söndag

Helt seg i kroppen är jag! Inge vidare. Men sov iaf till 14 idag. Det va skönt vill jag lova.
Gårdagen bestod av film, pizza och godis! Underbart skönt att bara sitta hemma själv och slippa människor. Va iofs hos Svedlund en runda. Där va det kalas :) Mycket goa människor, så dock blev man ju lite sugen på o följa med. Men icke sa nicke. Och tur va väl det att jag inte följde med. Klockan 02.30 ringer min mobil och Alen är förtvivlad! Deras skjuts hade börjat dricka och ingen kunde hämta dem. Så jag fick köra till Karlshamn mitt i natten, men det va kul. Dem människorna kan prata dem :D O självklart lite mys, mys på vägen hem. Som vanligt ;)

Denna dagen ser ganska oplanerad ut. Ska köra o hämta Idahjärtat i Urshult, kanske dricka lite cola o spela lite spel med henne, annars ingen aning.
Har varit duktig o städat mitt rum nu, så nu är det fint :) Färdigpackad till Sthlm är jag med. Eller ah, inte riktigt, men snart :)

Nu ska jag ut o spela badminton med min kära bror!
Hörs, ha en bra dag!
Puss





P.S - du är söt.

lördag

Huvudvärk som heter duga :( Därmed ingen kräftskiva eller alkohol!
Ska köra till Ica o köpa massa gotte o hyra film istället o sitta o glo på :)
Kanske drar till Ingela o mamma en sväng o kollar läget lite. Länge sen man va hos Ingela o träffade henne!

Igår blev det Säljeryd Festivalen med Siri, Henke, Ida och Niklas. Niklas drog hem kanske tidigt, och vid kvart i ett tiden kom jag, Ida och Henke på att vi va sugna på McDonalds.  Skitbra! Vi kör till Växjö. Blev inget Mcdonalds. Jag och Ida hamnade på Grace! Aldrig dansat så mycket när jag varit nykter som jag gjorde då. Vilket underbart ställe det är alltså :)
Sen efter det letade vi upp Henke och stack till Oxgrillen o käkade! Mums va gott :)
Sen bar det hemåt. Hämtade upp Siri som va kvar i Säljeryd och körde mot Urshult. Träffade underbara Joel som jag inte har sett på år och dagar! Vilken underbar människa!

Nähe, föna håret o dra till Ingela.
Hörs kanske senare!
Puss



sooolsken

Åh så underbart. Älskar solen. Älskar att bara mysa runt!
Precis varit o handlat lite stuffs till landen. Ska göra om. Världelös jävla skitjord vi använde sist. Får hoppas på att det blir bättre nu!

Sov iaf till elva idag, kunde inte sova längre. Känner mig så seg i hela kroppen. Får ta en sovmorgon imorrn innan jag ska till Fia och håret :) Läängtar! Fia är min räddare i nöden!

Nu ska jag köra Ida till urshult och sen snor jag hennes bil hela helgen! Älskar en biljävlen. Ge mig :)

Hörs.
Puss



kvaart över tree

Åh, vad är det med mig!? Jag kan verkligen iiinte sova. Och det stör mig. Ligger i sängen o har kollat på TRE filmer och jag kan verkligen inte bli trött. Jag som skulle sova tidigt :( Vrider och vänder på mig, så jag tänkte, va fan, kan lika gärna blogga i brist på annat!

Dagen har varit sådär. Vaknade ganska sent. Närmare 12. Pappa ringde och väckte mig, kanske va på tiden att jag steg upp då! Har därmed inte hunnit med vad jag har tänkt göra denna dagen mer än att jag har varit o hämtat Ida i urshult :)
Käkade pizza med henne och snackade lite skit, sen bar det av till jobbet.
Solade lite solarium efter det extreemt lugna jobb jag, cordelia och nettan utfört ikväll. Ibland ärdet goa pengar för ingenting :) Dock inte alltid så rogivande!

