JVWDHIVEBUBGEWG

Som vanligt ingen bra rubrik!

Helgen har varit myspys. I fredags fick jag äntligen träffa min älskade pojkvän. Hockey blev det på kvällen och Tingsryd vann såklart :) Va uppe i fredags på BJ:s och inskaffade mig en ny telefon eftersom jag blev tvungen att tejpa min :/
LG KG800 Chocolate. Världens sötaste telefon :)



I lördags åkte hela familjen till Växjö. Gick lite på stan. Hittade dock ingenting, men mamma gjorde självklart ;) Jag och mamma stack till bion vid 14 och såg "män som hatar kvinnor". Skitbra film som jag verkligen rekomenderar alla att se. Hur bra som helst! Jonte, älskling och Emelie såg "marley och jag". Efter våra olika biosar gick vi till akropolis och käkade en underbart god middag. Tack mamma för den goda middagen <3
I söndags var det ganska lugnt. Gick en lååång runda med Frasse i det sköna vädret. Riktigt skönt. Har faktiskt blivit duktig på att promenera nu. Stolt är jag! Sen började jag och mamma dona i huset medans älskling och Jonte bytte till sommardäck och tvättade vår bil. Så nu är den fin igen :)

Nu är det dags för mig att sätta igång med pluggandet. Ligger lite efter vilket inte är sådär toppenbra :/ Ha en bra dag. Kanske hörs sen! Puss

MIN TUR

Ja, nu är det min tur att hissa och dissa! Denna dag handlar det om låtar... 

DISSEN går till A Camp - Stronger Than Jesus (verkligen en skitdålig låt!)
HISSEN går till Lady Gaga - Eh, eh nothing else i can say (verkligen en toppenlåt. helt underbar!)



Fick lite mer jobbtider av resurs innan. Jag äääälskar att jobba! Dock blir det lite för lite tiden inne på Tingsgården och synd är det. Trivs på båda mina ställen, men skönt med lite variation. Vet inte när jag var inne och jobbade sist. Hemtjänsten är dock också nice, men man saknar rutinerna inne faktiskt!

Nähe, dags att fortsätta. Sen är det time att göra sig iordning lite. Ska faktiskt använda min kääära vågtång idag. Var ett tag sen! Lite bus i håret. Kommer nog en outfitbild idag :) Puss på er

FINALLY FRIDAY!

Fredag är det och äntligen ska jag få pussa på min älskling!

När man för en gångs skull får sova, ni vet  verkligen ha en riktig sovmorgon där man slipper ställa klockan osv, så ringer min jävla mobil. Någon som sökte mamma!? Ring på det andra jävla numret för fan, eller sluta ring så tidigt. Så vid 8 imorse var det uppstigning. Kunde inte sova längre :/
Ska i alla fall masa mig upp ur sängen nu, ge hunden mat och ta en halvtimme med honom. Sen blir det frukost och påbörja pluggandet. Mindre roligt att plugga när man ligger efter, men då krävs det bara att man peppar sig själv. Så lite kaffe och sådär, så ska det nog gå bra :)

Ikväll blir det hockey med älskling och alla andra som ska dit. Sen hem och mysa lite. Upp imorgon och åka till Växjö. Dags för mig att pussa min mobilälskling hejdå och inskaffa mig en ny. Nu har det gått så långt att jag till och med har tejpat batteriet eftersom de hoppar av av sig självt :/ Tråkigt, men sant! Har inte riktigt bestämt mig om vilken mobil jag ska inskaffa mig, men har lite funderingar. Nåja, de återkommer jag med imorgonkväll.

Nu ska jag sätta fart! Ha en bra dag, hörs senare! Puss


EN KALL TORSDAG!

