SOLIGT :)

God eftermiddag! Har spenderat halva dagen med Angelica i stan. Blev Dag X, kinamat, irritation på bilen, shopping och mys i solen. Mycket trevligt med andra ord :) Nu ska jag spendera resten av dagen på jobbet. Inte lika kul! Men fem timmar går fort så innan jag vet ordet av är jag hemma igen! Nähä, dags att göra lite nytta. Ha en bra kväll. Puss

NYTT INLÄGG

Yeij, inte ofta jag hinner, orkar eller har något vettigt att skriva. Inte för att jag har det nu heller, men man kan ju alltid försöka!

Dagen har spenderats med min underbart fina mamma. Tog bussen imorse upp till mammas jobb (skrev värsta inlägget när jag satt på bussen, men eftersom min telefon inte riktigt är som den ska blev det ingen uppdatering). Herregud vilken säkerhet! Och tur är väl det. Det tjöt fint om mig, men in kom jag i alla fall ;)
Träffade massa trevliga människor, drack en kopp kaffe och lyssnade på när mamma och Sylvia snackade skit. Jag försökte vara med på ett hörn, men det var massa internt så fattade inte så mycket av det som sas.
Följde med mamma till CLV för lite mammografi. Jag längtar definitivt INTE tills det är min tur! Verkar inte vara sådär superskönt. Men, my time will come.
Sen bjöd min fina mamma på lunch på Kina-resturangen vid järnvägen! Yummie. En heldag med mamma händer inte alltid så jag njöt av fulla drag. Passade även på att ta en runda med vovven och lite skitsnack när vi kom hem! I love my mum...

Kvällen har plugg att erbjuda. Har inte tid för annat, även om jag gärna hade suttit framför TVn och glott på något bra program. Men icke. Helgen kommer i stort sätt spenderas framför dumburken. Tar dock avbrott imorgon kväll för lite middag hos Ingela och Kjell. Mumma! På söndag kväll har mamma ljusparty också, så då går det inte heller att plugga. Förhopppningsvis kommer jag någonstans den tiden jag sitter nu!

Pepsin är upphälld, Polly ligger i skålen och clementinen är skalad. Min kväll är räddad :)

                                                                                                                                                       / EM


RUSSIAN ROULETTE

Funderar på livet i stora drag. Vad vill jag bli när jag blir "stor"? Vad har jag för krav på mig själv (ibland känns de lite väl höga)? Är jag nöjd med hur jag lever? Vad vill jag ska vara annorlunda?
Varför måste man alltid tänka på sådana saker. Kan man aldrig vara nöjd med hur man har det och skita i att tänka på alla sina miljoner krav man har?

Försöker få tankarna på annat, men svårt när det enda man har att se fram emot på dagarna är att sova, äta, jobba och plugga! Tur jag har min Angelica som lyser upp min vardag när jag känner mig nere. Den bruden får en alltid på bättre humör.

För övrigt har jag kommit långt med min skola. Så pass långt så jag snart är klar med Lindrande vård-kursen och ska (snaaaart) sätta igång med Sjukvårds-kursen. Har mailat Helen angående möte så vi kan prata lite om praktiken som ligger på den kursen. Kommer bli najs! :)

På tal om det är det nog dags att fortsätta. Ingen rast och ingen ro. Blir dock läggdags tidigt idag, jobb imorgon 7-16! Toppen...


@ ANGELICA

Angelica och jag sitter för tillfället ganska upprörda över att förstå säsongen av Private Practice är slut. Har letat förbrilt efter andra säsongen på nätet, men icke. Inte ett skit. Sidan går inte ens att öppna!!! Gah, jag tror jag blir tokig. Försöker istället lugna våra nerver med lite Lets Dance. Funkar förvånadsvärt bra :) Ska snart lika hem och kanske kolla på en film. Imorgon är en lång dag. Sov gott. Puss

SNART ÄR DET MIN TUR...

...att bära en sådan fin skylt som är nedan. Inte långt kvar nu.
Hur nice!? :) 



                              


XVRRSTSKUTNOSF

Steg upp vid 9 imorse. Okej, 20 över. Huvudet var tungt och bihålorna värkte. Gah, kan det släppa någongång?
Var på VC igår och fick konstaterat att jag har bihåleinflammation (nähe? skojar du?), och en mycket snorig näsa. Därtill var jag mycket röd i min hals.
Tjoflöjt. Fick antibiotika mot inflammationen och alleginässpray och allergipiller jag ska prova mot allergin. Visst lättar det upp i snoken med allerginässprayet, men det var på tok för dyrt för att jag ska kunna ha det resten av mitt liv. Jag som har varit så duktig med att spara mina pengar, prioriterat och sådär. Jo man tackar, igår blev jag pank med allt jag skulle hämta ut!

Jaja, igår spenderades dagen med Angelica. Han med en hel den avsnitt av Private Practice. Hur bra serie som helst. Får se vad dagen har att ge. Hade behövt plugga, men P.P är inte att leka med ;)

Efter långpromenaden med vovven imorse städade jag akvariet. Väl behövligt, nu ser det ut som ett akvarie igen. Har inte riktigt orken att stå så ofta och göra iordning det. Men det är mina älsklingar, så kan inte göra mig av med de heller!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och avnjuta en cigg. Därefter ska jag plugga lite! Ha en fin dag.


