SNART ÄR DECEMBER SLUT...

...vart tog året vägen? Tiden har gått så rasandes fort. Både på gott och ont.

Jobbat röven av mig i december. Har fått ihop 129 timmar vilket nästan innebär heltid. En heltid är 140 timmar för er stackare som inte har något jobb och inte kan räkna timmar!
Känns skönt att ha jobbat så mycket. Visst är det lite jobbigt ibland, men man får se ljuset i det hela. Från att inte jobba mer än ca 30 timmar i månaden till 129 är inte dåligt :)

Däremot har pluggandet kommit lite i efterhand. Shame on me. Kanske ska sätta upp ett schema? Näe, det håller jag inte ändå. Bättre att lägga manken till så det blir gjort någon snablans gång. Jaja, det går nog bra det med!

Var ju på mellandagsrean med mor och lillebror i lördags. Köpte alla stooora sakerna så allt det är klart. Bland annat dammsugare, bänk med tre lådor och tillhörande hylla med tre lådor, sängstomme och tvbord. Ja tvianamej vad pengarna rullar fort. Å andra sidan är ju det avklarat nu.



Jag tackar Jysk på mina bara knän för att de hade en 120*200 sängstomme. Slapp jag köpa en helt ny dyr säng och jag får ha kvar min älsklingssäng!



Min tv-möbel. Mycket nöjd. Slipper jag ha massa andra hyllor och sånt. Allt samlat på en plats, kan inte bli bättre!

Vill också passa på att önska alla en riktigt god fortsättning. Är ju lite dålig på att uppdatera här, så vi hörs när vi hörs.

UPPESITTARKVÄLL!

Japp, precis vad det är ikväll. Har jobbat röven av mig senaste tiden, plus att jag börjar bli sjuk nu igen. Skönt att sitta uppe såhär med mamma och morfar, men det tar ju kål på en, så uppstigningen imorgon blir nog rätt hård!

Inte vunnit ett skit ännu. Bingolotto är inte min grej ikväll känner jag, men ett spel kvar och jag hoppas det blir några miljoners vinst ;)
Imorgonbitti är det uppstigning vid 05.30 för att jobba 7-11. Kan ses som tråkigt att jobba julafton, MEN mamma och Jonte sover ändå länge och gammelmormor och gammelmorfar kommer inte försen vid 12 så spelar ingen roll om jag är iväg då eller inte. Vid 18 imorgonkväll åker gammelmormor och gammelmorfar hem och då åker jag tillbaka till mitt kära jobb. Jobb 18-21 imorgonkväll. Morfar Reie kommer inte hit försen vid 21 så då kunde jag lika gärna göra Inga glad och ta hennes tre timmar så hon får fira jul med sina barn och barnbarn.
Greeeat, gjort en själ glad!

Nu ska jag kika vidare på Bingolotto. Ha en fin kväll vad ni än gör ♥

EN RIKTIG SEGIS

Måndagkväll och jag är helt död. Somnade sent inatt och imorse var det riktigt segt att komma upp.
Jobbdagen har visserligen gått rätt fort, men jobbade över lite, stressade hem för att ringa massa samtal.
Vidare till ICA för att hämta Ica för att uträtta en himla massa ärenden. Köpte mig en ny telefon. Förhoppningsvis gillar jag denna mera än Iphonen. I bet I will!

Imorgon nalkas det jobb återigen. 7-16 i Hemtjänsten. Tar lite tid att komma in i allt, men nu innan jul är det bara en massa eviga städ, duschar, hårvård. Vem ska duscha mig? Ge mig hårvård? Julstäda åt mig?
Ja säg det. Mamma kanske :)

Nu ska jag faktiskt göra mig sängredo, lägga mig och pilla på min nya telefon! Hihi, spännande!
Ha en fortsatt bra kväll och sov gott. Ska jag göra ♥

PATETISKT KALLT

Idag säger jag inte god morgon. Det är så satans kallt att jag tror att jag fryser ihjäl! Inte nog med det, ska jobba i hemtjänsten resten av veckan, precis som idag, och blir man inte sjuk då så blir man det aldrig! Hoppas jag klarar mig från all skit. Har ju redan legat hemma med feber och halsont! Får väl se hur julen slutar. Ha en bra dag, mitt hon kallar på mig!

