jobbdag idag

Idag blev det visst en jobbdag. Ska jobba 13-21. Missar Idol, men får kika på slutet bara. Är ju egentligen bara intresserad av hur det går för Anna. Kanske Alice lite med dåra, men ingen annan! Känns som alla bra har åkt ut nu..

Har inte orkat ta mig upp ur sängen ännu. Den är så varm o skön. Men det är väl dags snart. Måste ju hinna lite saker innan jobbet. Ska fixa lite med tvätten, mitt rum, vardagsrummet osv. Hinner noginte dammsuga o så, men plocka undan alla miljarder saker hinner jag.

Jaja, om man kanske skulle pallra sig upp nu? Har inget vettigt o skriva just nu tror jag inte, så ska inte plåga er mer :)
Ska slänga i High School Musical-skivan i dvd:n nu så musiken strömmar fint ur högtalarna. Kan nog snart varenda låt. Vilka låtar :D

Ha en bra dag, så hörs vi nog ikväll!
Puss o kram

snö o slask

Ja det började ju snöa så himla fint innan. Snön på marken där det är gräs o skog osv har lagt sig jättefint, dock är det bara slask på vägarna. Inte så himla roligt. Men snön är mysig ändå :)
Precis hemkommen från mormor, gott fikabröd och mindre gott kaffe. Neskaffe är inte alls gott, ska vara riktigt kaffe från kaffebryggare. Då är det mumma. Hur som helst. Dödade massa tid hon dem. Massa gnäll, as usual.
Men dem är ändå söta, klart.

Funderar på om jag ska ta en sväng i detta snöväder eller om jag ska borsta tänderna, tvätta ansiktet och krypa ner i min goa säng. Svårt dilemma. Hade varit skönt att ta en promenix själv o tänka lite, men en Irish Coffe o efter det sängen hade gjort gott. Aah minsann, det sistnämda får det bli. Får hoppas att det snöar imorrnbitti, så jag o vovven kan ta en sväng o jaga snöbollar. Eller ah, inte jag men han ;)
Snön är det bästa han vet!

Sen imorrn kommer the love of my life hit också. Känns som det aldrig blir morgondagen, men den kommer snabbare än vad man tror. Lördag blir det jobb (7-14, 17-20) och söndag ska jag o älskling hitta på något. Vet dock inte vad. Vad har han i kikaren tros?
Så det blir nog inte mycket bloggande då.

Hur som helst, enough. See you later!
Puss o kram



maaarcus ♥

filmstaden

Lovade ju damen i biljettkassan attjag skulle rekommendera mina vänner detta kortet.
Rabattkortet man kan köpa där. En bra investering. Tror det kostar 15 spänn och då får man gå tre eller fyra gånger för halva priset måndag-fredag i tre månader. Dessa tre månader börjar räknas frånomed då du använder det första gången. Buy it now!


jag ser det snöar, jag ser det snöar

Jaa minsann, det snöar ute. Stora fina mysiga snöflingor faller ner från skyn. Både älskvärt och avskyvärt :)

Har satt upp duschen riktigt nu. Va ju tvungen att borra nya hål eftersom den nya duschen har kortare uppsättning än den gamla, men jag o morfar fixade det galant. Vi är ganska duktiga faktiskt!
Tänkte jag skulle tappa upp ett varmt bad nu och ta hand om mig själv lite. Känner att jag behöver det nu. Är stelfrusen, mina naglar looks like shit, mitt hår känns lite lite strävt efter färgningen plus att jag måste raka benen. En riktig ta-hand-om-sig-själv-dag-idag. Yummie.
Hoppas på att mina underbara underkläder ska komma idag med. Va ju jättelänge sen jag beställde dem nu :( Jävla Halens. Kom igen nu!
Sista leveransen kommer ju till Preem vid ett-tiden så får hoppas på ett fint litet sms där efter någongång. Vill ha nu! Senast imorgon, kanske ångrar mig annars ;D

Åh vet ni!? Att för första gången på typ två år använde jag mössa! Kan ni tänka er? Knappt på jag kan göra det själv, men det är sant. Den är iofs ganska tunn, men ack så skönt om öronen det va.
Mer mössor åt folket ;)

Oh sen har jag (jonte då med andra ord) blåst upp min pilatesboll. Försökte göra några situps på den, men oj. Va svårt de va att hålla balansen. Tar en stund innan man hittar knepet med att stanna kvar på bollen, men när man gjort det känner man på en gång att man har tränat magmusklerna. Vilken underbar boll mamma köpt till mig. Den ska tillringas många timmar på :)

Nähe, slänga sig i badet o ta hand om sig själv va det som stod på schemat. I love it!
Puss o kram

morsning korsning

Sovit gott? :)
Det har jag. Trodde jag skulle dö imorse när klockan ringde. Kill me. Varför sa jag att jag kunde vara hos tandläkaren så tidigt? Jösses, man är ju knappt människa innan klockan är 11 :P
Nu har iallafall en ganska god frukost ätits. Päron/vaniljyoggi, ett glas mjölk, en smörgår och en clementin. Yummie. När jag kommer hem från tandläkaren blir det mellanmål - fil och clementin. Slänga mig i badet är också någonting som jag prioriterar jävligt högt idag...

Nu strömmar High school musical - the boys are back ut ur högtalarna på TVn. Vilken svängig låt. Kan inte låta bli att bli på fest humör! Tänk en fest med high school musical tema!? Visst hade det kanske blivit lite enformligt eftersom det inte finns så himla många personer som man känner till, men ändå, hade varit coolt ändå. Tycker jag iaf. Vad tycker ni? :D

Nähe, time to borsta tänderna, borsta till håret och svira om till lite anständiga kläder. Springer runt här med mina målarfärgs-byxor, thats not so hot. 
Yeahyeah, på återseenden! 
Puss o kram




maaarcus ♥ no matter where life takes us, nothing can break us apart 
 

en ganska seg dag

Har seglat förbi idag. Resurs ringde ju som sagt o väckte mig o ikväll har jag jobbat 15-21. Har varit en underlig dag på jobbet med ganska mycket stress. Hur som helst, en ganska bra dag.
Efter jobbet gick jag o Angelica en sväng o mitt i allt ihopa blev vi sugna på mat. Hm, gissa om det blev Asis (stavning!?). Jajemen,  kycklingtallrik is the shit :)

Imorrn ska jag till den roliga tandläkaren klockan kvart över nio på morgonen. Det betyder att jag ska stiga upp vid senast sju och gå ut min långrunda med hunden o självklart powerwalka lite. Känns som att jag inte gjort det på tusen år nu när jag varit så onyttig. Sen ska jag minsann ta cykeln till tandis. Tänkte jag skulle skjutsat mamma till jobbet på morgonen och sen tagit bilen, men HALLÅ! HUR LAT ÄR JAG!?
Powerwalkar jag två gånger om dagen (oftast), orkar jag väl cykla til tandläkaren som ligger en halvtimme bort, knappt ens det beroende på vilken väg man tar. Jaa, det är klart att jag gör. Känns som att latheten börjar komma fram i mig igen. Men nej, den ska inte få tränga igenom det tjocka skalet. Dags att ta tag i det här!

Vet egentligen inte varför jag bloggar just nu. Har inget vettigt att skriva om knappt och jag är suuupertrött så jag tror jag snartsomnar på tangenterna. Lite intressant står det kanske för er som är nyfikna, ni andra kan dra någon annanstans om det inte passar! Aight? Just det.

Imorrn blir det också nagelfixning, ett långt varmt bad, hårinpackning, fotbad o ögonbrynsplockning. En riktig "ta-hand-om-mig-själv-dag" med andra ord. Fan va jag älskar dem dagarna. Nästan så man vill ha dem i stort sett alla dagar i veckan. Men tar man bara lite då och då så uppskattar man dem mer :)

Nähe, stänga av denna dåliga film jag har satt på, ställa klockan och somna en runda. Kanske ta o läsa en sida eller två i den nya boken jag börjat med. Carlton Stowers - Sista andetaget.
Har bara läst ett par kapitel, men den verkar helt underbar! Än så länge rekommenderar jag den :)

Gonatt och sov gott med er! Hörs imorrn.
Puss o kram




maaarcus ♥ i have nothing, if i dont have you

ta mig tillbaka till gårdagen

Vilken dag. Vilken kväll. Vilken film. Vilket sällskap! Älskling, Päron och Ica. Yummie!
Vill tillbaka till gårdagen! Dock va jag väldigt, väldigt, VÄLDIGT onyttig, meeen man lever ju som sagt bara en gång :)
Pizza, godis, cigg o pucko blev det igår. O en massa roliga kommentarer. Haha, jaa som sagt, ta mig tillbaka.
Oslagbar kväll minsann! Thank you all <3

(Va inne på Hemmakväll o skulle köpa godis. Massa godis hittade vi som såg mumsigt ut och när vi skulle betala hände en rolig sak.
Han i kassan: Har du legitimation?
Ica: OH, HELVETE!!
Han i kassan: Hehe, brukar du säga så när någon frågar?
O efter det brast alla ut i ett gapskratt!
Inte lätt att förstå det roliga, det måste ta mig tusan upplevas! Men kul va det :)
)

Idag blev det långrundan minsann. Kändes att det behövdes efter gårdagens onyttigheter. Ska strax göra mina situps o rygglyft o sen slänga mig i duschen. Bränner High School Musical-skivor nu så duschen får vänta lite.
Tänkte dra mig till jobbet vid två-tiden, fika med mormor innan så hon blir glad. Så slipper mammsen tänka på det senare idag. Får hon komma hem och bara känna att hon kan slappna av. Inte varje dag hon får göra det!
Yeah yeah. Jobb idag va det med ja. 15-21. Mums på jobb. Efter jobbet blir det en promenix med Icapika. Tänk, en promenad denna dag och inte massa fika ;) Nästan så vi är lite duktiga!

