EN NY DAG, EN LÅÅÅÅNG TORSDAG!

Godmorgon allihopa.
Eller ja, morgon är det i alla fall. Min är inte så god. Skittrött, men så går det när man inte somnar i tid och fastnar i massa TVprogram på kvällarna/nätterna :/
Snart är det jobb som gäller. Först 10-14, sen ska jag käka hos gammelmormor och plugga och sen är det jobb 15.45-21 igen. Pjuuh! Idag ser jag verkligen inte fram emot det. Men det blir väl bättre när man kommer dit och så :)

Ska snart göra mig iordning! Sen ska jag försöka hinna ringa till lönekontoret. Jävla idioter som inte fixat min höjning av lönen. Aja, ska man få någonting gjort, får man göra det själv. Det är väl så det är!
Nu ska jag fixa massa. Hörs ikväll kanske, om jag inte är allt för trött! Puss på er

ÄNDRAD JOBBTID!

Det är som vanligt! Skulle jobba 15.45-21 imorgon men mellan 10-14 är jag också insatt. Så imorgon blir det jobb HELA dagen misann. Mindre kul, men fina pengar blir det i alla fall. Hade dock behövt mars-lönen denna månaden, men sånt är livet ;)

Pluggar som fasen nu! Skulle egentligen gjort det imorgon, men icke sa nicke. Jobb hela dagen imorgon som sagt. Får försöka komma så långt som möjligt idag istället och ta det sista imorgonkväll när jag kommer hem. Ha en bra dag :) Puss


VÄLKOMMEN INTE SÅ VACKRA ONSDAG!

Näe, idag äre inge skönt ute. Inga fågelkvitter och ingen sol. När kommer våren? Ge mig nu..
Tog en långpromenad med hunden imorse. Skönt fast det är sånt här väder. Ska väl komma igång och göra mina situps någon gång. Kommer väl när det kommer.

Har satt mig för att käka frukost och plugga lite nu. Är snart färdig med kursen och kan göra mig redo för nästa! Trevligt, trevligt :) Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag! Puss

WIIIIEEEE!

Happyface today!
Först skickade Helen om att jag hade gjort ett MYCKET bra arbete på funktionsnedsättnings-inlämningen! Nu ser det ut såhär:
♥ Hälsa och livskvalitet - VG
♥ Friskvård - VG
♥ Kommunikation - MVG
♥ Funktionsnedsättningar - MVG

Oh, riktigt stolt över mig själv :) Har dessutom inga tentor i denna kursen. Lite tråkigt, men ändå skönt. Hoppas på MVG i kursen! Hoppas hoppas. Fredag ska allt vara klart. Har bara några kapitel kvar. Ska se till att vara kreativ imorgon då det är en riktig plugg och slappedag. Inget jobb, inga möten och inga andra planer. Än så länge. Vi får väl se om det ändras!
Måndagen den 2/3 nalkas det skola nästan hela dagen. Först mellan 8.30 - 11.30 har vi sårvård, lindring av ben, lindring av sår, katetersättning, provtagningar osv. Ska bli riktigt kul. Lite pinsamt att det är med alla andra i kursen, men jag har aldrig varit överdrivet blyg innan så ;) Det ska nog gå bra! Man känner verkligen att han är ett steg närmare utbildningen. Klockan 13 samma dag ska jag på möte hos Helen om den nya kursen - medicinsk grundkurs!

Ikväll var det Bostadsrättsföreningsmöte (jobbigt ord att skriva) på Mårdslycke campping. Pratade om färger till husen. Om det är dags att välja nya färger. De färger som finns nu har ju funnits ett antal år. Hej, vi lever på 50-talet ;) Dessutom pratade vi om att köpa loss dem. Dock inte kommit så långt med detta. De förslaget har varit på tal ett par år och ingenting har hänt.
Dessutom blev mamma vald till suppliant (stavning?) så hon ska på möte 2 gånger detta året. Man sitter bara 1 år så det ska hon väl klara av. Men vem vet, hon kanske blir vald nästa år igen ;)

Nu är det dags att fortsätta plugga. Skriver världens jobbigaste fallbeskrivning. Har knåpat på denna sen förra veckan någongång. Ska skriva klart den idag och sen skicka in den. Skulle det vara något knas, så får hon höra av sig!
Ha en bra kväll. Sov gott. Puss på er.



marcus - finaste människa <3


LÄNSFÖRSÄKRINGAR!

Hur svårt ska det vara att få tag på en sån tant egentligen? För det första ringde jag heeeela förmiddagen till en av dem och när jag väl kom fram visade det sig att jag skulle ringa till en annan tant. Och henne har jag försökt få tag på sen klockan 13. Orkar knappt ringa mer. Hon ska vara tillbaka vid 15, då jävlar ska jag ringa på minuten!

Sitter fortfarande och letar frisyrer. Är inte allssäker på hur jag vill ha det. Så jobbigt :/ Hittar väl på något. Klippas måste det i alla fall! Nu ska jag fortsätta och sedan ringa till länsförsäkringar. Ha det så bra! Puss

KATE WINSLET, SÅ JÄVLA SNYGG

Veckans pudding minsann. Fy fan va snygg hon är!