LÖRDAGKVÄLL

En ruskigt kall lördagkväll ligger framför våra fötter. Riktigt äckligt kallt om man får lov att säga så!

Sitter hemma med mamma i soffan och kollar på "Kiss Kiss Bang Bang". Mycket bra film. Inte sett den på tusen år, så är kul att se den nu! Pluggar lite emellanåt också. Eller försöker. Finns risk att man fastnar i filmen lite för ofta ;)

Är dessutom fyllechaffis ikväll så när mobilisen ringer far jag som ett skott (nja, snarare som en snigel) till Urshult och stora Ladan för att hämta Ica och hennes karl. Muchos intressante! :)

FÖRÄLSKAD

Var ju och såg New Moon med Angelica och Stina igår. En riktigt bra film som höll måttet rakt igenom. Det enda tragiska med filmen var att slutet slutade som det gjorde. Gaah! Hoppas trean kommer SNARAST!

Blev i alla fall riktigt förälskad. Så nu ska jag göra en tripp till utlandet och leta upp min prins!



SJUKLING

Kan man säga. Sitter hemma med feber och halsont. Inte alls roligt. Skippade jobbet idag, vill inte ligga sjuk hela nästa vecka när jag är uppbokad på jobb sön-tors. Är ju dessutom Julafton då också, vem vill vara sjuk då?

Sitter vid köksbordet och tänkte jag skulle plugga lite. Mamma och gammelmormor är i Urshult på Magnus Carlssons julkonsert i kyrkan och Jonte är och kollar fotboll. Ganska skönt att vara hemma själv. Kan man göra lite som man vill :)
Ska försöka få så mycket som möjligt gjort ikväll på kapitel 4 i Omvårdsnadskursen. Får se hur det går med det. Är just nu mest nyfiken på mitt Tentamen-betyg. Gjorde ju faktiskt provet i tisdags. Jaja, kommer väl ett mail på måndag förhoppningsvis.

Imorgon ska jag ta tag i mitt rum. Ser ut som fan och jag behöver ha lite ordning på mina kläder. Just nu ligger allt ihopslängt överallt. Ser ut som de har varit inbrott! På kvällen ska jag vara fyllechaffis till min kära Angelica och hennes Dea! Kanske blir en sväng till Ida med. Länge sen man såg henne!

Hepp, dags att sätta igång. Ha en fin kväll ♥

ISKALLT!

Godeftermiddag.

Idag är inte alls vädret som jag vill. Iskallt, snöigt och dötrist. Jag håller dessutom på att bli sjuk känner jag. Inte alls bra. Är ju uppbokad på jobb imorgon, söndag - torsdag och söndag nästa vecka. Hur ska det gå?
Vill ju inte ligga sjuk på julafton heller. Visserligen jobbar jag 7-11, vilket är en kort och bra tid, men jag vill ju inte komma hem sjuk och behöva ligga i sängen och tycka synd om mig resten av dagen.

Ikväll blir det bio med Ica och Stina. New Moon! Blev ju inget med det där sist vi hade bestämt så tar igen det idag :) Flickorna kommer och hämtar mig vid 19.30 och innan dess ska jag hinna duscha (måste fräscha till mig efter jobbet idag), äta och... ja... det var nog det. Har säkerligen massor av andra saker att göra!

Förresten ska jag sälja min Iphone. Har verkligen tröttnat på den. Inte alls som jag föreställt mig att den skulle vara, så jag trivs inte alls med den. Någon som är sugen?
Har 20 månaders abbonemang kvar som kostar 399:- i månaden = 7980:-
Säljer den för 5500:- så ni sparar ju en slant. Dock är den låst till 3, men inte så svårt att skaffa förmånliga 3 som operatör :)

Hepp! Dags att sätta fart. Passapå att duscha medans mamma är ute med hunden i det kalla vädret! Ha en bra kväll!