Näe, det är inte alls skönt ute. Ville bara slänga mig i sängen igen efter jag hade varit ute och vänt. Men tyvärr är det skola idag. Ser verkligen inte fram emot det :(

Ikväll blir det att simma med Jessica. Skulle gjort det i tisdags och igår, men eftersom jag fick hoppa in och jobba båda dagarna, kvällar dessutom, så blev det inget. Så idag får det minsann bli av :)

Nu ska jag dra mig. Ha en bra dag . Puss


HISS ELLER DISS!?



Hissar ni eller dissar ni?
Själv älskar jag haremsbyxan!

ONSDAG

Yeah, onsdag idag. För er som inte håller reda på dagarna ;)
Igår blev det vårdcentralen för min del. Eftersom jag inte berättat om mina besvär, så kan jag göra det nu...
För typ två månader sen började jag kissa hur ofta som helst. På kvällarna efter toalettbesöket hinner jag inte ens lägga mig i sängen förens jag är kissenödig igen. Kissar konstant, verkligen HELA tiden. Tidigare har jag inte tyckt det varit något besvär, mer än att det har varit lite jobbigt och att jag har haft svårt att sova, men nu är det verkligen skit. Är så trött på det så jag spyr. I varje fall var jag på vårdcentralen igår och de konstaterade att allt var bra och blabla, men fick ändå en tid till Kvinnokliniken, så den harjag besökt idag. Halv 11 var jag i stan och de visste inte heller felet. Kollade mina äggstockar, livmodern osv och inget verkar vara fel. Så inom kort tid blir det systoskopi för min del, vilket betyder att man gör ett titthål och går in och kollar urinblåsan efter något som verkar konstigt! Mindre kul. Men skönt att det utreds. Har också fått en rejäl penicillinkur som jag ska börja med på fredag.

VIlket roligt inlägg då ;) Hm, men i alla fall. Ska plugga lite till nu innan det är dags för en jobbkväll! 15.45-21 är jobbtiden för mig idag, vilket inte är så jobbigt. Skön tid :) Imorgon är det upp tidigt, IGEN, som gäller eftersom det är skola hela dagen. 8.30-15.30, eller tills vi är klara. Ska bli roligt att komma dit faktiskt. Lite omväxling. Dock försvinner hela dagen. Hade ju behövt plugga, men det får jag väl göra på fredag. Jobbigt att få ihop tiden. Känns som jag alltid är upptagen. Inte så roligt, men har som sagt valt att leva såhär!

PUSS

MÅNDAG - SOLSKEN!

Jag ÄLSKAR solen. Även om det låg på nollan imorse när jag gick ut med Frasse värmde solen ganska så bra :)



Idag blir det plugg. Har städat undan lite i förrådet. Måste ta ett snack med mamma. Så mycket onödigt skräp som vi har kan man inte ha! Hur mycket man än städar i förrådet, ser det inte städat ut. Bara uppslängt mot väggarna. Inte alls kul. Och där finns massa saker som vi asbolut inte kommer använda. Onödigt med andra ord!

Nu ska jag dammsuga en LITEN del av Jonathans rum, ställa in den nya "bokhyllan" och sen får han göra resten. Är snäll och hjälper honom lite. Men bara för att det inte blir gjort annars :P Efter det är det dags för en behövlig dusch och sen är det time att sätta igång med pluggandet. Pust. Det är kul när man väl börjar, men skitjobbigt att sätta igång :/ Ha en bra dag. Hörs säkert senare! Puss

IBEROSTAR AVERROES!

Klappat och klart! Eller nästan i alla fall. Inte bokat ännu, men nu är vi säkra! Tunisien 2009, Hammamet, Iberostar Averroes, här kommer vi!
Jag och älskling har kollat ganska mycket och idag hittade jag finaste hotellet! Yummie. Nu är det bara bokning och betalning kvar. Måste spara, spara, spara! Åh, längtar redan...