Imorrn blir det kanske Ronneby. Ska se vad frisör Fia säger om det. Hade hoppats på att det går bra. Vill göra något med håret och det är NU! Imorrn blir det även kalas. Det ser jag fram emot!
Lika mycket som jag ser fram emot när mammas jävla pilatesboll kommer. Går snart o köper en annan så trött är jag på att vänta. Jävla lovande hit och dit!

Har jagat massa långbenar, ikväll igen.. Dem är makalösa och jag har dödat tusentals. Långa ben, fula och stora är dem! Usch på dem. Inget o hänga i julgranen.

Kikade på The Eye innan med Jessica Alba. Oh, älskar filmen! Skulle kunna se dem om och om och om igen. Vilken jävla film. Totaly underbar!
Tittade även på Pledge This, som jag bara va tvungen o ladda ner för att alla säger att den är så dålig. Och det va den verkligen. I den filmen är Paris såå dålig så man vill.. ah jag vet inte. Sjukt dålig film!
Sen såg jag Dragonfly, men den har jag sett innan och den filmen älskar jag också :)

Nähe, ska röka och sen ska jag försöka sova.. IGEN!
Puss





TAKE YOUR MEMORIES, I DON´T NEED THEM!

underbart bra dag/kväll

Hur bra som helst va den! Onsdagen spenderades i Växjö, allmost the hole day and night!

Åkte i på dagen för att handla. Till en början hittade jag verkligen iiiiingenting! Men sen kom jag igång :) Uschameja, pengarna bara rullar iväg så, men mycket fint blev det :)



Jeans - BIKBOK

Baströjor - H&M

Björn Borg trosor - MQ
Lång stickad väst - BIKBOK
Scarves - JC
Hårprodukter - KICKS
Parfym - ÅHLENS
Bolero - H&M

Älskar västen. Skulle kunna bo i den :)

På kvällen ringde Ida och ville ha skjuts till Växjö. Jajemen fröken, jag kör :) Åkte till Urshult för att hämta Siri, Ida och Henke o away! Vilken fest vi hade i bilen! Helt otroligt vilket ös :D
Väl i Växjö satt vi lite i bilen och rockde loss innan vi skulle dra mot Pauze och DeLuxe. Lyssnade på massa underbar musik och bara njöt av livet i stora drag :D
Kvällen avslutades på Pauze. Inget drag alls på DeLuxe och inget DANSGOLV! Jag o Ida höll på o dö!
Tack för en underbart bra kväll mina hjärtan :)


Ska snart få tummarna ur röven o stiga upp o käka frukost. Lättare sagt än gjort ska jag tala om för er :D
Drar och jobbar vid tre (:() men innan dess ska jag plocka iordning lite och hämta Ida :)

Hörs senare ikväll!
Puss



Dagens klädval igår innan Växjöresan på dagen!

beslutsångest

Ehm, en aning JA!
Funderar på en klippning när jag är i stan. Men vet inte hur. Måste klippa mig, topparna är slitna!
Men funderar även på en avfärgning och kanske lite sljusa slingor. Tyvärr sliter det som tusan på håret, men det hade varit såå nice att prova! Vill ju se om man kan få tillbaka sin fina hårfärg!
Beslutsångest...

uppsnyggning

Mja, rummet hade behövt det. Så det blir det. Bädda, städa och tvätta lite och allt som tillhör!
Precis varit ute o gått med hunden en halvtimme. Jag är såå duktig! Har blivit flera dagar i sträck. Börjar bli en rutin :)
Patriks brors flickvän, Ida, och jag har bestämt att vi ska börja med pilates. Vi ska även gå på yoga och kickboxing tror vi. Och gå varje dag som vi inte tränar. Blir nog ett bra resultat. Hon är lika störd över vikten som jag är. Är nog lättare att ta tag i det tillsammans :)

Växjöresan är framflyttad till halv två idag ungefär. Alen kände som jag, sova och bara ta det lugnt först. Så nu blir det frukost och städning och lite lite TVtittande. Ska göra mig iordning med.
Bild på dagens klädval kommer senare!

