ONSDAG!

Haha, jag ligger en dag före känner jag. Trodde det var onsdag igår, men ack så fel jag hade!

Sitter och kikar på Sova Med Fienden! Sett den? Riktigt, riktigt bra. Och jag som hatar kvinnomisshandlare kan inte låta bli att bli förbannad när jag ser den! Gaah, en riktigt bra film i alla fall. Se den om du inte redan gjort det. Eller se den en gång till om du redan sett den!

Imorgon bär det av hem till mammsen. Ska på ljusparty och sen bara vara hemma med mamma och snacka massa skit. Länge sen! På fredag åker hon till Öland med vänner och kommer inte hem försen på söndag. Vet inte riktigt vad jag, M och lillebror ska roa oss med i helgen. Kanske gå på bio? Laga en otroligt god middag? Käka onyttigt osv? Haha, ja vi får väl se.

Nu ska jag kika vidare på filmen! Ha en bra dag. Puss

TISDAG OCH SOLSKEN

För första gången på flera dagar är solen framme. Hur skönt är inte det? Inte för att den värmer sådär jättemycket, men man blir på bra humör när man ser solsken :)

Sitter och kollar på Grey´s Anatomy just nu, men tydligen såg jag avsnittet igår, så jag ska kika på Top Model Australien om en liten stund. Börjar om 10 min så jag hinner skriva klart inlägget. Har dock inte så mycketatt skriva om eftersom fantasin är ganska slut.
Kikat efter lite jobb nu i förmiddags, men inget som jag kan jobba med har kommit ut att söka. Så jag sitter hemma lite till och hoppas på ett jobb jag redan har sökt och kollar vidare om det kommer ut något av intresse senare på Arbetsförmedlingen.

Nu ska jag kolla mailen innan jag slänger igång TMA. Ha en bra dag. Hörs senare!

Kollar ni också på Top Model Australien? Vem är eran favorit?

Jane (bilder under) var min abosluta favorit. Tyvärr har hon åkt ut nu!


Min nuvarande favorit är Jordan. Älskar hennes hår och ansiktsform.

HELLO!

Sorry för dålig uppdateringen. Spelar nog ingen roll eftersom min läsarstatistik är lika med 0 och för att kommentarerna inte flödar! Men det är skönt att skriva av sig lite ibland.

Sitter hemma och kollar på TV. Är inte alls i form. Ont i halsen och huvudet. Igår mådde jag skit och peppar, peppar - inte pga. alkoholen som intogs i lördags. Mådde prima hela dagen imorgon. Tills kvällen efter första filmen. Gaah, jag trodde jag skulle dö!

Inte kommit långt med någonting idag. Ätit lite och suttit i soffan med mina sköna pyjamasbyxor och en stor tröja hela dagen. Just idag finns det inget bättre!


DONE

Färdig med allt jag skulle göra. Duschat, fönat håret osv. Diska var väl det tråkigaste idag tror jag. Nu återstår bara att invänta bussen och ta det lugnt. Idag har jag inte ens öppnat mina pluggböcker. Ganska skönt att vara fri från det en dag. Ska bädda sängen innan jag bussen går vid 4. Tror ni jag hinner det? Hihi, ha en strålande dag!

FREDAG OCH LÖÖÖN!

Inte ofta man får lön den 25 så jag tackar och tar emot. Det gjorde nog räkningarna också tyvärr, så kontot är inte sådär jättefett länge, meeen vad gör man inte? You gotta live. Right?

Ska snart kila ner till ICA och handla lite frukost. Är sugen på deras nybakade frallor. Blir lite diskmedel och sånna "bra och ha grejer" också. Sen ska jag dona lite i lägenheten. Inte sådär toppenfin för tillfället. Men det är snart fixat :) 
Senare i eftermiddag ska jag lämna min psykologibok och efter det ska jag ta bussen till Växjö för att möta upp M. Han ville ha lite nya kläder så jag hänger på. Måste ju kolla om de fått in något fint till mig med! Är sugen på pizza också, så det kanske blir en liten pizza till middag? You knows. I hope so. 
Får se vad som händer ikväll. Kanske blir klippning osv hos Saris och Pierris? Får se. 

Nu ska jag borta tänderna och kila ner till ICA! Ha det bra so long.
Puss 


DRYYYYYGT

Riktigt drygt att bara ha plugg att ägna sig åt på dagarna. Visst, man kommer framåt och så, men TV är det inge bra på. Igårkväll var det sista Grey´s avsnitten och idag går bara repriserna. Redan tittat på det näst sista avsnittet idag och senare under dagen kommer väl det andra.
Just nu är det Förlossningskliniken men det är nog slut snart. Det är väl då jag ska sätta igång med Medicinsk grundkurs-kursen! Gaaah, jag blir tokig.

