Men behöver nog mer sömn! Idag blir det jobb 13-21.15. Skön jobbtid, o nu har jag kommit in i rutinerna på B-sidan vilket är skönt. Blir nog en del jobb där eftersom de alltid är kort om folk. Men det gillar vi!
Nu ska jag ta o fixa iordning lite innan jag drar. Borsta håret, lägga matlådan i väskan, plocka fram en penna (har glömt det vaaarje dag nu) o borsta tänderna. Sen är jag fit for fight.
Imorrn ska jag till Folktandvården för att sätta på en guldstjärna på tanden (fick det av mamma o jonathan i tidig födelsedagspresent eftersom de inte hade tider förrens efter jul) o efter det ska jag hem o städa. Storstädning blir det. Men jag gör det själv eftersom mamma ska plugga. Men det går nog fint :)
Hepp, time to get going. Ha en bra dag/kväll. Puss


GOD AFTON

Inte varit så aktiv här på sistone o jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag har umgåts mycket med min fina pojkvän o har därför inte haft tid! Och ikväll är jag med honom igen så ikväll blir det ingen uppdatering om helgens bravader. Tyvärr. Men imorgon lovar jag. För imorrn efter jobbet blir det hemmakväll med mig själv.

Idag har jag i alla fall jobbat mellan 7-16.30! Roligt med pengar, men det är världens tradigaste arbetsplats o det är inte många i personalen jag tycker om. O när jag börjat komma igång på CDE avdelningen med roliga människor, ska jag byta avdelningshelvete o jobba med massa jävla idioter. Jaja, det är ju bara två dagar till så jag får väl stå ut. Men det är också otroligt svårt att stå ut när man avskyr stället o bara vill hem så fort man satt sin fot på stället. Yeah. jag överlever nog skulle jag tro :)

Ikväll ska jag som sagt umgås med min älskade pojkvän. Ska kolla på avsnitten av Andra Avenyn o sen ska vi sova. Behöver sömn. Skulle kunna sova i tre dygn nu, minst :p Först jobba en natt (sov iofs ganska så mycket efter den natten), sen jobba natten till lördag vilket gjorde att jag inte sov alls mycket. sov typ 3 timmar, sen upp för att fixa allt innan jubordet o den kvällen blev inte heller så tidig. O inte gårdagen heller, så Erika är ganska trött nu! Får ta sovmorgon på onsdag, då börjar jag inte förrens vid 13. En liten sovmorgon iaf :D
Nu ska jag mysa med min kärlek.. Ha en bra kväll. Puss

NATHALIE FRÖLICH

Nathie (touchofnathie.blogg.se) är den bästa som finns. Älskar dig människa!

Mer uppdatering o outfits kommer när jag orkar. Med andra ord senare ikväll ;) Ha en bra dag än så länge. Puss

NATTJOBB IGEN

Tur att jag sov så länge som jag gjorde. Visst är jag sleten o trött efter nattens vak, jobbigt att hålla sig vaken, men nu ringde det någon från Älmegården som undrade om jag kunde sitta vak inatt igen. Självklart kan jag det. Marcus blir nog visserligen sur, men han vet att jag behöver pengarna, så jag ska nog kunna flirta med honom lite så han blir glad.
21-07 står uppskrivet, men vi får se hur det går!

Nu ska jag packa färdigt tills imorgon o tills inatt. Tills imorgon ska det packas julbordskläder, smycken o annat grejs och till inatt ska det packas bok, smörgås, äppel o lite gott. Innan nattjobbet blir det underbart god mat hos Kristina. Hennes mat är hur god som helst. Kan knappt få nog :)
Får se om jag slänger in en dagens innan vi drar. Snart kommer älskling o eftersom jag har saknat honom sååå, så får vi se om minnet på dagens sitter kvar innan vi kör. Brukar bli massa mys när han kommer. Ha en trevlig fortsatt kväll o du Angelica, ät lite god mat o se filmen åt mig med :) Vi får ta en biokväll snart <3 Puss på er