SOLIGA TISDAG!

Älskar solen. Riktigt skönt är det ute. Lite kallt, men varmt. Va faktiskt lite svettig när jag kom hem. De va riktigt skönt. Har ju inte varit svettig sen i höstas :)

Igår steg jag upp i onödan. Steg upp vid 8 för att åka på möte med Helen vid 10. Men när jag kom dit hade hon inte hunnit rätta mina kapitel. Kunde hon inte skickat ett mail då? Jaja, sånt är livet. Va ju skönt att komma upp så tidigt ändå. Fick ganska mycket gjort. Ett par kapitel på dagen och sen åkte vi till gammelmormor på kvällen. 86 år blev tanten! Congratz.

Idag ska jag plugga hela dagen. Sen ska jag fixa iordning mig för att åka med mamma till Bostadsrättsföreningsmöte vid 18.30! Orkar egentligen inte. Men vad gör man inte för mammsen? Plus att man nog får semla där ikväll ;) Får väl hoppas på att det inte håller på längre än till 21. Då måste jag hem för att kolla på AA. 
Snart ska jag ta tag i mitt pluggande, men innan dess ska jag ringa till min andra halva och höra hur det är med henne! Länge sen jag pratade med henne nu :( Ha de så bra allesammans! Puss på er

EN RIKTIG JOBBSÖNDAG!

Ja, meningen va jag skulle jobba 7-14, men Johanna fick gå hem imorse för hon mådde dåligt så jag tar hennes kvällstur. 16-21. Inte många timmars ledighet, men klart man ställer upp!
När jag kommer hem ska jag mysa med min älskling som aldrig förr. Skulle ju mysa med honom heeela eftermiddagen/kvällen men det får bli när jag kommer hem. Imorgon kommer han ju igen och då kan vi mysa en gång till :)

Imorgon klockan 10 blir det möte hos Helen. Ska gå igenom mina kapitel osv. Hoppas på bra betyg nu också :)
Nu ska jag käka och plugga lite. Ha en bra eftermiddag/kväll. Puss

TRÅKIG LÖRDAG

Minst sagt. Hade sett fram emot mys med min pojkvän, men icke! Han drar till Konga och kör på isen. Så jävla löjliga. Rolig lördag då! Ikväll blir det Skarmansmåla vilket gör att jag inte får umgås med honom då heller eftersom hans föräldrar är hemma och imorgon jobbar jag halva dagen. Fy fan! 

Så nu pluggar jag istället. Får väl hoppas på att han vill umgås med mig ikväll. Blir väl att han är i Konga så jag får umgås med mig själv. Jävla roande. Sug... 

Givande inlägg detta.. 

DESSA LISTOR ;)

1. Var var du för en timme sedan? rökte eller satt här :)
2. Vem blir din nästa kyss? min älskade pojkvän
3. Kysser du många människor? nix
4. Har du på dig strumpor just nu? yes
5. När var senaste gången du var utanför landets gränser? hm, räknas öland? ;)
6. Har du varit på bio inom de senaste fem dagarna? nix
7. Vad var det senaste du var tvungen att dricka? är aldrig tvungen
8. Vad har du på dig just nu? mjukisbyxor, tee och myströja
9. Vad var ditt senaste inköp? ciggissar
10. Vad var det senaste du åt? smörgås med uust
11. Vem var den senaste personen som du pratade med i telefon? älskling
12. Har du köpt något klädplagg den här veckan? nix
13. Har du något husdjur? hur många som helst. är ett jävla zoo här hemma :)
14. Vad var det senaste sportsammanhanget du såg? någon fotbollsmatch på tv tror jag
15. Är du en pirat? självklart ;)
16. Om du fick vara var du ville just nu, var skulle du vilja vara? typ tunisien med min älskling. bara glassa i solen, äta gott och dricka gott eller i sthlm hos min andra halva
17. Vad var det senaste du köpte online? tröjor från ellos tror jag
18. Vad hatar du med dig själv? jag älskar mig själv
19. Vad är din favoritsoppa? mammas nikkalouktasoppa
20. Saknar du någon? min älskling och nathie saknar jag hela tiden
21. Den senaste teater du såg? har nog aldrig tittar på teater
22. Vad är dina planer för idag? plugga och jobba
23. Någonsin varit och campat? yes
24. Vad vet du om framtiden? haha, vet? jag vet att jag vill bli miljonär ;)
25. Har du på dig någon parfym eller doft just nu?
nix
26. Om någon skulle klassa dig, vad skulle du klassas som då? världens snyggaste
27. Har du en tan? vad är det?
28. Hur gammal vill du vara när du får barn? hm, mellan 20-23
29. Senaste personen som fick dig att gråta? kommer inte ihåg
30. Har du några tatueringar eller piercings? 3-5 (om man bortser från hålen i öronen)
31. Har du någonsin druckit läsk ur ett sugrör? yes
32. Hur vill du ha din läsk? kall som tusan
33. Gillar du het sås? beror på
34. Nästa gång du tar en dusch? om typ 2 timmar
35. Vad är du på för humör just nu? ganska uttråkad, men lycklig :)
36. Hur gammal är du? 19
37. Vem vill du träffa just nu? mormor
38. Vad gör du just nu? svarar på frågorna kanske
39. vad gjorde du innan du börja svara på det här? pluggade
40. vad ska du göra nu? plugga