UPP MED TUPPEN

Godmorgon! Idag är en sådan dag där jag vill krypa ner under täcket igen och inte stiga upp försen ikväll! Är inte alls kry, men får försöka stå ut. Har ju bara Tors, fre och söndag kvar denna vecka! Nog tjajat om detta. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör och att ni får en fin dag!

EN KALL ONSDAGKVÄLL

Ja, ingen värme ute direkt. Men ingen som har dött av lite snö. Nackdelen med vinter är att det är kallt och ruggigt, fördelen är att man får göra snöänglar!
Blev lite pluggande i eftermiddags ändå. Kommit fram några frågor. Dock har jag en jävla massa kvar innan kapitel 4 i Omvårdnads-kursen är slut. Men, vad gör man inte för skolan!

Just för tillfället sitter jag, Ellinor och mamma i köket och tjabbar lite skit. Funderar på om jag ska ta en runda med hunden. Få lite frisk luft och ny energi till kvällens pluggande.
Hepp, dags att ta tag i sitt liv! Ha en bra kväll ♥

PLUGG?

Jaa, jag tänkte jag skulle plugga idag, meeen det verkar inte gå så bra?

Bättre att charma er med lite snygga bilder ;)








Kanske dags att sätta igång på riktigt nu?


HAPPY

Godkväll!
Känner mig glad och samlad ikväll. Tankarna brukar inte vara samlade och oftast mår jag skit av allt som hänt. Det kommer ju dessvärre alltid på kvällen eftersom man slappnar av. INTE ikväll. Är som en solstråle utan dess like. Härligt!

Jobbet gick riktigt fort. Kanske beror litepå att jag bara jobbade 18.30-21, men ibland går tden så sakta. Var klara vid 20.15 ungefär, sen satt vi på kontoret och snackade massa massa skit. Gick hem vid 21 tiden och har precis kollat klart på Andra Avenyn. Älskar den serien.
Nu ska jag se hur långt jag har kommit i Omvårdnadskursen och fortsätta med frågorna. Är LEDIG imorgon så då blir det nog en del pluggande!

Hörs imorgon ♥

TISDAG

Igår var ingen vanlig dag för det var Erikas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Självklart blev det en runda till systemet efter jobbet, "bara för att".

Börjar bli lite utsliten efter allt jobb och allt pluggande och allt annat som jämt ska göras. Har redan jobbat ihop över 80 timmar under dagarna 1-14 december, och jag vet inte när jag jobbade så mycket sist. Harlite fler dagar inbokade i december och det tackar vi ju självklart inte nej till.
Tentamen numero 3 ligger inbokad 13.30 i eftermiddag. Känner mig inte alls förberedd, men jag får göra det bästa av situationen. Ska dricka lite kaffe nu och göra alla instuderingsuppgifterna till de olika kapitlena och sen läsa igenom det lite halvdant. Jaja, huvudsaken är att jag får G.

På tal om skolan och alla mina kurser, fick jag svar på studieenheterna 3 och 4 i Medicinsk Grundkurs nyss. Studieenhet 1 och 2 skickade jag in för länge sen, innan sommaren, så de har redan blivit betygsatta. Dock vet jag inte vart jag har lagt svaren på de 2. Får väl maila till Helen och be henne skicka med dem också, gillar att ha koll på mina betyg osv.

Nu ska jag kila och duscha lite. Ska försöka få lite mat i mig innan det är dags att sätta igång med finslipet på pluggandet. Hoppas ni får en bra dag. Hörs ikväll efter jobbet eftersom jag är inbokad på jobb 18.30-21!
Puss ♥

ANGELICA HAMMARSTRÖM

Jag har inte tackat min fina prinsessa Angelica Hammarström för att hon alltid finns för mig. Hon finns alltid genom tuffa tider, låter mig gråta mot hennes axel, får mig att skratta och le trots att allt känns skit. Det finns tyvärr inga ord för hur mycket jag värdesätter henne. Angelica, tack för att du alltid funnits och finns för mig genom vått och torrt. Jag älskar dig <3

OLD PICS.

I brist på annat blir det lite gamla bilder. En från älskade studenten och den andra från Urshult när man bodde där. Enjoy!





Time to get some sleep! Sov gott ♥


READY STEADY GO!!

