Sen söndag eller tidig måndag? :)

Helgen har varit kanon. Va i stan i fredags och hittade sjukt mycket fint, bilder kommer senare. Sen bar det av till IKEA där man också hittade mycket fint. Kommer bli kanon :)
Sen åkte vi hem till älskling och hälsade på lite. Morbror Åke och mormor Siri va där. Tror Siri är världens sötaste :D
Åkte senare hem för att sova för att stiga upp tidigt för att åka till Liseberg med grabbarna Bus. Va en väldigt lung och skön resa. Killarna somnade strax utanför Värnamo. Musik och sjunga för mig själv, helt underbart :)

Idag har jag fixat med alla lakan och sånt, som jag nu flyttat ut till garderoben i hallen. Sen hjälpte älskling mig att flytta ut alla garderober som stod på mitt rum. Pooff, så blev rummet mycket större :)
Imorrn är det jobb och grejer på tapeten, 7-16 och efter det är det målningstime :)

Gonatt på er, hörs imorrn!
Puss

extreme room makeover

Yeah, nu ska det jävlar bli gjort. Ska måla om rummet och på fredag blir det IKEA för att inhandla massa nya saker som ska göra rummet tiptop :)
På lördag blir det GBG med Jonte, Johan och älskling. Måste iväg nu när man är ledig. Annars blir det bara att man tar massa extra eller bara sitter hemma och gör ingenting. Man vill ju hitta  på något när man har tiden och man inte behöver bry sig om tider :D

Idag har jag jobbat 7-16, imorrn blir det jobb mellan 12-20 sen på torsdag jobb mellan 7-16. Tur att 7-16tiderna går fort. Annars vet jag inte vad jag hade gjort :D

Jobbig helg. Allt har gått snett känns det som o de två timmarna jag jobbade själv i söndags höll på att ta kål på mig! Inge vidare, men det gick fint.

Nu ska jag ta disken och sen ska jag börja fixa rummet.
See yaa!
Puss

Helgen avklarad

Oh, så skönt. Jobbt vareeeenda helg sen midsommarhelgen, och nästa helg är jag långledig!
Imorrn är jag med ledig, sen jobbar jag bara tisdag, onsdag och torsdag :) Thats nice.
Fredag är det sova som gäller och sen bär det av till IKEA med bebis. Oh så mysigt.
 
Varit sjukt dålig på att uppdatera och jag ber så hemskt mycket om ursäkt, inte lätt att hinna med alla saker man ska göra när jobbet kräver en stor del av livet just nu.. Uppdaterar helt enkelt så ofta jag kan och så ofta jag orkar.
Dock blir det väääldigt sällan, men ändå :)

Ska bada med älskling om en stund, sen ska jag slöa och kolla film. Kanske åker till Alen en runda, how knows :)

Hej så länge.
Puss


lite uppdatering

Läs texten noga, och du ser att det verkligen stämmer. Klok tjej, som skrivit massa massa kloka ord i efterfesten.com bloggen!


Det finns mycket i livet att oroa sig för, det blir lätt så att man väljer dom trygga och säkra vägarna framför dom okända och läskiga. Samtidigt så vill man ha utmaningar och förändringar, leva ett innehållsrikt liv med mycket upplevelser och erfarenheter.
Det är svårt att veta hur man ska hitta balansgången mellan det liv som man är van att leva och det som står på tröskeln och väntar.

Ska man stanna i säkerheten
eller ta steget över till något nytt?

Man ska följa sitt hjärta och sin inre känsla så blir nog allt bra tillslut.
Visst finns ödet (jag tror på det) men det ska man ta med en nypa salt.



                                           

jobb

Jobb, jobb, jobb och jobb. Och lite jobb till. Tur att jag älskar mitt jobb, annars hade jag dött. Och det är illa kvickt!
Jobbat 7-16 idag. Imorrn blir det jobb mellan 7-14 och sen AP-möte. Ska gå igenom vad som varit bra, mindre bra, och sen prata massa annan strunt. Ska bli kul o se hur dem har sina AP-möten faktiskt :)
Sen efter det ska jag hem, duscha och göra mig halvt iordning, sen ska jag till älskling. Gå på bio med älskling, Sofi och kanske Fille om han ville med. Mys. Inte varit på bio sen jag vet inte när :D

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska slänga mig i badet nu, sen prata med Nathie lite om hennes körlektion och sen slänga mig i bingen o kolla film. Och förhoppningsvis somna tidigt. Blev ju inte så tidigt igår :D Jobbprat med Tommy över en och en halv timme. Men det va kul o se hur presonliga assistenter har det :) Får åka till Lanzarote bara sådär. Gissa om jag ska jobba som personlig assistent sen :D Mums

Nähe, nu ringer Sofi. Ska snacka lite skit och sen lägga mig i ett varmt, skönt bad.
Hörs sen!
Puss

liseberg

Igår var det Liseberg som stod på schemat.