Haha, enjoy! Puss

EN NY DAG - EN NY FREDAG :)

Idag är det fredag igen. Man ställer ju sig ofta frågan "vart tog helgen vägen?" Men idag skulle jag vilja ställa frågan "vart tog veckan vägen?"
Denna veckan har gått så oerhört fort. Den har nästan sprungit iväg. Inte för att det gör någonting. Idag får jag ju träffa min honey och mysa hela helgen. Nästan i alla fall. Jobbar ikväll och på söndag morgon, men det finns tid för mys osv ändå :)

Idag ska jag plugga ända tills klockan 15. Då ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag sticka till jobbet. Jobb mellan 16-21 ikväll. Sen tar jag fritt enda tills på söndag klockan 7. Jobb 7-14 nalkas då och efter det åker vi nog till Skarmansmåla och umgås lite. Vet inte när jag träffade dem sist. Va nog förresten förra helgen, men känns som en evighet.

Angående jobb i Danmark. Ska jag/vi (de som vill komma iväg, tjäna lite pengar osv) tror jag faktiskt vi bosätter oss i Sverige. Eller är det dyrt att bo i Danmark? Vad vet jag. Är sugen som tusan. Ska bara hitta sidan :)

Nu ska jag sätta igång. Puss

EN TRÖTT ERIKA

Har kollat igenom mina pluggpapper sen jag kom hem från jobbet. Konstaterade ganska snabbt att jag inte alls orkade plugga ikväll efter jobbet. Imorgon innan jobbet blir det hårare tag minsann!
Imorgon jobbar jag 16-21 och jag är inte alls sugen. Men sånna dagar har man och ska jag klara mig kan jag inte tacka nej till för mycket jobb. Med den lönen jag har får jag jobba röven av mig för att ens kunna köpa en limpa cigg. Näe, kanske inte riktigt, men ingen bra lön!
Pratade däremot med en sjuksköterska idag på jobbet och vi började prata om vad han jobbade med. Jobbar både i Sverige och i Danmark och för en outbildad med erfarenhet ligger den danska lönen på ca 220 kronor/timmen. Där ska också semesterersättning inkluderas. Blev så jävla sugen på att hyra en lägenhet i Sverige nära Köpenhamn (där lönen är bland de högsta) och dra dit och jobba. Någon frivillig ett par månader? :D

Nu ska jag sätta på TV:n och kolla om det är något bra. Skulle inte tro det eftersom Navy CIS redan är slut. Vill kolla lite innan det är dags att stänga de små ögonlocken. Hörs imorgon innan jobbet. Sov gott. Puss på skinkan

I´LL BREATHE FOR YOU






And when you feel alone
I`m gonna be your home
When others come and go
You know I got you

You're a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

I love you <3








SOME HAIRCUTS

 1.

 2.


 3.

 4.

Varsågoda att rösta :)
(va flitiga nu)

Steg upp vid halv 10-tiden imorse och tog en halvtimme med hunden. Så skönt! Nu sitter jag återigen med mitt pluggande, men tog en paus och kollade lite frisyrer. Har inte fastnat för någon så riktigt så får se. Men behöver lite hjälp som sagt ;)

Känner jag att verkligen går på halvfart idag. Somnade lite för sent inatt och steg upp tidigt. Skönt att stiga upp tidigt i och för sig, så sover man inte bort hela dagen, men nu är jag ruskigt seg :/ Det blir förhoppningsvis bättre lite senare på eftermiddagen. Jobbigt att jobba när man är såhär seg och trött.

Nu ska jag återigen plugga innan det är dags för mat. Kom ihåg att vara flitiga med röstningen ;) Puss på er

GODKVÄLL

Godkväll alla söta människor.
Hur är det med er ikväll? Med mig är det toppen. Har tagit underbara beslut ikväll och jag är verkligen säker på min sak. Äntligen ska detta ske. Tar dock ett tag till innan det går, men det ska göras minsann :)

Älskling har varit hos mig ikväll. Mys. Myst har vi gjort, kollat nätet en del och bara umgåts. Han åkte hem vid halv 10-tiden och sen dess har jag bara latat mig. Kollat lite på TV med mamma. Någon som såg på 3:an innan om de stora stora människorna? Hur kan man göra så mot sig själv? :/

Nu ska jag fortsätta plugga innan det är dags att sova. Imorgon är det upp vid 9-tiden som gäller för att gå ut en långpromenix med Frasse. Så jävla skönt är det att vara ute så på morgonen. Även som det är bitande kyla så friskar detupp en och man får en utomordentlig start på dagen :) Nu ska jag plugga/sova. Ha en bra kväll och sov gott. Puss puss

KLIPPTID BOKAD :)

Fredag den 27/2 åker barret av. Någon som har förslag på frisyr? :)
Är sugen på den frisyren jag visade er igår, men vet inte. Vill ju både ha lång och kort hår, så dilemmat är framme igen. Thats to bad!
Och Emelie, visst, jag skulle spara håret MEN det är typ som svinto just nu, så det måste klippas. Tyvärr! :/