Och så behöver jag ha tag i M! Svarar han tror ni? Nonono, har ringt enda sen 10 men inget svar. Blir snart tokig och gör som jag vill. Hihi, är egentligen inte sur, men när man ringer får man väl för tusan svara. Vad är annars meningen med en mobiltelefon?

Hepp, sista kapitlet i Människan S&K är inskickat och nu väntar jag bara på resultaten. Kanske blir det ett extra arbete att göra om det inte är helt ok! Vi får se.

Ha en bra dag.

EXTREME HOME MAKEOVER

Sitter och kollar på Extreme Home Makeover. Fantastiskt vad de kan bygga! Och så blir det så jävla snyggt. Lite avis är jag allt, på att jag inte är snickare, byggare och inredare så jag också kan få göra sånna stora saker ;)

Sitter förövrigt hemma idag med. Som alla andra dagar visserligen så det är ju inget annorlunda med den saken! Börjar bli lite tråkigt faktiskt och den enda fördelen med det är att man hinner ikapp så mycket med skolan. Nackdelen är att man fastnar i massa program som man sedan måste följa. Visst är vissa program bra, men det blir lite mycket i slutändan!

Favoritprogram som jag bara MÅSTE följa nu:

• Förlossningskliniken
• Austaliens nästa toppmodell
• Extreme home makeover
• How i met you mother

Jag är lite fundersam över att jag inte satt igång Navy CIS-boxen och fortsatt mitt tittande. Kanske man skulle göra nu när jag ändå tog upp det? Hihi, ja jag tror det!

Jag lovade ju er foton på skorna och lägenheten, men minneskortet som jag har i kameran är för stort för ingången i datorn och sladden är antingen hemma hos mamma eller puts väck! Ska se om jag kan hitta den så ni får se lite!

Nu ska jag slänga igång NCIS. Ha en fortsatt bra dag!


VÄLKOMMEN TISDAG!

Ja, tisdagen är välkommen trots att den är grå, äcklig och trist. Hm, aja, inget att göra åt.

Stter hemma idag med. Tight med jobb och resursenheten som ringer in mig blir så jävla sura när man säger att man inte kan eller man blir sen till jobbet. Det tar ju ett tag för mig att åka buss och gå till jobbet, men det är ingen jävel som förstår det. Så igår la jag ansökan om studielånet på lådan och hoppas helt enkelt på det bästa. Nån inkomst måste jag ha och när det ser ut såhär får jag ta smällen med återbetalningarna efter jag tagit examen!
Har åstadkommit något denna veckan i alla fall. Tre kapitel i kursen Människan socialt och kulturellt är klara och inskickade. Nu väntar jag bara på betyg och kommentarer. Hoppas de är helt okej! Vill slippa göra ett arbete för att få högre betyg i denna kursen. Har underbara betyg som det ser ut nu, så förhoppningsvis håller det sig på den nivån :)

Ikväll är det Idol som gäller. Får se när M kommer hem. Som alltid jobbar han på fältet och brukar oftast komma hem sent de dagarna. Kikar lite på MTV för tillfället, men ska snart zappa till kanal 3 (tror jag) där det är Austaliens nästa toppmodell som ska utses. Där är de 16+ istället för 40+. Ganska roligt att kika på faktiskt. Kollade på det igår med. Söta tjejer och jag föll riktigt mycket för Alice. Riktigt långt fint hår fast lite för smal! De fick hon kritik för igår!

Nähe, tydligen får jag inte se något nytt avsnitt. Det avsnitten som är nu, var igår! Aja, nu ska jag kika vidare lite. Och sätta igång med pluggandet. Behöver internet till de flesta nyckelorden eftersom boken är helt värdelös!

Ha en bra dag. Puss ♥


MÅNDAG

Ingen härlig måndag direkt med detta väder vi har. Men vad gör man inte?
Haha, ja precis. Jag gör ingenting. Sitter och kollar på Tyra Banks Show om giftermål mellan lesbiska och bögar osv. Riktigt intressant faktiskt. Men blir lite arg emellanåt. Att de inte kan få gifta sig som alla hetero är sjukt! Varför ska inte bögar och lesbiska behandlas som hetero-människor?
Vad tycker ni om saken?