Hörs senare. Är hungrig som en varg nu!
Puss






She's Saying That's Ok
Hey Baby Do What You Please
I Have The Stuff That You Want
I Am The Thing That You Need
She Looked Me Deep In The Eyes
She's Touchin' Me So To Start
She Says There's No Turnin' Back
She Trapped Me In Her Heart

Dirty Diana

helt slut

Haft världens tuffaste dag på jobbet. Går inte o beskriva.
Nu är jag hemma som väl är, så nu kan jag pusta ut! Skönt. Behöver nog film och lite sömn nu.

Imorrn blir en mysdag. Blir först en utgång med hunden på en halvtimme (as usual) och sen frukost, innan vi drar iväg. Köpa frallor och dricka vaarm oboy. Det va länge sen jag gjorde det :)
Hoppas på att jag hittar något snyggt som jag kan stoppa in i den redan fulla garderoben. Hade nog behövt en garderob till tror jag. Dörrarna går knappt att stänga längre ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen o kolla på film. Kan dock inte bestämma mig om jag vill se The X Files eller Flightplan. Dagens i-landsproblem tror jag allt att det är!

Sov så gott.
Puss



Tror nog att Michael Jackson är the love of my life :)

promenad

En halvtimmes promenad blev det, som vanligt. Men dock började det småregna och jag gick i t-shirt, inte så himla kul. Men nu är det gjort iaf :)
Ska käka frukost nu. Smörgås, kokt ägg och filmjölk. Vilken dunderfrukost det är!

Imorrn blir det shopping med fröken Alen. Ser jag fram emot. Bara gå o slöa och inse att man inte har bråttom någonstans! Det är hur nice som helst.
Blev ingen Flightplan-film igår. Somnade som en stock så fort jag  la huvudet på kudden. Behövde nog sova :D

Yeah, frukost och film står på tapeten innan man ska dra till jobbet vid halv fyra!
Ha det så bra.
Puss






"Ibland tittar jag ut, för att senare inse att det inte blir så."

01.15

Uschamej va klockan är mycket. Som tur är jobbar man inte förrens vid fyra imorrn, så det gör inte så mycket.
Alen åkte precis hem. Varit o myst lite och kollat på "The girl next door". Sjukt rolig film! :D

Ehm, är lite ändrade planer för tillfället. Alen övertalade mig till att åka med henne på söndag istället. Den damen har en förmåga att kunna övertala människor! Så Sthlmsresan är flyttad till söndag. Därmed blir det inge Helsingborg helgen v. 36, men det får förflyttas. Den bara måste ju bli av!
På fredag och lördag är det kalas för hela slanten! Fredag blir det nog Kräftskiva. Bättre sent än aldrig :) Sen på lördag blir det vaanlig fest, förmodligen inte så hårt eftersom fredagen lär vara braa som tusan, om allt går som det ska vill säga ;)

Onsdag blir det stan med Alenbalen. Ska försöka dra upp henne i tid. Inte den lättaste människan o väcka :D
Får se om jag hittar några fina kläder. Men det brukar jag göra iofs! :)

Nu ska jag nog sova, eller kolla på Flightplan! Emelie sa den va bra, så då litar jag på det :)
Ha det fint! Gonatt med er.
Puss



None

solsken

Vilken underbar sol! Sitter just nu ute i solen och myser. Så sjukt skönt med värme och solstrålar som tittar fram. Trodde solen hade övergivit oss, men icke sa nicke :)
Va nyss ute med Frasse en halvtimme. Skönt i denna värme.
Mötet gick kanon. Ska introduseras hos en brukare den 10, 11 och 12 september. Ska bli trevligt :) Personlig assistent nästa!