Nu är skivorna klara, så duschen står på schemat. Ska försöka hinna städa rummet lite med. Måste dammsugas. Orkar inte, men har skjutit upp det så himla länge så det är nog dags nu.
Yeahyeah. Hörs efter jobbet och promenaden!
Puss o kram på er alla



maaarcus ♥ vackraste människan mina ögon skådat

high school musical

Jajemen. Ikväll blir det High school musical för hela slanten. Ica, Päron, Marcus, Fille och Pandan skulle jag tro :)
Nu blir det pizza o godis.

jag säger som Angelica

Tråkigt att ha så många läsare, men ingen som kommenterar!
KOM IGEN NU!


en dagens, taack

Kan börja inlägget med att det inte fanns några ägg, och därmed basta. Det betyder: INGA PANNKAKOR!
Vad ska jag äta om jag inte får pannkakor? Jag är ju sugen på det..
Här kommer dagens. Kan iaf glädja mig åt att jag är hyffsat nöjd med håret för en gångs skull. Dock är det så tråkigt när det är helt brunt. Några förslag på färger på slingor?





Bad hairday knuta minsann, svarta (lite urtvättade iofs) sköna mjukisar från "jag-har-inte-en-aning", gul tröja från H&M och vitt linne från H&M. Hur är eran dagens? ;D

Nu blir det lunch. Får se vad jag hittar på. Finns alltid något gott i frysen efter storhandling. Visst?
Puss o kräm

nothing compares to you

Varför är gamla låtar alltid bäst? Eller oftast iallafall? Brukar inte lyssna på gamla låtar iofs men
Sinead O´Connors - Nothing compares är nog fan världens bästa låt.

"It's been seven hours and  fifteen days
since you took your love away
I go out every night and sleep all day
since you took your love away
since you've been gone I can do whatever I want
I can see whomever I choose
I can eat my dinner in a fancy restaurant
but nothing
I said nothing can take away these blues,

'cause nothing compares
nothing compares to you"

Lyssna och njut - http://www.youtube.com/watch?v=rO8JWbG6bVw



Pratade med pappa innan. Han mådde mycket bättre, men tabletter och undersökningar på SÖS livet ut, eller så länge han lever. Smällar man får ta när spriten är ens enda vän. Fast det är skönt att han mår bättre, såklart.
Hur som helst. Hade tänkt fixa förrådet idag. Det behövs städas ganska noga. Ser ut som en bomb har slagit ner. Ioförsig är ju knappt aldrig någon där ute, men det är lögn i helvete att hitta något där. Får se vad jag gör. Hade varit skönt med ett varmt bad också. Jaja, we´ll see.

Vill se High School Musical ikväll, tror ni älskling vill det? Får väl fråga lite snällt. Han har ju tittat på de andra två så jag tror han är lite intresserad av tredje. Får flirta lite med honom så vill han nog ;)
Nu ska jag flirta med lillebror o se om han vill göra pannkakor till lunch :) Jag kan inte vända dem. Blir bara massa konstiga, vidbrända delar av en pannkaka. Bättre att Jonte gör det som kan de där :)
Puss o kram

gooodmorgon

Klockan är nio o jag är hyfsat pigg. Detta va inte planerat.. Har ju ställt klockan på 10. Vaknade redan vid åtta typ. Jaja, godmorgon iallafall :)
Inatt har jag sovit som en gudinna. Inte drömt ett skit, inte vaknat en gång. Bara legat nerbäddad skönt i min underbart nybäddade säng. Finns knappt något bättre :)
Ska snart pallra mig ut, men hälen är lite öm. Har nog gått för mycket, så hälsenan vill inte som jag. Har ju inte tränat såhär mycket sen 2006 och då tränade jag absolut inte varje dag, så thats why kanske.

Idag blir det en lugn dag. Mamma ska till skolan och Jonathan ska till Urshult. Undrar vad jag ska göra?
Funderar på att kika på alla avsnitten av Livet i Fagervik!? Verkar ganska bra. Men o andra sidan hade jag behövt ta tag i mitt pluggande. Inte länge kvar tills provet nu.. Får blanda lite. När jag tröttnar på Näringslivet får jag hoppa över till Fagervik ;)
Ska faktiskt ta o göra iordning håret idag, föna -platta o fixa, så ni får se hur det verkligen blev. Fast jag blev nästan rädd för mig själv i morse när jag steg upp o kikade mig i speglen. Inte van att se den hårfärgen ;D
Jaja, nuska jag klä på mig o dra ut. Blir nog en runda på halvfart idag, men det gör inget. Så länge jag är ute så :)
Hörs senare babes.
Puss o kram



maaarcus ♥ loving you makes life worth living



Dagens lista, bara för att liksom...

DIG:
1. hur lång är du? - 166 kanske
2. vad vill du bli när du bli stor? - Inköpare
3. vad pluggar du? Pluggade Handelsprogrammet
4. har du långt hår? Njaa, axellång
5. vilken hårfärg har du? Mörkbrunt
6. Skickar du minst 20 sms per dag? Beror på
7. har du haft sex senaste månaden? Yes
8. hur många personer bevakar dig på bdb? Inte en aning
9. Hur många personer bevakar du på bdb? Inte en aning
10. vilken deo använder du? Rexona någonting
11. vad har du för färg på dina underkläder just nu? har inga

FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? Nix
2. vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma, for sure
3. hur många syskon har du? En lillebror
4. vad är det senaste du sa till din mamma? Gonatt, älskar dig
5. vilken mat lagade din pappa senast? Inte en aning
6. hur många ställen har du bott på? 5 st, tror jag
7. vem i din familj stör du dig mest på? Jonte om han är rövhumör ;)
8. vilken familjemedlem är snällast? Mamma. Eller egentligen båda. Äsch, skit samma
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Beror på hur man menar. Va o bowlade med honom i början av Oktober.

KOMPISAR:
1. bästa vän/vänners namn? Absoluta bästa vännen är såklart Nathoe
2. när var du senast med nån kompis? Lördags
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? Nathoe
4. har du kysst nån kompis? Yes
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Yes
6. vem har du varit kompis med längst? Nathoe Frölich
7. vem känner dig bäst? Nathoe o mamma
8. längsta tid du varit osams med en kompis? Oj, lite mer än ett halvår tror jag
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Är man en bra kompis kan man det, eller kanske inte hatade men att den inte är fin
10. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Näe

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? Ingenting ännu, men sen blir det mjukisar och älsklings tröja
2. har du bytt om idag? Nix
3. favorittröja? Måste vara marcus elvinetröja, annars vet jag inte
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? Oj, va svår fråga. Beror väl på humör.. Eller stringkalsonger kanske? ;)
5. har du gett bort kläder nån gång? Yes
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? Näe. Skor och kläder ångrar jag nog aldrig
7. har du handlat kläder genom internet? Yes
8. fulaste plagget andra könet kan ha? Också en svår fråga. Beror på
9. vad använder du för skor? Alla möjliga

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - Jaa
2. vågar du klä dig annorlunda? Annorlunda är nog inte min stil så nej, det hade jag inte kunnat.
3. vågar du vara dig själv? Ja
4. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? Haha, klart
5. vågar du pierca dej? Självklart
6. vågar du dig på utmaningar? Beror på vad det är
7. vågar du ha sex på offentlig plats? Ingen kommentar
8. vågar du vara omogen? Barnslig är ett bättre ord..
9. vågar du äta småkryp? Näe fy fan!

SKOLAN:
1. vad heter din skola? Går inte i skolan. Men den hette Wasaskolan :)
2. vad heter din favoritlärare? Arne
3. vad är ditt favoritämne? Svenska, rättskunskap
4. snyggaste läraren på skolan? Urban - yummie
5. har du bra betyg? Haha, ingen kommentar
6. tråkigaste ämnet? Engelska
7. har du skolkat mycket senaste året? Nix
8. Har du fuskat på prov? Antagligen
9. hur tar du dig till skolan? Gick
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Nix

RANDOM:
1. vet du vem FATO är? Nix
2. När tuggade du ett tuggummie senast? Igår
3. när var du på semester senast? Förrförra året
4. vilken färg är det på din tandborste? Rosa :)
5. är ditt hår tråkigt? Sometimes
6. vad har du för påslakan just nu? Vitt med gråa hjärtan
7. när såg någon dig naken senast? Söndags
8. hur ofta duschar du? En eller två gånger om dagen
9. gillar du BUBBEL ROLLER? Ehm?
10. när ska du gå och lägga dig? Ikväll någongång när jag blir trött

one more inlägg ;D

Jaa, det får bli ett till. Har ju faktiskt färgat håret!

  

Lite skillnad. Egentligen vet jag inte varför jag färgar håret. Hatar det imorrn när jag vaknar. Då vill jag ha tillbaka min gamla hårfärg. Vet inte varför jag fastnat så för den. Älskade ju mitt långa mörka hår innan!?
Aja, whatever :)

Nu ska jag sänga mig i sängen och kika på andra avenyn. Tacka gud att internet finns. Vad hade vi annars gjort!? :D
Puss o kram


skönheterna

Måste ju visa skönheterna som jag har klickat hem. Hoppas på att få dem idag. Vill ha nu :D

  
   

Som ni säkert förstår menar jag ju klart att det är bh:na o hipsterserna som är skönheterna och inte flickorna ;) Satt precis o läste vad jag hade skrivit, hade ju kunnat bli lite knas där ;)
Hoppas på att få mitt sms snaaart, men det kommer väl inte idag, eftersom klockan är för mycket :(



Såhär såg dagens ut (innan och efter jobbet), men nu har älsklings myströja o mjukisbyxor åkt på. Precis hemkommen från ICA (eller ja typ). Har kikat på bilddagboken en bra tag, så det va en stund sen man kom hem! :P Meeeen i alla fall.
Nu ska jag ta o svira om till "powerwalkkläder" o gå, gå, gå, gå! Har längtat efter min egenstund. Finns inget bättre än att stoppa in lurarna i öronen, sätta på powermusik och gå. Bara känna den kalla blåsten mot kinden, få tänka på sin älskling o bara tänka egna tankar. Tänka ut vad man vill ha ut av livet, vad man vill åstadkomma, vad man vill hitta på! Alla dessa frågor, utan några bra svar. Kanske får man inte alltid de bästa svaren av sig själv?
Vem vet...

Powerwalkkläder va det ja. Sen hem, situps, rygglyft, dusch och till sist, slänga sig i sängen o sätta på Play Prima och kolla TRE avsnitt av Andra Avenyn! Yummie. Vilken kväll.
Ha en bra kväll och sov gott om vi inte hörs innan läggdags!
Puss o kram




maaarcus ♥ säg mig, vad hade jag varit, utan dig?

färdigjobbat

Jahaaa, äntligen hemkommen, väntar på att då slänga i mig lite god mat, köttfärssås och spaghetti (stavning!?). Va länge sen jag käkade det. Kommer inte ihåg när det va sist. Aja, skitsamma.