Har dessutom lagt en beställning på skopunkten.com,
blev ett par varmfodrade stövlar, ett par lårhöga och ett par vanliga boots! Gaah, kan knappt vänta. Speciellt inte på de lårhöga. Vill ha dem nuuuuu!
Tur att det bara tar 2-4 arbetsdagar och att jag la beställningen idag :)

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Varmfodrat?art=249138 - varmfodrad stövel med lågt skaft, 199 kronor.
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Stovlar?art=249095 - hög stövel, overknee, 599 kronor.
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Skor?art=248981 - boots, 249 kronor.

Hoppas att länkarna funkar. Gick ju inte att ladda upp bilderna här. Ingen aning om varför, men what ever! Funkar det inte lägger jag in lite bilder på bloggen när jag har fått dem!
Tänkte också ta lite bilder på lägenheten, finally!, och lägga upp. Någon som är intresserad?


YEIH, FREDAG.

Varför blir man så glad när det blir fredag och helg när man inte har gjort ett skit i veckan? En mycket bra fråga faktiskt tycker jag.
Så, vad ska ni göra denna fredag?
Själv ska jag och M åka hem till mamsen och lillebror snart tror jag. Har typ miljoner samtal jag ska ringa idag och även kolla lite nyinkomna jobb. Kanske finns det något att söka? Funderar allvarligt på att ansöka om studielån ändå, trots att man blir återbetalningsskyldig. Jobb är det inte gott om, och visserligen är inte studielånet sådär jättehögt, men mycket högre än den inkomst jag har för tillfället. Och så kan man ju jobba lite samtidigt också! Jaja, jag får se. Nackdelen när man ska ta kontakt med CSN är ju att man blir placerad i kö och har köplats 1 467 890 och väntetiden beräknas till 18 timmar och 25 minuter.

Imorgon blir det födelsedagskalas hemma i Skarmansmåla. M´s söta mormor Siri fyller år, vet inte riktigt hur mycket, men det ska i alla fall firas med god mat, god dricka och mysigt sällskap. Vad kvällen ikväll har att ge får vi se senare. Lillebror ska ut på galej så mamma är hemma själv. Tror det blir en skön hemmakväll med min fina mamma och min älskade M. Det är otroligt hur mycket man kan älska sin familj!
Och vilken kontakt man får, mamma och dotter, när man flyttar hemifrån. Mycket lugnare och mycket tajtare blir man. Någon som håller med mig?

Förövrigt har jag ju funderat på att sätta i en riktig hårförlängning, men är inte lika säker på det längre. Visst vill jag ha långt hår, men är det verkligen värt det?! Sliter det mycket på håret och man måste klippa sig en hel del efter man tagit bort den, ser jag inte det som en jättehit direkt. Och för 5000 kronor kan jag ha roligare. Hm, vilket dilemma! Som vanligt hamnar jag på velar-kanten och inte riktigt vet hur jag ska göra. Typiskt mig! Kanske bara blir en förlängning från KJstore med clips. Men det är inte heller bra. Gaah! Jag blir tokig...
Ska i alla fall kika in på Nelly.com och se om de har fått in några snygga kläder. Älskar deras festklänningar, helt underbara. Dock klär jag sällan upp mig så fint eftersom jag inte är en riktig festbrud längre, men kan vara kul att ha en sån snygging-klänning i garderoben utifall att! Haha, återigen kommer shopaholicen fram. Inget ovanligt dock, men det brukar gälla skor annars.

Nähe, nu ska jag dricka lite kaffe och bara ta det lugnt. Snart kommer älskade M hem och då blir det nog lite bullens korv och mys innan vi drar till mamma. Ha en bra dag, hörs senare skulle jag kunna tro!
Puss


   

Långhårig eller korthårig? Help me!

 


KALLT, KALLT, KALLT

Hatar att vara rökare när det är kallt ute. Man fryser ju ihjäl! Blir som en jävla isbit när man kommer in igen!

Haha, sitter och kollar på Idol. Verkar som de har liiiiiiite kommunikationsproblem med snubben som sjunger nu? Godetid! Glad att jag inte sitter i juryn nu kan jag säga.

På tal om Idol är jag sååå sugen på att börja sjunga igen! Riktigt sugen. Precis som förra året skickades det ett sms till Mange på Kulturverkstan i Tingsryd. Hoppas de inte är allt för upptagna den här gången!

Vad tycker ni om årets Idol-deltagare? Min klara favorit är Clara Hagman - Warwick Avenue! Helt suverän!


