VARDAGEN!?

Ibland undrar jag vart vardagen tar vägen. Slutade min praktik i fredags och har sedan dess jobbat oavkortat! Snudd på varenda dag i alla fall. Min lediga dag igår slutade med en skinande ren lägenhet men inget plugg alls!

Snart blir det en runda med Ica och alla hundarna, sen får jag nog minsann sätta mig några timmar. Ikväll kör jag till Lindegården för 16-21-jobb! Inte kul att ligga och köra, men annars missar jag 5 timmar. Så trött på att jaga dessa timmar, så jag undrar om jag inte ska ta och gifta mig med en mångmiljonär!?

Helgerna går åt till jobb och hjälpa mamma flytta! Denna helgen är jag endast ledig söndag, så om allt går som jag vill ska jag minsann ha sovmorgon, mysfrukost och slapp innan jag hjälper till en smula :)

Hepp, dricka uppo kaffet och bege sig kanske! Ha en superdag! Puss

"PURPLE RAIN"

Har övat och övat och övat och övat och övat och övat och.. ja, ni fattar, i en (nästan) vecka och ändå sitter den inte. Hur svår som helst. Tack vare Bobbis igår fick jag den äntligen att sitta någorlunda. Pinsamt att man snappar upp vad andra sjunger. Sjunger nästan så precis efter orginalet och har svårt att göra om den till "min egen", men efter mycket tillbaka spolningar och mutter igår, fick vi snudd på ihop den :)

Helgen har spenderats på diverse trevligheter och inneburit mycket lite sömn. Alldeles för lite kanske jag ska säga. Är helt slut nu, kommit i säng efter 00 varenda kväll eftersom jag jobbat, pluggat, varit fyllechaffis och sådär. Dock tar nog förkylningen/min jävla skithosta också jävligt mycket energi. Hade behövt en snuskigt bra hostmedicin, men är ju svindyra om man ska ha de receptbelagda!

Nu ska jag i alla fall bege mig till praktiken för att spendera dagen med sjukgymnasterna och jag är inte det minsta motiverad. Ingenting jag vill jobba med överhuvudtaget och därmed inte "slösa bort" 8 timmar på, men ger det i alla fall en chans. Man vet ju aldrig!

JAHA..

Har helt missuppfattat det här med regelbunden uppdatering. Tur jag inte vill tjäna några pengar på min blogg, hade inte blivit så mycket med det :p

Tiden går fort när man har roligt, sägs det. Just nu är jag inne på sista dagen, näst sista veckan, lab-veckan på min praktik som jag gör på vårdcentralen i Tingsryd! Undebart. Har nog lärt mig mer på dessa 3 veckorna som jag har läst mig till på 1½ år. Pinsamt Wasaskolan! Men snart är jag färdig USK och det är great!

Har dragit på mig en förkylning (inte så konstigt kanske när jag satt ute i kort klänning och endast kavaj hela kvällen i Kärrasand när vi hade personalfest. Dessutom hade jag rethosta igår som imorse övergick i slemhosta. Smittar det? I sånna fall har jag bara min fina Jessie att tacka för att jag fått den :)

Det är också dags att övervinna sin scenskräck om det ska bli någon "The Shaves"-medlem av mig. Har i alla fall fått "låt-läxa" som jag ska försöka kunna utantill innan tisdag. Spänningen är olidlig ;)

Hepp, dags att för en cigg till och lite kaffe innan jag åker till praktiken för att umgås med lite diabetes-patienter. Ha en bra dag!


RSS 2.0