Ska jobba mellan 16-21 idag med. Resurs ringde nyss. Fortfarande vak. Är inge vidare att sitta där. Inte nog för att det är långtråkigt att bara sitta, man mår så dåligt på samma gång av att bara se personen ligga och lida och inte kunna göra någonting åt det.

Nu blir det lite klädbeställning och lite koll på tågbiiljetter.
See ya!
Puss




Dagen outfit fick bli följande - allt från H&M :)

måndag

Usch, jag är verkligen heeelt slut. Känns som om jag inte har sovit på flera dygn! Iofs sov jag bara tre timmar igår natt och sen jobbade på det., men inatt har jag ju sovit och ändå känns det som om jag skulle kunna sova tio timmar till!

Iförrgår blev det kortspel, dricka o skitsnack hos Svedund. Blev dock väldigt sent och väldigt fullt. Somnade framåt halv sju, sju tiden på morgonen och sov till tio. Sen vid 11-tiden ringer resurs och frågar om jag kan sitta vak mellan 12-21. Uschameja, självklart tog jag det, men innan jag kom på fötter! Jesus, jobba när man fortfarande är full och senare bakfull är nog inget att rekomendera :D Somnade som en stock igår vid 23tiden och nu har jag gått upp.
Ska på möte hos Pernilla Risberg om en timme, så nu ska jag upp, ge hunden mat, gå en promenad och sen på möte.

Ha det så fint.
Puss



P.S - Två dagar kvar! :)

P.S I love you!

Underbart bra film. Och han är så snygg! Gissaom jag ska åka till Irland och träffa en sån hunk :D Ge mig!
Skulle egentligen hunnit kolla på "Ett perfekt mord" också som började klockan 21.00, men vi va lite sega så det hans inte med. Får se den en annan dag helt enkelt.

Har kollat på massa hundar. Är sugna på att skaffa en lurvig sak! Maybe so :)

Nähe, nu kallar sängen.
Gonatt med er.
Puss

regnig lördag

Inte alls kul. Halvtimmesrundan gjorde mig dyngsur, men det va det värt. Motion blev det iaf :)
En halvtimmesrunda ikväll med och dagens motion är avslutad. Skönt att komma ut, men skönare att komma hem och känna att man har varit duktig!

Sitter just nu i soffan o kollar på Stormbreaker. Inte riktigt my type of movie, men ganska ok. Sneglar bara, som vanligt.
Ikväll blir med hyrfilm med mamma, Emelie och Jonathan om han ska vara hemma. Kanske blir lite mys med Alen, Marcus och co, men det återstår att se.
Länge sen man såg de människorna, plus att Marcus osv varit iväg och utan tvekan är äckligt bruna! :D

Och äntligen kommer min kamera till mig idag. Morfar och Kjell snodde bilen till stan idag så snart kommer den nog hem! Älskade kamera. Jag har saknat dig! :P

Duscha, bädda och slänga sig i soffan står näst på tur.
Ha en skön dag.
Puss


None

miami vice

Kommit hem efter jobb, tårta, kalas och kaffe :) Mycket onyttigt, men det får man vara när det är kalas. Går ju ändå regelbundet :)

Sneglar på Miami Vice nu, sjukt bra. Sitter här också o kollar på nyinkomna jobb. Söka, söka, söka.
På måndag blir det möte med Pernilla Risberg på handikappomsorgen, men vetitusan om jag vill ha en fast tjänst. Vill ju inte stanna kvar här tror jag inte. Aja, får väl se vad damen har att erbjuda.