MÄN SOM HATAR KVINNOR

Ibland gillar jag faktiskt skolan. Just idag är jag inne på min andra studieenhet och arbetet är att man ska kolla på en film och skriva sammanfattning om filmen, göra analys och dra slutsatser samt skriva vad man själv tyckte om den. Hur skönt är inte det?
Visst lär det bli krabbigt eftersom hela arbetet ska vara på 3-4 sidor. Men det klarar jag!

Jaha, vad mer då? Någon som sett "Män som hatar kvinnor?" Antar att ni har det. Man får absolut inte missa en sån bra film. Eller ska man säga bra? Filmen får mig visserligen att bli riktigt förbannad i vissa scener, men den är riktigt bra. Missat den? Se den på en gång!
18 september 2009 kommer uppföljaren - Flickan som lekte med elden! Gotta see!

Hm, inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Hämtat posten. Dock var inte mitt efterlängtade brev med, men en räkning från BJ´s till M. Kostade väl en himla massa kosing när dem var här igår och installerade TVn åt oss. Får se resultatet när M kommer hem och öppnar brevet! Gaaah, vill inte se! Hur som helst, TV måste vi ha så det är bara till att vara glad och betala.

Hur har ni fått dagen att gå?


TORSDAG!

Har en grå tisdag idag. Ute är det grått och jag har gråa kläder på mig idag! Hihi, en riktig grådag!

Idag ska jag plugga, plugga och plugga! Kikar lite på TV samtidigt. En riktigt bra program - Diagnos Mord! Sitter och pratar med Puff också. Pratar lite skit! Skönt att man får upp kontakten lite mer än vad man hade innan.

Åh, jag har verkligen slut på ideér. Saker att skriva om alltså. Vad ska man skriva om när man har idétorka? Vad brukar ni skriva om när ni får så?


HALF TON TEEN

Sitter och kollar på Half Ton Teen! Någon mer som kikar på det ikväll? Tycker synd om den samtidigt som jag inte förstår varför ingen gjort något tidigare! Aja, hur som helst, alla lever vi olika.

Har sökt lite jobb till idag. Riktigt nöjd! Ska bara få ett JA också, vilket är svårare än vad man tror. Är duktig i alla fall som söker. Ska försöka få tag på Kvarngårdenchefen igen med, hon verkar aldrig vara på plats!

Ikväll har Henke, Fille, jag och M lagat mat och kollat på TV. Emelie kom efter ett tag också :) Idol och Efterlyst. Riktigt mysigt. Nu har M gått och lagt sig och Emelie, Henke och Fille åkt hem och här sitter jag. Navy CSI började ju nu så jag lär vara kvar i vår sköna soffa tills det är slut!


OVER-KNEE

Läste tidigare idag over-knee stöveln är hetast i höst! Jag fullkomligt älskar den. Måste ha minst två par! Ni vet ju hur jag är..



Vad säger ni? Hissar ni dem eller dissar ni?

Förövrigt är BJ´s här ni och ska fixa vår parabol. Äntligen säger jag! Vet inte hur länge vi har varit utan TV-kanaler och det har gjort mig helt coco. Hur skönt är det inte att slänga sig på soffan på dagen när man inte har något för sig och kika lite på TV? Ska bli riktigt skönt kan jag säga! Dock finns det risk för att jag fastnar i TVn jämt och glömmer det jag egentligen ska göra - plugga!
Jaja, ibland får man vara lat! Eller vad säger ni?

Nu ska jag sätta på kaffe. Är riktigt kallt ute, så en kopp kaffe sitter minsann inte fel! Puss på er

UPDATE

Lite update såhär på eftermiddagen. Sitter vid kökbordet och har ätit lite bullens goda korv och druckit goood saft. Peach/passion, smakat den? Supergod!
Lyssnade på nyheterna imorse - Patrick Swayze död? Har inte läst tidningen ännu idag, ska be M köpa med sig den hem sen. Snygga, mysiga, duktiga skådespelaren Swayze död? Nja, kan inte riktigt fatta det!
Hyllar honom med en bild i alla fall. Tycker det är riktigt tråkigt!



Hihi, minns att jag blev förälskad i honom när man såg Dirty Dancing de första gångerna! Någon mer än jag som blev det?



Börjat städa idag igen. Med min nya underbara lila dammsugare. Den suger riktigt bra, tar bort ALLT damm och är helt perfekt! Älskar den! Har hunnit med att sätta upp tavlan som är över gästsängen och hyllan som är i hallen som det ska vara en fin skål med våra nycklar och lite fina blommor! Börjar få iordning det här med det sista. Ska borra upp lite lampor som ska vara i fönstrena ikväll med tänkte jag.