GOD MORGON / GOD EFTERMIDDAG

Godmorgon på er. Eller God eftermiddag för er som har varit vakna sen imorse.
Jag ställde klockan på tolv idag eftersom jag har jobbat natt o inte vill sova för länge. Men när Jonte kommer hem o kikar in på mitt rum så började jag funderapå varför han va hemma så tidigt!? Meen det va jag som visst hade sovit för länge. Halv tre närmare bestämt så nu får vi se hur det går att somna ikväll. Huvudet värker i alla fall som vanligt, så det är inget nytt :/
Nu är det väl hög tid att jag klär på mig o fixar lite. Älskling slutar om en timme o sen kommer han o hämtar mig. Ikväll blir det mys i Skarmansmåla minsann. Hade egentligen behövt städa rummet, men vi får se hur det går. Nu ska jag pallra mig upp, ta en huvudvärkstablett o fixa massa. Ta o fika lite med mamma. Återkommer med en dagens o när jag har lite mer att skriva! Puss o kram

ÄLSKADE TIDER

Massa underbara bilder från underbara tider!

       
     
 
                                          
1. Jag o Sofie laddar inför poängjakten (tror det är innan den iaf ;))
2. Johannis innan poängjakten
3. Ellen, Martina o Sofie är redo för lite poängplockning :)
4. Marina efter poängjakten hemma på min altan!
5. Martina o Matilda hemma på min altan!
6. Jag o älskling innan balen
7. En otroligt snygg bild på mig som är superglad/lagom full efter att ha sprungit ut.

Jag vill ha ännu mer sånna tider. Fy fan va roligt det va. Men det upplever man bara en gång tyvärr. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa iordning lite innan jag slutligen kör till Rävemåla för vaksittning. Hm, hållerjag mig vaken hela natten inatt gör jag 15 kryss i taket. Inte kunnat sova ett piss, eftersom jag va så himla pigg innan, men detta kommer ta kål på mig. Yeah, wish me good luck. Ha en bra kväll o sov gott inatt ;) Puss


VAD FINNS DET ATT GÖRA?

Jaa, vad finns det egentligen att göra en sån här dag? Kolla film? Nja, det är jag inte sugen på. Får väl flirta med mamma o se om hon vill spela 500 med mig. Fördriver ju tiden lite i alla fall.

Nettan på Tingsgården ringde nyss med. Frågade om jag kunde jobba natt där inatt, men jag sa att jag skulle till Älmegården. Pratade lite o egentligen vill jag vara på Tingsgården. Hatar att köra när det är sånt här väder. Får hoppas att det är fina vägar o att det inte snöar mycket idag/inatt. Jaja, det blir nog bra skulle jag tro. Tur att jag köpte en ny bok igår så jag har något att läsa inatt. Den nya boken heter "Offer utan namn" o hittils är den helt okej.
Handlar om en kvinna som blivit skjuten i tinnigen o hud från axel o innan sidan av låren än bortskurna. Just då tyder allt på att det är en mördare som är i farten. Hans sätt att mörda osv, men senare visar det sig att allt kan kretsa runt kvinnan själv! 
 
Sista andetaget, som jag läste innan, har jag läst klart nu. Den fick en 3/5 så den rekommenderar jag. Lite halvseg på vissa ställen, men i helhet var den bra. Läs den! :)
Nu ska jag spela kort med mamma, sen ska jag vila ett par timmar eller tre. Hörs ikväll eller imorrn! Puss


EN SNÖIG TORSDAG

Visst är det nästan lite mysigt med snö? Visst är den blaskig o äcklig men jag älskar att titta ut o se hur vitt o fint det är.
Är det någon som kollar på årets julkalender? Är det någon mer än jag som saknar dem gamla julkalendrarna? Typ Simpor o Grodfötter, Petsson o Findus, Pelle Svanslös? Jag saknar dem hur mycket som helst. Hade velat se dem snart igen :)

Igår tog jag det mest lugnt hela dagen. Mamma färgade sitt hår o jag pluggade lite. Sen på kvällen kom honey o käkade lite innan det bar av till tatueraren Fredrik! Han blev supernöjd med sin tatuering o jag blev också nöjd, för han skull. Den är verkligen skitsnygg.