Har inte kommit så långt med min pluggning. Hatar google. Söker man på en sak så kommer tuuuuusen saker upp och jag blir helt förvirrad. Dessutom får jag alltid en släng av demens när jag ska skriva ett ord. Inte ofta jag kommer ihåg vad det va jag skulle söka efter ;) Men så är det! Man blir som man umgås, som de brukar säga och jag jobbar ju en del ;) Haha.
Ska ringa till resurs snart igen. För det första har jag skrivit upp två olika tider jag ska jobba den 27. Första tiden som jag skrev i almanackan var 7.30-14.30 och den tiden jag har skrivit i min egen almanacka var mellan 7-15.30 så jag vet inte riktigt hur jag ska jobba. Typiskt mig att göra någonting sånt. Sen ska jag även fråga dem vilken nämnd som ansvarar för äldreomsorgen i Tingsryds kommun. Någon av er läsare kanske vet det? ;)

Back to study (stavning?). Ett måste för att jag ska bli klar. Hade hellre bara slappat med goa vänner idag, men det hinns inte med. Får ta det en annan dag. Efter löning blir det Garlic House med girlsen med lite god dricka till. Myspys :)
Hörs sen. Puss på er

ROCKSTAR BABY!

Godmorgon. Sovit gott?
Det har jag. Började kolla på Benjamin Buttons otroligt liv, men somnade efter ett tag. Inte konstigt eftersom filmen håller på 2h 45min. Ska kolla klart på den ikväll :)
Ikväll kommer även min älskling till mig. Fille osv ska på hockey, så Marcus stannar hos mig. Myspys när han gör så. Kommer o käkar med oss och sen är han här tills halv 10-tiden ungefär. Mys!

Idag ska jag plugga hela dagen. Men det behövs. Inte många kapitel kvar nu i och för sig, men kursen slutar nästa vecka och jag vill gärna vara klar i tid, om det skulle vara någonting jag måste ändra. Jaja, det blir nog bra.

När jag satt och kikade på google igår ploppade denna underbart snygga tatueringen upp.
Den är så jävla snygg och jag är så jävla sugen..



Vi får väl se hur det blir med den saken. Har ju en del redan och denna är stor, men jag är riktigt kär i den ta mig tusan!

Nu ska jag ut med hunden. En lång runda blir det. Det är bitande kyla, friska kalla vindar och snö ute, men skönt att gå i detta väder ändå. Jätteskönt. Va ute 40 min nästan igårkväll och jag hade kunnat gå ännu längre. Får göra det idag istället. Blir kanske 1timmes-rundan med mamma ikväll. Får se hur långt jag hinner med mitt pluggande. Älskling är ju säkerligen inte så sugen på att gå med ut :/
Jaja, nu ska jag sätta igång med allt. Puss på er

HEJ HALLÅ DAGBOKEN...

Mycket givande rubrik!

Idag har jag avklarat det mesta. Ringt kommunen och mejlat lite med Andrea som är insatt i socialtjänsten. Skulle ringa massa andra telefonsamtal om ett par veckor sa hon, eftersom han jag egentligen skulle prata med hade semester. Då är denna kursen redan slut och det hinns inte med.
Så jag hoppas Helen har överseende med detta :)
 
Nu ska jag fortsätta skriva, skriva och skriva lite till. Mamma och Jonte är på fotboll. Jonte tränar och mamma tyckte det va onödigt att köra hem, så jag sitter nu hemma själv. Imorrn blir det plugga heeeela dagen. Såvida inte resurs ringer vill säga, men det tror jag inte. Pratade med dem idag och fick torsdag och fredag denna vecka mellan 16-21 båda dagarna. Sköna tider och så är jag inne med. Skönt det med nu :)
 
Ska beställa klipptid imorgon med. Måste dock skriva upp det på en komihåg-lapp eftersom det är sånt jag inte MÅSTE komma ihåg. Men det är verkligen dags för en klipptid.
Tänkte jag skulle klippa mig såhär:



Fast jag vet inte. Finns ju 1000 snygga frisyrer :/ Älskar dock Victoria Beckhams frisyr,  men den är föööör kort, tyvärr! Så kort vågar jag tyvärr inte klippa mig. Denna är ganska lagom. Fast det kanske blir konstigt eftersom jag har så runt ansikte?! Hm, vad vet jag.
Har ni några förslag?

Let´s continue. Ha en bra evening. Hörs kanske senare. Puss

FÄRDIG!

Serla, så får du mer på rullen...

Näe jag bara skojar :) Jag menar ju givetvis att jag är färdigjobbad. Efter jobbet stack jag in näsan till gammelmormor för att hämta en räkning och vad vill hon då? Jo, åka till systemet. Visst visst, gör väl det. Dels för att mamma ska slippa och dels för att vi ska slippa höra tjatet! Efter systemet, när vi skulle hoppa in i bilen, börjar hon gå mot Börjes. Kill me! Försökte med allt i världen att vi skulle springa in på ICA eftersom jag inte är så förtjust i Börjes, men icke! 