Nu är det snart sängdax. Hur trött som helst och är inte alls i form. Huvudet är tugnt, pannan varm och magen gör ont. Ingen bra kombination :(

Sov så gott.
Hörs.
Puss

jobb och födelsedagskalas

Grattis Niklas på 13års dagen :)

Resursen ringde nyss. Ska sitta på vak mellan 16-21 ikväll. Mycket rogivande. Jag som skulle på kalas o grejer och äta god tårta. Får göra det efter jobbet då :D

Idag är en otroligt seg dag. Känner mig verkligen inte i form. Varit o hämtat bilen på Carlqvist, dem har lagat ett stenskott, sen varit uppe o köpt present till Niklas. Sen har jag bara legat hemma i soffan och glott på OS. Inte så himla spännande, men det va ju Klüft som tävlade, så man får väl hålla ett öga på henne ;) Gick dock inte så bra för henne, men det trodde jag inte heller efter första hoppet. Trodde iofs att hon skulle komma igen, men icke sa nicke. Aja, bättre lycka nästa år!
Sitter fortfarande och sneglar på längdhoppen. Får se hur det går för damen som hoppade över 7 meter första hoppet.

Emeliepemelie är här nu :) En riktig liten mysunge. Skulle egentligen leka med henne ikväll, men det får bli imorrn ;D
Ska hämta ut mina kläder ikväll med efter jobbet. Älskar H&M, det går sååå fort för dem att skicka saker. Va visserligen en del saker som inte skulle komma förrens i slutet av oktober, men dem köper jag i stan på onsdag stället innan tåget går till Stockholmia!

Blev ingen halvtimmesrunda i morse. Mamma hade redan gått med Frasse när jag steg upp, så jag tänkte gå ikväll. Men vid halv tio tiden är det alldeles för mörkt. Får ta två halvtimmesrundor imorrn istället. Eller kanske timmesrundan på morgonen och halvtimmen på kvällen? Återstår att se :)

Ska hoppa in i duschen nu, sen plocka undan lite på rummet innan jobbet.
Ha en bra kväll!
Puss



städning

Äntligen, efter många om och men har jag blivit klar med rummet. Städningen är härmed avklarad. Känns hur skönt som helst!

Precis varit ute o gått en halvtimme med hunden. Så jädra skönt. Försöker att gå ett par gånger om dagen. Morgon och kväll. Idag är visserligen den enda dagen jag har orkat eller inte haft ngt annat att göra, men det är ju fler dagar på året liksom :)
Ska hoppa in i duschen nu och sen slappa med en film. Får se om morfar köper lite godis till mig när han är iväg. Hade varit mumsigt.
Ska försöka orka sätta upp speglarna på väggen ikväll med, men vet i tusan. Det får nog bli ett senare projekt. Alldeles för jobbigt att möta o krabba när man är trött o slö.

Ringa till skolan och bestämma lite med Peter ska jag väl göra också. Är dock inte så förtjust i honom och hans "eeeh", men det får väl gå an! Handlar ju bara om ett prov och en inlämning! Sen är allt done.

Btw, så vill jag ha mammas pilatesboll, nu! Känner mig helt motiverad till att börja, men den kommer ju aldrig. Va tusen år sen hon ringde och beställde en. Måste ju komma snart!? :D

Ha en bra onsdagskväll, för det ska jag ha!
Puss





Hittade förresten världens sötaste klänning som jag vill ha! Beställning nästa!

onsdag

Godmorgon på er alla!
Har sovit hur gott som helst inatt. Förstår inte vart tiden har tagit vägen. Kändes som att jag precis la mig :D
Antar att det är dags  att upp och hoppa nu. Ska ta en halvtimme med hunden, inte så mysigt om det regnar, men ska göra ändå!
Sen hem o käka frukost och efter det vet jag allvarligt talat inte. Får väl se vad som händer. Är inte så överdrivet pigg. Huvudet är lite halvdåsigt! :(

Oh, förresten. Idag är det bara en vecka kvar tills jag får träffa min honey! Jag saknar dig Nathoe!
Ska träffa stooora tjocka Malin o mysa med bebismagen och sen självklart träffa Fanny! Hur länge sen som helst. Utgång står nog på tapeten! ;)

