TORSDAG EFTERMIDDAG!

God eftermiddag!

Hur har er dag varit?
Min har varit kanon. Jobb hela dagen vilket kanske inte låter sådär skitkul, men dagen har flytit på bra. Städat ett rum, donat lite, fikat och allt annat som hör jobbet till. Men nu är jag hemma i varje fall och ska snart laga lite mat. Ska städa mitt rum lite med och packa tills i helgen. Ska bli spännande! Speciellt när Matilda kommer med :)

Pratar just nu med Matilda! Länge sen jag pratade med den bruden. Vilken underbar människa!

Har inget mer att tilläga. Ska städa nu och sen efter det kanske jag uppdaterar! Puss


INGEN LUST ALLS

Nepp, inte den minsta lust att gå och jobba idag. Vill ligga ute i solen och gotta mig hela dagen. Men icke. ¨
Känns som tiden bara rinner iväg när man börjar 12.30! Man hinner inte stiga upp förrens det är dags att gå till jobbet och jobba röven av sig! Ikväll jobbar jag desstutom på B-sidan som jag inte är sådär van vid. Kanske Jessie vill byta sida när hon kommer? :)

I helgen blev det ändrade planer i alla fall. Skulle jobbat hela helgen men det bär istället av till Mantorp. Inte för att jag är sådär förthust i bilar osv, men kan vara roligt att se vad min älskling har för intresse. Jessie som är min favoritarbetskamrat tar min lördag denna helgen så jobbar jag hennes nästa lördag. Tummen upp på det! Älskling kommer ändå ligga bakfull hela lördagen så det spelar inte så stor roll.

Imorgon hoppas jag på solsken. Vid 11.30 ska jag till VLC. Vet inte riktigt hur lång tid det tar där, men förhoppningsvis inte så lång tid. Då kan jag hem och gotta mig lite i solen istället ;) Iofs har jag inga problem med mitt kisseri längre så det är bara att slänga pengrna i sjön. Kanske hoppar över den tiden imorgon?!

Jaja, nu ska jag klä på mig lite och sen gå ut med vovvsen innan jag ska käka! Ha en bra dag och hoppas ni får njuta av solen mer än vad jag får. Puss

OH SUNNY DAY

Oh vilken härligt underbar dag. Solen skiner, jag har en mini-pc och jag är allmänt lycklig.

I helgen nalkades det jobb eftersom jag tycker midsommar är så jävla överskatta! Supa sig skitfull, spy och sen somna kan jag lika gärna en helt vanlig helg. Därför bestämde jag mig för att gå till mitt kära arbete och tjäna fina pengar.
I lördags hade jag delad tur och medans jag var hemma på timmar passade vi på att åka till lägenheten och fixa lite med det sista. Städade lite och försökte få ordning på badrummet. Ska själva göra ett litet skåp eftersom vi inte varken orkar eller tycker det är nödvändigt att springa och köpa ett! Inte för att det gick som vi ville med skåpet, men det enda som fattas innan det är ready är två gångjärn så dörren sitter på plats. Älskling är både en duktig mekaniker och snickare ;)

Idag är jag ledig hela dagen vilket är skönt eftersom min enda lediga dag på typ 8 dagar är på onsdag igen. Då ska jag dessutom in till VLC för cystoskopi. Lite nervös är jag och för er som inte vet vad det är - undersökning av urinblåsan osv. Aldrig gjort något sånt innan så klart man är lite skraj!

Nu ska jagse om jag har någon lycka på Svenska Spel. Ha en bra dag. Puss på er


MIDSOMMARAFTON!

Ja, vädret suger verkligen denna midsommarafton, men det blir säkert mysigt ändå! Vid halv 12 kommer gammelmormor och gammelmorfar hit och ska äta lite gott och dricka lite nubbar. De stannar väl ett tag och vid 15.30 ska jag sätta igång med mitt midsommarfirande med mina kära pensionärer. Precis som det var förra året.

Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och röker min efterlängtade "efter-natten-cigg"! Ska hoppa in  i duschen snart och sedan hjälpa mamma att förbereda lite inför "middagen". Älskling och Jonte ska ut med vovven undertiden.

Oj, va klockan var mycket! Dags att sätta igång.

Trevlig midsommar till er alla :)

NO SUNSHINE

Hade hoppats på sol idag, men icke. Skönt iofs eftersom det hade blivit att jag struntade i pluggandet och solat eller gjort något annat roligt istället. Hade däremot velat sitta ute hela dagen!
Aja, man kan inte alltid få somman vill.