Men nu är hon färdighandlad osv i alla fall. Skönt det. Nu ska jah börja plugga. Måste ringa massa samtal till kommunen. Hur kul är det? Jaja, måste ju göras eftersom det har med skolarbetet att göra. Annars hade jag nog skjutit upp det ;) 
Ha en bra dag. Puss

BRANDY!

En riktigt grym brud som sjunger som en ängel! Just nu är hennes bästa låt Right Here, får se vilken det är imorgon ;)

Nu ligger jag i sängen och gosar med min kära vård och omsorgsbok. Yummie, alltid lika kul! Har redan skrivit det en gång i och för sig, en del frågor i alla fall, så ska bara skriva in det i datorn. Jobbigt det med, men underlättar ju lite :D 
Nu ska jag fortsätta och sen ska jag sova. Imorgon är det jobb mellan 7-11, sen hem och slänga näsan i böckerna igen. Puss



JOBB OCH PLUGG?

Är det de enda livet går ut på just nu?
Vintern, kan inte den försvinna? Vill ha sommar så man kan åka till havet och sola och bada!
Utlandsresa vill jag också ha nu. Vill inte sitta hemma mer. Vill kunna drömma mig bort, skita i allt vad tid och rum heter och bara njuta.

Ångrar bittert att jag valde att läsa undersköterskeutbildningen på heltid. 75% hade varit bättre. Å andra sidan hade jag blivit klar med den senare. Men just nu spelar det ingen roll...
När ska jag ha tid för träning och viktminskning när livet bara handlar om jobb och plugg?
Näe, försöka tänka positivt går inte just nu...

Snart dags att dra sig till jobbet. Plugga mer när jag kommer hem. Hm, jippi!


VEM ÄR JAG?

vem är jag?

1. ditt fullständiga namn? barbro erika miding
2. korrekt ålder? 19, dröjer ett tag innan jag fyller 20 :(
3. längd? 166 tror jag
4. vikt? klart jag har en vikt
5. smeknamn? jadu?
6. var bor du? tingsryd/växjö/skarmansmåla ;D
7. vad gör du på fritiden? pluggar. tar all min fritid just nu
8. beskriv ditt utséende ? brunett, lite för mycket att ta i
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? magen
10. vad är du mest nöjd med? ögonen
11. vad har du för uppfattning om dig själv? glad tjej med positiv inställning
12. vad vill du jobba som äldre? barnläkare ska jag minsann bli :)
13. hårfärg? brunett
14. ögonfärg? blandat, melerade
15. någonting du vill berätta om dej själv? att jag har världens bästa karl
16. kan du själv säga att du ser bra ut? jajemen. visst har man vissa dagar man bara vill krypa under jorden, men :)
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende?  oftast ganska lite. men tycker det är kul att klä upp sig och så när man är ledig osv :)
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? beror på vad jag ska göra
19. någon vana? bita på naglarna och röka :(
20. lyckotal?  14

vänner

21. vad heter din bästa vän? nathie
22. hur många nära vänner har du? jadu
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? nixpix
24. vet många personer vem du är?  inte en aning. en del antar jag
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? går bara i skolan ibland nu och eftersom jag gått på den skolan innan så vet dem nog det
26. när var du senast med någon kompis? va med min älskling igår

27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? verkligen inte. vill jag inte umgås med dem, gör jag inte det
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? kommer inte ihåg när jag sov hos en kompis senast. sov hos min älskling i onsdags
29. vem sov senast hos dig? min älskling

romantik

30. vill du ha ett förhållande?  har ett :)
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? äldre tror jag nog
32. är du kär? ajjemen :)
33. tycker någon om dej mer än som vän? förhoppningsvis gör min pojkvän det ;)
34. är du redo för att satsa på ett förhållande?  ja eftersom jag har ett
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? hela vägen, men bara med min älskling
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? det är insidan som räknas. att personen är snygg/söt osv är ett plus
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten?  ja, om jag verkligen menar det
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola?  har mitt på det torra
39. i din klass?  har mitt på det torra

från kram till sex

40. har du kramat motsatta könet?  ja
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? jajemen
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? självklart
43. har du pussat någon av motsatta könet? yes
44. har du pussat någon av medsatta könet? yes
45. har du pussat den du tycker om? yes
46. har du pussat någon inför folk? yes
47. kysst någon inför folk? yes
48. hånglat inför folk? yes
49. vem var ditt första hångel? hm, kommer inte ihåg
50. hur många har du hånglat med under en kväll? ---
51. vem är ditt bästa strul ? min pojkvän (var nog bara strul i början ;))
52. och vem är ditt senaste? min pojkvän ;D
53. ditt äldsta hångel?  no comment
54. skäms du över att hångla inför folk? nej
55. haft sex med någon på offentlig plats? mja
56. haft sex överhuvudtaget? yes
57. hur gammal var du första gången? 16
58. hur gammal vill du vara första gången?  spelar ingen roll hur gammal man är, bara man är redo
59. blivit dumpad efter sex? beror på hur man menar
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? yes
61. har du gjort ngt av detta med de medsatta könet? hånglat ja, men där går nog gränsen :P

tankar

62. har du någon fobi?  nja inte som jag vet om än i sånna fall :D
63. har du någon allergi? pälsdjur
64. vad tänker du på innan du somnar? min älskling och hur underbar min familj är
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? är nog oftast utseendet

tjejers svar

66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? att någon tycker om mig
67. en galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll med killen? både och
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? bästa vännen
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? tänker bara på min älskling :)

vad väljer jag?