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag, igen. Hujeda mig vad trött jag är på detta. Längtar efter morgondagen där jag slipper stiga upp tidigt och när jag inte har massor att ta itu med. Det är ju visserligen plugget, men det blir bara en liten stund eftersom vi senare på eftermiddagen beger oss till g-mormor och g-morfar för att fira min efterlängtade födelsedag som är på måndag :) Förörvrigt känner jag mig mör i hela kroppen. Huvudet är tungt, ögonen hänger inte med, jag är yr och trycket över bröstet är där det ska. Ingen bra kombination med andra ord, meeeeen, har inte tid att ligga hemma och gnälla fast jag hemskt gärna skulle vilja det! Vill också passa på att gratta Marcus som fyller år idag, congratz! Hepp, ut med hunden och laga lite mat till lunchen i eftermiddag. Hörs efter 18! Puss

FINALLY FRIDAY

Godmorgon fredag.

Äntligen fredag igen. Nu när jobbet kommit igång är fredagen mer välkommen. Faktiskt är det så, trots att vårdpersonal jobbar helger också. Ikväll jobbar jag 15.45-21.15! Imorgon blir det 10.30-18. Lagom tid, med tanke på att jag behöver plugga till min tenta som ligger på tisdag.

Måste tillägga att jag är liiiiiite avis på Dea, Andreas, Marina och Angelica som just nu sitter i bilen påväg till huvudstaden för att kolla på min framtida man. Ja, ni vet att jag menar Erik ;)
Lyssnar på favoritlåten "18 and life" med honom nu. Hur bra är inte den då?

Ska sätta igång att plugga nu innan det är det är dags att duscha och göra sig iordning inför jobbet. På tal om det tänkte jag beställa lite namnskyltar till mig. Har ju bara de där tråkiga man får av kommunen, men kanske ska vänta tills man får rätten att skriva "Erika Miding, Undersköterska"? Inte såå länge kvar tills dess..
I love it.

Ha en bra dag, ska jag ha ♥



En suddig bild på mig och min favorit ♥

STRESSIG DAG

Ja verkligen. Stressade i mig kaffet imorse, stressade hela dagen på jobbet, slängde i mig maten eftersom man bara har en halvtimme där man sk ahinna käka, röka OCH dricka kaffe (!?), åkte till byn och stressade med mormor, kom hem, stresspluggade, stresslagade maten, hetsåt för att hinna till mitt 18-21 som förövrigt var ganska... stressande!

Jaja, nu sitter jag hemma med en kaviarmacka och en lugnande kopp the och funderar på att hoppa in i duschen snart. Är dödstrött idag, så blir nog att jag slänger mig på soffan sen och kollar lite på film. Om det finns någon bra vill säga. "Take the lead" vad riktigt skitbra, så kanke ska se den en gång till :)

Hörs imorgon. Puss ♥

KAN MAN VARA SÅ HÄR SEG?

God eftermiddag turturduvor.

Helt seg i kroppen idag. Känns som om jag inte sovit på flera dygn, kroppen värker, ögonen svider, det trycker på bröstet. Och inte nog med allt det, jag har en satans tansvärk också. När ska detta elände ta slut?

Är hemma på "timmar" nu om man kan kalla det så mitt i veckan. Jobbade 7-14 Tingsgården inne och vid 17.45 ska jag till jobbet igen för att jobba 18-21 i Tingsryd hemtjänst. Ja, ställer man inte upp för laget vet jag inte vad det är med enhetscheferna och resurs.
Har i och för sig fått en del timmar nu i december. Men mycket vill ha mer ;) Vill ju ha en fast tjänst, eller i alla fall ett vikariat som jag kan få gå på. Schemalagda arbetsdagar = bättre struktur på vardagen. Inte sant?

Efter jobbet ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitte pao. Kanske är Angelica hemma vid 21-tiden så hon kan ta lite skitsnack och ett bloss med mig? Om inte får jag väl fint gå hem och lägga mig.
Imorgon jobbar jag kvällen och ska försöka få mig en liten längre sovmorgon. Hade egentligen behövt sova bort hela dagen, meeeen, så knasig jag är, det fungerar ju inte så länge. Det gick när man var 15-17, söp dagarna i enda, inte hade någon tvätt att tänka på, maten stod alltid framme. Ja, ni förstår vart jag vill komma..