Hörs!
Puss




                                         


lat lat lat

Haha, inte kommit nåååågonstans med mitt rum. Fast jag har dragit in dammsugaren iofs. Va tvungen att dammsuga upp en spindel! Den va dö-äcklig :D

Nu ligger man i sängen med långt hår igen! Thats nice. Nyduschad också. Ännu bättre :)

Nu ska jag kolla på film, dock inte bestämt vilken ännu, men får väl ta mig i kragen och bestämma det :D

Gonatt!
Puss

växjöresa

Yes, snart bär det av till Växjö. Men först ska jag städa mitt rum. Inte lika kul, men måste göras :P
Ska nog springa in på Sko Dej en runda innan vi kör också, ska se om mina snygga skor är kvar och är dem det ska jag köpa dem :D

Varit uppe på jobbet idag en runda med. Lämnade in ett papper osv. Hälsade på g-mormor o g-morfar en runda också. Va länge sen jag va och hälsade på! Kul att se att dem har det bra :)

Efter Växjö blir det hem och äta lite, sen börja städa resten av huset. Inte så roligt, men måste också göras eftersom det har bott massa skitgrisar här ett tag nu ;) Ska se om jag kan få tag i Emeliepemelie med, så kanske det blir mys och lite umgåstajm med henne imorrn när mamma och lillebror är på match. Vill ju se hur hon bor och hur hon har det :D

Nähe, rummet väntar. Städar ju inte sig själv precis.
Puss


None

kärlek

Jag vet att ni fortfarande existerar, någonstans...
Samtidigt som jag önskar att det var här hos oss ni fanns.
Jag vill se er skratta och må bra,
Jag vill höra er skämta o va gla´
Det kommer aldrig bli som förut igen.
Jag saknar er så mycket, mina älsklingar! 
Ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta,
en plats fylld med både glädje o smärta.
Jag vill att ni ska veta, och hoppas att ni vet,
att för mig är ni speciella, i all evighet!


Jag saknar er så mycket. Kom tillbaka till mig.
Över 4 år sen ni försvann från mig. I 4 år har jag känt en tomhet,
som inte går att beskriva. Ni är för alltid mina älskling.
Jag älskar er. Idag, imorgon och föralltid <3

måndag

Helgen är avklarad vilket är grymt synd. Hade gääärna stannat en vecka till :)
Har varit hur mysigt som helst. Grillat, umgåts, festat i Kalmar, badat och druckit lite alkohol!
Taack för en underbar helg, måste göras om <3

Precis vaknat. Ska ta mig i kragen och orka stiga upp. Ska ge hunden lite mat och gå en långrunda med honom tänkte jag. Är ju inte så jättefint väder, men uppehåll är det så det är bara att pinna på :)
Tänkte jag skulle ta mig i kragen och börja gå regelbundet nu när man inte har något att göra om dagarna. Måste hitte på något. Tänkte också börja träna lite smått.
Väntar på mammas pilatesboll som kommer på posten inom kort. Ska bli kul och se hur man klarar ut det :)
Idag ska jag även börja hålla igen. Ingen pizza, inget godis osv. Börjar med det i en vecka så får vi se hur det går!

Ska in på lite hemsidor sen och titta om jag hittar lite fina kläder. Måste uppdatera min garderob lite :D

Nähe, nu ska jag ut med hunden.
Hörs!
Puss

arbetslös

Känns hårt och säga det, men det är man nu! Blir väl visserligen inringd av resurs någongång ibland, men det är ju inget heltidsjobb om man säger som så. Ska väl ta mig i kragen och söka lite jobb nu! Kanske ett jobb någonstans en bit härifrån? Yeah, får väl se..

Nu är det snart matdags. Kotlett, potatis och sås. Mumma! Självkart är det numera Madde som lagar maten, för hon lagar så himla god mat. Åt köttfärsrulle igår med fetaost och tomatpuré - va kanske det godaste jag käkat!