Riktigt mysigt hotell. Nära till stranden och inte alls långt till centrum. Jag vill åka nu. Sommaren kommer gå fort eftersom man ska jobba 100procent båda perioderna. Hinner inte göra så mycket mer än att jobba, äta, sova. Typ som  jag gjorde förra sommaren! Måste ha varit jääätte rolig att umgås med ;) Ska försöka ta mig till havet lite i sommar när jag är ledig. Men som sagt har man ju typ knappt någon fritid när man jobbar så. Jobba och tjäna pengar. Ta på sig såmycket man kan, dock inte FÖR mycket! Aja, nu är det i alla fall bestämt. Trodde aldrig vi skulle kunna enas ;)

Nu ska jag fortsätta plugga. De andra sitter i TVrummet och kollar på Beck. Har redan sett nästan alla, så är inte så intresserad, så jag intresserar mig med plugg i stället :) Ha en jättebra kväll allesammans. Puss på er

THAT´S ME!

Namn: Erika Miding
Ålder: 19, fyller 20 i slutet av året
Gör: Jobbar som vårdbiträde
Bloggar om: Allt jag kan komma på!
Bor: Småland ofcourse ;)
Äter helst:
Beror på vad jag är sugen på! Men är alltid sugen på Ahlgrens bilar med chokladsmak :)
Dricker helst: Päronloka och Cocacola
Intresserad av: Träning, min utbildning, trädgård och grejer. Hm, nästan allt är intressant ;)
Civilstatus: Har min älskade Marcus
Familj: Familjen består av mamma och min lillebror
Läser helst:
 Twilight. Men också olika sanna händelser-böcker 
Ser helst på: Andra avenyn såklart! Älskar också CSI i alla dess former
Lyssnar helst på
: Just nu strömmar för det mesta Twilights underbara skiva ur mina högtalare! Yummie. Sen är det massa blandat.
Favoritbloggar: http://angelicahammarstrom.blogg.se, http://knasmarina.blogg.se, http://jessicaronn.blogg.se, http://myeclipse.blogg.se, http://touchofnathie.blogg.se, http://johannasvenssons.blogg.se, http://stijnalina.blogg.se
Är nog någon mer, men mitt minne sviker ;)



Idag har det inte varit så fint väder, men varit ute lite i trädgården ändå! Älskling och lillebror har kört iväg alla löv och skit jag och mamma packade på igår när det var solsken :) Har nog mest slappat idag när jag tänker efter! Alltid lika skönt.

Pluggar lite, men tagit en paus nu. Måste hitta en snyyyygg bikini. Så trött på min guld/vit-randiga fula skitbikini. Har sett ett par jävligt snygga baddräkter som är svart och lite guldig + en som är gulrandig, men kommer inte ihåg vart jag hittade dem. Blir tokig. Men får leta vidare. Tyvärr kommer man in på klädsidorna lite här och var vilket inte riktigt är tanken. Men sånt är livet ;)
Ha en bra kväll. Puss på er

LÖRDAG EFTERMIDDAG!

Ja, en solig lördag har det varit. 6 plusgrader har det också varit och jag, mamma och jonte har varit ute i solen ett tag! Mamma och Jonte har räffsat löv, jag har kollat på lite, hjälpt till att flytta lite saker utomhus och så har jag bakat en underbar Toscakaka! Glömde/hann inte det igår, så fick göra det idag. Helt sjukt va bra jag är på att baka :)

Nu ska jag plugga lite innan det är dags för en dusch. Ikväll blir det Skarmansmåla en sväng och efter det vet jag inte vad som ska hittas på. Märker vi! Nästa helg funderar jag på att åka in en sväng till Växjö och se om jag hittar något vårfint. Nu kan man nog räkna med våren. Förhoppningsvis!
Denna månaden ska jag nog också beställa flygbiljetter eller tågbiljetter upp till min andra halva. Om typ 3 månader tar Nathie och Charlie studenten och det ska firas med pompa och ståt. Plus alkohol och lite mer alkohol ;) Lääängtar!