Hepphopp. Dags att göra lite nytta. Hinner inte plugga så mycket, men lite i alla fall. Skrev nyss ut lite instuderingsuppgifter som jag ska plugga på. Kanske hinner jag dem i alla fall. Ska laga mat innan jag kör till jobbbet igen. Åh, stress stress stress.
Hoppas ni inte har en lika stressig dag som jag har ♥

KVÄLLEN I ALL ÄRA

Har bara blivit lite lite pluggande. Ska läsa lite lite till, dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot soffan.
Kolla på Andra Avenyn innan jag somnar.

Upp imorgon för jobb 7-14. Ledig på eftermiddagen enda tills 18 då jag jobbar till 21. Lovar med andra ord ingen uppdatering imorgon!


TENTAMEN?

Godkväll.

Visst gick det att skjuta upp tentan, MEN hon la den på tisdag 15/12. Skitbra. Har jag lika kort tid på mig att plugga. Då kunde jag lika gärna gjort den idag. Jaja, huvudsaken är att den är uppskjuten. Får några extra dagar på mig ändå. Ska plugga gärnet ikväll, eller i alla fall gå igenom ett kapitel. Har börjat med Rörelseorganen. Ska skriva klart all fakta (som jag anser är viktig) ikväll, sen ska jag försöka somna tidigt. Brukar ju gå som det gör med det där. Ska kika på Andra Avenyn medan jag ligger nedbäddad också. Mamma och jag satt ju ganska länge igårkväll med min sista studieenhet så jag glömde totalt bort det.

Gick bra på VC. Läkaren misstänkte först en... PROPP?! Haha, jag? Nejnej, sån skit får inte jag.
Han skrämde upp mig rejält. Visade sig till slut att det bara var en översträngning av skelettet och musklerna. Jag tror med andra ord det är för att jag jobbat så mycket som jag gjort sista tiden. Innan jobbade jag ju ingenting. Så... resultatet blev alltså ett överansträngt skelett. Good work.

Då kan jag med andra ord pusta ut igen, fortsätta gå med mitt tryck över bröstet och mina yrslar och försöka "träna" bort det. Hihi, humöret är i alla fall som det brukar.
Ha en bra kväll. Det ska jag ha med alla mina miljoner pluggpapper ♥




Ikväll är det jag och favoritboken ;)



Min fina bror ville också vara med på bild!

RUBRIK?

Som vanligt har jag svårt för att komma på rubriker. Blir alltid samma gamla vanliga tråkiga rubrik. Så jag skiter helt enkelt i den idag..

Precis prata med VC. Blir inget jobb. Hon tyckte inte jag skulle gå eftersom jag mått som jag mått och sen ville hon avvakta och se vad läkaren sa. Fått tid i eftermiddag klockan 15.15. Dock är det på jourtiden så jag får väl se hur länge jag sitter och väntar. Förhoppningsvis inte allt för länge. De som känner mig vet att jag inte har världens bästa tålamod. Jaja, det kommer nog gå fint.
Lämna massa blodprover, ta blodsockerprov, EKG, urinprov. Ja, fan vet allt. Hoppas det bara är ett lätt virus på balanssinnet. Har inte tid att vara sjuk!

Nu ska jag göra mig iordning det sista och köra till Ica. Blir en fika på hyllan innan hon börjar och innan jag ska till VC. Ha en bra dag!


GODMORGON ONSDAG

God morgon allesammans. Sovit gott?
Det har jag gjort. Idag är det lite bättre med skiten jag hade igår, men trycket ligger fortfarande kvar. Ringde till VC och de skulle ringa upp vid 10.20 men ingen har ringt ännu så. Får väl ringa ett samtal till dit nu och se om de lever eller inte ;)

Har precis pratat lite med 1177 angående sockerkoma. Riktigt intressant det där med Med. Grundkurs. Ska skriva klart det sista jag har på sista kapitlet, dricka lite mer kaffe och sen skicka in arbetet. Sen ska jag ta mig en välbehövlig lååång runda med min vovve. Ska bli så skönt att komma ut lite.