Blir nog inte mycket pluggat idag tror jag inte. Ska ägna tiden åt att städa idag och plocka allt som vi bara slängt ner i massa lådor. Ska försöka hitta något hänge så jag kan ha mina halsband och allt hängandes där. Just nu ligger det bara nedlagt i en smyckeslåda och det är inte ofta den kommer fram så man kan hitta något nytt att ha på sig! Shame on me.
På tal om plugg fick jag ett mail från min kära lärare Irené angående Psykologi-kursen. Gissa vem som fick MVG på hela kursen? Lalala, jag är nog världens lyckligaste!

Hihi, nu ska jag le vidare och vara lycklig. Dammsuga lite med! Hörs senare. Puss

ÅÅH GE MIG!

Vid jul släpps en träningsdvd som är gjord av Pussycat Dolls! Kan knappt bärja mig! Vill ha den nu!



Vem vill inte träna tillsammans med de här snygga, vältränade, vackra brudarna?


GOD EFTERMIDDAG!

Klockan har redan blivit 13.30. Tiden har gått riktigt fort. Steg upp vid 10 för att få allt gjort som ska göras idag. Tagit hand om Jontes fotbollslags-tvätt, gått ut en långrunda med hunden, plockar ur och i diskmaskinen osv. Mycket som ska göras och när det bara är jag som gör det tar det lite tid!

M ligger fortfarande och sover och lillebror dömer en fotbollsmatch. Så här sitter jag, alldeles ensam och går (återigen) genom min nya kurs. Gått igenom den lite mer grundligt idag. Verkligen läst innantill så jag vet hur allt går till. Så som jag krabbade med denna jävla skrivare och papper igår är jag stolt över att jag fick ut arbetet över huvudtaget.

Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska väl plugga tills M stiger upp och efter det får vi se. Han kanske skulle klippa sig idag, så han försvinner en stund sen och när Jonte kommer hem ska jag sätta honom i arbete. Redan hjälpt honom med flera uppgifter på sin hemläxa men de sista får han minsann göra själv. Tror ni han kommer sätta sig i eftermiddag och göra klart det? Näe, tror inte jag heller.

Får se vad som händer i veckan. Känner mig verkligen inte i form, men hade behövt komma igång och jobbat lite med. Ringde nästan hela förra veckan till chefen på Kvarngården i Ingelstad. Sjuk, möte, möte, sjuk, vård av barn osv. Orkade inte ringa på fredagen så jag ska ta tag i det imorgon igen. Får se om man får något svar på alla miljoner jobb man sökt med. Förhoppningsvis får man ett inom en snar framtid! Trött på att aldrig veta vad jag får i lön. Aja, det är ju faktiskt också ett jobb..

Nu ska jag sätta fart här. Hörs kanke lite senare. Ha en bra dag!

 



Min älskade M och jag! ♥


LÖRDAGKVÄLL.

Sitter hemma i mammas mysiga soffa och gottar i mig lite toffifee och chips. En kopp kaffe slank ner också alldeles nyss. Kikar lite på TV samtidigt som jag går igenom min nya kurs - människan socialt och kulturellt.
Får se om jag startar igång den redan imorgon. Samtidigt hade det varit skönt med en mysdag med min älskling, bara. Tänkte kika ut till hans föräldrar och käka lite middag och hälsa på. Tusen år sen man såg dem!

Ska ta en lite gonatt-kisse-runda med min snarkande hund snart. Han ligger nedanför mig, snarkar och fiser. Mysigt va?

Skickade in sista Psykologi-kapitlet i fredags, så hoppas jag får betygsvaret snart. Trodde bara man kunde gå godkänt på inlämnade kapitel och behövde skriva en extra uppgift för att få högre betyg. Men tydligen inte. Man kunde visst få högre betyg på kapitlena, så jag hoppas självklart på det bästa. Får se hur det blir. Hur som helst ska det höjas ändå! Hoppas, hoppas...

Nu ska jag ta och läsa lite till. Sen blir det lite mer TV. Kanske ska sova en sväng med?
Ha en bra kväll. Puss

UNDERBARA MORGON!

Javisst. Klockan ringde vid 09.00 och jag låg och drog mig till ca 09.15. Riktigt skönt!
Just nu är det kaffe, vanlijyoggi och Kellogs som gäller. Och så klart Akon som strömmar ur högtalarna :)
Skönt att gå upp tidigt och verkligen få ut så mycket som möjligt av dagen och sen på kvällarna vara riktigt trött. Skönt att ligga och mysa med älskling innan det är sovdags!