Manjula blev det. Med svarta konturer o rött ifyllt. Mycket fint!
Nu är jag med sugen på att göra en till. Ska ta hjälp av Kristina o måla min själv. Vet nog hur jag vill ha den o den ska börja på foten o gå uppåt. Vet dock inte hur långt upp. Nästan så det pirrar lite i magen på att få göra den. Men man kanske ska rita den först ;)

Efter vi va klara där åkte vi till Angelica o Päron för att umgås lite. Där blev det glass, hallon/blåbärsröra (tror jag!?) o kaffe. Riktigt gott. Umgicks lite med dem, sen kom Marina o Andreas. Länge sen man träffade dem. Riktigt trevligt!
Åkte väl hem vid halv 12 tiden tror jag o i bilen började jag svettas o även om älskling hade fläkten på det kallaste va det fortfarande varmt. Så fort jag blundade kändes det som en hellikopterfylla o magen värkte som bara den. Hjälpte inte med frisk luft heller. Skumt. Men vid ett typ försvann det o då hade jag bara mensvärken kvar. Crap. Inte kul, men vad ska man göra åt saken?
Idag skulle jag egentligen jobba 14-21 (vak) på Tingsgården men det blev inte så. Så ikväll ska jag ta mig till Älmegården o börja jobba vid 21. Slutar imorrn vid 7 på morgonen, jätteroligt att köra hem då. Skulle inte tro det, men vad gör man inte. Nu ska jag äta lite, börjar bli riktigt hungrig. Ha en bra dag. Puss

Vad säger Angelica om lite umgåstid ikväll vid halv 8 tiden? :)



Blev ingen dagensbild igår. Men klädvalet blev iaf:
Vitt linne - HM
Vit tröja - Gina
Mjukisbyxor
Hårförlängning

GO´MORRN

Sovit gott?
Det har jag för en gåns skull. Sovit som en prinsessa. Att jag mår som jag gör alla andra dagar spelar ingen roll nu när jag fått sova hur gott som helst. Mer sånna dagar, taack!
Precis käkat frukost efter en lång sväng med hunden. Va riktigt skönt att stiga upp så tidigt för att gå ut. Kanske skulle ta mig i kragen o göra det varje dag, men det är en fundering värd att fundera på ;)
Ska alldeles strax göra mig iordning. För en gång skull ska jag se lite anständig ut. Brukar ju bli mjukisar osv, men ska ju faktiskt iväg ikväll dessutom, så får väl fixa lite. O sen kommer Sofi o umgås lite med mig sen, så det så.
Ska ta o fixa mitt rum lite med. Förstår inte hur det kommer sig att det alltid ligger kläder på mitt golv!? Får väl kanske ta mig i kragen med det med o göra fint varje kväll så man alltid slipper städa. Hade varit en bra grej :)

Nähe, fixa allt nu innan Sofi kommer. Hörs senare, då kommer även en dagens.
Puss

GE MIG MER ORK

Jag orkar ingenting längre. Jag mår piss hela dagarna. Kan inte livet ta en rejäl vändning?
Jag orkar inte gå hemma hela dagarna o vänta på att resurs ska ringa, men vad gör man inte? Det finns ju inte ett jävla jobb i närheten. Är inne på arbetsförmedlingens hemsida var o varannan dag o letar, även på jobb24, men icke!

Jag ser iaf fram emot morgondagen eftersom jag får spendera den med min käresta! Komma hemifrån lite o bara vara. Fy va skönt. Nu ska jag umgås lite med mig själv innan jag slutligen lägger mig på kudden o sover! Ha en bra kväll. Puss

EN RIKTIGT MENINGSLÖS DAG

Inte gjort ett handtag idag. Bar legat i sängen o kollat på TV - helt meningslöst. Men skönt har det iaf varit. Fått vila upp mig lite men har fortfarande riktigt ont i magen o huvudet. Får hoppas på att det blir bättre imorrn. En dag närmare helgen o imorgon ska jag med älskling till tatueraren eftersom han ska tatuera sig. Ska bli kul att se ;)

Just nu ligger jag o kikar på Projekt Runway. Otroligt roligt att kolla på. Men ska väl börja med maten snart så inte mamma får spader när hon kommer hem. Ska även hänga tvätten när maten är i ugnen. Middagen idag blir potatis -och köttfärslåda. Ska bli riktigt gott. Till det blir det massa nyttig sallad! Yummie. Nähe, om man kanske skulle sätta fart. Ha en bra eftermiddag. Puss på er

ANDRA DECEMBER

En regnig dag blir det nog idag. Fy va tråkigt. Men ännu mer anledning till att stanna inne ;)
Mår lite bättre idag, men inte fullt. Om jag nu ska vara sjuk kan väl allt bryta ut nu så man slipper den skiten sen!? Hade varit fan så mycket skönare än att bara vara halvsjuk.