Dags att plugga! Ha en bra dag/kväll. Puss på er



ÅÅÅÅHHH, RESA! :)

Snart är äntligen dags för mig och älskling att beställa vår underbara resa till Tunisien! Ska bli så roligt och mysigt. Dock är det ju ett tag kvar, men det spelar ingen roll. Bara jag får åka med min älskling så är allt bra :)

Ikväll blir det mys hemma med familjen och älskling. Alltid lika mys med en hemmakväll och lite gotte. Yummie. Ska färga håret på lillebror också. Får se om det blir något med att ;) Puss på er


SNABB UPPDATERING!

Jaa, det blir en snabb uppdatering innan älskling och co kommer för att hämta mig. Hockey ikväll! Tingsryd - Nybro. Blir nog en spännande match! Ska dessutom köpa ett par, tre hälften/hälftenlotter och hoppas på att jag vinner lite kooosing! :)

Jobb idag mellan 7-15.30, hem och käka+duscha, göra sig iordning. Snart är det dags att köra! Stressig men mysig dag! Vet inte när jag var på hockey sist dessutom. Ska bli riktigt kul. Någon mer som ska dit?

Efter hockeyn blir det hem för att sova en aning innan det är dags för jobb imorgon. Samma tid som idag! Dusch, städ och promenad står på jobbets eftermiddagsschema vilket är en mycket slapp dag. Skönt! Sen tar jag (kanske) helg. Förhoppningsvis. Mys med älskling heeeela helgen. Får se vad som hittas på :) Nu ska jag fixa det sista. Ha en bra kväll. Puss

JAG BLIR SÅ TRÖTT!

Jag är trött på dig! Att hela tiden få höra att jag aldrig har tid, att jag aldrig vill umgås och att jag bara umgås med Marcus. Det är inte så! Men just nu är jag jävligt upptagen. Jag VILL bli någonting, därför pluggar jag. Jag ÄLSKAR min pojkvän, därför umgås jag så mycket som möjligt med honom. Jag VILL tjäna pengar, därför jobbar jag så mycket som möjligt. Till skillnad från dig, som inte gör ett piss, försöker jag få ut någonting av mitt liv. Istället för att hela tiden åka Sverige runt för att umgås med alla möjliga människor och supa sig redlös varannan helg, vill jag bli någonting!

Jaja, skitsamma. Egentligen orkar jag inte vara sur, men kan inte låta bli. Jag har valt att leva mitt liv såhär, att bli undersköterska, att försöka få all ledig tid med min älskling och att jobba så mycket så attjag klarar mig och lite till! Det är så det är. Det är synd att en del människor tror att det bara är att glida runt på en räkmacka och tro att allt löser sig. Det fungerar inte så. Även om man vissa stunder hade velat det, vet man innerst inne att det absolut inte funkar så. Ta er i kragen och gör något med era liv.

Är sugen på lite shopping! Igen, alltid är jag det. Men det har kommit in så mycket fint nu, så jag vet inte hur jag ska hinna använda allt jag har sett som jag vill ha! Mycket svårt. Det finns så sjukt fina vår/sommarkläder nu att jag blir toookig. Bäst att skita i att kolla klädsidor, så man inte köper någonting. Ska försöka hålla mig iaf ;) Nu är det pluggdags igen. Ha det så bra :) Puss

PUSS PÅ SOLEN!

Va ett tag sen jag uppdaterade! Har nog tappat stinget. Har ju aldrig något att skriva :/ Men idag ska jag försöka få fram något :)