Dagen har varit ganska lugn. Jobbet är underbart (fasr den sidan jag va på idag inte är fullt så underbar med personalen), alla gamla är underbara o till sist är datorerna där underbara! Ehm, NEJ. Skämt o sido. Dem är helt världelösa. Innan idag när jag skulle logga in, funkade det precis som jag ville, men sen kom chifen och ville prata med mig (OH MY GOD) o jag loggade ut mig... När jag kom tillbaka 10 minuter senare funkade det att logga in på själva datorn men jag kom varken in i VO eller BeSched. Vatusan? Jag va ju inne alldeles nyss. Näe, då stod det att mitt lösenord gått ut!? Hm, på 10 minuter? My ass..
Aja, skitsamma på det med.

Nu blir det snart käk. Sen ska jag vänta en stund, kanske slänga mig vid TVn och efter det blir det en långpromenix. Nu ska jag bannemig ta ut mig for real. Efter det blir det situps, rygglyft och duuusch. Yummie. Sen får jag väl ta en sväng till ICA o handla lite av Ica ;)
Puss o kram


goodmorning sunshine

  

Gårdagens klädval på dagen blev:
Cityshorts - H&M
Vitt linne - H&M
Svart linne - Lager157
Leggins - Ginatricot
Håret fick bli en badhairdayknuta minsann Älskar den frisyren. Ser så himla stilren ut!



Gårdagens mysklädval på kvällen fick bli:
Tröja - Sunshine
Mysbyxor - Halens

Näe minsann, ingen sunshine här inte :( Men det är en god morgon iaf. Vaknade vid fem när min klocka ringe. Det va kanske inte så roligt, men det roligt mysiga va att jag vaknade upp bredvid min kärlek. Vill göra det alla dagar på året <3
Har precis kommit hem från en powerwalk. Dock ingen jättehög puls, men det va så man blev lite sådär halvsvettig. Käkar frukost nu, vill svettas klart, skönare att duscha då ;)
Denna dagen ska vikas åt att jobba och att lämna tillbaka Hulken-filmen vi hyrde igår. Den va sådär. 3/5 stjärnor. Men den är sevärd ändå. Hm, lite kluven på denna film. Se den, o döm själva får jag väl säga :)
Jobbar 8-15, så är väl kanske hemma vid halv fyra. Får se vad som händer då. Inte en aning. Kanske plugga lite. Hade behövts :P



Dagens i-landsproblem är nog att man ställer in "nästan-slut-yoggi-paket" i kylskåpet, så när man kommer på morgonen finns det två skedar kvar i paketet. Fy säger jag bara.
Nyss när jag ville ha päron/vaniljyoggi (va hur sugen på det som helst) fanns det tre skedar kvar. Faan jag blir så trött.

Nähee, nu ska jag käka klart min frukost och sen ska jag ta en lång varm dusch. Ska bli skönt som tusan. Sen ska jag klä på min för att bege mig till jobbet. Är på heelt fel sida denna dagen igen, men det får jag väl ta..
Hörs i eftermiddag.
Puss o kram




eriiikah ♥ maaarcus

eriiikah.blogg.se

Haha, blev så sugen på Kaskad när Icapica gav mig en kommentar om det. Så jag bokade soltid o stack dit. Dock simmade jag inte. Inte kul att simma själv plus att jag ska ut o springa. Vill ta ut mig riktigt ikväll, vet inte om jag orkar göra det efter simningen! Men simning får det minsann bli i fortsättningen :)

Nu ska jag alldeles strax ut o springa lite, ta ut mig riktigt, känna pulsen. Ooh nästan så man får orgasm :D Sen hem o duscha, sen ska jag faktiskt platta håret. Ska iofs bara vara hemma, men inte plattat det på tuuuusen är så känner för att göra det. Är ju så skönt :)

Förövrigt längtar jag tills snutte jobbat klart o kommer hit! Idol, godis, chips, mys, pizza, cola o nått sångprogram står på schemat ikväll. En liten cider också kanske!? Hm, vem vet :)

Puss o kram

jobbdag på hög nivå

Haha, vilken dag! Först blev jag halvt galen på en i personalen (va inte på min vanligaavdelning, thats why. klarar inte riktigt av alla på den andra avdelningen), sen gifte jag mig med en ny som kommit. Vilken gamling. Han är verkligen 12 år i sinnet. Han sa till mig att vi skulle ta en fika ngn dag o att jag skulle följa med till hans förfallna somarstuga. Haha, man kan inte göra annat än o skratta.

Igår blev inte så tidigt som jag antog det skulle bli. Snutte ringde o vi pratade hur länge som helst. Har så svårt att lägga på när det är han i telefonen. Vill prata hela natten :)
Imorse va jag bannemig uppe vid fem. Kvart över fem stod jag o vovven utanför dörren o va redo för en powerwalk. Ville inte sluta gå! Shit, va skönt det va att gå upp så tidigt o bara gå. Hm, gå är nog min passion i livet tror jag!
Funderar på vad jag ska hitta på nu.. Börjar bli lite smått rastlös. Funderar på att ta o dra ut en sväng. Meen njaa. Spela NHL hade också varit nice. Tror nog minsann det blir det.

Hörs senare.
Puss o kram



maaarcus, the love of my life.

ännu en dag har rusat iväg

Idag har jag verkligen gått på halvfart. Gick på så mycket halvfart i morse så jag inte orkade gå upp. Fick för mig jag skulle upp vid 8, men nej. Så blev det inte. O inte blev det någon powerwalk imorse. Fy va jag är besviken på mig själv!
Hur som helst så uträttade jag mina ärenden och sen åkte jag till stan. Hittade inget intressant alls. Växjö är en skitstad, thats it! Hämtade nyckeln hos snutte på jobbet istället till lägenheten och sen satt jag där o käkade o sen diskade jag åt dem! Thats nice. Sen när snutte kom badade vi badkar och mös :)
O nu sitter jag här o förbannar mig över att jag inte orkar gå ut. Jag borde verkligen. För det första gick jag inte imorse och för det andra käkade jag onyttigt idag. BORDE VERKLIGEN! Imorrn jobbar jag ju på morgonen, men hunden måste ut så kanske kan ta en powerwalk imorrn. Måste man träna varje dag? Känner att jag är värd en vilodag. Men samtidigt får jag dåligt samvete.

Hur som helst. Imorrn är det fredag. Det betyder att jag får äta onyttigt, att det är Idol och att jag får umgås med snutteeeee! Yummie vilken underbar dag. Mysmysmys. Imorrn är det jobb också. 7-14. Vet inte när jag steg upp så tidigt senast och verkligen gjorde något viktigt!? Ah, jag säger då det :)

Nu ska jag göra massa situps, sen ska jag slänga mig i sängen med min underbara bok. 
Ha en fortsatt bra kväll! 
Puss o kram




maarcus <3 


INGEN SOLNING

Näe, vilket skit! Dem målar om rummet som är innan solarierummet tydligen så inte blev det någon solning. Får se om det kanske kan bli lite solning på fredag efter jobbet då! Jobbar nämligen fredag 7-14, thats soo fucking nice!
Jobbar även den 1/11. En lördag vilket betyder delad tur. 7-14, 17-20. Också mycket trevligt. Har dock ingen aning om vilken avdelning jag ska vara på, men det löser sig. Mer jobb, TACK!

Tog ut mig som tusan ikväll! Sprang som aldrig förr, va skönt att vara så slut i benen som jag va när jag kom hem. Bara lyssna på musik ganska högt, känna pulsen öka och känna benen bära en! Gaaah, är så man vill ut igen. Yummie.

Imorgon blir det stan en runda. Ska försöka hinna blogga lite innan jag drar. Ska upp ganska tidigt imorgon, ut o gå med vovven min, duscha, göra mig iordning, uträtta lite ärenden o sen drar till stan! Ska köpa en underbar klänning som jag hittade på gina tricot när jag va inne på deras sida o kikade. Fast måste köpa tejp som håller upp brösten eftersom den är öppen i ryggen. Men klänningen är sjukt snygg! ( https://www.ginatricot.com/se/#/product/25223358 )

Hur som helst. Nu ska jag kila o slänga mig i sängen. Spela lite NHL kanske, får se. Funderar på att läsa ut min bok med. Den är ju sååå bra :)
Sov gott allesammans.
Puss o kram




maaarcus ♥

sönderspelad

Säga vad man vill om Kate Perrys "I kissed a girl". Visst är den ganska bra, men fy fan vilken jävla plåga den har blivit. Det går o lyssna på den när man festar o har fått i sig lite dricka, eller någongång ibland när man lyssnar på radion, men 50 gånger om dagen? Nej tack. Tycker hon kan komma med något nytt. Hört den här låten hur länge som helst. Nu dissar jag den..

Hur som helst. Nu ska jag åka till jobbet o sola en halvtimme. Ska bli så skönt. Vara i sin egen värld ett litet tag!
Efter det blir det en powerwalk! Vilken kväll!
Puss o kram



maaarcus ♥

daagens



dagens klädval och frågor
jeans - tiger of sweden
scarfs - jc
skjorta - h&m
skor - sko dej

Senast sedda film - Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Senast köpta skiva - Inte köpt en skiva sen jag va lite, så jag vet inte

Sparar till - Ingenting för tillfället

Väntar på - Att det ska bli helg så jag får träffa honey!

Pålägg som gäller - Just nu, kokt medwurst

Dagens dryck - Kolsyrat vatten

Senaste boken du läste - Den du inte ser - Mari Ljungstedt

Senaste maträtten du åt - Jägargryta

Senaste klädesplagget du bar - Haha, senaste? Just nu bär jag ett par jeans o en skjorta

Senaste repliken du yttrade - Nej tack, vi är inte intresserade!

Senaste personen du pratade i telefon med - Mamma

Senaste personen du fick brev av - Peter Bengtsson ;D

Senaste gången du sov - Inatt med honey

Senaste saken du köpte - En ram o en tröja tror jag

Vad har du gjort idag - Motionerat, duschat, pluggat och drygat framför datorn

Gillar du svarta kläder - Ja tyvärr.

Hur tidigt stiger du upp - Olika. Försöker iaf komma upp innan 9.

Hur många par skor har du - Haha, don´t really know. Är väl en bit över 30.

Var har du ont - Axeln

Kan du stå på händer - Tror inte det

Vad lyssnar du på för musik nu - Ingen, det är reklam på radion

Vad tycker du om idrott - De mesta är kul!