Har skickat ett mail om uppskjuten tenta. Skulle egentligen ha den sista tentamen på fredag, men hinner inte plugga till den och vill inte göra det på måfå. Hon har inte svarat ännu, men jag skulle nog kunna tro att det går bra att flytta den! Hoppas det. Vill vara riktigt förberedd så jag klarar det bra. Har ju fått VG på mina andra tentor så hade inte varit fel med ett litet MVG på sista kanske? Som en bra avslutning på det hela.

Nähe, dags att sätta fart. I eftermiddag nalkas det jobb 15.45-21. Om läkaren på VC tillåter det vill säga, annars får jag gå hem och bita ihop. Men jag tror inte det är någon större fara. Hoppas jag inte i alla fall.
Ha en bra dag, hörs sen ♥


SENT ÄNNU EN KVÄLL

Inget ovanligt dock, men kanske skulle börja lägga mig tidigare. Se bara hur jag mått idag. Nu börjar skiten komma smygande igen, så det är väl dags att gosa ner sig under täcker och ta vara på sovtimmarna man får.
Kanske ska sätta igång "Take the lead" som jag aldrig kollade på innan. Bra idéeee.

Trycket över bröstet har ännu inte släppt riktigt så jag hoppas jag känner mig bättre imorgon. Har varken råd, lust eller ork till att vara hemma. Får hoppas jag får goda besked på VC, annars stoppar jag huvudet i sanden.

Dags att sova, ta hand om er ♥


PROVSVAR...

Ja inga medicinska provsvar men lite kapitelsvar. Är riiiiktigt nöjd.
Fick ett mail från Helen Tapper klockan 20.30 ikväll. Blev lite fundersam eftersom klockan ändå var en del och hon aldrig har skickat så sent innan.

Omvårdnads-kursen:

Kapitel 1: Omvårdnad som arbetsfält - MVG
Kapitel 2:
Omvårdnadsinriktad kommunikation - MVG
Kapietl 3: Behandlingar, undersökningar och provtagningar - MVG

De andra kapitlena har jag inte kommit så långt med. Ska fortsätta med dem i helgen kanske. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, så kanske tar en plugghelg. Har i alla fall fått jobb fredag 15.30-21.15 och lördag 10.30-18. Sköna jobbtider. En på jobbet som är sjukskriven 50% så hennes turer ligger lite här och var hos resursenheten. Det gillar vi. Tråkigt för lilla stackaren som är sjukskriven såklart, men mer till oss ;)

Nu ska jag skriva rent mina kladdiga anteckningar som jag och mamma precis har gjort på sista kapitlet i Med. Grundkurs. Kanske skickar in det idag. Hade behövt lite sömn också, men man kan sova när man är död!
Puss på er ♥

GODKVÄLL MINA FININGAR

Kvällen kom smygande för ett bra tag sen. Lagat mat till mig och Jonte medan mamma var hos frisören Sara och klippte och färgade sig. Blev riktigt fint :)

Gick en långrunda med vovven också. Har mått lite bättre nu med allt jag förklarade innan, men när jag var ute och gick fick jag lätta tryckningar över bröstet. Ringde till 1177 som hänvisade mig med omedelbar verkan till Jourläkarcentralen. De ville jag skulle komma in och ta EKG och massa prover. Fick inte köra själv så mamma sa att hon kunde, meeeen, jag kan lika gärna ta dessa prover imorgon på VC här i Tingsryd. Så slipper jag köra så långt. Överlever förhoppningsvis till imorgon bitti ;)

Har bestämt vad som händer på nyår. Thats great. Var lite kluven där ett tag, men nu blir det Väckelsång med härliga människor, god mat, massa alkohol och fina grabbar. Kan nog inte bli ett bättre nyår. Hade iofs jävligt roligt förra året hemma hos Sara och Pierre, men detta året blir det med nya människor!