I fredags var det plugg och jobb som nalkades. Inte så himla roligt! Har massor i mitt pluggliv att göra nu, eftersom jag har sackat lite. Inge bra! Men det blir till att plugga ÄNNU mer och i snabbare takt nu. Har ju bara mig själv att skylla. Efter jobbet, vid 10tiden, åkte vi till Konga för att dricka lite alkohol. Mycket trevligt. Åkte hem och var lagom på snusen och väldigt trött :)
I lördags fick jag sova fram till klockan 7 innan Nettan ringde mig från jobbet. Jobbade då mellan 7.30-11. Skön tid och då sover ju älskling ändå, så det gjorde ingenting. Slappade på eftermiddagen och senare på kvällen bar det av till Skarmansmåla för lite alkohol och födelsedagsmiddag hos Lasse och BM! Trevligt. Anna och Marcus var också där så sällskapet blev bättre då! Lite ungdomar att prata med. Sov där sen och på söndagen var jag allmänt trött och ville mest sova hela dagen :D Men gick upp vid 11tiden och käkade lite frukost. Sen åkte jag och älskling hem för att dona här hemma lite innan vi körde Jonte till Urshult. Vid 17tiden kom svärföräldrarna och hämtade oss här hemma, då var det dags att åka till Backaryd för att äta deras underbara pizzor! Dock är han som jobbar där så satans dryg så jag skulle kunna dö, men med sällskapet vi hade var det kanon! Nisse, Kristina, älskling, jag, Bosse och Yvonne åkte och avnjöt lite öl och pizza! Mycket mysig helg, fast det harvarit mycket på tapeten!

Nu ska jag plugga lite. Ikväll ska jag och mamma på Harmonikväll. Myspyskväll med min underbara mamma! Älskar henne. Ha en bra dag. Puss

VAR ETT PAR DAGAR SEN!

Ja, det var ett par dagar sen jag uppdaterade, men har helt enkelt inte haft någonting att dela med mig av, eller har inte orkat uppdatera!
I onsdags jobbade jag och simmade med Jessica innan min älskling kom och mös med mig. Somnade ändå ganska tidigt då, men sov väldigt dåligt. Hostade och var kissenödig hela natten :( Inge vidare alls. Men så är det alltid, så jag börjar bli van! Igår åkte jag med Jessica, hennes mamma och Maria (tror jag) till växjö och kollade runt lite. Hittade inte så mycket, varken jag eller Jessica. Antingen var vi för trötta för att handla, eller så fanns det inget fint ;) Hittade dock ett par jävligt snygga skor (ovanligt :P) på Gardefors. Riktigt snygga. Dock var dem lite dyra, så får handla dem när lönen kommer. Dem ska jag deffinitivt inhandla för att använda i sommar :)

Ska käka lite goda äggnudlar nu innan det är dags att dra till jobbet. Jobb 15.45-21 ikväll och efter det bär det av till Konga för att kolla på Twilight och dricka lite alkohol! Imorgon tänker jag ta en väldigt lång sovmorgon! Hörs senare, eller en annan dag! Puss på er

KÄRLEK

Självklart älskar jag min älskade Marcus mer än mest! Han är finast i hela världen och jag är så lycklig att han är min. Men jag kan inte neka till attjag är HELT SÅLD på Robert Pattinson - Edward Cullen.
För det första kan jag inte sluta kolla på Twilight. Dels för att filmen är så jävla bra, men också för att Edward (Robert) är så satans vacker! Gud bevare mig väl...



Näe, någon gång i livet ska han bli min man ;)

SPÅRLÖST

Kollade inte på hela programmet, men det jag såg berörde verkligen. Varför blir man så känslosam när man kikar på sånt?

Jobbet gick bra idag. Skönt att vara inne lite. Imorgon nalkas sjukresa. Mindre roligt. Dessutom någon vårdtagare från hemtjänsten som jag inte ens har träffat. Smart drag :/ Går nog säkert bra. Nu ska jag lägga mig och plugga lite och efter det läsa lite ur Twilightboken jag lånat av Emelie :) Mycket bra är den! Fast filmen är än så länge bättre!

Nu ska jag trilla i sängen. Puss på er

VÄLKOMMEN MÅNDAG!

