FÖRMODLIGEN SISTA UPPDATERINGEN

Ja, mina vänner, och alla andra idioter som läser min blogg.
Detta blir förmodligen sista uppdateringen innan vi beger oss mot solen och värmen. Åker från den äckliga snön, dess kalla temperatur och alla jävla plogbilar. Ska gotta oss med god mat, goda drinkar, underbar sol och massa bad i två veckor på stranden i Koh Lanta. För er som inte vet vart det ligger är det Thailand :)

Kommer förmodligen inte sakna en själ heller. Är så trött på alla människor runt omkring, så ska bli skönt att slippa prata och umgås med folk på ett tag. Rå om mig själv, strosa omkring själv, ta itu med mina funderingar själv och framför allt vara utan mobiltelefon! Wooho!

Imorgon vid 11.30 sitter vi på tåget och säger Hej Danmark/Kastrup! På tisdag kl. 14.45 sitter vi på flyget och efter några timmar där säger vi Hej Thailand! :)

Med andra ord säger jag god jul (i efterskott) och gott nytt år!!

UNDERBARA TORSDAG

Precis tagit en lagom lång promenad med hundarna. Sitter och avnjuter en kopp nybryggt kaffe innan det är dags att göra sig iordning.

Dagen kommer delvis att spenderas på Arbetsförmedlingen, ska skicka in massa tider till försäkringskassan så jag får lite pengar de dagar jag inte jobbar.. Hallelujah!
Fick ju inget från A-kassan för att jag pluggat heltid. Kiss my ass! Betalar fan inte typ 250 spänn varje månad för att få avslag. Sen sitter det massa lata jävla puckon hemma och bara håvar in pengar från dem, för att det inte finns några jobb!? Haha skrattretande, jobb finns det, men latmasken talar nog in de flesta fallen!

Nej, jag har inte en dålig dag alls, tycker bara att sånt är skrattretande.
Time to get dressed. Hörs senare ieftermiddag! Ha en toppen dag :)

SKIPPAR NOG LÄKARYRKET

Haha, ja. Stora drömmen är ju att bli barnläkare, men med tanke på att jag inte kan hålla reda på någonting kanske det inte är värt att läsa till läkare. I alla fall inte bli kirurg. Tänk att ni ligger på operationsbordet och tror att ni blir opererade av världens bästa kirurg. När ni vaknar har ni dock fått en lever inopererad i er höft istället för en ny höftkula. Bara för att kirurgen är slarvig.
Näe, mitt nya yrke är nog numera städerska, eller något sånt!

Haha, ja herregud..

PARADISE HOTEL

Är nu ett avsnitt Paradise Hotel rikare. Fan va jag älskar det programmet. Tycker dock de ska sluta visa snuttar av "nästa avsnitt" med tanke på att man bara vill sova hela natten och hela morgondagen för att se nästa...

Har äntligen blivit klar med Sjukvårds-kursen. Skickat in allt och packat ihop alla böcker. Har ni hört? PACKAT IHOP OCH SKICKAT IN ALLT! Jag tror jag drömmer. Nu väntar jag på att allt ska rättas och förhoppningsvis godkännas, så jag kan vara helt helt klar. Hoppas hon hittar rätta det så fort som möjligt, så det finns en chans att hinna rätta till sina fel innan julen kommer.
Är dock allt godkänt är jag om en liten liten stund undersköterska :)

Dagen har ju då med andra ord gått åt till pluggningen. Har sökt ett jobb. Känner mig flitig på jobb-fronten måste jag säga. Har tyvärr ännu inte fått några intervju-erbjudanden, men kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!
Frågan är ju bara vart jag vill ta vägen :/

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och se om jag hittar något bra på televisionen. Säkerligen inte med tanke på att det alltid är massa skit. Klockan 21 är det Greys Anatomy, missa inte detta!

Ha en bra kväll :)


KOMMER IN, RULLAR HÅRT, I STOCKHOLMSTERRÄNG!

Nu tror ni säkerligen att jag ska bege mig till Sthlm, men så är inte fallet. Ännu! Får se senare hur det blir med alla miljoner jobb jag sökt. Just nu vill jag bara testa på något nytt!

Satt och sökte lite au-pair jobb igår och så kom jag att tänka på när jag blev erbjuden ett hos en jätte mysig familj för ett par år sen i Basel. Men dum som jag var tackade jag nej. För en killes skull? Gud vad jag ångrar mig idag, att jag inte tog det. Men som sagt är det lätt att ångra saker i efterhand.
Skulle ett sådant erbjudande komma upp idag, och ingen tillsvidare tjänst någonstans häromkring vill säga, tvekar jag inte en sekund. Vill verkligen ut och se mig omkring!

Ska ta morgon-kisse-rundan med Elvis nu och skotta av massa snö från min kära bil nu, så Autoverkstadsnissarna blir glada när de kommer hit och ska hjälpa mig starta den! Ska dessutom ringa till tanten på kommunen och fråga hur i helvete det går med det satans garaget jag har väntat på i en evighet! Är måttligt irriterad över detta nu och undrar hur jäkla lång tid det kan ta med att behandla dessa jäkla garage.

Time to get going. Senare idag ska jag maila min handläggare på AMS om alla jobb jag sökt och plugga det sista jag har på sista frågan. Ha en bra dag :)

INGEN BRA DAG

Nej, känner mig inte alls kry. Ont i halsen och rosig om kinderna. Lite halv-varm men tror inte att det är feber. Skönt att slippa det i alla fall :)

Idag ska jag plugga, plugga, plugga.. Är snaaaaaaaaaaart klar så ska lägga i en växel till. Har bara en fråga kvar på sista arbetet. Trodde ju man kunde svara pyttelite på varje fråga, men tji fick jag! Har redan (Efter bara två frågor) skrivit typ 6 A4-sidor. Hallelujah :)

Nu ska jag ringa min fina Nathalie prata skit med henne innan jag sätter igång med dagens sysslor :)

RSS 2.0