Sitter och pluggar. Läser lite om sockerkoma/insulinkoma, hjärtinfarkt, astmaanfall samt buksmärtor. Riktigt intressant. Skulle egentligen haft sista tentan nu på fredag, men får nog ringa och skjuta upp den till en annan dag. Har inte alls tid med det nu känner jag. Mycket att göra och ingen att skicka ;)

Nu ska jag fortsätta. Hoppas ni har haft en bra dag. Hörs sen eller imorgon.

BLODTRYCKSFALL?

Vet inte riktigt vad det har varit med mig idag. Imorse när jag steg upp kändes allt som vanligt. Pratade lite med mamma, drack en kopp kaffe och rökte med henne innan hon skulle åka. Började känna mig lite illamående så sa hej då till mamma och gick in. Hann inte ens få av mig jackan innan det blev helt svart för ögonen. Var riktigt yr, kallsvettig och det tog ett tag innan jag kom till toaletten. Spydde inte, men fick sätta mig ner eftersom jag inte kunde stå på benen. Riktigt äckligt.
Tog ett par alvedon och åkte till jobbet. Var mycket bättre ett tag men fick samma skit flera gånger på förmiddagen så jag gick till vår underbara sjuksköterska Eva som tog mitt blodtryck. Var bra, så hon trodde inte att det hade det med att göra först. Fick ställa mig upp - samma skit igen! Även där låg blodtrycket bra, men undetrycket hade minskat till 75 istället för ca 80. Var ingen stor minskning, men pulsen satte igång riktigt rejält när jag ställde mig upp. Blev i alla fall att jag åkte hem och nu mår jag lika pissigt igen. Vad är detta för skit?

Jobbade i alla fall till 12. Blev lite. Tänker pigga på mig massor till imorgon eftersom jag har kvällen då, 15.45-21. Fredag och lördag jobbar jag också än så länge. Hoppas på mer jobbtider. Känns iofs att jag inte gör något annat än att jobbar och så, men det är väl för att jag gått hemma så länge utan en skymt av en jobbtid. Härligt att vara tillbaka på den arbetsplats jag trivs mest. Sen hoppas jag ju självklart på en fast tjänst, men vem gör inte det?
Jag tackar i alla fall Angelica som bjöd mig på lite kaffe och skitsnack. Även om jag grimastiserade lite då och då tror jag att hon också tyckte att det var mysigt att ha lite besök :)

Nu ska jag hänga upp mina tvättade jobbkläder, slänga in en ny tvätt och sen slänga igång "Take the lead" som jag lånade av Ica. Inte sett den, så ska bli mysigt att lägga sig under täcket en stund och kolla på en film som man aldrig har sett innan.

Ha en bra eftermiddag ♥



Saknar mitt hår jag en gång i tiden hade. Dags att sätta igång att spara igen.

LUGN DAG

Godkväll mina tvåbenta vänner!

Haft en lugn och skön dag idag. Kikat runt på IKEAs hemsida och funnit massor med fina grejor. Det enda som fattas nu är ekonomin. Men vi tar det sucessivt. Lite då och lite då. Så man måste göra :)

Fått lite pluggat idag. Letat igenom varenda påse som står ute i garaget efter mitt kollegieblock med 4 kapitlet i Med. Grundkurs. Inget resultat. Så jag får fint sitta och skriva om allt igen. Víss är det lika bra eftersom jag ändå har glömt bort hälften, men lite retsamt är det minsann.
Nu sitter jag här igen och undrar om jag ska fortsätta. Tror att det blir en stund till. Sen ska jag visa mamma alla fina saker jag hittat på www.ikea.se och se vad hon tycker om min smak!

Back to work. Ha en fin kväll ♥

MÅNDAG, IGEN?

Vet inte vart veckorna tar vägen, men de rullar i alla fall på snabbt. Ett som är säkert. Vaknade vid 11-tiden imorse och ringde till min fina Angelica. Hon hade försökt ringa och väcka mig, men väck inte den björn som sover ;)
Körde henne till jobbet och tog en cigg med henne innan jag körde hem för att gå långpromenad med hunden. Hur skönt är det inte att gå långpromenad och bara lyssna på fågelkvitter (nu på vintern finns det inte så mycket sånt, men ibland så) och njuta av den stilla skogen? Hur skönt som helst.
Blev en 40 minuters runda. Vovvse blev nog glad med!