Denna måndagen är mycket välkommen. Jobbar nästan hela veckan och plugg på det. Länge sen jag var såhär peppad!
* Måndag - jobba 12.30-20.30, kolla på spårlöst, plugga
* Tisdag - jobba 7.30-16, simma, plugga, andra avenyn
* Onsdag - plugga, jobb 13-16.30, plugga
* Torsdag - plugga, simma
* Fredag - plugga, simma, jobba 15.45-21, mys med älskling
* Lördag - ledig, födelsedagsmiddag i skarmansmåla
* Söndag - ta det lugnt, plugga lite

Ganska fullspeckat schema denna veckan. Men det är kul. Har ju alltid saker att göra vilket är tidsfördrivande ;) Funderar på om jag och älskling ska åka och hämta ett solarium på lördag förmiddag innan vi ska åka till Skarmansmåla. 500:- kostar det och då kan man sola huuur länge och ofta man vill! Låter mycket lockande :)
Nu ska jag käka frukost/lunch innan det är dags att göra sig iordning till jobbet. Ha en bra dag! Puss på er gullrumpor


HÅRFÄRG?



Den här hårfärgen fast lite mörkare. What do you think?


FREEEDAG = HELG!

Åh jag älskar fredagar. Visserligen brukar jag ha lediga dagar men det är något speciellt med helgerna. I love them!
Dessutom är det nästan den enda gången jag får tid att umgås med min älskade pojkvän. Och Emelie såklart. Vissa helger dyker hon upp här och det är toppenkul. Det gillar vi starkt :)

Va ute och gick med min vovve ca 40 minuter imorse. Riktigt skönt, även om vädret inte va/är det bästa. Va skönt ändå! Tog mig en varm dusch efteråt och lagade till lite nudlar som jag och Emelie nästan precis har käkat. Sitter och mumsar i mig ett nyttigt äppel nu dessutom. Gottigottgott!
Ska sätta igång med mitt pluggande om ett par sekunder. Snartdags att börja med MGK, så jävla kul :)
Ha en bra dag allesammans. Puss

SOME DAYS I´M A SUPERBITCH

Vad säger folk om en powerwalk nu? Är veeeerkligen sugen på det. Helt sjukt. Givetvis ligger jag i sängen och pluggar, men hade varit skönt att komma ut, halvlyssna på musik när man trampar i takt till musiken och bara kört sitt race. Får bli imorgon. Med Jessica förmodligen. En riktigt skön långrunda med vovvsing. Eller själv, spelar mig ingen roll. Skönt med sällskap också ju :)

Snart klar med nittonde kapitlet och ska alldeles strax hoppa på tjugonde. Sen kan jag lugnt och sansat (läs i högt tempo) påbörja medicinsk grundkurs. Den kursen är lite annorlunda, så måste verkligen läsa igenom allt noooga!

Puss på er


ON MY WAY - BEACH 09!

Jag måste ta tag i mitt liv. Inte bara för att må bättre och rehabilitera min stackars axel som jag snart cuttar av, utan också för att gå ner i vikt och bli någorlunda vältränad! Är verkligen peppad till max. Ska dessutom börja träna på gymmet (även om det är massa läskiga karlar som bara kommer att glo på en och undra va fan man gör där) regelbundet. Gärna varannan dag. Funkar ju inte, men man kan ju alltid ha det som mål! Måndag den nioende är det också dags för en regelbunden vägning. Måndag morgon, varje vecka ska jag ställa mig på vågen och förhoppningsvis vara glad över att man tappat ett par kilo...
Heyho, let´s go - beach 09!

Låt oss drömma om denna kropp en stund! ;)


Förövrigt har jag och Jessica varit och simmat en timme idag också, fast det blev inget gymmande tyvärr! Va sugen på en powerwalk ikväll men är helt mör i kroppen. Kanske blir simning imorgon med. Ta cyklen upp till Kaskad och simma en timme eller så och kanske tillochmed sola? Gud va skönt det hade varit! Mutchos goodos! ;)

Nähe, dags att plugga en sväng. Hörs kanske senare, eller imorgon! Hoppas dessutom på sooolsken imorgon. Älskar solen! Ha en bra kväll/natt. Puss på er finingar

/E


HEY HO, LET´S GO!