Vad har du för klocka - En svart axcent som jag fått av honey och en guldig o.n.e klocka som jag fått av min andra halva nathoe

Sämsta sport - Boxing o sånt skit. Fy fan!



Förresten, är det någon som har funderat på att det snart är jul? Inte alls lång tid kvar. Nästan så det kliar i fingrarna lite att ta fram allt julpynt! Njaae, kanske inte riktigt, men nästan :D
Hur som helst. Eftersom det snart är jul betyder det att jag snart fyller 19 och det betyder också att honey fyller 22 :)
Yummie. Hoppas det blir en underbar jul!
Puss och kram

onsdag

Inatt har varit en jävla natt! Drömt världens jävla mardröm. Tredje natten i rad. Va fan, va är detta? Det värsta är ju att man vaknar o tror att det är verklighet..

Skrev ett inlägg precis när jag vaknade, men den här jävla datorn hänger ju sig med jämna mellanrum, så inlägget kommer nu istället!
Steg upp vid 9 (duktigt av mig), gav hunden mat, började skriva lite här men eftersom den hängde sig orkade jag inte börja om, så jag gick min runda istället. Ett mycket bra tempo idag. Lika dant mina situps - gör bara 50 på morronen o 50 på kvällen, men nu är det 70 på morgonen. Ökar sakta men säkert ;D

Igår va en underbar dag. Började dagen med att självklart gå en runda. Väl hemma blev det en dusch och sen frukost o fotbad framför andra avenyn. Yummie! Kan inte få nog av de jävla programmet. Helt underbart..
Sen målade jag naglarna, filade fötterna, tog hand om mina söndriga nagelband, noppade ögongen och satt med hårinpackning. Fy fan, man känner sig som en ny människa :D
På kvällen lagade jag lite mat, gick en lååång runda, va nog faktiskt nästan 50 minuter. På ett ungefär. I snabb takt givetvis, gjorde mina situps, tog en dusch och efter det ringde mitt hjärta. Han va klar med maskinen i Ryd och skulle ut till Skarmansmåla. Jag följde med och träffade Christina. Världens mysigaste människa minsann!
Sen åkte vi hem hit o sov en sväng. Älskar att sova med älskling. Finns nog inget bättre ♥

Idag ska jag plugga lite tänkte jag. Hur tråkigt det än är, så ska jag minsann plugga lite. Är ju visserligen ett tag till provet, men lika bra att vara väl förbredd :)
Nu blir det frukost. Efter det plugg.
Puss o kram





maaarcus ♥

halens.se

Världens underbaraste hemsida! Där kan man frossa minsann. Lika dant med nelly.com, också en underbar hemsida! Ge mig.
I alla fall. La till massa kläder osv o när jag skulle klicka på beställ, så va det jag ville ha allra allra mest SLUTSÅLT! Meen kom igen. Jahaa liksom. Ajja, får väl se om jag hittar något mer då :D

Nuuu kommer snart min älskade Ida o hälsar på mig. Va iiintee igår man såg henne. Love yah!

Puss och kram

god morgon allesammans

Sovit gott?
Det har inte jag. Har haft otäcka mardrömmar både igårnatt och denna natten. Inte alls kul. Nästan så man vill gråta när man tänker på det.. Iallafall ställde jag klockan på nio, men jag somnade väl om som vanligt och vaknade vid 09.56. Så då blev det uppstigning och ge hunden mat.
Regnig dag idag. Inte alls kul att gå då, men samtidigt är det ändå ganska skönt. Hade bättre tempo på det idag med. Ännu skönare. Men gav inte allt, tror nog jag har tränat lite för mycket på sistone? Äsch, skit samma, blir nog bra :)

Idag ska jag ägna dagen åt bokläsning, nhl-spelande och andra avenyn tittande. Missade det i söndags eftersom vi va hos snurriga gammelmormor då o efter va jag ute och gick. Så blir det ibland. Tur att internet finns!
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Skrubba riktigt o sen smörja in mig. Åh va härligt :)
Efter det blir det frukost för hela slanten. Köpte världens godaste yoggi igår - päron/vanilj. Muuuums!

Hörs senare.
Puss o kram




maaarcus ♥ - i have nothing, if i don´t have you


rubrik?

Usch, börjar bli riiiiiktigt kass på rubriker, så därför blir det ingen "rolig" rubrik idag.

Tog halvtimmesrundan ikväll. Inte 100 procent, men iaf 75. Skönt. Sprang lite också. Puss på det!
Va hos tandläkaren innan idag. Tog bort min tråd o gjorde en kotroll på en gång. Har ju haft "hål" mellan tänderna där nere och tandläkaren trodde det berodde på min tungpiercing? Ehm, hur kommer det sig att bara jag har fått det och ingen annan i min omgivning!? Hur som helst, så har tandköttet krypit ner hur mycket som helst och det är därför jag har fått sånna hål.. Bättre sköljning med bakteriedödande och mer rutinkokning av piercingen helt enkelt...

Förövrigt har det inte varit mycket på schemat idag. Va i skolan och lämnade mitt projektarbete, godkänd på det nu. Känns skönt som tusan. Sen åkte jag till mormor o hälsade på. Tanten hade varit helt borta hela helgen, så skulle se om de va bättre idag. Lite bättre, men inte mycket. Lilla mormor..
Sen solade jag. Va hur skönt som helst. Hann bara med en kvart dock, men ska upp o sola en halvtimme imorrn eller onsdag. Måste bättra på den lilla brännan man har ju :)

Hahaha, en ganska patetisk rolig sak som hände härromdagen. Eftersom jag slutat röka, är jag känsligare än känsligast! Så i fredags satt jag o läste tidningen helt vanligt. Kikade på börserna, vilka val som kommer att göras i olika länder osv, och sen kom jag till Arboga-morden. Först satt jag bara o blev argare och argare när jag läste om den tyska kvinnan som fälldes och fick livstid! Det räcker faan inte med livtid. Livstid PLUS avrättning hundra gånger om. Och straffet är fortfarande lindrigt..
I alla fall, jag läste o läste och till slut kom jag till pappans brev till sina barn.





Om man är insatt i morden, kan man inte mer än att bli tårögd! Mina tårar rann i flera minuter. Tur att ingen va hemma :P Visst är det hur trakiskt som helst, men jag trodde aldrig jag skulle börja gråta av något sånt, som inte ens rör min familj..

Hur som helst. Nu ska jag ta o kika lite på Ginas hemsida, ska leta efter en klänning jag hittade i Sthlm, men inte i Växjö. har glömt att kika efter den så det är väl dags nu :D
Gonatt och sov gott med er sen!
Puss o kram




maaarcus ♥


inga krafter

Körde mamma till jobbet imorse eftersom jag behöver bilen idag. Tänkte att jag bara skulle sova till halv 9 för att sedan gå halvtimmesrundan som jag brukar. Men nej! Jag steg upp vid halv 11 typ. Panna är kokhet, halsen gör ont och jag mår illa! Det blev bara kvarten och självklart mina situps, men ikväll vet jag inte om jag ska prestera så mycket. Inte kul att träna när man inte är kry. O så är det farligt med!

Hm nu ska jag käka lite lunch tänkte jag. Efter det blir det kanske en solning på jobbet och vid halv 4 är det tandläkaren som gäller. Tråden ska bort, bort, bort :)

Uppdaterar senare. Orkar inte mer.
Puss och kram


au-pair

Fan va man blir fundersam!
Pratade precis med Joanna, en mamma till två barn i Basel! Verkar hur snäll som helst. Va bara tre stycken som hade sökt tjänsten och en av dem kunde bara vara där i ett halvår. Men tjänsten är på m i n s t ett år. Åh va tankarna far runt. Vill jag? Vill jag inte?
Att ett sånt beslut ska vara så in i helvetes svårt!

ny dag, nya krafter, nya utmaningar

Ställde klockan på nio imorse, men vaknade låångt före dess o låg o mös med älskling ett bra tag. Sen när klockan ringde, låg jag faktiskt och snoozade lite, men jag va utanför dörren innan klockan va halv 10.
Vet dick inte vad det va med mig idag. Fick inte alls upp flåset och tempot som jag brukar få. Hur mycket jag än försökte att ta ut mig, gå snabbare och öka taakten, så gick det inte. Men jag sprang lite istället också. Har ju ändå varit ute, men jag vill kunna ge allt när jag är ute. Yeah, gör ett nytt försök ikväll!

Igår när älskling kom hem från garaget, duschade vi och åkte till Ica och Päron. Där blev det tacos (inte för min del, men för de andra) och efter det film. Kommer inte ihåg vad den hette, men den va helt okej :D
Kom hem vid ett tiden ungefär och då gick vi och la oss nästan direkt! Snacka om att somna på typ två sekunder..
Idag vet jga inte vad som händer. Älskling har åkt till Gbg o mamma jobbar. Får väl ta o umgås med min kära bror! Är ju sjukt fint väder, så det kanske blir en runda badminton! Det är kul som tusan, kan inte få nog..

Nu ska jag fundera ut vad vi ska käka till middag. Pytt i panna kanske? Det va inte igår och det är ju såå gott. Helst med grädde :)
Puss och kram

regnigt

Hm, funderar på om jag verkligen orkar gå en halvtimme ikväll. Det regnar (vilket jag iofs inte brukar bry mig om) menjag känner mig seg i hela kroppen. Men tankarna på att skita i det gör faktiskt att jag får lite skuldkänslor. Inte likt mig.
Även om jag säger nu att jag inte ska gå ikväll, så kommer det ändå bli att jag beger mig ut! Känner det på mig.

Hm, förövrigt har det varit en lugn, slapp och skön dag.  Lagade mat till mina herrar på eftermiddagen, har städat lite och hjälpt mamma med alla sakerna från Gekås. Hm, inte lite saker hon handlat.

Näe orkar inte skriva mer. Nu ska jag ut!
Puss och kram

lördagmorgon

Ställde klockan på halv tio, men vaknade vid tio i nio skitpigg, så då begav jag mig ut i den strålande solen. Började på min halvtimmesrunda och det va verkligen inte varmt, men efter en stund värmde solen mot min kind och jag ääääälskar det! Gjorde mina situps när jag kom hem, sen hoppade jag in i duschen. Efter det gick jag in i sovrummet o möslite med tusse. Dock uppskattade han inte det eftersom jag va ganska blöt och inte så himla varm efter duschen :( Meeen, jag vet att han tycker om mig ändå!
Nu sitter jag här o skriver o käkar frukost. Hur gott som helst :D

Idag vet i tusan vad vi ska hitta på! Kanske ta en låååång promenad i den underbara solen?