Har precis duschat och nu sitter jag och käkar lite. Mammas goda dillkött är inte att leka med. Helt underbar.
Idag kommer bli en pluggdag. Hittade i alla fall studiearbete 3 i Med. Grundkurs, så det är inskickat. Gjorde lite ändringar innan jag skickade det. Dock är studiearbete 4 borta. Vet att jag har gjort klart det. Jag har sån oordning i alla mina mappar i datorn så det är skrämmande. Får hoppas att jag hittar det lite senare, annars är det bara att göra om allt.

Dags att sätta igång. Ha en fin dag ♥




Saknar de underbara studenttiderna.

EXALTERAD

Godkväll mina solrosor!

Jobbade delad tur idag. 7-11-turen var inte så farlig. Man kommer igång där vid 10 någongång. Gick hem på timmar och när jag kom tillbaka kände jag hur slut jag var. Helt seg. Trots min seghet gick klockan ganska snabbt och jag kom från jobbet vid 21.30 tiden. Nu sitter jag visserligen vid köksbordet, men ska snart bädda ner mig under mitt härliga täcke.

Imorgon har jag inte ett skit inplanerat. Känns jävligt skönt eftersom de senaste dagar har varit minst sagt kaotiska. Kanske blir att plugga lite. Vet inte ännu. Hade behövt, men blir ändå inte färdig med kursen jag har kvar innan jul, så den kan lika gärna ligga på hyllan ett tag. Har ju i alla fall varit duktig och utfört 2/3 tentor. Mycket stolt över mig själv. Ska bara leta upp dokumentet jag redan gjort, som Helen sa jag inte hade skickat in. Orkar inte sitta och göra om det igen. Pjuuh! En riktigt jobbig kurs där 100 poäng borde varit 200 - minst!
Aja, bara att bita ihop och le, som vanligt...

Nu ska jag krypa ner. Ha en trevlig förnatt och hoppas ni också får sova gott sen.


ÅÅÅH! Måste berätta. Jag har ju varit så exalterad över detta att jag glömt att berätta det för er (konstigt nog). Minns ni att jag skrev, i ett inlägg för ca 3 veckor sen, att jag hade gjort lite extra på Människan Socialt och Kulturellt för att få högre betyg?
Fick svaret härromdagen och jag fick MVG! :)

GODNATT

Godkväll :) Ligger i sängen (läs på soffan ;)) och har bäddat ner mig! Hämtade världens finaste Angelica efter jobbet och körde hem till henne och hennes Karl för lite taxis och "gone in 60 secounds"! Riktigt härlig film. Har inte sett den innan så det var verkligen på tiden :) Imorgon nalkas det jobb återigen. 7-11, 15.15-21.15! Skönt att komma hem vid halv 12 och slänga sig på soffan ett tag. Inte van att stiga upp tidigt, så det tröttar ut mig en del. Näve, dags att sova. Sov gott alla fina läsare! <3

LÖRDAG!

Godkväll mina kära vänner! Ska snart bege mig till jobbet igen för lite källsarbete! Jobbade först 7-14 och efter det blev det mathandling med mamma och gammelmormor! Fint det. Blev lite gotte inhandlat som jag tänkte ha efter jobbet klockan 21. Godis är gott ;) Blir en ganska tidig kväll ikväll också. Upp tidigt imorgon också för jobb - delad tur. Pjuh, är lite tufft, men det är ingenting jg inte klarar av ;) Ha en bra kväll allesammans. Puss på er

MOBILBLOGGA?

God kväll! Gör ett tappert försök med att uppdatera via mobilen. Har gått skitdåligt alla andra gånger, så bli inte ledsna om det inte funkar ;) Jobbat kvällen idag. Blev pizza med mamma, Jonte och My medans Idol fortsatte! Ligger för tillfället i soffan och ska försöka sova. Upp om mindre än 5 timmar. Pjuuuh, vet inte när jag började jobba klockan 07.00 sist. Kommer vara helt död!! Godnatt och sov gottis allesammans. Kommer snart komma en RIKTIG uppdatering om allt som har hänt och allt som kommer hända. Ha tålamod :)

RSS 2.0