Denna dagen ska vigas åt hunden, matlagning, TVtittande o bara ta det lugnt. Läsa ska jag göra. Länge sen jag slog upp boken. Träna ska jag med göra. Har en tidning med massa bra pilatesbollsövningar som tränar hela kroppen, får se om jag klarar av dem, de flesta ser lite avancerade ut ;D Sen ska jag försöka sätta i hårförlängningen o se hur jag ska ha håret på julbordet. Lika bra att vara väl förbredd, annars kan det gå som det brukar!
Hörs senare, hoppas ni får en bra dag. Puss o kram

ANDRA AVENYN



Världens bästa serie. Mer avsnitt vill jag ha o det är nu minsann!

Nu ska jag ta o sätta på en film o sen lägga ner huvudet på min underbara kudde. Finns inte ord för hur sleten jag är idag. Vill vara frisk o kry! Speciellt när julbordet med Hydrema är så nära. Vill inte bli sjuk :(
Imorrn  blir det en hemmadag. Men jag ska nog ta mitt förnuft till fånga o cykla upp till biblioteket. Lovade älskling att jag skulle leta fram Manjula-blomman till honom o samtidigt ska jag passa på att låna en bra bok. O så får man lite motion med. Skönt. Annars blir det en skön hemma dag med massa film. Sov gott. Puss

FY FAN VILKA DAGAR

Aldrig i hela mitt liv har jag haft mensvärk (eller jo, någongång bara för att slippa göra något som varit tråkigt) men enda sen jag stoppde in p-staven har jag haft ont i magen o när jag fick mens härromdagen trodde jag att jag skulle avlida. FY FAN! Ont i magen nonstop, illamående o uppsvullen mage. Hade jag inte haft mens kunde de varit någon annat, men så är inte fallet. Tur att älskling pysslar om mig, vet inte vad jag hade gjort annars.

Hur som helst, helgen har varit kanonbra. Fredags va det stan en sväng, köpte en klänning på HM till julbordet (bild kommer senare när jag orkar plocka fram allt) o sen va det fika hos Sofie o Oskar. Mycket trevligt. Efter det blev det en sväng till Skarmansmåla för lite mat o umgåstid. Sen körde vi trötta hem till Tingsryd för myspys.
Lördagen va heeelt oplanerad. Älskling åkte till garaget för att fixa lite, sen ringde han o pratade utgång. Osugen som jag va då så sa jag att jag inte ville följa med, men när jag fått i mig lite underbar tacos så råkade jag visst ändra mig :) Fy tusan så kul. Hade glömt bort att man kunde ha så kul på krogen. Mer sånna besök tack. Eller ja, det blir ju visserligen av på måndag :) Wiihu!
Gårdagen va vi mest bakfulla o åt massa god kinamat o godis, drack cola o städade älsklings o Filles lägenhet. Jag vet hur det blir annars - "imorgon gör vi det".... osvosv. Sen är det helg o fortfarande inte gjort :p

Denna dagen har varit ganska stressig. Mycket på jobbet o ingen o skicka. När jag vaknade imorse kände jag mig inte alls i form. Mådde illa som tusan, men det sket ju jag i. Tackade ja till jobb på Äppelgården mellan 16.21. (jag verkligen haaatar äppelgården, dock är det fina pengar, så man kanske får stå ut!?)
När klockan blev halv sju va jag hur illamående som helst så jag sprang på toaletten en runda. Åh va gör jag? Jo, jag kräks. Usch! Hemgång vid kvart i sju så sen dess har jag försökt peta i mig lite fil osv men det har ju gått som det har gått! Hoppas att jag mår bättre imorgon. Nu ska jag slänga mig i sängen o kolla på "Skägget i brevlådan" o "Andra Avenyn". Är sugen på en lussekatt men den kanske får vänta tills imorrn. Får se. Hörs imorrn. Hoppas ni andra mår bättre än mig. Puss o gonatt

RSS 2.0