74. oskuld 40+ eller icke oskluld med åldern 13-? inget utav det. något däremellan :D
75. vänskap eller förhållande? både och
76. snyggastekillen/tjejen i stan medsämstpersonlighetellerfulastekillen/tjejen i stan med finastpersonlighet?  ska ju vara lite av varje

78. vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13?   när man är ung är alla åldrar roliga

skulle jag

80. kunna byta liv med någon? kanske, men bara för en dag
81. isåfall vem då?  svår fråga
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könetför en dag? haha vet inte
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? nixpix
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? ---
85. kunna sova ute på vintern?  hade jag sluppit så :P
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? Thailand tror jag. Underbart!
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? verkligen inte

klädstil

88. anser du dig själv vara en speciell stil? nixpix
89. vad klär du dig i oftast? mjukisbyxor :P
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? näe, bara ibland
91. klär du dig dyrt? vissa klädesplagg
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen,modestilen,vanligt eller ngt annat?   säg det. jag kör på det jag tycker om :)

inom de senaste 48 timmarna har jag

93. pussat någon? yes
94. haft sex? yes
95. fått en kram av en okänd? nixpix
96. ringt någon? yes
97. blivit uppringd? yes
98. funnit kärleken? nej, det gjorde jag ju innan :)
99. kollat på google? yes

Frågor om mig eftersom jag var tvungen att lämna skoarbetet lite och fokusera på något annan! Enjoy ;)
Nu ska jag nog käka lite innan det är dags att fortsätta plugga och vid halv 4 är det dags att dra till jobbet. Jobbar kväll ikväll mellan 16-21! Imorrn blir det jobb mellan 7-11! Jävla skön tid. Men sen är det hem och plugga igen som gäller. Tiden går så sjukt fort när man pluggar. Tiden borde stanna upp lite så man har tid att hinna med en del saker :D
Jaja, ha en bra dag/kväll. Puss på er


GODMORGON ALLIHOP!

Somnade som en stock efter jag hade skrivit fyra meningar på datorn. Skönt att sova. Vaknade dock inte vid 11 utan vid 13, men det gör ingenting. Kommer nog kunna sova inatt i alla fall. 
Älskling skulle varit här vid 14, meeeen han ringde vid kvart i och sa att han bara skulle käka först. Då visste han väl att Kristina redan hade börjat med maten? Åh, jag blir så trött. Jaja, pluggar istället då. Behövs det med.

Idag ska jag bara mysa med min älskling. Tror inte det händer något annat. Vad ska ni hitta på? 

Nu ska jag plugga vidare. Puss 



DRA MIG BAKLÄNGES!

Vem fan har lust att stå och skrapa rutorna på denna jävla bil efter 10 timmars  jobb nattetid? Hur kul tror vintern det är att göra det klockan 7 på morgonen!? Näe, nu har jag verkligen tröttnat på denna jäävla snö. Bort ska den och det ska gå fort! 

Har gått ett antal kapitel gjorda inatt. Mycket duktig är jag. Dock visste jag inte vad jag höll på med i slutet eftersom jag var så satans trött, men nu är jag ganska pigg igen. Sova kan man väl göra en annan gång. Natten har varit lugn. Inga större händelser förutom att min C-sida nu ligger i kräksjukan. Hujedamig. Tacka gud för att jag inte var där. Hade inte rört mig utanför rummet :D 
Pigg och kry är jag nu i alla fall. Ibland känner man av magen, men den luras lite med en ibland, ni vet :) Attsingen. Men man får ta det med en nypa salt. 

Har petat i mig en smörgås nu, men lika hungrig är jag för det. När jag vaknar vill jag ner till garlic house, meeen ingen ekonomi till det, no no! Tyvärr, får bli en annan gång. En myskväll med vänner osv. Vad sägs? 

Meningslöst  inlägg. Nu ska jag kissa och sen ska jag försöka sova. Kanske, eller plugga, eller jag vet inte. Vi hörs helt enkelt senare när jag vet vad jag har gjort osv. Puss på er 

VINTERKRÄKSJUKAN?!

Så kul! Va händer med mitt peppar, peppar prat? Inte så bra tydligen. Mådde skit igår enda från det att jag vaknade, sen på eftermiddagen kom det. Fy fan! Idag är det mycket bättre, inte spytt i alla fall. Får hoppas att de läste kvällen ikväll som jag egentligen skulle jobba.
Nu sitter jag i köket och ska plugga lite. Försöker få ner lite yoggi, vilket går sådär. Får väl leva på det idag, om jag får behålla
det!

Nu ska jag sätta igång och försöka kurera mig. Hoppas ni får en bättre dag än mig. Puss


PLOCKA TIMMAR!