PLUGG-DAG

Huvudet värker återigen. Fick bukt med den innan idag, men efter allt pluggande och all sol är den tillbaka.
Hujedamig, hur ska man få skiten att försvinna?

Har fått ganska mycket gjort idag. Hinner kanske kanske ett par frågor till innan Andra Avenyn sätter igång. Är i alla fall nyduschat (var i starkt behov av det!!!), haft en hårinpackning och ansiktsmask. Yummie. Känner mig hur fräsch som helst. Tummen upp för det.

Nu ska jag smörja in mig, röka och sen försöka hinna med ett par plugg-frågor till innan favoritprogrammet börjar! Ha en fin kväll.



Tittuuuut, ett nyduschat troll!


SJUKLING

Precis vad jag är. Ont i bihålorna, huvudvärk som heter "hej-kom-och-hjälp-mig-dö", snorig näsa och illamående. Valde att stanna hemma idag. Ska dessutom ner till VC imorgon för en koll och säkerligen penicillin. Trist, men eftersom jag inte dör om jag inte får dricka alkohol ett tag, gör det inte så mycket!

Har inte fått alls mycket uträttat idag. Kollat på Oprah, kikat på lite jobb och tagit en snabbfika med underbara Angelica! Har precis slängt i mig en Ipren och hoppas på att jag ska känna mig en aning bättre. Ska dessutom sätta igång med pluggandet. Har ju en del kvar som hela tiden blir uppskjutet. Illa av mig, men prioriterar man andra saker får man helt enkelt skylla sig själv. Ska sätta fart idag och hoppas på att jag kommer någon vart och sen ska jag ägna lite tid i helgen till skolan. Duktigt va!? :)

I helgen blir det även mysig familjemiddag. Mamma och lillebror kommer på middag och filmkväll på lördag. Självklart kommer min favoritvovve också. Vad jag ska laga till har jag nog inte riktigt bestämt ännu. Har lite funderingar men jag har ju alltid sån jäkla beslutsångest. Några förslag?

Nu ska jag sätta fart. Ha en bra dag i solen! Puss

KALLA TISDAG

Precis uppstigen, sitter ute och tar morgonciggen. Det är kallt som fasen, men ändå ganska friskt. Ska strax fixa mig, slänga i mig en smörgås och sätta på mig promenadkläderna. Det blir en långpromenad med Angelica och hunden idag :) Skön start på dagen! Senare idag är det jobb som står på schemat, mindre roligt. Hade hellre legat hemma och kurerat bort förkylningen och mina tjocka bihålor. JaJa, hoppas ni får en fin dag :)

LEDIGA MÅNDAG

Så skönt att få vara ledig och inte behöva göra någonting alls. Sov till 11.15, vet inte när det hände sist.

Just nu sitter jag och kollar på Top Model. Ska snart klä på mig lite anständiga kläder, göra mig iordning osv. och ta en sväng med favoritvovven. Behöver lite hemhandlat, så ska ta en promenad till ICA. Tror jag. Annars tar jag en annan runda och tar ICA senare. Alltid samma beslutsångest :)

Senare idag ska jag städa här hemma. Var ett tag sen sist så det är dags nu. Det blir också massa plugg. Hann hur långt som helst igår, men har ju fortfarande massor kvar, så ska se till att komma ännu lite längre. Jag kanske skulle hyra in en som gör det åt mig? Så det blir klart någongång :)

Hepp, dags att sätta fart! Tiden går fort när man har roligt..


SUGEN

Saknar mitt hål i överläppen. Blev jätteinfekterat och till slut fick jag en blodblåsa. Trots det är jag sugen på att ta där igen.




Ångrar också att jag tog ut näspiercingen. Men det kan inte hjälpas! Har försökt trycka igenom den igen, men jag ser ut som Rudolf med röda mulen efter det. Not good!

Det tål att tänkas på! :)


SUNDAY

Det är söndag, men inte speciellt solig. Spenderar dagen på jobbet, så gör inget att den inte kikar fram.
Är "hemma" på timmar för tillfället. Bestämde mig för att vara kvar på jobbet så jag slipper köra 4 extra mil. Är kanske inte sådär jättelångt, men vägen är fruktansvärt tråkig och jag är snål!

Tänkte ta vara på alla timmarna (börjar 16.30 igen) och plugga. Hade jag åkt hem hade jag inte fått något gjort. Här har jag ju ändå inget för mig, så kan lika gärna sitta här och läsa. Tänkte jag skulle försöka få undan så mycket som möjligt nu när jag har tid!

Ikväll när jag kommer hem ska jag ta en välförtjänad dusch och krypa upp i soffan och se om de är något bra på tv. Risken är väl inte så stor, men man kan alltid hoppas :)
Hoppas på att det blir en natta-cigg med min fina Angelica också. Har ju inte setts sen igår vid 17 tiden! :(

Dags att sätta igång. Ha en fin söndag!

RSS 2.0