Puss och kram



maaarcus ♥

i hate this part right here

Jag älskar att bädda till två! ♥

Now it´s time for lunch. Efter dammsugningen vill säga. Är vrålhungrig!





maaarcus, the love of my life.

en lista, bara för att det är ganska kul :)


1. Vad heter du? Erika

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Michaela (som jag faktiskt hette innan de ångrade sig :P)

3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Michaela

4. Vilket stjärntecken är du? Skytt
6. Vart bor du? Tingsryd

7. Bott utomlands? Nixpix
8. Flyttat antal gånger? 3 gånger tror jag
9. Vart skulle du vilja bo? Thailand :)
10. Vilken skolklass? Haha va? Ingen alls
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Miljonär o inköpare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
166 cm eller något
2. Hur mycket väger du? Hemlighet
3. Hårfärg och frisyr? Mellanbrunt? Ingen aning vad man ska kalla färgen! Frisyren är en snygg page.
4. Ögonfärg? Melerade
5. Skostorlek? 37-38

FAVORITER
1. Filmer? P.S I love you, Transformers
2. Låtar? Just nu är det nog en låt som går på radion som jag inte vet vad den heter.
3. Årstider? Sommar o vinter
4. Mat/dryck? Fläskfilé och Päron loka :D
5. Djur?  Alla möjliga
6. Färg? Svart
7. Parfym?  Escada
8. Tv-program? Andra Avenyn, Grey´s Anatomy
9. Ämne i skolan? Svenska, inköp och varuhantering o allt med boksluten
10. Sysselsättning? Vänner, familj, älskling och träning

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?  Olika beroende på väder
2. Vad använder du just nu för skor? Oftast mina Björn Borgskor
3. Favoritfärg på kläder? Mycket olika
4. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Mysiga höstkläder
5. Favoritaffärer? Ginaticot (just nu)
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på 
7. Favoritmärke? Björn Borg

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Reid
2. Var har du i din väska: Snus, plånbok, servetter, nycklar, compeed
3. Vilket land kommer du i från? Sverige
4. Vilken sorts lipsyl använder du? Inte en aning vad det är för märke förtillfället
5. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
6. Vad köpte du senast?  En kort "jacka"
7. Var bor du? Hemma hos mamma :)


vilken underbar dag

Går man ut, känner man kylan mot kinden vilket är underbart när man powerwalkar! Ge mig mer sånt. Funderar faktiskt på att ta halvtimmesrundan igen, så man får en regelbunden gångning denna gången. Hunden mår inte så bra i magen, så det blev igen riktigt riktigt svettig runda imorse, tyvärr. Men jag tog 15 minutaren när jag kom hem för att svettas lite innan jag gjorde mina situps. Yummie.
Nähe, halvtimmen med stavar denna gången? Mjaa, det hade inte varit fel. Älskar att promenera snabbt. Vilken frihet :D Plus att intervall träningar är toppen. Tummen upp på träning :)

Äsch, halvtimmen tar jag ikväll, med snutte om jag får ut honom. Skulle inte tro det, men man kan ju försöka :)
Nu ska jag ta o hoppa in i duschen, sen ska jag städa mitt stackars rum som är fullt med hundhår. "Labradorer hårar inte alls mycket", sa hon där vi köpte honom. My ass, han hårar ju värre än katterna o DEM hårar hur mycket som helst. Dammsuga är verkligen vår hobby här hemma! Gaah.

Näe, duschen och städa står högst på schemat. Sen ska jag nog sätta mig i soffan, ta ett fotbad (skrubba, smörja in o massera dem), kolla på TV, noppra ögonbrynen och måla naglarna :) Vilken make-over! Haha.

So long.

god morgon alla glada

Vilken sömn jag har fått inatt!
Somnade lite efter elva, men vaknade vid 20 över eftersom snutte ringde. Gjorde ingenting, för jag ville prata med honom. Sen när vi hade pratat klart somnade jag minsann igen. Kan det varit runt tolv? Och nu har jag sovit ändå tills halv 9. Fy fan va skönt. Känner mig nästan som en ny människa ;)

Nu ska jag ta min halvtimmespowerwalk med hunden, situps, frukost och sen duscha. Yummie. Vilken morgon :)
Efter det ska jag ta o städa rummet, RIKTIGT! Damma, dammsuga och torka. Dåå blir det fint :D
Ha en underbar morgon so long.
Puss och kram

femtio hela timmar

Fy fan va jag va duktig :) Varit rökfri 50 timmar. Och mer ska det blir.
Trodde jag skulle trilla dit igen när jag va hos Sofie idag o fikade, men icke sa nicke! Klart va jag röksugen som faaasen, men jag stod på mig. Helt galet.
Dessutom har jag tränat mycket sen i måndags! Gått en timme varje dag, en halvtimme morgon och en halvtimme på kvällen. Men igår och idag har det dessutom blivit att jag har sprungit lite och efter hundenrundan tagit en powerwalk för mig själv. Som sagt lättare att få fart på benen då!
Keep up the good work!

Förövrigt steg jag upp vid kvart över 7 imorse. Försökte vakna till, gav hunden mat och klädde på mig lagom varma kläder. Sen satte jag fart mot halvtimmesrundan. Den är såå skön att gå på morgonen. Imorrn kanske det blir att klockan ringer klockan halv 8? Känns helt sjukt att ställa klockan på så tidigt när man är "ledig", men faan va skönt det är. Man är hur pigg som helst när man kommer hem. Först gör man sina situps, sen käkar man frukost och svettas klart, sen tar man o sätter på kaffe och medans det bryggs så hoppar man in i duschen.
Hur som helst, efter halvtimmesrundan kom jag hem, gjorde situps, käkade frukost och sen hoppade jag in i duschen. Fönade till håret lite, gjorde en inbakad fläta  i luggen, satte upp håret och krafsade ner lite på sidorna, smetade på lite mascara, smörjde in ansiktet med ngn kräm och sen klädde jag på mig..
Sen va det Växjö som gällde. Gick ganska bra hos farbror doktor, dock va jag tvungen att sitta mycket mycket stilla vilket inte va så himla kul.. Svaren kommer iaf i början på nästa vecka! Good...
Sen drog jag till Sofie, fikade med henne (okej, lite onyttig har jag varit idag :() Efter fikat åkte vi o kikade på bilen jag blev så kär i, dock va den mycket snyggare på bild, tyvärr. Men hittade en annan svart bil, som va fin fin :)
Hm, efter det skulle vi åka ngnstans, men ingen hittade så vi kom på att v va sugna på McDonalds. Okej, vi åker dit! Meen, färden till Donken somvanligtvis säkert bara tar 10-15 minuter råkade visst ta typ en och en halv timme. Haha, hoppsan, jag tror minsann vi körde vilse  lite där ;D

Nähe, nu ska jag ta och läsa min bok. Imorrn är det ÄNTLIGEN fredag.
Imorrn är det upp tidigt som gäller, skönt att gå upp tidigt, för man är seg och härlig på kvällen vilket gör att man somnar lätt och sover hur gott som helst under natten! Visserligen har det nog också lite med den friska luften man får :D
Jaja, enough! Nu ska jag läsa och prata med snutte lite!
Sov gott och dröm sött sweethearts!
Puss och kram





maaarcus ♥

inte det lättaste

Va ute o gick imorse ju, sen gjorde jag mina situps o sen käkade jag frukost. Efter det stack jag ut i trädgården för att inte tänka på cigg och fördriva tiden lite. Meen det fina vädret övergick till regn och jag va tvungen att gå in. Men än så länge jag har inte rökt och snart har jag varit rökfri 18 timmar. Yiihu på mig. Kliar lite i fingrarna, men jag ska inte, ska inte, ska inte!

Nu ska jag skriva om mitt projektarbete sen får hon minsann vara nöjd! Orkar inte mer. Vill hon att det ska göras om igen, får hon göra det själv. Inte så jävla roligt att hela tiden göra om det. Hon sa till mig att jag skulle gå efter mallen jag fick med mig hem, men inte en chans. När jag kom med arbete igår, sa hon att det va fel o skulle flytta om massa saker! Gaah, blir galen.

Nu ska jag ta o skriva. Sen ska jag, hm, ingen aning, ut o springa kanske. Eller fortsätta i trädgården om det inte regnar. Måste ha något att göra. Blir tokig snart.
Puss och kram

god morgon sunshineee

Verkar vara ganska fint väder ute idag när man kikar ut genom fönstret :)
Snutte ringde o väckte mig för en halvtimme sen typ, har legat o filosofierat lite men nu är jag äntligen uppstigen! Ska upp och ge hunden mat o så, sen ska jag ut o gå en halvtimme. Hem efter det o käka frukost o läsa smålandsposten, så får vi se om det har hänt något intressant inatt Stijnalina ;)

Ska rätta till mitt projektarbete med. Orkar inte göra det igår. Så idag ska jag fixa det, så jag kan lämna det imorrn innan jag åker till stan för röntgen!
Nu vill hunden ha mat! Hörs senare.
Have a nice day!
Puss och kram




maaarcus <3

innebandy is the shit

ÅH VAD DET KLIAR I FINGRARNA...
Helt sjukt. Sköt lite med Malins klubba innan, vilken skönt grepp man får. Ska ta och inskaffa mig en ny bandyklubba när lönen kommer, sen får jag väl leva snålt resten av månaden eller något! Ska försöka få hem mina klubbor från Sofi o Sara med, inte det lättaste dock!


Just nu känner jga mig hur seg som helst. Men så fort jag borstar tänderna, plockar av kläderna från sängen och lägger mig i sängen, kommer jag vara pigg som faan. Så är det hela tiden. I och med det kommer jag inte somna förrens 02.00 som alla andra jävla nätter..

Ska ta och göra iordning nu, sen krypa ner.


Sov så gott!