Jobbade mellan 7-15.30 istället för 7-16 eftersom de hade ändrat turerna. Skönt att komma hem lite tidigare.
Vid ungefär halv fem tiden kommer Jessica och hämtar upp mig. Då blir det Kaskad för fulla muggar. Simma och utforska gymmet lite. Observera utforska! Får se om vi tränar idag :P

Tänkte förresten jag skulle sluta käka godis. Eller i alla fall på veckorna. Onyttigt och det är sånt festligt man kan lyxa till det med på helgerna eller när det är något speciellt! Så det ska jag minsann göra. Men sluta röka väntar jag nog med en stund till. Inget jag är motiverad till att sluta med just nu och inget jag för stunden vill lägga av med heller. En annan gång, ett annat år, kanske tillochmed när jag är pensionerad, har KOL, lungcancer och ligger för döden på något sjukhus. Eller då är det ju onödigt att sluta. Hm, aja, en annan gång ivarjefall :)

Ikväll blir det plugg, plugg och lite till plugg. Blir inget jobb imorgonkväll så jag får mysa med min älskling enda från klockan fem på kvällen! Yeeiy. Blir nog Skarmansmåla en runda imornkväll. Käka och lite så! Sen blir det hem i någorlunda tid eftersom jag jobbar lördag morgon och även lördag kväll! Får se vad vi hittar på på lördag sen. Finns ju alltid något att göra!
Nähe, nu ska jag packa och snart bege mig. Hinna ta en cigg innan också självklart :) Återkommer ikväll med vårt resultat! Puss på er


VECKANS SCHEMA

Veckans planeringar fram till onsdagen den 11/3:

Onsdag 4/3 - slappa, plugga, långrunda med hunden
Torsdag 5/3 - jobb 7-16, simma, plugga
Fredag 6/3 - plugga, jobba 16-21
Lördag 7/3 - jobba 7-11, simma, plugga, jobba 16-21
Söndag 8/3 - myyys med älskling heeela dagen
Måndag 9/3 - plugga, simma
Tisdag 10/3 - jobba 7.30-16, simma, plugga
Onsdag 11/3 - plugga, simma, slappa

Preliminärt (stavning) schema i varje fall. Jag vet ju aldrig när jag får hoppa in och jobba. Men än så länge ser det ut såhär :) Har dock inte fått mycket pluggat idag eftersom jag inte mår så bra, men får se till att plugga mer ikväll. Blir nog en runda till Sabrina med Ida dessutom. Skitsnack, cocacola och Jack Vegas. Miss old times!

Nu ska jag plugga en liten liten stund innan jag ska bege mig ut med min kära vovve som läääängtar efter sin mat som står på bordet ;) Ha en bra kväll allesammans! Puss på er


INTE I FORM ALLS

Inte det minsta i form idag. Kan bero på min jävla hosta som gör att jag får ont i mellangärdet, min hals som är knepig och att jag är allmänt seg idag. Ska nog hoppa in i dushen och värma mig lite innan jag ska plugga. Ser inte fram emot det alls idag, men a woman got to do what a woman got to do ;)

Idag har jag och min älskling 5 månader tillsammans dessutom! 5 underbara sådana. Älskar min prins!

Nu ska jag kila, ha en bra dag. Puss och kram


GODKVÄLL MINA FINA LÄSARE :)

Först och främst vill jag ge er kritik för att ni är så dåliga på att kommentera! Men det är sånt man får ta ibland.

