ÅÅHÅÅÅH!

Massor har hänt, vet dock inte vart jag ska börja. Kommer inte ens ihåg när jag uppdaterade sist..!?

I alla fall har jag funderat en hel del på det här  med utbildningar osv. Min allra högsta dröm är att bli barnläkare och jobba med cancersjuka barn. Helt klart. Drömstället (vet inte om så många sjukhus precis men..) är Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Tänk att få hjälpa massor med barn varje år att få ett så bra liv som möjligt, även om man inte kan rädda alla.
Har sökt Matte B-E, Fysik A och B, Biologi A och B, samt Engelska C på Wasaskolans Lärcenter så tänkte sätta igång med några kurser efter sommaren. Hoppas bara att alla går att lsäa. Det bästa är ju att man läser de på distans. Visst har man lite lektioner då och då, men det behöver man säkerligen :)

När jag är klar med alla kurser kommer jag förmodligen att göra Högskoleprovet. Är dock inte så sugen på att läsa till Läkare i Sverige, så har kollat runt på lite olika Läkarutbildningar utomlands. Favoritlandet är ju helt klart Thailand. Vore skithäftigt om man kanske kunde komma in där. Andra trevliga platser är ju Ungern, Australien osv.
Känns skönt att jag tagit tag i det och sökt mina kurser. Vet ju hur jag fungerar och har redan skjutit upp det en jäkligt lång tid!

RSS 2.0