Pratade med resurs innan om en fråga på mina instuderingsfrågor. Passade då på att fråga om timmar på Tingsgården.
Eftersom min kära pojkvän ska jobba imorgon (ut och jobba) vet han inte när han kommer hem så jag tog faktiskt på mig att jobba 15.30-20.30. Skulle det nu bli ändringar med hans jobb får väl han åka hem och vara med sina föräldrar en stund. Natten mellan lördagen och söndagen tog jag också eftersom jag måste plocka timmar för att slippa mitt studielån. Måste ju inte ta studielån om jag inte vill, men med mer timmar och mer engagemang känner man att man får mer timmar. Extravak mellan 21-07 natten mellan lördagen och söndagen. Jobbar måndag mellan 16-21 (hemtjänsten) och tisdag 7-11 (hemtjänsten). Känns bra att plocka timmar också. Får man mer lön dessutom :)
Att älskling inte blir på glad över att jag jobbar natt i helgen får han väl ta eftersom jag inte vet om jag får mer jobb efter de timmar jag nu har fått. Han har ju faktiskt en fast tjänst så han vet hur mycket han får ut. Dessutom måste jag kunna finansiera juni-månads utgifter. De utgifter måste jag punga ut med snart. Inte roligt, men vad gör man ;D

Nu ska jag fortsätta ringa runt om mina frågor jag har till olika människor. Kul? Näe, men måste! Ha det så bra. Puss och kram

ONSDAG

I love my baby! 

Dagen startade mindre bra. Kollade ut och upptäckte snö!? Fan, när kommer den efterlängtade våren?
Tog en lång promenad med hunden och när jag kom hem käkade jag god frukost. Nu har jag precis käkat och ska börja plugga. Slog upp böckerna och allt när jag satte mig med frukosten, men har icke fått något gjort. Dags att lägga på ett kål tror jag... 

Vid 15 ska jag göra mig iordning för att vid 16 åka till Växjö och handla och sen sova hos min älskling. Myspys. Nu måste jag tyvärr plugga fram tills dess. Mindre mys. Men det är roligt i alla fall. Man blir ju utbildad :) Puss på er 

HEJ KYLIGA TISDAG!

Först och främst ska jag passa på att gratta min kära farmor som blir 61 år idag! Grattis, grattis! :)

Sen ska jag fortsätta med att det snart är dags att åka till jobbet. Jobb mellan 12.30-20.30 idag. Och så får jag hoppas på att jag klarar mig undan kräksjukan som har börjar härja igen. Peppar peppar ta i trä! 
Efter jobbet blir det plugg, ovanligt va? Men gjorde nästan klart anhörigomsorgskapitlet igår kväll, så snart är det dags att hoppa på nästa. Går ganska fort framåt nu. Behövs eftersom jag inte har så många dagar kvar på mig :/ 

Just nu strömmar Kelly Clarksons älskvärda röst och låtar ur högtalarna och jag blev på ett riktigt festhumör ;) Dock finns det inga cash och ingen ork till det. Så det får bli en annan helg :D 
Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet. Måste dit tidigare också efter min lön inte är ändrad! Fuck me. Varför kan aldrig någonting vara rätt från början? Jaja, det löser väl sig det med. 

Ha en mycket bra dag! Hörs ikväll. Puss

HEJSAN HALLÅ!

Världssämst rubrik. Som vanligt... 

Har jobbat och pluggat en hel jävla del (ursäkta) vilket har gjort att jag inte har haft tid eller lust för er, mina kära bönor! Nu tänkte jag dock uppdatera lite eftersom jag måste ta en paus i mitt intensiva pluggande. Det står mig upp i halsen just nu och jag orkar snart inte mer. Men jag ska försöka kämpa på. Jag ska klara det.. 

Tänkte jag skulle visa kläderna jag fick från Ellos härromdagen :) 


Underbar Farfarstopp - 69kronor.


En mycket, mycket skön top som jag kommer att bo i framöver! 99kronor. 

Kommer inte ihåg vad jag köpte mer eftersom jag har fått en släng av demens ;) Nu ska jag i alla fall återgå till mitt underbara pluggande innan det är dags att sova. Jobb nalkas imorgon från 12.30 till 20.30. Jobbat nästan 60 timmar på 
jättefå dagar. Är så trött så jag inte ens orkar räkna. Har inte råd att vara hemma men har ingen ork att hålla på som jag gör nu heller. Dilemma, yeah! 
Ska röka och sedan plugga vidare. Hoppas ni är piggare än vad jag är! Puss på er


VARFÖR KAN INGENTING GÅ VÄGEN NÅGON GÅNG?

Man ställer sig ständigt den frågan, men inte får man något riktigt svar! 
Vid halv fyra hade jag fått ett mail av Helen (som är min vård och omsorgs handledare) att deras antivirusprogram hade sagt ifrån om att jag hade trojaner i mina filer som jag hade skickat!  Jag hade ju datorn hos Pandan för ett tag sen och han fixade ju till den. Så då ska jag behöva lämna iväg skiten IGEN för att jag då måste skriva på mammas dator som ALLTID är upptagen. Fan va livet är tragiskt ibland... 

Jobbade mellan 7-15.30 idag och sen åkte jag och hämtade mitt efterlängtade Ellos-paket som hade kommit. Skärpet jag beställde (ett sånt brett som jag har velat va läääänge) va för stort, så tror jag ska byta det till mindre. Finns inte det får jag väl skita i det och köpa ett en annan gång. Blir ju samma pris ändå ungefär, så det spelar ingen roll. 