Igårkväll skrev jag ju att jag skulle beställa en mini-pc, men ångrade mig då min faktiskt inte är så dum som jag egentligen vill tro att den är. Men efter vi hade gått och lagt oss i sängen och jag skulle kika ännu lite till på mini-pc, flippade min dator ut. Nu är jag så trött på den så nu kommer jag minsann beställa en!
Egentligen hatar jag datorer för allt i världen just nu och det finns ju ingenting som säger att den nya inte kommer strula lika mycket, men jag hoppas inte det! Peppar peppar...

Vaknade lite i tolv. Har sovit dåligt inatt vilket resulterade i den sena uppstigningen. Thats to bad. Nu ska jag ut en runda med vovven innan jag ska mysa till det med kaffe och en smörgås framför lite psykologi.
Vad ska ni göra idag?

Puss på er

GO´KVÄLL!

Skrev ett jättelångt inlägg innan, men det har inte publicerats. Antingen har det försvunnit eller vill det helt enkelt inte fungera.

Har någon läst Blondinbellas (http://blondinbella.se) blogginlägg om Komplex? Det gjorde jag och nu ser jag saker och ting på andra sätt. Visst kommer jag träna med min träningsdvd, jogga och träna ändå, men man får en annan inblick i hur det egentligen är. Jag, som de flesta vet, är jättepetig med mina ögonfransar. Inte fasen är det någon som ser ifall en ögonfrans inte är målad eller ligger åt fel håll!? Det är bara jag som ser det. Likaså är det med min oplatta mage jag har haft komplex för en längre tid och mina yberstora lår som jag inte kan göra något åt efter fotbollen. Det är bara jag som ser det, men det känns som att hela världen tittar och skrattar!
Kort och gott, man ska helt enkelt vara nöjd som man är. Visst är det svårt ibland och ibland lite lättare, men håller ni inte med? Bra där Blondinbella, STORT plus till dig som tar upp en sån enormt bra sak. Gissa om jag dessutom ska läsa hennes bok när den kommer ut. Hur mycket jag än jobbar och hur mycket jag är kommer sitta med min skola för att bli en underbar och kunnig undersköterska, kommer jag läsa hennes bok!

Va ju som sagt i lägenheten idag. Hann inte med så mycket eftersom mestadels av tiden gick åt till att ta bort maskeringstejp och skrubba golvet i gästrummet efter all färg vi har slabbat med men också andra fläckar som jag fick kämpa med. Började också med köket, skåpsluckorna är ju inte riktigt klara. Jag gav upp ganska snabbt eftersom jag märkte att ju mer jag fortsatte, ju argare blev jag. Åkte helt enkelt hem med gott samvete att vi fortfarande har ett helt kök. Hade jag stannat mycket längre hade vi haft ännu mer att göra :p

Ikväll har det inte blivit mycket pluggande som jag lovade mig själv när jag satt i bilden på väg hem från lägenheten. Meen, jag får plugga som satan imorgon innan jag tar bussen till Ingelstad för att (försöka) färda köket. Går för tillfället inte att göra mycket mer eftersom alla kartonger som står överallt i lägenheten innehåller kökssaker. Måste få köket färdigt innan vi kan fortsätta någon annan stans. Pussssst! Jag som trodde vi kunde flytta snart. Hm, ja vi får väl se!

Ikväll kommer tydligen älskling och sover hos mig. Jocke och Jonas skulle ha 240:n så de skulle hämta den idag. Visserligen hade älskling lovat vi skulle ha den i helgen och köra lite saker när jag är hemma på timmar, men med den gossen vet man aldrig vad som är planerat och inte. Aja, jag får väl lära mig. Får låna någon annans bil i sådana fall.

Nu ska jag se om jag ska köpa mig en mini-pc och ge min dator till bror min. Går i taket på den här eftersom den inte vill som jag vill. En dag vaknar jag väl och upptäcker att alla mina arbeten är borta. Hade ju inte varit så toppen right? Om ni har en mini-pc, vart köpte ni den? Är ni nöjda? :)

Sov gott mina smultronstrån. Uppdaterar mer imorgon. Ikväll blir det bara mini-pc-tittning och mys med älskling.
Puss

SOMMAR OCH SOL

Ja så säg, älskar vi inte solen? Den har verkligen värmt och varit framme hela dagen! Så himla underbart :)

Imorse när jag steg upp sa jag till mig själv - "idag ska jag verkligen plugga heeeela dagen!" Hm, jag antar att min motivering inte varit framme särskilt mycket idag eftersom jag och lillebror suttit och spelat ett X antal omgångar yatzy, och detblir man inte mycket klokare av. Eller vad säger ni?
Förresten ska jag se om han vill spela en gång till, bara för att det är så roligt :)