Puss och kram





marcus rosenberg ♥


love you i do, tralala

Kikade lite på Blocket innan. Hittade en Alfa Romeo Spider och jag SÅ KÄR! Ge mig bums på momangen :)



O snart blir till att åka till Urshult för att hämta upp Malin och sen vidare till Ryds sporthall. Inte varit i den sen -06 tror jag inte. Är ett mycket lång tid sen! Sugen på att börja spela innebandy är jag minsann. Fy fan va jag saknar den sporten. Dock vill inte knäna som jag vill riktigt, meeen, värt ett försök, right?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen röka sista ciggen. Sen är det minsann slut på det roliga!
Ha en bra kväll.
Puss och kram


i just want to dance

Åh va sugen jag är! Blir till att åka till Ryd ikväll o kolla på damernas träning. Saknar innebandyn så himla otroligt mycket. Finns knappt ord :D Så ska dra dit, om jag har bil vill säga, ska ringa mammsen o kolla. Missar dock andra avenyn, men får kika på nätet :)

Förövrigt va jag i skolan nyss. Ska bara flytta en lite del i projektarbetet eftersom det va skrivet på fel sida, men det tar ju inte lång tid! Sen är jag klar med det, och hoppas på att det blir godkänt så. Va ju iofs godkänt innan, med texten iaf, men ordningen va HELT fel. Hoppas det blir bra nu raa :D
Sen pratade jag med Petrus. Är numera heeelt klar med demografiavsnittet. Fy fan va skönt. Slippa den skiten nu. Yummie. Nu väntar jag på att mina papper om Näringslivsdelen ska komma så jag kan börja plugga på det. Plugga är faktiskt ganska kul :)

Nähe, nu ska jag slänga ihop lite käk. Får se vad kylskåpet/frysen har att bjuda på :)
Puss och kram

en solig, mysig dag

Idag skiner solen som aldrig förr. Gud va mysigt! Trädgården nästa minsann :)
Steg upp vid halv 10 idag. Fixade lite, gav hunden mat osv och sen begav vi oss ut i det underbara vädret. Hittade på en ny runda som tog 40 minuter. Va ingen riktig "springa av sig" runda för hunden, men den va mysig. Den blir det ikväll med tror jag bestämt :)
Just nu dricker jag kaffe, tänkte jag skulle dra ut i trädgården efter det är uppdrucket. Hunden och Erika in action, de ni!

Efter en stund ute blir det in för att göra iordning lite och sen dra till skolan för att lämna projektarbete o prata med Petrus. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske ta en sväng till gammelmormor?
På tal om mormor hade jag behövt åka till graven! Inte varit där på tusen år känns det som :(

Vid fyra ska jag till Evert o ta bort tråden. Fått konstiga "hål" mellan tänderna som verkligeninte ska vara där, så det får han minsann fixa till.
Hepp, röka en sväng, sen gå ut :)
Hörs senare!
Puss och kram



maaarcus ♥

äntligen klar

Hittade ALLA delarna av mitt projektarbete på datorn innan, så jag slapp skriva allt. Gissa om jag va lycklig :)
Jag är iaf klar med det nu. Har satt ihop det som det ska vara, ändrat det som ska ändras på och gjort om lite. Så imorrn ska jag ta en cykeltur till skolan och lämna det. Får se vad Irené säger om det. Skönt att vara klar med det iaf. Ska också ta ett snack med Peter om demografuuppgiterna jag lämnade in, så jag vet att allt är tiptop där. Sen se om han har lite instuderingsfrågor till Näringslivsdelen. Haha, fan va man uppskattar skolan nu när man har gått ut. Finns inget bättre att plugga när man bara går hemma hela dagarna..

Förövrigt har det varit en slapp dag. Har hjälp Jonte med lite Engelskaläsning, hängt lite tvätt o fixat lite. Tänkte bege mig ut i trädgården, men jag har suttit vid datorn i stort sett hela dagen och färdat det jag har babblat om i flera dagar nu, så trädgården blir det imorrn minsann! Hela dagen i det, förhoppningsvis, ljuvliga vädret :)

Nu funderar jag på att borsta tänderna, plocka undan lite på rummet o slå en pling till kärleken min. Sen slänga mig i sängen o läsa lite. Är iofs ganska tidigt på kvällen, men kännermig ganska seg o halvtrött. Blir ofta så efter en heldag vid datorn.

Haha, en ganska kul grej jag hittade på nätet innan när jag kikade lite va en bild på mig och Angeliqe när vi sjöng i kyrkan på skolavslutningen i 9:an. Herregud va man har förändrats sen dess. Men vilken underbar tid det va :)

Nu ska jag slita mig härifrån! Ha en underbar kväll, så hörs vi imorrn!
Puss o kram





marcus rosenberg ♥


a new day has come

Ställde klockan på 10.00, vaknade av att klockan ringde men somna om lika snabbt igen..
Gick upp vid 11 istället o gav hunden mat. Sen fixade jag lite, tvättade ansiktet med mitt underbara ansiktsvatten, borstade håret o lite så, sen begav jag mig ut i det härliga vädret. Halvtimmed men hunden blev det nu på förmiddagen! Ingen sol men ändå såå otroligt behagligt väder. Puss på hösten!
Försökte få upp tempot någorlunda, men det är inte så lätt när hunden ska lukta på varenda grässtrå. Får se om jag går med Ingela och mamma ikväll, så trött på att aldrig kunna gå lika fort hela tiden. Kanske springer en runda istället..

Nu ska jag hoppa in i duschen o skrubba hela kroppen! Va ett tag sen, är nog dags med det nu. Sen ska jag käka frukost och sätta fötterna i ett fotbad. Välbehövligt. Dem är torra o ibland gör det till och med ont att gå. Dags att ta hand om sina fötter.
Undertiden jag sitter i fotbadet ska jag ta o skriva CV osv, time to start now!

Nähe, duschen kallar. Dusch, frukost o pluggande står på schemat.
Ha en bra dag så länge..
Puss och kram



marcus rosenberg ♥


so, here´s my list

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst:
Absolut, vad vore livet utan kyssar?
ätit sushi: Näe, det låter så äckligt. Kommer nog aldrig prova heller
stått på scen: Javisst
blivit dumpad: Aah
varit ihop med någon som varit otrogen: Ja
varit med om en bilolycka: Inte så allvarlig, men det skulle man nog kunna säga
klättrat på berg: Haha, bara i drömmarna


ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: Vaaarmt

spets eller satin: Spets

blått eller rött: Rött
regn eller snö: Snö, massvis! Så man kan göra fina snöänglar
ull eller bomull: Bomull
rosor eller tusensköna: Rosor
vår eller höst: Både och tror jag
historia eller vetenskap: Historia

matte eller engelska: Tycker båda är lika roliga :)


MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Att jag gör. Tokkär!

vet den om det: Självklart
gillar någon annan dig just nu: Hoppas jag

vad tittar du på hos en kvinna/man: Ögonen o händerna allra först tror jag (är lite av en handfetischist!:D)

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
Försökt iaf

kramat någon: Yes
kommit sams med dina föräldrar: Va? Kommit sams? Kommit överrens heter väl för tusan?
bråkat med en kompis: Nixpix

GILLAR DU ATT
ge kramar:
Bästa som finns. Speciellt att krama Nathoe som är min andra halva som jag saknar.
ge massage: Klart är det mysigt, men bättre att få :)
gå promenader i regnet: Ibland kan det vara skönt.

ÖVRIGT
svär du för mycket: Ibland skulle jag kunna tro. Eller ah, kanske hela tiden
när duschade du senast: I eftermiddags med älskling
vilken färg är det på dina byxor just nu: Kolsvarta
vilken låt lyssnar du på just nu: Love you I do - Jennifer Hudson
vad var det sista du sa: Ah, vi hörs imorn. Puss puss
vad är brevid dig just nu: Min mobiltelefon
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Har inget
vad var det sista du åt: Ahlgrens chokladspalshade bilar, MUMS!
hur är vädret just nu: Blåsigt, kallt o duggregn
vem pratade du sist med på telefon: Marcus
vad gör dig glad: Att prata med Nathie, att träffa marcus o massa andra saker

vart skulle du vilja åka: Florens
för att shoppa: London
för att festa: Oj. Vet inte. Just nu är jag sugen på Stockholm by night. Give me!
för att ha sommar: Thailand
vill du ha barn: Absolut
vad ska dom heta: Liv om det blir en flicka eller Michaela o om det blir en kille har jag ingen aning :) Men det är självklart inte bara mitt beslut!


Nähe, time to go to bed. Ska ringa Nathie först o se om damen är vaken :)
Puss och kram


min andra halva

Japp, det är du Nathoe!



Älskar dig, i vått o torrt. Nathoe o Erika mot världen!

Förövrigt babblade jag o min andra halva i telefon innan. Sa att vi skulle svara på listor, för dem faktiskt är roliga, men när jag va klar med min,  o skulle publicera den så kunde inte sidan visas. Ska ta o göra en snaart, efter jag borstat tänderna o lite så :) Kika in Nathoes blogg sålänge - touchofnathie.blogg.se
Funderar på hur jag ska göra imorrnbitti. Ska försöka komma upp vid halv 10, vakna till lite, gå halvtimmesrundan med hunden o andas in lite frisk luft så man rensar hjärnan lite. Tänka lite på vad man vill göra med livet och vissa saker. Får jag det, kommer jag klart överväga att åka, meeeen (alltid dessa jävla men) jag vill inte åka egentligen. Kanske skulle ta sig i kragen o fundera ut hur man verkligen vill göra..
Usch, hatar tankar. Vill egentligen inte tänka alls ibland. Bara göra saker utan tankar. Men så funkar det inte riktigt. Äsch, det blir nog bra med allt. Förövrigt ser morgondagen ganska fylld ut, för en gångs skull. Ska fixa lite på mitt projektarbete, skriva CV o personligt brev o laga mat. Kommer ta sin lilla stund. Kan ha kvar innehållet i mitt projektarbete, men måste skriva om det i rätt ordning. Inte roligt att skria av sitt eget arbete i snudd på 20 sidor, men vad gör man inte..

Aja, slutpratat för mig. Ska ta o blossa lite nu, borsta tänderna, göra en lista, ringa Nathoe o krypa ner i sängen - som denna natten är väldigt ensam. Usch o fy! Stå ut, det är vad man får göra!
Sov underbart gott. Hörs väl försmodligen imorrn mellan skrivandet av projektarbetet.
Puss och kram



marcus rosenberg ♥

det är ingen vanlig dag, för det är...

...mammas födelsedag :) Grattis till underbaraste människan på jorden! Du betyder, mams!