Dagen går till att plugga. Jaja, jag vet, borde göra någotannat, men när man har häcken full är det väl bättre att göra det klart? Visserligen har jag massa annat skit som ska göras efter denna kursen, men då får jag i alla fall lite lite fritid.
Dock är jag riktigt stolt över mig själv. På denna veckan har jag åstadkommit mer med den här kursen än vad jag gjort på heeela sommaren. Är jag inte duktig? Känner att jag verkligen är på min pluggtopp nu!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Tror M jobbar sent och efter flera timmars plugg börjar man bli trött på det. Kanske skulle man bjuda hit mamma, nettan, kent och lillebror på lite smaskig middag?
Fråga ska jag minsann göra!

Vad ska ni göra idag?

 


GOD FÖRMIDDAG!

Trots att inte solen skiner sådär toppenmycket idag är det faktiskt en behaglig värme som sprider sig!
Klockan 9.30 steg jag upp för att ta morgonciggen för att sen springa ner i tvättstugan och slänga in lite tvätt. Hade visserligen tvättid igår, men hade glömt kudden som blev lite nerspydd på Emelies och Nisses kräftskiva i lördags! Shit happens, nu är den tvättad i alla fall!

Dagen onsdag går till att plugga. Vilken pluggenergi jag fått helt plötsligt. Helt sinnessjukt! Sökt jobb idag också. På Länsförsäkringar i Tingsryd hos Ingela! Får se hur det går. Inte blir jag ledsen om det inte skulle bli något. När man känner någon som jobbar där man söker jobb och hon är med och bestämmer vem som ska anställas blir det ju oftast att man tar det personligt om man inte skulle bli vald. Men inte jag! Det är ju ett helt vanligt jobb jag söker. Precis som vilket jobb som helst.

Får se vad det blir för mat ikväll. Har brist på fantasi. Någon som har något gott förslag?
Ikväll kommer min lilla vovvsing också och gör oss sällskap till fredag. Min svarta, tjocka, överenergiska hund är världens finaste!

Dags att sätta igång. Tänkte springa ner och kolla om det finns något gott på Ica man kan slänga ihop ikväll. Men ge förslag ändå. Jag är öppen för allt!

Puss på er


TISDAG!

Jajemen, tisdag är det och det innebär en ny dag. Inte riktigt lika grå som gårdagen, men allmost!
Såhär på förmiddagen sitter jag med laptopen vid köksbordet och äter nykokt Bullens korv och dricker en god kopp kaffe. Vilken morgon!

Blev inte sådär mycket pluggande gjort igår. Satt mest och sökte jobb. Till slut såg jag att jag hade sökt 6 jobb och det är ju inte så illa pinkat ;) Får hoppas att jag får något med. Inte så säkert, men jag håller tummarna!
Idag ska jag dessvärre ta tag i pluggandet och göra klart så mycket som möjligt. Dammsugaren har lagt av så jag slipper dammsuga i alla fall. Endast tvätten jag har att ta hand om, men ska traska ner i tvättstugan om en liten liten stund.

Hoppas ni får en fin dag vad ni än ska göra!
Puss på er


HOLA!

Dags för en uppdatering. Var minsann ett bra tag sen. Ber så hemskt mycket om ursäkt.
Precis käkat en pizzabit till frukost, så nu är jag proppmätt. Tänkt vad lite pizza kan göra ;)

I lördags var det kräftskiva hos Nisse och Emelie. Mycket trevligt trots alla händelser! Tack för en
trevlig kväll allesammans.
Gårdagen var mindre rolig eftersom bakfyllan sakta smög sig på en. Trött som tusan var jag med och somnade
gott i älsklings knä vid halv nio tiden igårkväll. Det är väl bara för mysigt? :)

Idag blir det en riktig pluggdag. Ska bänka mig vid köksbordet och fokusera riktigt noga. Myser runt i mina sköna Snobben-pyjamasbyxor och lite kaffe. Riktigt skönt en måndag som denna gråa! Ska försöka få upp lamporna i fönstrena också så det endast är kvar att dona med sladdarna. Fattar mig inte på det där ändå, så det får älskling fixa! Känns skönt att nästan vara klara. Det enda som fattas (nästan) är vårt efterlängtade akvarium. Får se till så det kommer på plats snarast!

Vad ska ni göra idag?

Puss


RSS 2.0