FLICKAN MED DE RÖDA SKORNA

Va inne i en stoooor bokhandel när vi var ute och strosade på Smögenbryggan. Hittade en bok baserad på en sann berättelse som handlar om en flicka på 3 år som får cancer. Här är mammas historia .



Inte kommit alls långt i boken, men är redan helt betagen av berättelsen. Riktigt bra skrivet!

SISTA DAGEN PÅ SMÖGEN

ikväll är sista dagen vi är kvar på Smögen. Imorgon drar vi vidare till huvudstaden Stockholm för att träffa släkt och vänner. Myspys. Förhoppningsvis följer finaste Nathalie med hem sen när det bär av hemåt!

Ikväll roar vi oss med att spela lite CS och jag pluggar emellanåt. Sitter även och är sotis på Stijna som dragit iväg till Tunisien. Hade varit riktigt underbart att vara utomlands nu. Får dock vänta till nästa år. Blir nog Thailand då, om inget annat land kommer ivägen ;)

Hörs imorgon eller någon annan dag. Ska vara lite social nu innan det är läggdags. Puss

...







Kan Smögen bli bättre? Tror inte det. Är här med mitt livs kärlek och har massor av underbar utsikt att se på!

ALL ALONE

Ja verkligen. Sitter här helt ensam eftersom älskling bara var tvungen att åka iväg och tvätta bilen och fotografera den!
Är trött på allt som har med bilar att göra. Allt tjat om motorer hit och bakaxlar dit.
Så nu sitter jag här helt ensam och har endast plugget att anförtro mig till. Roligt va? Går jag utanför dörren hittar jag inte hem så jag får väl sitter här och spy på allt...
Dessutom var det meningen att vi skulle ut och se alla fina båtar som ligger fastvirade vid hamnen och ta mysiga kort på dem. Blir nog inga bilder idag eftersom dem har åkt iväg nu när solen skiner. Ikväll ska det bli regn och inte en chans att jag sätter min fot vid hamnen då. Aja, jag klarar mig själv, som vanligt.

Plugget går däremot väldigt bra. Avverkat flera kapitel eftersom killarna var tråkiga igårkväll och spelade cs. Går ju framåt i alla fall. Ett litet plus i kanten på det! Nu ska jag väl fortsätta plugga eftersom jag inte har något annat att göra. Puss på er

UNDERBARA SMÖGEN

Helt betagen. Vilken ö! Vill aldrig åka härifrån.
God (konstig mat, som vi inte har i småland) mat, underbart vatten, läckra båtar, härliga klippor och gudomliga affärer. Kan det bli bättre? Njaa, vet inte riktigt. Troligen inte! Paradis, javisst...

Sitter för tillfället och lyssnar på Flipside - when it was good, uppdaterar min blogg och pluggar lite. Den blåsiga dagen har spenderats på Smögen-bryggan som har härliga affärer. Man går preeecis vid havet som blåsten kom man inte undan. Spelar dock ingen roll, cuz i love this place. Vet inte riktigt hur länge vi stannar innan vi far vidare till Stockholmia, men det återstår att se :)
Ska snart krypa i säng. Imorgon är väl en lång dag till kan jag väl tänka mig. Skönt att man kan se detta som en riktig semester där man kan vara uppe hela nätterna och sova hela dagarna. Vet inte när jag sist hade en riktig sovmorgon. Tack Smögen för den gosiga välbehövliga sovmorgon jag fick imorse :)

Eftersom jag glömde min kamera (ovanligt va!?) ska jag försöka ta med den imorgon så ni får se lite bilder härifrån. Riktigt mysigt. Hoppas bara på att det inte blåser lika mycket här i morgon som det har gjort idag. 
Ha en myspys kväll! Det ska jag ha.

Puss
 

..,



these words are my own,
from my heart flow,
i love you, i love you, i love you

SKÖNA TISDAG

Sorry för dålig uppdatering. Det är ju som vanligt iofs men har faktiskt inte haft tid. Jobbat som ett arsel hela förra veckan och igår när jag var ledig orkade jag helt enkelt inte.

Tänker i alla fall börja med att jag älskar min fina prins. Idag "firar" vi 10 månader, dock på olika håll. För tillfället sitter jag på bussen till Tingsryd. Ska hem och träffa lillebror lite innan jag börjar jobba. Älskling är i Oskarshamn och ska jobba sent, så vi träffas inte försen imorgonkväll :(

Nu är vi snart framme. Uppdaterar kanske senare!
Puss


Krya på dig Pär. Tänker på dig massor! Puss och kram vännen

RSS 2.0