Va hos snutte igår. Han lagade mycket god fläskfilé, pommes o beasås. Mums va gott det va! Sen åkte vi till Rävemålet o hyrde film. Blev Förtrollad. Vilken rolig film! Rekomenderar jag starkt. Gick o la oss efter en stund o har sovit som en prinsessa hela natten.
Idag vaknade jag vid 11 o då va självklart marcus redan uppe :D Kikade lite på TV, duschade o ringde o sjöng för mamma :) Har precis kommit hem från gammelmormor nu. Varit o ätit smaskig tårta o druckit kaffe! Mycket mums.
Snart kommer snutte igen o myser liteinnan han ska åka till stan..

Imorrn blir det plugg hela dagen. Ska försöka komma ihåg att ringa till Evert o boka tid för trådborttagning. Är så trött på skiten!
Nähe, nu ska jag ta o kika lite på TV en sväng o umgås med mammsen <3
Puss o kram

a million miles away

Äntligen lööördag! Tack gud att denna dagen kom!
Snart ska jag umgås med hjärtat. Får se vad kvällen har att erbjuda :)

Skrev ett inlägg nyss, men tröck på fel knapp vilket gjorde att allt försvann! Orkar inte skriva om det. Tar det en annan dag.
Nu sa jag ta o hoppa i lite kläder, sen fixa lite innan Marcus kommer.
På återseende!
Puss o kram

you´re the perfect man for me, i love you i do




Never met a man
Quite like you
Doing all you can
Making my dreams come true

You're strong and you're smart
You've taken my heart
And I'll give you the rest of me too

You're the perfect man for me
I love you I do

Mm, I love ya



feels like i'm going insane, yeah

Idol, filt, ahlgrens bilar, kaffe o lite datorkikande! Mycket skön kväll. Hade dock varit mycket bättre om snutt hade varit här o myst. Men får vänta tills imorrn!

Idag har jag gått på halvfart nästan hela dagen. Varit i skolan, hos mormor o på bj:s. Fått ganska mycket avklarat idag. Städat mitt rum har jag med gjort. Men sen har jag bara slappat :)

Idag mitt på dagen satt jag o mamma o drack kaffe o pratade gamla minnen o bestämde vad vi skulle käka till middag med mera. Sen helt plötsligt knackade det på dörren. Kikade ut genom fönstret o såg en stor vit bil. Trodde det va Smöge eller Teddan som kom på besök med Panaxiabilen MEN det va blombud! Trodde det va till mamma eftersom hon fyller år på söndag, men de va blommor till mig! Snutte hade skickat 7 röda rosor med ett fint kort o en urgullig lite nalle.
Du är det finaste jag vet
Du är det vackraste jag vet
Puss och kram Marcus



Vilken underbar karl jag är in love with! Älskar dig ♥

Nu ska jag kika vidare på Idol o längta efter morgondagen! Ha en bra kväll allihopa.
Puss och kram

gaaaaaah

Jag saknar den underbara studenten!


  

usch, vilken kall dag

Ja, det är inte många grader ute. Solens strålar tittar visserligen fram, men sprider ingen värme. Kallt är vad det är. Brr!

Precis käkat en mycket god middag. Gyros, pitabröd, sallad och tonfiskröra. Mums. Va länge sen jag käkade gyros. Så länge sen att jag inte ens kommer ihåg det. O mammas tonfiskröra is the shit. Gud va god den är!
Till lunch idag käkade jag tonfisksallad. Inte heller igår jag käkade det. De va med gott, men middagen va godast på länge. För övrigt har jag varit mycket duktig och kreativ idag. Suttit sen klockan 12 typ, men lite raster, med geografifrågorna Peter skickade hem till mig igår. Tänkte jag skulle fått det färdigt idag o kört till skolan och lämnat det, men det får jag göra imorrn. Har typ 10 minuters arbete kvar på sista frågan och sen är det klaaaart. Då slipper jag demografidelen och kan förbreda mig inför näringslivsdelen..
Känner mig ganska duktig :)

Om en stund ska jag ta mig i kragen o sätta igång med garaget. Blev ju jobb igår så det jag egentligen skulle hunnit med, hann jag inte med :D Så garaget står högst upp på prioriteringslistan, så kanske mamma slipper skrapa rutan imorrnbitti. Inte kul att stå i kyla o göra det när klockan är 06.45!
Jaja, never mind, garaget ska i alla fall städas!

Snart är denna dagen avslutad vilken innebär att det är en dag närmare lördag då jag äntligen får träffa snutte. Inte träffat honom sen i söndags o det är en jävla evighet! Veckorna bör gå fortare.
Jag älskar dig - from here to eternity.

Kikar lite på tatueringar. Börjar bli dags att slutföra stjärnorna, men vet inte hur jag ska göra med dem. Några förslag någon? Hade behövt lite hjälp med det där!
Förövrigt är jag nog sugen på en ny. Men börjar bli en del. Visserligen kan jag dölja alla, hade varit nice med en till :)

Hepp, färda demografin, klä på sig massa tjocktröjor o ge sig ut i garaget!
Se ya later.
Puss o kram





Dagens myspysstil
Mjukisbyxor - Five Line
Linne - H&M
Polotröja - H&M

kyckling och alpnaerings beasås

Stekte kyckling innan jobbet idag o så stekte jag en extra för att få mat när jag kom hem. Skitgott. Va dock tvungen att sticka till ICA o köpa turkisk youghurt för att kunna göra alpnaerings beasås :)
Det va nog världens godaste middag/kvällsmat!
Köpte ju även ost/lök hjärtan o ahlgrens bilar också. Det är ju plugg/onyttighetskväll ikväll :D

Jobbet gick kanonbra. Dock ganska mycket att göra största delen av kvällen vilket gjorde att det inte va en lugn stund, men sånt gillar vi! Meer jobb till mig, taack!

Nu ska jag sätta mig ner med min otroligt roliga geografi, så den blir klar. Kanske tillomed tar en sväng till skolan imorrn för att lämna in det. Måste ju prata med Irene med om mitt projektarbete. Sen ska jag o mamma färda garaget så det blir riktigt iordning så vi kan börja köra in bilen. Man får ju för tusan skrapa rutan på morgonen, usch..
För övrigt är hösten underbar. Älskar alla röd/orange/gula löv som faller ner på marken. Dock väldigt ruggigt om mornarna o kvällarna, men jag älskar hösten :)

Nähe, time for some plugg, sen TVtittande.
Puss o kram




jag älskar mitt underbara jobb

ÄNTLIGEN!
Resurs ringde, äntliiiiigen jobba. Jobb mellan 15-20. Jag älskar mitt jobb. Brinner för det. Alla gnäller om att gamla är så jävla jobbiga o att det är "äckligt" att ta hand om dem. Men jag älskar det! Dem har levt precis som oss, varit lika unga. Man får så mycket tillbaka! Tingsgården ♥

Nu ska jag steka lite potatis o kyckling, sen hoppa in i duschen, sen cyklar jag till jobbet :)
Ha en underbar dag/kväll så hörs vi senare.
Puss o kram


marcus rosenberg ♥
you´re my everything

i have nothing, nothing, if i don´t have you

jag borde sova. kan inte. tänker bara på dig, saknar dig, saknar ditt leende, saknar din röst
håller på att bli galen
vill prata med dig hela tiden, hålla om dig, krama dig
jag älskar dig





erika miding ♥ marcus rosenberg

i have nothing, if i don´t have you

Seg dag!
Marcus ringde o väckte mig vid 11. Va inte människa o höll på att somna i telefonen :D Men jag steg upp vid halv 12 när vi hade pratat klart o duschade, gick ut med hunden o käkade frukost. Träffade Jenny på vägen. Vilken söt liten fisunge hon har! Ge mig. Man blir lite avis o lite sugen faktiskt ;)
La mig i sängen o pratade ännu mer med snutte. Spelade lite mario kart o käkade ahlgrens bilar. Så gott!
Nu har jag tagit tag i mig själv o pallrat mig upp. Ska snart städa till rummet lite. Bädda sängen, hänga in lite kläder o plocka med tvätten i allrummet. Ska nog ta o dammsuga allrummet med på en gång. Jobbigt, men behövs. Hunden hårar som tusan! Usch..

Till middag idag blir det Wallenbergare o potatismos. Jag hoppas potatismoset, inte min största passion här i livet, så jag ska plocka ut lite potatisar som jag kan mumsa på istället. Mycket godare.
Ikväll blir det även andra avenyn för hela slanten. Denna veckan ska jag minsann inte missa det! Ska skriva ihop ett CV, personligt brev o så senare med. De andra jag skrivit har försvunnit.
Men inget svårt att skriva sånt, så det är time to fix again!
Måste erkänna att jag är lite sugen på att vara au-pair i Florens ett halvår. Hade varit en upplevelse. Bara dra iväg ett halvår. Sen finns det ju saker som håller en kvar i Sverige. Annars hade jag inte suttit där jag sitter idag! Inte en chans.
Får väl se vad som händer och sker. Måste göra något snart! Jag dör av tristess..

I helgen blir det mys, middag o slappa. Ingen utgång här inte. Är faktiskt inte alls sugen, för en gångs skull :P Brukar ju vara det annars. Men kanske blir det framåt helgen, vem vet.

Nähe, time to plocka fram dammsugaren. Här ska det minsann städat så det luktar ljuvligt!
Later.
Puss och kram






marcus rosenberg ♥


i wanna scream out loud

Någon som smakat mjölkchoklad splashade ahlgrens bilar?
Kanske världens godaste godisar! Gjorde mig faktiskt på lite bättre humör. Inte mycket, men lite.
Spelar Mario Kart o käkar daimtårta också. Onyttiga klubben, men det får man vara när man inte är på humör!

cuz nothing else matters

Är på så sjukt dåligt humör. Vet inte varför. Antar att det är för lite sömn o för mycket tjat om allt hela tiden!
Tror detta är värre än pms.

Är sugen på att köpa daimtårta, godis o chips o bara isolera mig på rummet ikväll! Är inte alls sugen på något annat.