Bilder på det jag köpte kommer senare när jag har skrivit ut mina arbeten och försökt lösa de andra frågona som skitkommunen är så jävla sega att svara på! Hm, blir lite arg när de håller på så faktiskt. Sen ska jag läsa ett annat kapitel och hoppas på att jag blir klar med det idag så jag kan lämna in 5 kapitel till Helen imorgon. Wish me good luck! 
Hörs senare. Puss

VINTER-KRÄKSJUKAN!

Ja, den härjar på jobbet minsann. Och när man kommer hem känns det som man mår illa och magen är helt konstig. Får se vad det blir av det. Tror inte det blir något med det hela, men tänk om! Bäde gammelmormor och gammelmorfar ligger i kräksjukan så där kan man inte heller hälsa på! 

Har inte fått någonting gjort med pluggandet ikväll heller. Ätit en tårtbit som morfar lämnade kvar här eftersom han fyller år idag. Yeeeih, grattis till honom! Sen pratade jag med mamma lite om duschkabinen som vi tydligen ska köpa. Kommer sakna mitt underbara badkar självklart, men det blir nog mysigt med en duschkabin också. Får väl se! 

Nu ska jag prata klart med min älskling, sätta på tvn och sen ska jag sova. Imorgon nalkas det jobb igen mellan 7-15.30 och sen bär det av hemåt för en promenad med Fransson och sen öppna böckerna igen. Kulkul! 
Sov gott allesammans. Puss 

Nedan kommer ett par bilder på Edward i Twilight! Så jävla snygg. Give me. 
(ursäkta dubbelbilderna, min dator mår inte så bra :P)


ÄNTLIGEN!

Äntligen funkar det att logga in på bloggen igen. Gårdagen var helt sjuk. Kom in på alla andra sidor som jag ville, men inte bloggen. Därav icke-bloggandet igår. 
Igår vigde jag även mina dyrbara timmar till pluggandet som går framåt bättre än förväntat :) Va meningen att jag skulle sitta till i eftermiddag med mina böcker, men precis pratat med resurs och jag är omplacerad till inne på Tingsgården idag istället för i Hemtjänten! 7 ordinarie sjuka vilket innebär många timmars jobb. Börjar 12.30 och slutar 20.30. Jag tackar bara och tar emot, blir ju mer timmar och mer pengar ;) 

Nu måste jag ut med hunden innan jag ska fixa iordning mig. Tänkte faktiskt inviga min nya vågtång jag köpte för en vecka sen och inte har änvänt innan. Låter kanske lite upppiffat till jobbet, men så får det bli :) Hoppas ni får en bra dag! Puss puss 

...

Inte fått någonting gjort ikväll med pluggandet. Mitt huvud är fullproppat och jag mår skit. Huvudet gör ont, magen gör ont och axlen är helt åt helvete. När ska det vända?

Hade varit skitbra om jag kunde få världens influensa nu. Inte för jobbets skull (tycker ju om  mitt jobb och vill inte förlora massa pengar) men för att jag ska kunna bli riktigt frisk någon gång. Hela tiden är det saker man ska göra, vara klar med, hitta på. Hur vore det att få vara hemma själv, skrutta runt i pyjamas och bara dansa omkring med borsten som mikrofon? 
Åh nej jag glömde. Det gjorde man när man va liten och inte hade tusen andra saker att göra. Livet är annorlunda nu... 


Gonatt! 

VECKA 6 - HEJDÅ SOCIALT, HEJ ISOLERING!

Denna vecka är verkligen skitjobbig. Vet att jag egentligen inte ska klaga, men ibland måste man få! 
Idag skulle jag egentligen vara ledig, MEN, vilka ringde vid kvart i 7 imorse? Jomenvisst, resursenheten. Visst, jobb tackar man inte nej till och speciellt inte när man har så få dagar som jag har (vissa månader), men alltid ringer dem när man har något inplanerat. Plugg kanske inte verkar så jätteviktigt men jag har så mycket med skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hade jag vetat detta i början, hade jag aldrig läst 100%. Men jag ska vara glad för att jag kom in eftersom jag inte är 20 år. De säger ju att man måste vara det innan man får börja läsa- Flirtade nog till mig det där året lite lätt ;) 

Idag blev det iaf jobb 7-16. Fina pengar, men det förstörde mina planeringar lite. Imorgon nalkas det jobb igen mellan 7-15.30 och direkt där efter åker jag till resurs för att ta nytt foto och uppdatera min identitetsbricka som man ska ha på jobbet. Kan ju alltid hoppas att de skriver undersköterska på den ;) 

Isolerad till max hela veckan, eftersom jag jobbar varenda dag och på min lediga stund är det plugg som gäller. Måste gå undan här. Även om jag har kommit en bit, känns det som jag ligger alldeles för långt efter. Men så är det väl, bara att bita ihop! 
Nu ska jag återgå till mina böcker och instuderingsfrågor. Hörs kanske imorgon efter jobbet. Ha en bra kväll. Puss puss

RSS 2.0