Bilresan dit va helt okej. Marcus körde, jag o Marina fulade oss lite o Burken o Andreas bara va :P Stannade på Donken, åt, mös, flummade, kissade och hade allmän fnitterattack. Bilen igen, sooov som en stock ett tag, Marina lika så :)

Väl nere körde vi runt på parkeringen en bra stund. Vet inte riktigt vad älskling höll på med, men bra gick det till slut. Köpte åkpass osv och sen bar det av till LIsebergsbanan! En tradition o börja med den :D Sen drog vi till den nya karusellen. Höll på o dö. Aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Hjärtat var i halsgropen typ :P
Åkte ännu mer, åt lite, mös runt och försökte fånga en grisjävel som efter mååååånga tior kunde dra åt helvete. Varför lägga i sååå stora djur om det inte funkar o dra upp dem? Helt sinnessjukt.

Efter en mysig dag med  underbart folk, skulle jag köra hem eftersom pojkarna hade druckit. När jag hade satt på bilen kommer jag på den otroligt smarta idén om att jag inte har någon plpnbok med mig. Vad tror ni detta innebär? Jo, inget körkort. Köra trettio mil utan körkort är lite nervöst, men vi kom ju hem efter några timmar så det gick ju galant :)
Dagen avslutades också med tre jobbiga killar i baksätet, som betedde sig som 5 åringar. Men, det är kul när vuxna människor kan bete sig som barn ;)

Bilder kommer senare eller imorrn. Ska göra mig klar för sängen nu, sen kolla lite på film och sen sova.
Jobb 7-16 imorrn!
Puss

Seg torsdag

Jobbat från 13-21 idag. Inte alls en rolig tid. Känns som om man inte kommer in i det riktigt.
Men imorrn är det bara jobb från 8-15, så det blir lite bättre :)

Inte orkat uppdatera. Älskling har haft datorn och fixat med massa filmer, plus att jag har jobbat hela hela veckan.
Nu ska vi slänga oss i sängen o glo på en film.

Uppdaterar imorrn.
Puss

Måndag

Jomenvisst är det måndag denna halvregninga dag. Men ledig, det är jag och det är så hiiimla skönt.
Vaknade vid kvart över ett ungefär och gjorde "frukost". Ska alldeles snart städa verandan och sen är det målning av tvättstugan som gäller. Är inte på målhumör, men har sagt att jag ska göra det så länge så det kanske är dags nu :P
Ska ta mig ut till Konga efter mamma har kommit hem och lämna tillbaka lite filmer som är Marina och Dreas, sen umgås en liten runda :) Har inte varit i Konga sen 1800-talet känns det som :D

I lördags var det 18års fest hos Matilda. Hur kul som helst. Kunde inte bli mycket bättre. Underbar mat, underbar minttu, underbar cider och underbart folk! Allt var helt enkelt underbart :)
Det tackar vi för. Matilda är helt enkelt bäst :) <3
(Btw, så slog jag ner David Bergström TVÅ gånger på nerboxningsgrejen dem hade. Erika är bäst ;))

Uppdaterar senare. Mamma kommer snart hem så kanske ska sätta igång med det jag ska göra, så det inte blir ett tredje världskrig :D

Hörs!
Puss

Godmorgon!

Idag är det en mycket god morgon. Har äntligen sovit ut. Dock är inte ögonen riktigt med mig, men det kommer så småningom. Va i stan igår, igen, med lillebror. Va med nöd och näppe jag fick med honom. Numera sitter han bara vid sitt jävla PS3 och gör inget annat än o spelar. Så jag tyckte han gott kunde följa med ut, och när det va så otroligt fint väder :)
Blev lite köpt. En scarfs, en vit skinnjacka, fina ljusgrejer som man hänger på väggen, ett fint prydnadsägg (låter lite mysko, men det va hur fint som helst. Massa krussiduller inuti :)) och en sladd till mina filmer på datorn, så man ska kunna se dem på tvn.
Allt va dundermysigt, till vi kommer hem och älskling kommer. Inte så menar jag inte, men han upptäckte att sladden inte funkade i min cptv så sladden är heeelt onödig att ha. Fuck it! Då ska jag inte ha ngn sladd jävel heller :)

Bakade igår med. Blev en jordgubbspaj. Tyvärr fick jag inte smaka den, eftersom jag har nyttiga 4-veckor nu ;) Men dem sa att den va god, så då litar jag på det :D

Jobb idag. 12-20. Lite tråkigt när det är såhär fint väder, men vad gör man inte. Sen hem efter jobbet och gå med hunden. Motion behövs. 30 min om dagen. Så 15 hem från jobbet och 15 med Fraaass :)
Imorrn och på fredag jobbar jag 7-16. Lite dryyg tid men det går fort mot slutet. Är ledig lördag och då bär det av till Hästak för att feeesta loss. Matilda har 18års kalas och det ska firas med stå och stim! :) Äntligen fest. Jag som väntat. Och så är man ledig med så man verkligen kaaan! Åh, livet är underbart.

Är dock insatt på en extratur på söndag, mellan 16-20, men det är inga problem. Får sova hela dagen så ska det nog gå bra sen :)

Frukosten kallar på mig nu.
Hörs och ses gullefjun!
Puss

PS: Bilder på sakerna kommer senare :)


RSS 2.0