Som ni kanske förstår då har det mest varit latheten som varit framme idag vilket också är skönt ibland.  Ska försöka bli lite motiverad till efter middagen. Hade verkligen behövt plugga idag eftersom jag ska dona i lägenheten hela dagen imorgon. Skruva ihop lite möbler och städa noooooga. Ska försöka få ordning på badrummet också - sätta upp duschstången, måla vårt "under-handfatetskåp" och städa riktigt noga där inne med. Finns inget värre än ett skitigt badrum. Okej, vårt badrum är inte skitit så, men ni förstår vad jag menar. Några frivilliga? ;)
Ska dessutom åka till Börjes efter middagen och köpa lite fler magneter så köksluckorna håller sig på plats. Skönt att det bara är finjusteringen som är kvar :D

Kan dessutom knappt fatta att det är midsommar denna helgen!? Vart tog alla månaderna vägen? Hm, ja säg det. Jobb, plugg, mys, renovering osv har visserligen tagit en stor del tid, men inte så himla mycket, väl? Aja, jag får väl försöka hinna med att "ta igen" lite månader nu då ;)

Nu ska jag tjata lite på bror min. Hörs kanske senare! Puss på er



DAGS ATT KOMMA I FORM...

Jajemensan. Nu är två träningsdvd beställda och det är dags att sätta igång med träningen på allvar. Det blir både powerwalkar, jogging och dans framför tvn till mina nya kära träningsdvder!

Har dessutom betalat kosertbiljetten jag har till BRITNEY SPEARS! Yeah man. 13 juli står jag och min underbara vän Nathie och sjunger med till hennes ljuva stämma. Dock är det kanske dags att börja lära sig låtarna så man verkligen kan stå och sjunga med? ;)

Idag blir det plugg och sen ska jag handla lite saker på hammarplast till lägenheten! Åh nu är den snart färdig och alldeles snart har jag och min fina älskling en egen lägenhet! Iiih, pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Blir nog att jag tar bussen till lägenheten imorgon för att måla gästrummet en gång till. Ska passa på att ta lite bilder då också så ni får se hur det ser ur. Jag tror vi har världens mysigaste lägenhet. I alla fall efter vi renoverade den :)

Nu ska jag slita mig härifrån och tjata upp min lillebror från sin säng så vi kan cykla bort till hammarplast! Ha en bra dag. Uppdaterar kanske lite senare :) Puss på er

HELLO!

Sorry att jag är så himla himla kass rent ut sagt, på att uppdatera min underbara blogg. Hoppas ni inte har gråtit alldeles för mycket över detta ;)
Först och främst vill jag presentera min omgjorda hårfärg eftersom jag har lovat er det i ett antal inlägg och det inte har kommit några bilder...

                    

En enorm skillnad och jag trivs som fisken i vattnet. Tack Sara, för det underbara jobbet du la ner på mitt hår. Klippte det lite också, inte så mycket, men lite lite. Page som vanligt. Kalla mig tråkig, men trivs man i någonting så gör man, right? :)

För det andra vill jag tacka Stina (http://stijnalina.blogg.se) för att hon har fått mig att upptäcka Miley Cyrus underbara låt "The Climb". Underbar text, ljuvlig röst och söt tjej. En favoritlåt numera!

Hela förra veckan spenderade jag i underbara Stockholmia med min underbara vän och hennes förtjusande familj. Min allra allra bästa vän Nathie tog ju som sagt studenten och det firades med pompa och ståt.

       

Hem i lördags morse för att på eftermiddagen befinna mig på ett underbart fint bröllop. Ellinor var något bland det finaste jag sett. Vilken underbar brud!



Tack alla människor som har gjort denna veckan oförglömlig!

Jag passar också på att tacka mig själv för att jag är så jävla bra på att ta hand om människor. Härrom veckan mailade jag med min lärare Helen om vad jag nu har uppnått för betyg i Vård och omsorgskursen. Fick då tillbaka att jag kanske låg på ett VG, men inte säkert. Hon ville först se vad min handledare på Kastanjebacken hade att skriva om mig. I måndags fick jag ett mail av Helen om att jag fått MVG i Vård och omsorgsursen och hon gratulerade mig så mycket! Känns så jävla skönt att lägga både Vård och omsorgskursen och Etik och Moralkursen med slutbetyg MVG bakom mig och fokusera på vidare kursen! Grattis till mig.

Innan middagen dukas fram om ca 30 minuter ska jag fortsätta med Psykologikursen. Ha en underbart bra kväll, för det ska jag ha! Puss på er

LOVE LOVE LOVE



I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU

RSS 2.0