Sen vill jag säga att jag ääääälskar att simma. Jag var och simmade med favoritJessica snudd på en timme idag. Gud va skönt det var. Bubblade lite efteråt och sen blev det ca 10 minuters bastu på det. Fy tusan va skönt. Ska göras oftare :) Ska dessutom också börja ta med mig träningskläder så man kan slinka in på gymmet en stund. Långa promenader ska det också bli i fortsättningen. Med eller utan hunden (utan är bäst eftersom man inte kan släppa honom lös) och bara powerwalka. Tror jag ska göra det imorgon när jag vaknar, med min favorithund Frasselassebrasse!

Imorgon är jag ledig (än så länge). Peppar peppar. Är helt slut tacke vare denna dag. Först jobb natten till idag, sen jobb 13.30-17 och sen en timmes simning. Ganska skön dag ändå. Speciellt med simningen! Längtar till imorgon när jag får simma igen. Om Jessica orkar vill säga. Ska nog ta med mig kläder så också så man kan spana in gymmet i alla fall. Haha ;)

Nu ska jag borsta tänderna innan jag ringer till min älskling som jag älskar så otroligt mycket! Finns ingen bättre <3
Ha en underbar natt och sov kanongott! Hörs imorgon. Puss på er



Såhär glad är jag idag :)

EN STICKSIG MÅNDAG ;)

Ja minst sagt! Har blivit stucken i både finger och armveck idag så jag är lite öm. Men kul va det :) Har lindat ben, stuckit och tagit blodtrycket i skolan idag. Riktigt kul va det! Så nu kan jag det :)

Dagen återstår till städ, plugg och sömn. Ska jobba inatt. Skönt med lite sådana cash, hoppas på fler nätter ;)
Ska städa nu, hoppa in i duschen (fryyyyser som fan) och sen ska jag köra och hämta min kära mor på jobbet. Sen ska jag sova en sväng innan jag ska käka och fara till jobbet. Plugg blir det inatt minsann :)
Har dessutom börjat Medicint grundkurs-kursen idag så jag har maaaassor att lära in! Yeeeih!
Ha en bra dag. Puss på er

EN HÄNDELSERIK HELG MINSANN :)

En mysig och fartfylld helg har det varit än så länge. Idag går man på halvfart och är lite trött i luvan ;)

I fredags jobbade jag som sagt mellan 7.30-14.30. Sen begav jag mig hem för att hämta bilen och åka vidare till Kaskad. Solade 20minuter (såå jävla skönt) och sen simmade jag en halvtimme. Bra där :) Sen handlade jag åt mamma och Ingela som va hemma hos oss och lagade mat medan karlarna (morfar och Kjelle) fixade med vårt badrum. Mycket fint blev det. Sen var det klippning och det blev bra med lugg! Trodde jag inte, men det blev det :)

Här är ett bildmaraton från helgen :)

 
Toaletten innan den blev omgjord!                 Toaletten när den är klar :) Mycket fint!

 
Myspys hos Johanna och David med Tacos, film och tända ljus :)


The new haircut! Trivs jättebra. Dock är inte håret riktigt iordninggjort på denna bilden!
Lite pagé och lugg. Smaskens!

Idag återstår det plugg och lite till plugg innan det är dags att åka till Skarmansmåla för att avnjuta en måltid! Älskling har åkt till garaget och ska fixa lite med sina miljoner bilar och jag ska försöka hinna klart med det sista kapitlet så mycket som möjligt. Har lite kvar på ett par andra kapitel som min kära mor måste hjälpa mig med snarast så jag kan skicka in det sen. Senare ikväll blir det mys framför Beck, men eftersom jag inte alltid är så intresserad av det där, så ska jag nog plugga lite till :D

Imorgon är jag i skolan fram till lite efter 13 och efter det ska jag cykla ner till Kaskad för att simma lite till. Ska faktiskt börja simma ett par - tre gånger i veckan nu! Mycket duktigt av mig. Ska kanske träna lite på gymmet där också, men vill nog ha någon med mig då, blyg som man är ;D
Time to continue! Ha en bra eftermiddag. Hörs senare.
Puss på er mina fina läsare!


RSS 2.0