Precis varit ute och gått med hunden och Linnea! Blev en kort runda, fast man blev svettig. Eftersom hon skulle hålla Frasse och Linnea flyger som en vante så fort han drar till så måste man ju hålla koll :P Men det gick fint. Inte en enda byracka syntes till :D
Ska hoppa in i duschen nu, sen börja packa till imorrn och skriva inköpslista! Mat ska inhandlas, alkohol och lite gotte gott. Ska bli så kanonkul i helgen så jag vet inte vad :D Äntligen får jag träffa mig älskling och hennes hunkybunky igen! Har saknat er grymt mycket.
Ska ju sjääälvklart dra ut med. Charlie som precis fyllt 18 bast måste man ju fira. Utgång, here we come :)

Hörs!
Puss

näst sista jobbdagen

Jaa, nu är den avklarad. Mycket seg dag dessvärre. Morgonen var hur lung som helst, lika så tidiga eftermiddagen och senare eftermiddagen precis innan man skulle gå hem. Ganska skönt, men grymt tråkigt att inte ha någonting att göra..

Ska alldeles strax bada lite med Linnea och Therese. Kommer vara kallt, men whatever :)  Sånt man får ta.

Igår umgicks jag med Sofipropp. Va och solade och simmade lite längder och efteråt kände vi oss så nöjda, så vi åkte till Ica ochköpte en påse godis :) Det va riktigt gott!

Nu blir det bad och skvätt. Höres väl senare kanske, om jag inte frusit ihjäl :)
Puss

måndag

Yes, jobbat 13-21 idag och just nu ligger jag och Alen och kollar på film. Trött som ett as är jag. Imorrn blir det jobb mellan 8-15 sen ska jag hem, laga mat, fixa det allra sista med rummet och sen ska jag umgås med Madde och co! :)
Äntligen kommer dem så man får träffa dem. Mums.
Jobbar bara till torsdag, sen är alla jobbdagar slut, inte så roligt att inte jobba, men det ska bli skönt att vara lite ledig.

I helgen blir det Öland med Nathie och Charlie. Kanske Alle skulle med också :) Ska bli grymt kul. Längtar som tusan. Sen vecka 35 är det Stockholm och Uppsala som står på tapeten. Komma bort lite och träffa lite troll i Stockholm ska bli kanon.

Ska också försöka ta mig i kragen och söka lite jobb.. Meeen eftersom jag är så seg och aldrig orkar, så har jag inte kommit så långt :D Men det får bli ett senare projekt. Just nu står det på schemat att jag ska jobba klart, umgås lite med Martin och senare umgås med de andra trollungarna :)

Får väl också passa på att gratulera Charlie som idag blev 18 stora år, och som också klarat av sitt teoriprov :) Grattis hunkybunky!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen.
See yaa!
Puss

sleten söndag

Igår blev det Växjö, myyyycket trevligt. Och det har jag Fia att tacka :) Eftersom vi är minderåriga kom vi inte in på Grace, mn vad gjorde det när Loft va världens skönaste ställe? :D
Första gången jag är där, och jag är störtförälskad i stället. Gissa om det blir fler utgångar dit :)

Nästan precie kommit ut ur duschen, ska sminka mig lite, sen glo på film. Vid 17 sen ska jag stå i kiosken på JOntes match. Hoppas det blir en spännande match så man har ngt att titta på :)
OCh efter det blir det Ölandsresa om Alen och dem skull iväg. Får väl se :D

Om 3 veckor återkommer min kamera också. Gissa om jag ska fotografera då ;D

Hörs senare, förmodligen efter matchen!
Puss

lördag

Ehm, kom aldrig iväg till Växjö igår, va för dålig för det :P Men ikväll blir det nya tag och trots min bakfylla är jag helt på g :)
Igår blev det musik, skitsnack och allmänt mys med Svedlund, Ygdevik, Alen, Thulle och lite senare Patrik och Branco! Det va väldigt trevligt. Blir förmodligen samma människor ikväll :)