Marcus Rosenberg <3

hemkommen från ett fruktansvärt prov

Ett fruktansvärt prov som gick fruktansvärt bra! Faktiskt. Ganska förvånad över mig själv.
När jag först kollade på frågorna visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Såg ut att vara skitsvåra först, men när jag väl läste dem lite ingående så va det i stort sett hur enkelt som helst. Skrev dock inte på en fråga eftersom jag inte har memorerat stadierna i en folkökning med nativitet o mortalitet ;D
Enough, hatar geografi! Nästa prov är på Näringslivet den 10/11. Får väl hoppas att det är lite intressantare :D

Vet inte riktigt vad som händer nu. Ska ta o slänga i mig lite mat o kaffe. Ögonlocken vill trilla ner o aldrig mer öppnas. Somnade inte förrens vid fyra inatt. Pluggade som tusan till klockan va två ungefär, sen kollade jag på avsnitten av Andra Avenyn! Missade ju alla avsnitten i veckan. Har fortfarande ett kvar, så ska kika på det snart. Laga lite mat o slänga mig i soffan med laptopen! Inte helt fel :)

Nähe, kaffe va det. O maat! Hungrig som tusan. Får se vad jag hittar att laga till :)
Ha en bra dag sålänge!
Puss o kram





Dagens klädval
Bolero - H&M
Linne - H&M
Linne - Rumble
Jeans - Tiger of Sweden
Skor - Björn Borg
Jacka - Gina tricot

time to sleeeeep

Tror minsann att det är time to go to bed now!
Har pluggat o pluggat o pluggat o nu håller jag på att somna. Hade behövt skuggläsa det lite iofs, så får väl göra det när jag ligger nerbäddad! Usch, jag vill bara sooooova nu!
Upp vid åtta. Måste plugga lite till, säga hej då till Emelie innan hon sticker till skolan o sen fxa mig innan det är skoldags! O självklart ska ju hunden ut med.. Vilken morgon. Kommer få dricka 18 koppar kaffe innan jag piggnar till :/

Time to sleep!


pluggande i stort sett hela dagen

Känns inte som att jag har gjort annat än o plugga idag! Visserligen har jag laddat upp massa bilder överallt o kikat pyttelite på TV, men det känns ändå som att jag har pluggat heeela jävla dagen. Orkar egentligen inte mer, men provet är imorrn o jag kan inte allt! Kan knappt hälften iofs, men vill klara denna skit så jag slipper det sen!

Vaknade vid ett idag. Skönt som tusan att sova. Dock sov jag bort ganska mycket pluggtid, men det va det värt! Körde till ICA o handlade frallor o så. Körde hem och käkade frukost. Sen sattes det igång o plugga! Fy tusan va tråkigt det är!
Suttit i stort sett hela dagen. O ikväll kom snutte förbi innan han skulle köra till stan. Spelade Mario Kart. Inte gjort det på miljoner dagar. Jag va skitdålig de första banorna, sen va han lika dålig ;) Men nu har han kört! Fy! Inte alls kul. Långt till fredag. Saknar ju honom redan nu. Hur ska detta då sluta!?

Nähe, nu ska jag plugga vidare, försöka bota min huvudvärk o sen sova. Missade Andra Avenyn givetvis, eftersom jag inte har något komihåg, så får väl kolla på avsnittet på datorn!
Gonatt o sov gott!
Puss och kram




lördag kväll

Har haft världens mysigaste helg än så länge! Haha, vilken bowlingkväll.
Igår blev det plugg på dagen, iordninggörande och hårinsättning och senare på kvällen blev det discobowling med Marcus, Jonte o Emelie. Vilken kväll. Thank you!
Började med att jag va förste man till bowlingbanan. Rännan första "kastet", men andra fick jag ner några stycken! Wihu!
Alla va sjukt dåliga i början, men kom igång efter ett tag. Jag måste nog erkänna att det va cidern som fick mig att strikea så mycket och inte min duktighet ;)
En mycket underbar kväll. Tack ska ni ha era söta människor <3

Efter bowlingen åkte vi till Skarmansmåla o kikade på HSM innan vi gick o la oss.
När vi vaknade imorse va klockan typ 10, men det kändes som om den var 6! Trodde jag skulle somna bums när jag ställde mig upp. Men vi rökte lite osv och sen kilade vi o sov igen. O sen vaknade vi vid halv 1 typ. Då va man inte heller utvilad, men lyckades ändå hålla oss vakna fram till kvällen :)
Kikade på HSM 2 idag. Mycket bra filmer det där. Längtar tills trean kommer på bio. Inte långt till den 24 oktober :)
Sen körde snutte hem mig vid halv 7 tiden eller något. Ville inte åka hem! Saknar ju så mycket!

Nu ska jag läsa lite Geografi. Slänga i mig en pizzabit till och sen kila o sova! Är som sagt inte så utvilad fast jag sovit ganska länge/mycket.
Ha en bra fortsatt trevlig lördagkväll ni som fortfarande är uppe :)
Puss




    

Gårdagens klädval blev
Leggings - gina tricot
Tunika - gina tricot
Jacka - Gina tricot
Stövlar - sixty seven (sko dej)
Klocka - axcent

godmorgon people

Igår satt jag med min dundertråkiga Geografi tills klockan va typ 19.45, vilket betyder att jag suttit hela dagen. Dock hade jag pauser osv men ändå suttit nästan hela dagen. Inte alls kul, men myckt behövligt.

Steg upp alldeles nyss. Vaknade väl vid 10 typ och sen läste jag ut min bok. Den var sjukt bra och jag rekomenderar den starkt! Vill ha en lika bra bok till att läsa. Men ska inte låna någon försen jag har gjort mitt prov. Risken är att jag läser boken istället för Geografin och det är inge bra. Lika bra att plugga plugga plugga, så man får detta provet ur världen och slipper göra om det..
Med andra ord ska jag, efter duschen, sätta igång att plugga. Skriva ner stödord, svara på frågor och gå igenom massa papper som Peter skickade hem till mig! Blää. Vissa frågor är hur knepiga som helst. Emelie kanske kan dem, så hon ska få äran att hjälpa mig lite :)

Kikade självklart på Idol igår. Fel människa vann! Johan gör visserligen coola framträdanden men han utvecklas ingenting. Han är helt inne på sin vanliga stil, sitt vanliga låtval. O så tycker jag inte att han har speciellt bra röst. Han är bara cool, men inget mer.
Elias, som åkte ut, har mycket mer stil och hans sångröst är som ett skänk från ovan. Igår va kanske inte ett av hans bästa framträdanden, men han förtjänade att vara kvar. Han har såå mycket att visa och leverera!
Nya tag idag, missar dock det, men får se vem som åker ut vid 22.45! Åker Anna ut någongång under tävlingen, är Idol slut. Idol är ingenting utan henne! Min favorit.

Nähe, ta tag i sin dag. Duscha, käka frukost och PLUGGA står på mitt oerhört organiserade schema för denna dagen. Får hoppas på att pluggandet går bra, så jag slipper få raseriutbrott. O så går ju tiden fort när man gör något. Och det betyder då att det snart är kväll o vi kan åka o bowla som aldrig förr :)

Ha en bra dag allihopa.



Jag älskar dig ♥



förresten

Se Idols bästa sångerska med världens coolaste låt!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.651389&renderingdepartment=2.19545

för varje hjärtslag

Uschamej. Orkar inte mer. Så tråååkigt! Hatar Geografi och dess innehåll. Just nu håller jag på med befolkningen i världen. Varför den har minskat samt ökat o hur det kommer se ut i framtiden. Pust, stånk och stön!

Pratade hur länge som helst med Sofie nyss. Massa minnen från Thailand osv. Snacka om att jag vill tillbaka! Ska ta och leta upp skivan med alla bilder på. Måste kolla igenom dem. Va hur länge sen som helst jag gjorde det. Vilken resa, vilka festställen, vilka händelser :D
Hittade en billig resa dit i två veckor på ett trestjärnigt hotell i slutet av oktober. Blev aningens sugen på att åka dit! Yummie!

Nu ska jag ta o fortsätta med mitt pluggande. Inget jag ser fram emot men skönt när provet är avklarat. Då har jag bara ett kvar på Näringslivet. Antar att det är lika tråkigt som detta, men man kan ju hoppas att det är roligare!
Ha de bra så länge.


Jag älskar dig ♥


    

Dagen outfit:
Tunika - MQ
Tights - H&M
Scafs - H&M
Strumpor - H&M

anna bergendahl!

Jag ska ta mig tusan adoptera henne! Jag älskar den människan. Älskar hennes röst, hennes stil, hennes hår. Nästan så jag är lite kär ;D

Precis vaknat nu. Ska strax pallra mig upp, gå halvtimmen med hunden och sen sätta mig vid TVn lite. Ska slöa en stund innan jag sätter igång med min tråkiga geografi. Prov om fyra dagar :(
Senare idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Hoppas på att dem ringer från resurs och ber mig jobba. Så slipper jag plugga lite o så har jag ngt att göra :) Men ringer inte dem vet jag inte vad jag ska göra. Emelie kommer nog ikväll med, kanske hittar på ngt med henne! Vi får väl se..

Imorrn är det äntligen helg! :)
Ha de fint.




Jag älskar dig ♥


en mycket grå o tråkig onsdag

Idag har det inte hänt allt för mycket.
Låg kvar i sängen tills klockan va halv två typ, läste min underbara bok! Vill inte att den ska ta slut, men snart gör den det! Pallrade mig upp, käkade lite, borstade tänderna osv och sen satte jag igång med rummet. Pust. Känns som om det tog halva dagen, men nu är det tiptop. Me like!
Lagade mat efter det. Couc-cous, smördegsfylld fisk och grönsaker. Mycket god middag!

Precis varit på Ica och köpt lite onyttigheter till senare. De fyllda rollo-godisarna, daim och ahlgrens bilar blev det! Yummie.
Nu ska jag ta ett par huvudvärkstabletter och mysa in mig i en filt och kika på TV o vänta på att Idol ska börja. VÄNTAN ÄR LÅNG! Usch..

Ha en bra kväll.

Nathie och Erika mot världen. Kommer alltid att vara så! Du är min favorit.



Jag älskar dig ♥

seg dag

Vid halv 10 imorse stormade morfar in i mitt rum o började härja! Usch säger jag, aldrig får man sova!
Gick upp vid halv 11 o gick en promenix med hunden. Blev den korta. Får ta halvtimmen ikväll om Ingela och mamma inte ska gå den superlånga!

Ska snart pallra mig upp ur sängen. Ska käka frukost, städa mitt rum riktigt, dvs dammsuga - damma - torka golvet!
Sen ska jag lägga mig i sänge igen och läsa min bok!
Ha en bra dag!



Jag älskar dig ♥

RSS 2.0