Ooh, gissa vem som har gått ner nästan 4 kilo på en vecka? Jo det är jag, jag, jag. Inte för att jag känner mig så mycket smalare, men när vågen visar det känner man sig stolt :) Mer viktnergång vill vi ha, taaack!!! :) 

Nu ska jag kolla på film och sen ska jag ta och göra mig i ordning. Sen blir det god mat, underbar dricka och mysigt sällskap. 

Ses kanske ikväll. 
Puss 

karl-oskar

Ikväll blir det Karl-Oskar. Ska bli ganska kul, just nu är jag dock inte så laddad, men det blir jag väl :)
Ska träffa Sofi osv inne där sen!

Just nu irriterar det mig att Alenbalen inte svarar när jag behöver henne. Aja, hon ringer väl sen.

Nyss målat naglarna, ska väl städa lite i brist på annat. Ha en underbar kväll flickor och pojkar, för det ska jag ha!

Hörs.
Puss

Äntligen

Nu sitter tv:n där den ska vara. Det ända som är kvar nu är att sätta upp hyllan under tv:n och sen städa. Seeeen är det äääntligen klart!

O vet ni? När jag och morfar fixade med konsollerna till tv:n, hittar vi även mitt kvitto på tvn OCH KAMERAN! Så på fredag bär det av till växjö för att lämna in den på lagning. Mums, sen har jag en riktig, fungerande kamera. GE MIG NU :)

Nu ska jag städa lite lätt, sen ska jag slänga mig i sängen o kolla film om inget annat lockar. Helt slö efter denna dag. Först hur mycket som helst på jobbet, sen bada med Alen och sen lite solning på det. Gör en trött, men det börjar ta sig. Snart är man nästan lagom brun :P

I helgen blir det uuuutgång! Åh va jag längtar. Ska bli så skoj. Får se vilka nötter man får med sig :D Alen är ett säkert kort iaf, sen resten vet jag inte. Men skit samma, ska ha kul hur som helst :)

Kanske uppdaterar lite senare.
Puss


Skön dag

Jobbat mellan 12-20, huuur lugnt som helst. Ingenting att göra, bara slappat runt :P
Sen bar det hem och sen kom Alen och kidnappade mig :) Åkte till Preem och köpte mat och sen drog vi till Ule o kollade på film. Umgicks med Ule, Rickard, Alen och Wärn ett tag. Sen stack alla hem typ och lämnade mig, Alen och Ule själva.
Men det va roligt. Pratade skit ett tag och sen körde jag o Alen hem och nu ligger jag i sängen o ska kolla på "I am legend", så sjukt bra film!

Imorrn blir det jobb mellan 7-16, sen hem och sätta upp tv:n på väggen och en hylla. Sen är rummet nästan klart :D Hur skönt som helst. Är kanske på tiden!

Nu ska jag sova.
Puss

....

Carpe Diem - Fånga dagen!

Umgåts med underbara Angelica idag, tack för en knasigt bra dag <3

.....

Jag vet ingenting längre. Vet inte ens vart jag har mig själv. Orkar ingenting, vill ingenting.
Vill dra iväg, lååångt härifrån. Vara borta ett tag, utan att nämna det till någon. Hade varit så sjukt skönt. Inte svara i telefon, inte röra en fena. Bara komma iväg och umgås med mig själv. Lära känna mig själv igen. Tappade bort mig själv någonstans på vägen och nu kan jag inte återfinna mig!
Vill ingenting längre, inte jobba, inte tänka på massa andra människor, bara ta hand om mig själv. Göra det jag känner för utan att ha någon i hälarna hela tiden.
Tyvärr funkar det inte så. Aldrig fungerar någonting!

RSS 2.0